kolter-xl 27.10.12, 17:57 Kto ogląda ten serial ? emitowany na Comedy Central lub TVN 7. www.filmweb.pl/serial/Dw%C3%B3ch+i+p%C3%B3%C5%82-2003-126122 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak_matrioszka Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:24 Ja, kiedys czesciej, teraz zadziej, bardzo lubie. Tej ostatniej serii, juz bez Charliego, nie widzialam calej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:40 jak_matrioszka napisała: > Ja, kiedys czesciej, teraz zadziej, bardzo lubie. Tej ostatniej serii, juz bez > Charliego, nie widzialam calej. Widziałem z 10-12 odcinków z Ashton Kutcher'em nie pasuje mi gość , Sheen odbił takie piętno na tym tytule , ze nikt tam nie pasuje w jego miejsce . Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Dwóch i pół 27.10.12, 19:03 Zgodze sie Mam wrazenie iz Kutcher to zapchajdziura, tesknie za Sheenem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:28 jak_matrioszka napisała: > Zgodze sie Mam wrazenie iz Kutcher to zapchajdziura, tesknie za Sheenem Sheen zmartwychwstał ) Na Comedy Central widziałem dwa nowe odcinki komedii z nim ale nie jest to niestety powrót do Dwóch i Pół (( www.comedycentral.pl/shows/jeden-gniewny-charlie/episodes/jeden-gniewny-charlie-exclusive-preview/video/jeden-gniewny-charlie-preview-1-849024/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:22 sylki napisała: > oglądam na iitv.info Co to za cudo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:32 na poczatku mi sie podobal, po czasie mi sie znudzil. mialam wrazenie, ze teksty i sytuacje, ktore kiedys byly smieszne, zaczely sie powtarzac i przestaly smieszyc. z czasem serial stal sie nudny. nie ogladam... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:00 e-milia1 napisała: > na poczatku mi sie podobal, po czasie mi sie znudzil. mialam wrazenie, ze tekst > y i sytuacje, ktore kiedys byly smieszne, zaczely sie powtarzac i przestaly smi > eszyc. z czasem serial stal sie nudny. nie ogladam... jedyne co się powtarza to mimika , teksty są zawsze oryginalnie nowe Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Dwóch i pół 27.10.12, 21:26 wejdz i zobacz zycia mi nie wystarczy by wszystkie seriale tam zamieszczone obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:09 sylki napisała: > wejdz i zobacz > zycia mi nie wystarczy by wszystkie seriale tam zamieszczone obejrzec No właśnie znalazłem to i życia brak na te 715 seriali )) Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:03 pare osob mi polecalo,, ale nie znosze Sheena wiec nie dalam rady tego ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:26 princy-mincy napisała: > pare osob mi polecalo,, ale nie znosze Sheena wiec nie dalam rady tego ogladac Nie każdy jest doskonały . Odpowiedz Link Zgłoś