Dodaj do ulubionych

cassia do czarnej

04.10.12, 21:15
co mozna do niej dodac ? niektorzy dodaja odzywke bez silikonow. a olej ryzynowy mozna ? kiedy da lepszy efekt pogrubienia wlosow, jesli odstawie ja czy uzyje odrazu ?
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 04.10.12, 21:20
      ja nic nie dodaje
      oleje chociaz sa fajne na wlosy to nie razem z cassia czy henna a po
      odstawiona mocniej dziala no i nabiera jasnomiodowej barwy przez co ladnie odswieza kolor
      • aneta-skarpeta Re: cassia do czarnej 04.10.12, 23:16
        o czym wy k.wa rozmawiacie?big_grin
        • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 05.10.12, 05:49
          o milusim zielonym blotku na glowie smile
          • aneta-skarpeta Re: cassia do czarnej 05.10.12, 08:44
            czy od tego jest się ładniejszym? bo może mnie to zainteresujesuspicious
            • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 05.10.12, 12:00
              tak smile
              • aneta-skarpeta Re: cassia do czarnej 05.10.12, 12:09
                mogłaś sie domyślić i napisac od razu co to jest, po co to jest i dlaczego takie drogietongue_out
                • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 05.10.12, 12:19
                  a wiesz co to henna ?
                  bo to takie podobne tak samo sie robi tylko nie jest rude
                  • japanunieprzerywalempanieposle Re: cassia do czarnej 07.10.12, 12:18
                    czarna a ile musi uplynac od farbowania cassia do farbowania farba z amoniakiem ? wlosy po cassi sa obleczone i moga nie przyjac farby, prawda ?
                    • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 07.10.12, 12:21
                      nie
                      jesli to czysta prawdziwa cassia lub henna ( bez sztucznych dodatkow )
                      to mozna farbowac potem chemiczna ,kolor przyjmie sie normalnie
                      ale po co sobie chcesz wlosy niszczyc farba z amoniakiem ?
                    • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 07.10.12, 12:23
                      jakbys aktywowala poczte gazetowa to bym ci ksiazeczke podeslala
                      • japanunieprzerywalempanieposle Re: cassia do czarnej 07.10.12, 13:21
                        eee a jak to zrobic ? moge tylko zaznaczyc adres gdzie wysylac powiadomienia - tylkka taka mam opcje uncertain. a co do farby to musze czyms robic odrosty. z reszta ta cassia pewnie sie szybko zmyje a ja przyciemniam lekko wlosy
                        • japanunieprzerywalempanieposle Re: cassia do czarnej 07.10.12, 13:24
                          dobra aktywowalam. ale nie wiem czy sie zaloguje bo mam haslo zapamietane a do tego uzywam innne poczty na gazecie, do ktorej tez mam zapamietaae haslo...
                          • arwena_11 Re: cassia do czarnej 07.10.12, 14:25
                            Czarna to ja też poproszę o jakieś rady. Muszę się ufarbować, bo odrosty straszne, ale żal mi trochę włosów. Dopiero co je jakos odżywiłam i przestały wypadać.
                            Możesz coś doradzić? Gdzie kupić, ile, jaki kolor, jak naturalnie mam ciemny brąz, to co po farbie wchodzi w rudy. Marzy mi sie brąz czekoladowy, troche w kasztan?
                            Da sie coś takiego zrobić? Radź kobitosmile
                          • czarnaalineczka Re: cassia do czarnej 07.10.12, 14:39
                            poszlo
                            • best_bej Re: cassia do czarnej 07.10.12, 14:53
                              Nooo dobra, to czym farbować włosy na ciemny blond, bo henna to tylko ciemne albo rude?
                              • japanunieprzerywalempanieposle Re: cassia do czarnej 07.10.12, 17:51
                                czarna masz konto na wizazu ? wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=3904195&d=1303133707 piekny kolor ale jakos nie moge uwierzyc, ze to khadi jasny braz. przeciez on ciemniej wychodzi ? jaki trzeba miec kolor wyjsciowy aby osiagnac ten ze zdjecia ? bialy blond ...?
                      • shellerka Re: cassia do czarnej 07.10.12, 18:21
                        Czarna, ja poproszę książeczkę...
                        jestem trzykrotną hennianką i ostatnio przekonuję moją załamaną fryzjerkę, zę hna to nie henna smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka