Dodaj do ulubionych

Chyba mozna sie pocieszyc...

10.10.12, 23:37
Stawiam dolary przeciwko orzechom,ze wiekszosc kobiet po 30-tce wyglada lepiej niz Weronika Rosati przed 30-tka,pomimo niewatpliwej urody... suspicious

https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/ebcb7cd8eb76ed0b4d154183c80cc7dc2030c5f1

Reszta zdjec tutaj: www.pudelek.pl/artykul/43818/rosati_znowu_na_czarno_na_ile_wyglada Najgorszego nie wkleilam big_grin
Obserwuj wątek
    • kocio_007 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 00:07
      OMG ja mam 40 i wygladam młodziej (chociaż WR obiektywnie jest ładniejsza)...skąd jej się wzięły te bruzdy na czole i zmarchy pod oczami? Przecież to młoda dziewczyna... dziwne że nikt (matka?) nie doradzi jej, żeby zrobiła botox.
      WR spokojnie wygląda na 45+ aż żal dziewczyny.
      PS Swoją drogą zawsze widząc ja na zdjęciach mam wrażenie, że jest smutna i samotna... ale może to tylko moje odczucie.
      • nolus Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 00:21
        > PS Swoją drogą zawsze widząc ja na zdjęciach mam wrażenie, że jest smutna i sam
        > otna... ale może to tylko moje odczucie.

Bo jest. Tak wygląda kobieta,która od dłuuuugiego czasu nie miala faceta, na wlasnie zyczenie poniekad... Moze i tu tkwi czesciowa przyczyna "starego" wygladu.
        • gryzelda71 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 08:07
          Tak wygląda kobieta,która od dłuuuugiego czasu nie miala faceta

Znaczy niedopchnięta?
        • sundry Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:21
          Rany boskie, to ten facet tak odmładza? Ja nie miałam faceta od miesięcy, a świetnie się trzymamsmile
      • edelstein Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:33
        Tez mam zmarszczki na czole od jego marszczenia,mialam je juz majac lat 20,mimika.W sumie mam jedna,malo widoczna,ale jest.Nie przeszkadza mi,bo pod make upem nie widac.Kobiety starzeja sie roznie,szybciej,wolniej,niektore potem przystopowuja,inne w jakims wieku zaczynaja starzec sie z predkoscia swiatla.Tylko ematki niewink
        Ps.mimo tej zmarszczki wciaz pytaja mnie o dowod.
    • nutka07 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 01:48
      Fajna jest, lubie ja.

Mozliwe ze po prostu niekorzystnie wyszla, swiatlo, makijaz.

Moze byc tez tak ze teraz szybciej jej przybylo lat i zatrzyma sie na nastepne kilkanascie wink
      • 18lipcowa3 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 08:39

> Moze byc tez tak ze teraz szybciej jej przybylo lat i zatrzyma sie na nastepne
        > kilkanascie wink
        >
        >

dokladnie tak
        jak bellucci
        i jak ja wink
        • myszmusia Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 12.10.12, 07:47
          i.wp.pl/a/f/jpeg/29934/EN_01052582_1612.jpeg
          bo ja wiem czy Bellucci sie zatrzymala w czasie?
    • girl.anachronism Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 07:20
      Jak ją widzę tylko utwierdzam się w przekonaniu, że botoks, albo chociaż kwas powinien u niektórych iść w ruch i nie jest to żaden wstyd, jak wmawiają nam przeciwnicy ingerowania w swój wygląd.
      Co innego starzeć się z godnością, a co innego w wieku 28 lat wyglądać na 40+...
      Chociaż biorąc pod uwagę, że W.R. gustuje raczej w starszych panach, taki wygląd być może jej w czymś pomaga.
    • 18lipcowa3 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 08:37
      Wera ma włoską urodę i po włosku sie starzeje czyli szybko.
      Nadal uważam że lepiej tak niż przecietna mysia Polka ematka po 30tce.
    • moty_lanoga Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 09:28
      Weronika jest jak Danuta Stenka. Stenkę widziałam na żywo w teatrze 15 lat temu. Wydawała mi się taaakaaa stara jak na swój wiek. I od tego czasu w ogóle się według mnie nie zmieniła, a jeśli już, to na plus. Tak samo Anna Korcz. Taka uroda po prostu. Stara za młodu, młoda za starości. Kiedy bladolice i białowłose lelije z naprężonymi twarzami zrobią się pomarszczonymi, otyłymi gruszkami, to dla Wery zatrzyma się czas.
      Gdyby ktoś mnie teraz obok niej postawił, to pewnie wyglądałabym młodziej, mimo że jestem starsza. Ale nikt by pewnie nie powiedział, że jestem bardziej elegancka, zadbana i, no cóż, atrakcyjna.
    • paartycja Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 09:39
      mnie tam się ona podoba-ma niebanalną urodę i piękne oczy
    • kozica111 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 09:48
      Prawdopodobnie ma problemy hormonalne.
    • bri Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 09:56
      No i co z tego? Naprawdę Cię to pociesza???
    • kamelia04.08.2007 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 09:58
      to jest przyklad pechowej urody. Ona byla słodka dziewczynka, a potem od razu zaczeła wygladac jak 30 i 40+.
      Mam wrażenie, że ona jeszcze pomaga sobie, by wygladac bardziej po włosku, czyli ciemna karnacja, pomalowane na czarno oczy....

Gdyby była madrzejsza i umiała dbac o swoja cere, to by wygladała jak Belluci, a tak to wyglada jak stara ciotka. Jestem od niej z 10 lat starsza, a wygladam na młodsza.
    • lilly_about Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 10:01
      Mnie się wydaje, że ona od 10 lat wygląda tak samo... staro. Mimo że uważam ją za bardzo atrakcyjną kobietę, to chciałabym choć raz zobaczyć bez tony makijażu i wielkiej fryzury.
    • mayaalex Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 10:07
      Moja mama zawsze powtarzala "kochanie, nie marszcz czolka" smile i teraz jestem jej bardzo wdzieczna wink
      • gryzelda71 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:14
        Na takie gładkie czółko mówią też czoło myślą niezmąconewink
        • mayaalex Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 12:46
          Wiesz co Oscar Wilde powiedzial o biskupach? Ze to jedyne osoby dobrze wygladajace na starosc dzieki temu ze w ich pracy nie trzeba myslec smile
    • sundry Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:23
      Och, no z całą pewnością wszystkie ematki wyglądają młodziej i piękniej niż onabig_grin
      • agaja5b Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:30
        Ja z całą pewnościa wyglądam przy niej na gó...arę, choć jestem w jej wieku, czy piękniej to nie sądzę. Widziałam ją kilka lat temuparę razy na żywo. Dziewczyna jest drobna, ma naprawdę sliczną buzię ale zawsze umiała sie postarzać. Moim zdaniem przy takiej urodzie to... sztuka, niestety.
    • zoe7 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:30
      Wy chyba siebie nie widziałyście w (nie)odpowiednim oświetleniu, ot i cały sekret...
    • zdzisnadzis Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:36
      Taka uroda, nie wiem czym sie pocieszac?? Ona wyglądała tak juz 10 lat temu i zapewne za 10 tez tak bedzie wyglądac.
      • niutaki Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:46
        Mi sie ona bardzo podoba, piekna kobieta. Jest naturalna, ma zmarszczki? Coz takie jest zycie, przynajmniej nie jest plastikowa, oczywiscie wiem, ze wszystkie emamy sa starsze, a wygladaja o niebo lepiej, bla blawink
    • princesswhitewolf Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:49
      nie bardzo widze jakikolwiek problem. No ma dziewczyna pare zmarszczek mimicznych ale to i niemowlaki maja...
      Za mocno sie opala ale poza tym przeciez wyglada swietnie i to piekna kobieta
    • triss_merigold6 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:49
      Ona ma taki niefartowny typ urody, że zaraz po 20-tce zaczęła wyglądać staro. Za to jest szansa, że będzie identycznie wyglądała do 50-tki.wink
      • 18lipcowa3 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 11:52
        triss_merigold6 napisała:

> Ona ma taki niefartowny typ urody, że zaraz po 20-tce zaczęła wyglądać staro. Z
        > a to jest szansa, że będzie identycznie wyglądała do 50-tki.wink

Wystarczy na jej matke spojrzeć, rocznik 46 przeciez.
    • caroninka Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 14:15
      O niebo lepiej, wyglada na okladce i kadrze z filmu. Zwsze jak ja widze odnosze wrazenie zuzycia i taniochy. Nie oceniam jej zle, bo niby czemu, po prostu pierwsza mysl zawsze jest taka.
    • sadosia75 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 14:33
      E tam. normalnie dziewczyna wygląda. Trochę zmarszczek jeszcze nikogo nie zabiło. Zresztą lepiej tak niż obstrzykana Mołek czy wiecznie młody Ibisz.
    • mnb0 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 15:41
      Brunetki po prostu szybciej sie starzeja.
    • klubgogo Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 20:43
      Przecież ta pani zawsze wyglądała jak własna matka, nic jej nie pomoże. Dzidzia-piernik.
      • lady-z-gaga Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 21:18
        pl.wiktionary.org/wiki/dzidzia-piernik
    • lady-z-gaga Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 21:13

wiekszosc kobiet po 30-tce wyglada lepiej
      > niz Weronika Rosati przed 30-tka

Dawno nic śmieszniejszego nie czytałam. big_grin
      Na pewno znajdzie się mnóstwo babek, ktore nie mają zmarszczek i na tej podstawie uznają, że wyglądają lepiej niż W.R. Można i tak się pocieszać, w sumie każdy sposób jest dobry.
    • naomi19 Re: Chyba mozna sie pocieszyc... 11.10.12, 21:32
      Papieroski zrobiły swoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka