sanrio 22.10.12, 21:45 wiecie kto i dlaczego lansuje tą kretynkę? Widzę właśnie, że wzięła udział w "Kocham cię Polsko" - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: siwiec 22.10.12, 21:51 Trudno powiedzieć, ale być może tym co ją kreują, pokazują ją, piszą o niej za to płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: siwiec 23.10.12, 09:10 Są cycki - jest impreza. I chyba to jest główna przyczyna. Mnie Siwiec jakoś nie przeszkadza. Z występujących w Kocham cię Polsko chętnie utopiłabym w łyżce wody Zielińską. Nie trawię baby, nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: siwiec 23.10.12, 09:13 Też nie trawię Zielińskiej, zwłaszcza od kiedy jest specjalistką w zakresie śpiewania w Bitwie na głosy. A Siwiec to typowa celebrytka. Dziwią was jeszcze takie osoby? Mnie też jakoś szczególnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: siwiec 23.10.12, 16:01 bo kumus pewnie zrobila to i owo tymi swoimi glonojadywymi ustami, a wszesniej pomachala na prywatnej audiencji tymi silikomowymi cyckami. Ot i cala tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: siwiec 23.10.12, 16:24 ojjj dziewczyny...duza czesc spoleczenstwa ...meskia czesc o IQ ponizej normy wielbi takie lampucery tak wiec jak kolezanka wyzej napisala "sa cycki jest impreza" Odpowiedz Link Zgłoś
man_po_prostu_man waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Natalię 23.10.12, 20:39 Możecie sobie zaprzeczać ile chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 23.10.12, 21:24 Nawet jeśli to co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 12:46 może i się robi, ale ja nie o tym. W ogóle mi nie chodzi o jej wygląd, bo rzeczywiście ładna z niej kobieta, jeśli miałabym na nią tylko patrzeć to jak najbardziej. Gorzej, że ona mówi. Mówi przede wszystkim o seksie a jej słów widać nikt nie autoryzuje bo są proste i prymitywne jak budowa cepa. Irytuje mnie to, że jakaś laska, niczym się nie wyróżniająca jest lansowana przez media a naprawdę nie ma kompletnie nic do zaoferowania ani powiedzenia, jest nikim i nie robi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 13:48 Heh też mnie to zastanawia. Większość celebrytów "coś" jednak zrobiła-wystapiła w jakimś marnym serialu, zaśpiewała jeden "hit" czy coś w ten deseń.A ona co?No kompletnie nic, nic, zero, nul.Dała sobie zrobić zdjęcie na stadionie.Wooow. Serio to jest ostatnio najjaskrawszy przykład jak z nikogo zrobić celebrytę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 13:33 może tobie sie robi ciasno w tych za ciasnych slipkach, ale mój powiedział, że ona jest brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
polifonia1983 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 25.10.12, 00:10 no a co miał ci powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 14:03 man_po_prostu_man napisał: > Możecie sobie zaprzeczać ile chcecie Nie kazdy jest takim pustakiem jak ty. Dla prawdziwych mezczyzn oprocz wygladu kobieta musi miec tez rozum i cos wiecej soba reprezentowac niz wystajacym cyckiem (notabene sztucznie napompowanym) i wydymanymi ustami (tez napompowanymi BTW). Moge smialo powiedziec, ze mojemu ciasno by sie w portkach nie zrobilo na widok tego czegos. I jesli tobie sie wydaje, ze mojego m znasz lepiej ode mnie. Masz racje, wydaje ci sie... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:24 dziewczyny, przecież ten ktoś reprezentuje pokrój "faceta", który to wygląda jak idź stąd, jest smutnym, zakompleksionym chłystkiem, wyobrażającym sobie, że lalka ze sztucznymi cyckami spełni jego wszystkie marzenia...szkoda czasu na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:31 heheheheh..jasneeeeee..mąz ematki takiej Siwiec kijem by nie tknął zapewne..hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 24.10.12, 20:32 Nie, no skąd...przecież to sami wielbiciele intelektu są- nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: waszym mężom też się robi ciasno jak widzą Na 25.10.12, 09:00 Facet obejrzy się za każdymi cyckami. Co nie znaczy, że z każdymi będzie chciał sobie układać życie. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: siwiec 24.10.12, 20:33 Ta kretynka, jak ja określasz- sama się promuje. I robi to świetnie, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: siwiec 24.10.12, 20:38 znam ja tylko z pudelka, bo nie ogladam tv i kompletnie mi nie przeszkadza taka tam barbie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: siwiec 24.10.12, 20:46 Long live Google Images, bo bym nie miala pojecia od czego (kogo?) robi sie polskim panom "ciasno w majtkach" OMG! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: siwiec 24.10.12, 20:56 Właściwie nic do panny Siwiec nie mam. Ot wykonuje pracę. A że polega ona na udzielaniu wywiadów i pozowaniu do zdjęć... praca jak każda. Mnie zastanawia coś innego. Kim właściwie ta pani jest. Nazywana jest modelką. Ale modelka to osoba biegająca po wybiegu lub pozująca do katalogów mody. W biografii pani Siwiec nic takiego nie ma. Właściwie nic tam nie ma. Dwa konkursy piękności, dwa teledyski... Nic właściwie o niej nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: siwiec 24.10.12, 23:44 prowadzala sie pare lat temu z jakims pilkarzyna ale niewiele z tego wyszlo. teraz jako 30letnia desperatka ,postawila na 1 karte -a wlasciwie silikonowy cyc-i probuje jakos tak zaistniec.no coz,latka leca ,to trzeba jeszcze cos ugrac poki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: siwiec 25.10.12, 00:11 A i niech sobie ugra. Mnie jakoś to nie przeszkadza. Laska uczciwa jest. Nie udaje super hiper intelektualistki, zapoznanego talentu, czy innych takich. Ma swoje 5 minut i korzysta. Wstydliwa nie jest. szkaradna też. Bardziej mnie wkurza jak ktoś udaje wielki talent, a w rzeczywistości talentu niet, tylko zgrabny tyłek i cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: siwiec 25.10.12, 00:28 a kto mowi ze przeszkadza lol.kazdy orze jak moze.tu kobieta musi sie poprostu spieszyc rotfl. a ze nie udaje wielkiej aktorki ect to faktycznie na plus . Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: siwiec 25.10.12, 00:43 A ktos z was z nia rozmawial,zna ja?,ze od kretynek zaraz trzeba ja wyzwac? Czy tak po walorach zewnetrznych pozwalacie sobie pojechac po dziewczynie? Cycki i powiekszone usta to nie jest znak rozpoznawczy kretynek. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: siwiec 25.10.12, 01:48 jola-kotka napisał(a): > Cycki i powiekszone usta to nie jest znak rozpoznawczy kretynek. I to sie nadaje na T-shirt! Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:09 Jolu, może zacznij wymyślać jakieś nowe historyjki ze swego życia, lepiej ci to wychodzi. Od kretynek nazywam ją z powodu tego CO POWIEDZIAŁA a nie z powodu wyglądu, pisałam przecież że uważam ją za bardzo ładną kobietę. A że jej sztuczne cycki są fatalne, to już jest zupełnie inna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
pibelle Re: siwiec 25.10.12, 00:48 Siwiec jest fotomodelką głównie, jak Krupa. I wcale nie ma ubogiego porfolio. www.nataliyah.com/ Tu kilka słów konkretnych o jej karierze: afterparty.pl/newsy_artykul,9091.html A akurat teraz wzięła się za lans krajowy, widocznie jej to potrzebne. Zresztą gdzieś mi mignęło, że chce zarobić jak najwięcej, może to kwestia wieku i nieuchronnego schyłku kariery. A że robi to tak jak to się u nas robi to kwestia przyjętych u nas wsiowych standardów. Też uważam, że mogłaby pozować, ale wypowiadać się niekoniecznie, ale ta głęboka pogarda wobec niej nie jest uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: siwiec 25.10.12, 09:32 nie rozumiem problemu. Sliczna, superzgrabna i seksowna dziewczyna. Przecietnie inteligentna jak wiele kobiet. Chce zaistniec wiec lansuje sie przy pomocy seksualnego obrazoburstwa. Ale szokowanie to naprawde nic nowego i wiele juz przed nia to stosowalo... Widac skutecznie skoro caly watek o niej sie zaklada)) Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:12 a kto tu pisze o szokowaniu??? Przeczytaj paniusiu jeszcze raz uważnie - moje zdziwienie wynika z zastanowienia się kto i dlaczego lansuje osobę, która niczym absolutnie się nie wyróżnia, nic nie zrobiła, niczego nie dokonała. Jest nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: siwiec 25.10.12, 09:57 Jematki szlag trafia,nie dosc,ze babka mlodsza od nich,niebrzydka to jeszcze robi kase nie wysilajac sie mi Siwiec nie przeszkadza,nie musze wyzywac od kretynek i lampucer babki z ktora w zyciu slowa nie zamienilam,by poczuc sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: siwiec 25.10.12, 14:13 Edelstein, sp.......j jesteś nudna jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: siwiec 25.10.12, 14:58 Twoj post potwierdza moja teorie,nie mierz siwiec swoja miara. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: siwiec 25.10.12, 17:12 sanrio napisała: > Edelstein, sp.......j jesteś nudna jak flaki z olejem. Kazdy kto nie podziela zdania sanrio jest bee i ma spier...,bo przeciez jesli ona ma ochote komus doczepic latke to reszta musi jej przyklasnac. Okropne cycki-takie jak plastyk jej zrobil,zle wykonanie to dramat dla pacjentki i nie ma w tym nic zabawnego,zapewniam cie,ze cycki siwiec sa w normie widzialam gorsze tragedie po takiej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: siwiec 25.10.12, 19:16 > Kazdy kto nie podziela zdania sanrio jest bee i ma spier... o przepraszam, nie każdy. Szczerze mówiąc tylko Edel kazałam spie...ć w całej mej forumowej karierze, nawet tobie Jolu nigdy bym czegoś takiego nie napisała. Nawet Rosie. Ale ta volksdeutschka wnerwia mnie jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: siwiec 25.10.12, 19:20 Fobie sie leczy,a s...c to mozesz kazac swojemu mezusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: siwiec 25.10.12, 19:24 powtórzę więc bo chyba nie zrozumiałaś: sp...alaj. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: siwiec 25.10.12, 20:55 Lach lach lach Jak sobie zalozysz forum to bedziesz mogla robic co chcesz,a tutaj to sobie mozesz,polizac lokiec najwyzej Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: siwiec 25.10.12, 10:43 właśnie Siwiec jest w DDTVN jako jedna z rozmówców na temat "koniec pożądania to koniec związku?" Siedzi obok Lew-Starowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
shan_sa Re: siwiec 25.10.12, 11:19 Odpowiem w swoim wyłącznie imieniu. Kobitka ładna, zrobiona, chociaż nie mój typ, ale jak najbardziej może się podobać. Jeżeli jest osobą publiczną i mówi to co mówi to mamy prawo odnieść się do Jej osoby. Panią widziałam w tv i słusznie ktoś napisał, że słabo wypowiada się, właściwie to nie potrafi powiedzieć niczego ciekawego, ubogi język itd. W myśl zasady pani ma wyglądać a nie mówić. Jest często zapraszana do tv publicznego, tvn i ja sobie myślę, że ktoś za to słono płaci. Myślę, że to jej 5 min, jak ktoś wyżej napisał. Za tym jej 5 min stoi, być może, mąż - facet przy kasie, robi jakieś tam interesy i opłaca pani S. bywanie tu i tam. Może teraz za obecność pani jej płacą, ale zapewne wcześniej za tym ktoś stał. Nie ona jedna ładna. Natomiast razi mnie jej forma promocji, mówienie o sexe, natrętne epatowanie nim. Może się kojarzyć wulgarnie, a nawet tandetnie, ale taką przyjęła rolę. Każdy z nas może mieć prawo takiej oceny i nie chodzi o to, że ktoś czegoś zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: siwiec 25.10.12, 12:40 Wlasnie wlasnie. Tu nie chodzi o zazdrosc. Najwyzej mozna nie czytac pudla jesli kogos jej osoba w oczy kole. Ale prawda taka, ze panna nic soba nie prezentuje. A w glowie: pusto wszedzie, glucho wszedzie. A juz mowa, ze kazdemu na jej widok niewiadomo co sie w portkach robi mnie smieszy. Jest zgrabna to fakt, ale nic poza tym. Ja bardziej bym sie obawiala jesli chodzi o mojego meza o romans z jakas blyskotliwa i inteligentna kolezanka z pracy niz z ta dziewczyna. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: siwiec 25.10.12, 19:26 Problemem pani jest jedno: otwiera usta, aby coś powiedzieć. Niech otwiera do tego, do czego się nadaje; ale nie do wypowiadania się na różne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś