22.10.12, 21:45
wiecie kto i dlaczego lansuje tą kretynkę? Widzę właśnie, że wzięła udział w "Kocham cię Polsko" - dlaczego?
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: siwiec 22.10.12, 21:51
      Trudno powiedzieć, ale być może tym co ją kreują, pokazują ją, piszą o niej za to płacą.
    • thegimel Re: siwiec 23.10.12, 09:10
      Są cycki - jest impreza. I chyba to jest główna przyczyna. Mnie Siwiec jakoś nie przeszkadza. Z występujących w Kocham cię Polsko chętnie utopiłabym w łyżce wody Zielińską. Nie trawię baby, nie wiem dlaczego.
      • lilly_about Re: siwiec 23.10.12, 09:13
        Też nie trawię Zielińskiej, zwłaszcza od kiedy jest specjalistką w zakresie śpiewania w Bitwie na głosy. A Siwiec to typowa celebrytka. Dziwią was jeszcze takie osoby? Mnie też jakoś szczególnie nie przeszkadza.
    • kamelia04.08.2007 Re: siwiec 23.10.12, 16:01
      bo kumus pewnie zrobila to i owo tymi swoimi glonojadywymi ustami, a wszesniej pomachala na prywatnej audiencji tymi silikomowymi cyckami.
      Ot i cala tajemnica.
      • gato.domestico Re: siwiec 23.10.12, 16:24
        ojjj dziewczyny...duza czesc spoleczenstwa ...meskia czesc o IQ ponizej normy wielbi takie lampucery wink tak wiec jak kolezanka wyzej napisala "sa cycki jest impreza" big_grin
        • gku25 Re: siwiec 23.10.12, 16:41
          IQ niżej normy? Nie wiesz co piszesz.
          • gato.domestico Re: siwiec 23.10.12, 16:50
            a co srednia i powyzej takze lubi smile ?
    • man_po_prostu_man waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Natalię 23.10.12, 20:39
      Możecie sobie zaprzeczać ile chcecie smile
      • maggi9 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 23.10.12, 21:24
        Nawet jeśli to co z tego?
        • sanrio Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 12:46
          może i się robi, ale ja nie o tym. W ogóle mi nie chodzi o jej wygląd, bo rzeczywiście ładna z niej kobieta, jeśli miałabym na nią tylko patrzeć to jak najbardziej. Gorzej, że ona mówi. Mówi przede wszystkim o seksie a jej słów widać nikt nie autoryzuje bo są proste i prymitywne jak budowa cepa. Irytuje mnie to, że jakaś laska, niczym się nie wyróżniająca jest lansowana przez media a naprawdę nie ma kompletnie nic do zaoferowania ani powiedzenia, jest nikim i nie robi nic.
          • maggi9 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 13:48
            Heh też mnie to zastanawia.
            Większość celebrytów "coś" jednak zrobiła-wystapiła w jakimś marnym serialu, zaśpiewała jeden "hit" czy coś w ten deseń.A ona co?No kompletnie nic, nic, zero, nul.Dała sobie zrobić zdjęcie na stadionie.Wooow.

Serio to jest ostatnio najjaskrawszy przykład jak z nikogo zrobić celebrytę.
      • kamelia04.08.2007 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 13:33
        może tobie sie robi ciasno w tych za ciasnych slipkach, ale mój powiedział, że ona jest brzydka
        • polifonia1983 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 25.10.12, 00:10
          no a co miał ci powiedzieć? tongue_out
      • wronka30 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 14:03
        man_po_prostu_man napisał:

> Możecie sobie zaprzeczać ile chcecie smile

Nie kazdy jest takim pustakiem jak ty.
        Dla prawdziwych mezczyzn oprocz wygladu kobieta musi miec tez rozum i cos wiecej soba reprezentowac niz wystajacym cyckiem (notabene sztucznie napompowanym) i wydymanymi ustami (tez napompowanymi BTW). Moge smialo powiedziec, ze mojemu ciasno by sie w portkach nie zrobilo na widok tego czegos. I jesli tobie sie wydaje, ze mojego m znasz lepiej ode mnie. Masz racje, wydaje ci sie...
        • sanrio Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:24
          dziewczyny, przecież ten ktoś reprezentuje pokrój "faceta", który to wygląda jak idź stąd, jest smutnym, zakompleksionym chłystkiem, wyobrażającym sobie, że lalka ze sztucznymi cyckami spełni jego wszystkie marzenia...szkoda czasu na odpowiedziwink
        • vesper_lynd_1 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:31

heheheheh..jasneeeeee..mąz ematki takiej Siwiec kijem by nie tknął zapewne..hehehhe
      • vesper_lynd_1 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:32

Nie, no skąd...przecież to sami wielbiciele intelektu są- nie wiedziałeś?
        • kropkacom Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 25.10.12, 09:00
          Facet obejrzy się za każdymi cyckami. Co nie znaczy, że z każdymi będzie chciał sobie układać życie.
    • vesper_lynd_1 Re: siwiec 24.10.12, 20:33

Ta kretynka, jak ja określasz- sama się promuje. I robi to świetnie, bez dwóch zdań.
    • na_pustyni Re: siwiec 24.10.12, 20:38
      znam ja tylko z pudelka, bo nie ogladam tv i kompletnie mi nie przeszkadza
      taka tam barbie
      • bi_scotti Re: siwiec 24.10.12, 20:46
        Long live Google Images, bo bym nie miala pojecia od czego (kogo?) robi sie polskim panom "ciasno w majtkach" tongue_out
        OMG!
        https://www.flesik.pl/wp-content/uploads/2012/08/siwiec5-393x295.jpg
    • tanebo Re: siwiec 24.10.12, 20:56
      Właściwie nic do panny Siwiec nie mam. Ot wykonuje pracę. A że polega ona na udzielaniu wywiadów i pozowaniu do zdjęć... praca jak każda. Mnie zastanawia coś innego. Kim właściwie ta pani jest. Nazywana jest modelką. Ale modelka to osoba biegająca po wybiegu lub pozująca do katalogów mody. W biografii pani Siwiec nic takiego nie ma. Właściwie nic tam nie ma. Dwa konkursy piękności, dwa teledyski... Nic właściwie o niej nie wiadomo...
      • rhysmeyers22 Re: siwiec 24.10.12, 23:44
        prowadzala sie pare lat temu z jakims pilkarzyna ale niewiele z tego wyszlo.
        teraz jako 30letnia desperatka ,postawila na 1 karte -a wlasciwie silikonowy cyc-i probuje jakos tak zaistniec.no coz,latka leca ,to trzeba jeszcze cos ugrac poki czas.
        • thegimel Re: siwiec 25.10.12, 00:11
          A i niech sobie ugra. Mnie jakoś to nie przeszkadza. Laska uczciwa jest. Nie udaje super hiper intelektualistki, zapoznanego talentu, czy innych takich. Ma swoje 5 minut i korzysta. Wstydliwa nie jest. szkaradna też. Bardziej mnie wkurza jak ktoś udaje wielki talent, a w rzeczywistości talentu niet, tylko zgrabny tyłek i cycki.
          • rhysmeyers22 Re: siwiec 25.10.12, 00:28
            a kto mowi ze przeszkadza lol.kazdy orze jak moze.tu kobieta musi sie poprostu spieszyc rotfl.
            a ze nie udaje wielkiej aktorki ect to faktycznie na plus .
    • jola-kotka Re: siwiec 25.10.12, 00:43
      A ktos z was z nia rozmawial,zna ja?,ze od kretynek zaraz trzeba ja wyzwac?
      Czy tak po walorach zewnetrznych pozwalacie sobie pojechac po dziewczynie?
      Cycki i powiekszone usta to nie jest znak rozpoznawczy kretynek.
      • bi_scotti Re: siwiec 25.10.12, 01:48
        jola-kotka napisał(a):

> Cycki i powiekszone usta to nie jest znak rozpoznawczy kretynek.

I to sie nadaje na T-shirt!
        big_grin
      • sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:09
        Jolu, może zacznij wymyślać jakieś nowe historyjki ze swego życia, lepiej ci to wychodzi.
        Od kretynek nazywam ją z powodu tego CO POWIEDZIAŁA a nie z powodu wyglądu, pisałam przecież że uważam ją za bardzo ładną kobietę. A że jej sztuczne cycki są fatalne, to już jest zupełnie inna kwestiawink
    • pibelle Re: siwiec 25.10.12, 00:48
      Siwiec jest fotomodelką głównie, jak Krupa.
      I wcale nie ma ubogiego porfolio.
      www.nataliyah.com/
      Tu kilka słów konkretnych o jej karierze:
      afterparty.pl/newsy_artykul,9091.html
      A akurat teraz wzięła się za lans krajowy, widocznie jej to potrzebne. Zresztą gdzieś mi mignęło, że chce zarobić jak najwięcej, może to kwestia wieku i nieuchronnego schyłku kariery.
      A że robi to tak jak to się u nas robi to kwestia przyjętych u nas wsiowych standardów.
      Też uważam, że mogłaby pozować, ale wypowiadać się niekoniecznie, ale ta głęboka pogarda wobec niej nie jest uzasadniona.
    • princesswhitewolf Re: siwiec 25.10.12, 09:32
      nie rozumiem problemu. Sliczna, superzgrabna i seksowna dziewczyna. Przecietnie inteligentna jak wiele kobiet. Chce zaistniec wiec lansuje sie przy pomocy seksualnego obrazoburstwa. Ale szokowanie to naprawde nic nowego i wiele juz przed nia to stosowalo...
      Widac skutecznie skoro caly watek o niej sie zakladasmile))
      • sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:12
        a kto tu pisze o szokowaniu??? Przeczytaj paniusiu jeszcze raz uważnie - moje zdziwienie wynika z zastanowienia się kto i dlaczego lansuje osobę, która niczym absolutnie się nie wyróżnia, nic nie zrobiła, niczego nie dokonała. Jest nikim.
    • edelstein Re: siwiec 25.10.12, 09:57
      Jematki szlag trafia,nie dosc,ze babka mlodsza od nich,niebrzydka to jeszcze robi kase nie wysilajac sietongue_out mi Siwiec nie przeszkadza,nie musze wyzywac od kretynek i lampucer babki z ktora w zyciu slowa nie zamienilam,by poczuc sie lepiej.
      • sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:13
        Edelstein, sp.......j jesteś nudna jak flaki z olejem.
        • edelstein Re: siwiec 25.10.12, 14:58
          Twoj post potwierdza moja teorie,nie mierz siwiec swoja miara.
        • jola-kotka Re: siwiec 25.10.12, 17:12
          sanrio napisała:

> Edelstein, sp.......j jesteś nudna jak flaki z olejem.
          Kazdy kto nie podziela zdania sanrio jest bee i ma spier...,bo przeciez jesli ona ma ochote komus doczepic latke to reszta musi jej przyklasnac.
          Okropne cycki-takie jak plastyk jej zrobil,zle wykonanie to dramat dla pacjentki i nie ma w tym nic zabawnego,zapewniam cie,ze cycki siwiec sa w normie widzialam gorsze tragedie po takiej operacji.
          • sanrio Re: siwiec 25.10.12, 19:16
            > Kazdy kto nie podziela zdania sanrio jest bee i ma spier...

o przepraszam, nie każdy. Szczerze mówiąc tylko Edel kazałam spie...ć w całej mej forumowej karierze, nawet tobie Jolu nigdy bym czegoś takiego nie napisała. Nawet Rosie. Ale ta volksdeutschka wnerwia mnie jak mało ktotongue_out
            • edelstein Re: siwiec 25.10.12, 19:20
              Fobie sie leczy,a s...c to mozesz kazac swojemu mezusiowi.
              • sanrio Re: siwiec 25.10.12, 19:24
                powtórzę więc bo chyba nie zrozumiałaś: sp...alaj.
                • edelstein Re: siwiec 25.10.12, 20:55
                  Lach lach lach
                  Jak sobie zalozysz forum to bedziesz mogla robic co chcesz,a tutaj to sobie mozesz,polizac lokiec najwyzejtongue_out
    • paskudek1 Re: siwiec 25.10.12, 10:43
      właśnie Siwiec jest w DDTVN jako jedna z rozmówców na temat "koniec pożądania to koniec związku?" Siedzi obok Lew-Starowicza.
      • shan_sa Re: siwiec 25.10.12, 11:19
        Odpowiem w swoim wyłącznie imieniu. Kobitka ładna, zrobiona, chociaż nie mój typ, ale jak najbardziej może się podobać. Jeżeli jest osobą publiczną i mówi to co mówi to mamy prawo odnieść się do Jej osoby. Panią widziałam w tv i słusznie ktoś napisał, że słabo wypowiada się, właściwie to nie potrafi powiedzieć niczego ciekawego, ubogi język itd. W myśl zasady pani ma wyglądać a nie mówić. Jest często zapraszana do tv publicznego, tvn i ja sobie myślę, że ktoś za to słono płaci. Myślę, że to jej 5 min, jak ktoś wyżej napisał. Za tym jej 5 min stoi, być może, mąż - facet przy kasie, robi jakieś tam interesy i opłaca pani S. bywanie tu i tam. Może teraz za obecność pani jej płacą, ale zapewne wcześniej za tym ktoś stał. Nie ona jedna ładna. Natomiast razi mnie jej forma promocji, mówienie o sexe, natrętne epatowanie nim. Może się kojarzyć wulgarnie, a nawet tandetnie, ale taką przyjęła rolę. Każdy z nas może mieć prawo takiej oceny i nie chodzi o to, że ktoś czegoś zazdrości.
        • wronka30 Re: siwiec 25.10.12, 12:40
          Wlasnie wlasnie. Tu nie chodzi o zazdrosc. Najwyzej mozna nie czytac pudla jesli kogos jej osoba w oczy kole. Ale prawda taka, ze panna nic soba nie prezentuje. A w glowie: pusto wszedzie, glucho wszedzie. A juz mowa, ze kazdemu na jej widok niewiadomo co sie w portkach robi mnie smieszy. Jest zgrabna to fakt, ale nic poza tym. Ja bardziej bym sie obawiala jesli chodzi o mojego meza o romans z jakas blyskotliwa i inteligentna kolezanka z pracy niz z ta dziewczyna. I tyle w tym temacie.
          • marzeka1 Re: siwiec 25.10.12, 19:26
            Problemem pani jest jedno: otwiera usta, aby coś powiedzieć. Niech otwiera do tego, do czego się nadaje; ale nie do wypowiadania się na różne tematy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka