yenna_m 31.10.12, 16:41 bawcie się słodko, krwawo, straszno i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 17:50 Ja tam będę Dziady obchodzić Wesołego! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 18:26 nawzajem facet idzie na noc do pracy a ja bede grac w hero zero Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 18:30 a ten helołyn to dzisiaj czy jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 19:01 Dziś. Wigilia Wszystkich Świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 20:07 Wesołego! Właśnie przebrałam się w burrito z koca W odwodzie mam pianki, jakby jednak jakieś opętane przez szatana straszydła zdecydowały się zadzwonić do drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 20:27 Wzajemnie U nas cisza i spokój, potomstwo odesłane do ciotki na nocowanie - obchód zrobili, słodyczy nanieśli to je przepędziłam - owinęłam się kocem bo dreszcze czuję, jak znam życie jakaś zaraza mnie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 31.10.12, 23:54 Dzieki u mnie impreza,ale musialam tu zajrzec chociaz na chwile po calym dniu przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 01.11.12, 02:47 Wrocilismy z obchodu godzine temu z mlodym. Ojciec zostal na zagrodzie i rozdawal slodkosci. Zeszlo prawie 5kg cukierkow. Tlumy dzieciarni z lampionami na calej ulicy. Swietna okazja zeby pogadac z sasiadami, z ktorymi czasami tylko sie pozdrawiamy przez okno samochodu, wymienic plotki i przwitac sie z nowymi. Sasiad- dentysta rozdawal.... szczoteczki do zebow. Teraz mlody uklada i sortuje zdobycze, jak pojdzie do lozka to ja mu przesortuje Jutro w pracy beda tony slodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 01.11.12, 03:28 Zabierzesz dziecku to co udalo mu sie zdobyc? Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 01.11.12, 14:18 E tam od razu zabiore, poczestuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: A co se będę. Wesołego Helołynu :D 01.11.12, 04:15 My wrocilismy pol godziny temu. Mala dolaczyla do wiekszejgrupy i ganiala razem z nimi. Zebrala chyba reklamowke slodyczy, a szczesliwa cala Odpowiedz Link Zgłoś