upartamama 07.11.12, 13:42 nie mogę dokonać zakupu na ebay bo nie posiadam karty kredytowej i nie mogę stworzyć paypal. Można jakoś inaczej zapłacić? A i jak to zrobić jak cena w funtach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: 07.11.12, 13:48 Najlatwiej by bylo chyba miec jednak karte kredytowa . Ale cos mi swita, ze mozesz chyba podac na paypal nr swojego konta. A jak ja place w funtach, to sie samo przelicza na dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: 07.11.12, 13:53 założyłam konto paypal i muszę je teraz doładować z mojego konta bankowego ale nie wiem jak to przeliczyć, czy samo mi przeliczy jak mam zapłacić coś 3 funtów z hakiem a na koncie złotówki. Głupiutka jestem i nie wiem jaką kwotą doładować paypal żeby było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: 07.11.12, 13:58 Doładuj kwotą trochę większą na wszelki wypadek, przeliczenia walutowe na ogól są mało korzystne po transakcji dostaniesz na maila dokładne wyliczenia nadwyżka zostaje na Twoim koncie do następnych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: emama kontra ebay 07.11.12, 13:55 Konto paypal mozna doładowac z rachunku bankowego. Karta kredytowa nie jest niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś