Dodaj do ulubionych

forumowy blizniak

09.11.12, 14:34
ktojest dlakogo?
pokrewienstwo dusz? solidarnosc jajnikow
(konkretnych?)

macie forumowa blizniaczke,ktorej poglady sa wam " z ust wyjete"?
ja zauwazylam, ze bardzo,ale tobardzo czesto kropkacom pisze dokladnie to, co ja bym napisala
no, z wyjatkiem tego zachwytu nad swieczucha za sto ojro big_grin
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:36
      Baaaardzo często pisze za mnie angazetka, czuje się wtedy zwolniona z obowiązku forumowania. I często claudel.
      • konwalka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:39
        rozleniwiajace
        kropkocom-rozleniwiasz mnie
        ale mimo wszytsko fajnie miec kogos lustrzanego
      • angazetka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:51
        I vice versa smile
        A bi_scotti często pisze jak ja idealna.
        • claudel6 Re: forumowy blizniak 10.11.12, 03:19
          z bi_scotti to sie (prawie) zawsze zgadzam. i denerwuje mnie jak ktoś skupia sie na tym, ze wtrąca anglicyzmy, zamiast posłuchać, co mówi.
          • morgen_stern Re: forumowy blizniak 10.11.12, 08:33
            Tak! Mnie też to do szału doprowadza, bi ma ciekawe, pełne kultury i ciepła wypowiedzi, czasem wprawdzie trochę bredzi, ale jej nawet słynne shelters wybaczyłam big_grin
            Dla mnie to taki forumowy koloryt i przegryzę gardło każdemu, kto się jej będzie czepiał.
          • sanciasancia Re: forumowy blizniak 10.11.12, 17:07
            Abstrahując od tego, że jest mądrą kobietą, bi_scotti pisze piękną polszczyzną w duchu Paska, tylko zamiast makaronizmów są anglicyzmy, nie robi błędów gramatycznych i ma piękną składnię.
            • aandzia43 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 01:18

> Abstrahując od tego, że jest mądrą kobietą, bi_scotti pisze piękną polszczyzną
              > w duchu Paska, tylko zamiast makaronizmów są anglicyzmy, nie robi błędów gramat
              > ycznych i ma piękną składnię.

O właśnie! smile
              • morgen_stern Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:13
                I jeszcze chciałam dodać, że gdybym miała wskazać kogoś na forum, kogo mogłabym określić mianem "dobry człowiek", to byłaby to właśnie bi. I to w ciemno, mimo, że jej nie znam osobiście.
      • claudel6 Re: forumowy blizniak 10.11.12, 03:17
        o, miałam napisać, ze mam czesto zbieżne poglądy z forumową bezdzietną lesbijką (bez urazy, jeśli cos poplątałam..) smile
    • gemmavera Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:43
      Zdecydowanie mam kogoś takiego. big_grin
      • konwalka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:47
        cos wiecej?
        prosze, badzmy delikatni big_grin
        zrobi sie milo, cieplo jak po grzancu
        • morgen_stern Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:49
          Pewnie chodzi o gazeciarza, dlatego się nie chce przyznać tongue_out
    • caroninka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:44
      Czesto nie wypowiadam sie na forum, tylko dla tego, ze juz zrobila to morgen. Sporadycznie zdarzy sie, ze mam leciutko idmienne zdanie.
    • krejzimama Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:50
      Ja to nawet sama ze sobą się nie zgadzam.
    • sarling Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:50
      Mało kojarzę nicki, niestety.
      Jeśli już - jak jestem miła, to zgadzam się z asią-i-p, ale, wstyd się przyznać, często gazeciarz wypisuje to co i ja myślę - nie zawsze, nie wszystko, ale często.
      • konwalka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 14:51
        sarling, wypluj
      • echtom Re: forumowy blizniak 09.11.12, 15:28
        Ja chyba też najczęściej z asią-i-p.
    • stuletnia_stokrotka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 15:34
      a ja nie wstydzę się przyznać,że najczęściej zgadzam się z gazetą big_grin
      • lafiorka2 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 16:46
        nie wiem,bo nie zawsze patrzę co kto napisał.Jak bys mnie zapytała nawet z kim przed chwilą się nie zgodziła ale odpisłam na posta to nie umiała bym powiedzieć.Nawet przy torturach
    • attiya Re: forumowy blizniak 09.11.12, 16:55
      Morgen i Triss
      co prawda moje poglądy ciągle jeszcze kształtują się ale w 99 przypadkach na 100 mogę się pod nimi podpisać
      • jola-kotka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 17:03
        • konwalka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 17:05
          jola,udalo ci sie wprowadzic nastroj niedopowiedzenia
        • jola-kotka Re: forumowy blizniak 09.11.12, 17:05
          Często zgadzam się z rosa.
          • kumyko Re: forumowy blizniak 09.11.12, 19:56
            jola-kotka napisał(a):

> Często zgadzam się z rosa.

Buhahahahahaha!!!!! Jak ktoś cierpi na rozdwojenie jaźni to nic dziwnego że zgadza się ze swoją drugą naturą wink)))))
            • jola-kotka Re: forumowy blizniak 10.11.12, 01:20
              A z kad ty sie tu wzielas jakos nie przypominam sobie tak beznadziejnego niku.
    • gazeta_mi_placi Re: forumowy blizniak 09.11.12, 16:59
      Najczęściej z Czaj_bajry i Deelą.
      Odnośnie zaś piania nad zagranicą z Dzoann i Kolpikiem.
    • chipsi Re: forumowy blizniak 09.11.12, 17:55
      Z kilkoma się zgadzam prawie zawsze ale jest kilka forumek, z którymi w jednym poście mogłybyśmy się pozabijać a w następnym podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała.
      • echtom Re: forumowy blizniak 09.11.12, 19:05
        We mnie takie skrajne emocje budzi Bi_scotti smile Choć może nie do końca - nawet jeśli jej poglądy skręcają mnie w środku, podaje je w taki rozbrajający sposób, że nie mam odruchu mordowania wink Czasem jeszcze z Nangą tak mam.
        • toxicity1 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 19:24
          Nie mam bliźniakauncertain
    • noname2002 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 19:37
      Bi_Scotti- dokładnie to samo co myślę
      Zwykle zgadzam się też z Nangą, Asią_i_p, Echtom i Anetą-Skarpetą
    • kawka74 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 19:50
      Z bliźniakiem mam kłopot, chociaż z niektórymi forumkami zbieżność jest dość wysoka.
      Prędzej umiałabym wskazać antybliźniaka - osoby, z którymi nie jestem w stanie się zgodzić nawet w kwestii koloru skarpet.
      • pulcino3 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 20:20
        z nimim sie nie identyfikuję , jestem indywiduum sama w sobie, ale tez nikt nie budzi we mnie jakiś negatywnych emocji, czy czegoś w rodzaju antypatii smile każdego staram się zrozumieć suspicious
    • rosapulchra-0 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 20:27
      Jeśli się z kimś zgadzam, to o tym piszę. Nie bawię się w forumowe zestawienia. Kilkakrotnie się zawiodłam na niektórych forumkach (takie indywidua w ogóle nie powinny się nazywać forumkami), co to najpierw prawie mi w tyłek wchodziły, by potem kłamać, że one nie mają i nie chcą mieć ze mną nic wspólnego suspicious
      • gazeta_mi_placi Re: forumowy blizniak 09.11.12, 20:53
        Rosa, czy te forumki to Sadosia i Yenna?
        • yenna_m Re: forumowy blizniak 10.11.12, 01:30
          no jakże by inaczej, gazecia big_grin
          dyć nawet nasze serca w myślach kroiła na blogu big_grin

oczywiście blisko mi do sadosi, ale jak ma mi nie być blisko, jak sadosia jest współżona mojego półmęza i pańcia naszych wspólnych czypsów big_grin oraz matka naszych wspólnych dziateczek? smile
          • gazeta_mi_placi Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:12
            Jesteście podłe indywidua, a przedstawiałyście się niewinne niczym lelije tongue_out
            • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:38
              oczywiście big_grin
              ja lelija?
              gazeta, przestań
              dyć na jednym forum parę lat miałam bana za francowaty charakter ponoć (który mam tongue_out ), więc bez podniecania się plizzzz tongue_out
            • lelija05 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 14:50
              Sio mi od leliji.
              • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 17:12
                nie bądź taki nieużytek, lilijka tongue_out
                ja też kcem być jak mickiewiczowskie kwiecie big_grin
                • lelija05 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 20:22
                  No taki ze mnie chitrus big_grin
                  • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 20:58
                    chitrusie, kwiecie Ty moje
                    rośnij kwiecie wysoko wink

zazdraszczam, też kchem tak mieć
                • noname2002 Re: forumowy blizniak 12.11.12, 08:13
                  Możesz być świerzopem smile
      • aandzia43 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 01:16
        (takie indywidua w o
        > góle nie powinny się nazywać forumkami), co to najpierw prawie mi w tyłek wchod
        > ziły, by potem kłamać, że one nie mają i nie chcą mieć ze mną nic wspólnego

Analne fantazje... wink
        Wchodzeniem w tyłek bym tego nie nazwała. Raczej troską i zaufaniem. A zaufanie zawiodłaś. Kłamstwa, mataczenie, napuszczanie, wulgarnośc, agresja - rozczarowująca jesteś, więc się nie dziw.
        • rosapulchra-0 [...] 11.11.12, 12:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:37
            taka odpowiedź, jaki poziom kultury tongue_out
            z Ciebie nie rosa pulchra, ale raczej russula emetica big_grin

andziu, bardzo trafnie, niestety
            szkoda, bo to bardzo przykre
            do dziewczyny nadal nic nie trafia i o ile życzliwie milczałam dla jej dobra, to teraz widzę, że dziewczyna bardzo pracuje, żeby dorobić się wroga
            • rosapulchra-0 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:51
              Darłaś się wszem i wobec, że mnie wygasiłaś. I kto tu kłamie?
              • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:59
                roso, świat nie jest czarno-biały, a forum czasem czytam niezalogowana
                rozumiem, że bardzo trudno to zrozumieć tongue_out
                trzeba świat pojmować w kategoriach: kłamiesz-nie kłamiesz (dziecinada tak w ogóle)

idź (a kysz!) już sobie do małżonka czy w garnku pomieszac, czy cokolwiek robić dziewczyno big_grin

fakt sadosiu - na bank nie załapałaby się na listę znajomych realnych, piękny dzień dzisiaj tak w ogóle smile
                • sadosia75 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 13:08
                  Wyjątkowo piękny ! byłam na spacerze z sąsiadem. i tak sobie rozmawialiśmy o flagach, których nie ma w takim dniu a na jewro były wywieszone praktycznie na co drugim balkonie.
                  Zjadłam kremówkę i popiłam sokiem z żurawin. wróciłam do domu i co ? i kota od progu z pretensjami, że jest patologicznym kotem itp wink
                  • yenna_m Re: forumowy blizniak 11.11.12, 13:15
                    o fakt, flagę se wywieszę! smile
                    zupełnie zapomniałam big_grin
                    • sadosia75 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 13:28
                      A ja nie mam big_grin
                      Ale dostałam dziś mmsa od dzieckóF. Dom pieknie oflagowały i poszły do centrum bo niby dzisiaj jakieś wspólne świętowanie jest w mieście.
                      A ja się lenię w końcu niedziela ! smile
                • rosapulchra-0 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 22:11
                  Nie tłumacz się. Coraz bardziej żałosne się to robi.
            • sadosia75 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:54
              Dziewczyny dajcie spokój !
              przecież zaraz przylezie i się od nowa zacznie. Naprawdę lepiej nie dawać pożywki, nie pokazywać minimum zainteresowania. My się z tego będziemy śmiać a dziewczyna będzie sobie krzywdę robić. I nie daj Bóg jeszcze znów małoletnie dzieci wciągnie w rozmowy dorosłych.
              niech sobie mówi i myśli co chce. W życiu realnym po takich wyskokach waszych znajomych to byście nawet okiem nie mrugnęły w jej kierunku. to po co w życiu netowym w ogóle zwracać uwagę?
              Odpoczywajcie niedzielnie i świątecznie a nie głupotami się zajmujecie wink
              • kota_marcowa Re: forumowy blizniak 11.11.12, 22:41
                Kurcze i znowu pulchną wycięlitongue_out
                Ten subtelny język, ten styl, jak nic uwzięli się na niąbig_grin
    • quesuerte Re: forumowy blizniak 09.11.12, 20:33
      Niewiele sie udzielam na forum, idealnie w moim imieniu wypowiada sie Sumire
      (ktora pozdrawiam)
      • heca7 Re: forumowy blizniak 09.11.12, 20:44
        Wydaje mi się , że gdzieś w forumowych czeluściach wyszło, że Triss jest z tego samego rocznika co ja. I jak czasem coś napisze to widzę, że wychowałyśmy się w podobnej rzeczywistości wink
        Ale oczywiście nie ze wszystkim się zgadzam...
    • wimperga Zdecydowanie Iwoniaw n/t 09.11.12, 21:04
    • kropkacom Re: forumowy blizniak 10.11.12, 07:29
      Bezapelacyjnie nangaparbat3. Chyba nawet ten sam znak zodiaku jesteśmy big_grin

Poglądy moje odnajduje w wielu forumkach. Podejście do życia to inna bajka. Moja bajka.
      • czar_bajry Re: forumowy blizniak 10.11.12, 13:37
        Prawie zawsze zgadzam się z gazetą a jak się z nią nie zgadzam to tylko z przekory aby nudno nie było.
        Tak samo z shellerką.
        • pade Re: forumowy blizniak 10.11.12, 15:13
          Ja tu widzę jakąś sprzeczność. Zgadzasz się z gazetą i shellerką, a gazeta się z nią nie zgadzabig_grin
          • morgen_stern Re: forumowy blizniak 10.11.12, 15:58
            big_grin
          • czar_bajry Re: forumowy blizniak 10.11.12, 16:20
            Nie szkodzibig_grin
            Kruk, krukowi itp...
            • czar_bajry Re: forumowy blizniak 10.11.12, 16:23
              A jak już takie rozbawione jesteście to weźcie pod uwagę iż nie zawsze obie wypowiadają się w tych samych wątkach ale pomimo to bardzo się cieszę iż mogłam dać Wam odrobinę radości...tongue_out
      • nangaparbat3 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:39
        Tak, często myślę, ze musialyśmy sie wychowywać w podobnych rodzinach smile
        A nocą przejeżdżalam przez Brno i bardzo sie zastanawialam, czy moze tu Kropka mieszka, i czy sie kiedyś spotkamy na prawdziwych pogaduchach, bo ja w Czechach dość często bywam i bardzo bym chciala.
    • aandzia43 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 01:09
      Bliźniaczki nie mam, ale siostrzyce przyrodnie posiadam (czy im się to pokrewieństwo podoba, czy nie wink) Triss, Kawka, Bi, Morgen - tak na szybko. I dla kilku innych nicków duży szacun. Dla niektórych za ładne i konkretne przedstawianie poglądów zbieżnych z moimi, dla innych za tak samo kulturalne prezentowanie poglądów odmiennych smile
    • gangnam16 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 01:23
      lipcowa big_grin
    • a.va Re: forumowy blizniak 11.11.12, 01:28
      Chipsi i Antyideal mają to do siebie, że często piszą to, co sama miałam napisać.
    • nangaparbat3 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:36
      A bi_scotti często pisze jak ja idealna.
      Tylko "często" zmienilabym na "prawie zawsze", a to "prawie" to tak na wszelki wypadek. I jestem wielbicielką stylu Bi, Bi i Verdana pisza najladniejsza polszczyzną na tym forum, przynajmniej jak dla mnie.
      A, i tu musze dodac, ze chociaż z Verdana nie zawsze się zgadzam, to jej wypowiedzi najczęściej budzą we mnie eksplozję zachwytu.
      zauważylam, ze wlaściwie nie ma na forum osob, z ktorymi zawsze bym sie zgadzala, ani takich, z ktorymi przenigdy. Choć oczywiscie moglabym wymienić cala dlugą listę tych, z ktorymi mi po drodze (nie zrobie tego tylko dlatego, ze byloby mi okropnie przykro kogos pominać, a przylozyc się solidnie nie mogę, bo kupa roboty czeka).
      Jeszcze bym tylko chciala dodac, ze okropnie tęsknię za Kali-pso i Cherry cocke, bardzo mi ich brakuje i czesto o nich myślę, i chcialabym wiedziec, co by na różne tematy napisaly.
      • antyideal Re: forumowy blizniak 11.11.12, 13:36
        Równiez brakuje mi Kali_pso.
        Jesli chodzi o styl pisania lubię wpisy Inguszetii,
        jak rowniez pozytywną aurę jaką roztacza.
        Ale jest tez sporo innych forumek, ktore lubie i powazam smile
      • nanuk24 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 20:30
        Oj dziewczyny. Kali_pso przeciez wrocila pod innym nickiemwink
        • nangaparbat3 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 20:55
          podobno - ale to nie to samo.
          A Cherry? Jak kamień w wodę.
          • imasumak Re: forumowy blizniak 11.11.12, 22:03
            Dzisiaj pisała.
            • nangaparbat3 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 22:10
              O, rzeczywiście. Dziekuję, Ima smile
        • antyideal Re: forumowy blizniak 11.11.12, 21:52
          Przegrała walkę z nałogiem ? big_grin
          za malo czytam chyba forum ostatnio,
          bo nie namierzyłam jeszczewink
        • gazeta_mi_placi Re: forumowy blizniak 12.11.12, 09:16
          A Kali_pso to nie Kkalipso?
    • monika3411 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 12:41
      Na innym forum mam taką bliźniaczkę smile Tu nie rzuciło mi się w oczy nic takiego.
    • imasumak Re: forumowy blizniak 11.11.12, 13:24
      Chyba nie ma nikogo takiego, z kim zgadzałabym się zawsze.
      Ale często zgadzam się z Iwoniaw, która czasem pisze dokładnie to, co ja chciałam napisać wink.
      Często blisko mi do Biscotti, Nangi, Echtom, Morgen, Nanuk, Yenny, Sadośki , Asiip, Andzi i jeszcze kilku osób smile. I tu jeszcze wtrącę, że też mnie irytuje, jak się Biscotti wytyka wstawki anglojęzyczne.
      I o dziwo, ostatnio zauważyłam, że czasem zgadzam się Krejzi tongue_out
      A już zupełnie nie patrzę czy zgadzam się z Moofą czy nie, bo niezależnie od tego zawsze ją uwielbiam smile
    • lelija05 Re: forumowy blizniak 11.11.12, 14:57
      Jest parę takich emam, może nawet więcej, choć ciężko mi powiedzieć o kimś, że jest moim bliźniakiem.
      Ale z tego co kojarzę, to często zgadzam się z tym co napisze min Jowita, Chipsi, Antyideal, kiedyś lubiłam wpisy Melissy, to była chyba najgrzeczniejsza osoba na forum smile
      • anetuchap Re: forumowy blizniak 11.11.12, 17:09
        Mi osobiście trudno wymienić jakikolwiek nick.
        Poza tym chyba nie ma jednej forumki,z którą bym się zupełnie zgadzała w wielu kwestiach.
        Wiem tylko,że lubię i szanuję te dziewczyny,które są kulturalne,piszą ładną i poprawną
        polszczyzną i nie obrażają innych. Mierżą mnie osoby,które podbudowują swoje ego,
        mieszając z błotem współrozmówcę,tylko dlatego,że ktoś ma inne zdanie. Nie trawię tych,
        które lubują się w dokopywaniu tym,którzy już leżą - nie rozumiem takiej postawy.
    • m_incubo Re: forumowy blizniak 11.11.12, 18:30
      Może nie zaraz bliźniak, ale Triss często pisze to, co ja bym mogła napisać. Jedna z nielicznych tu kobiet bez zapalenia mózgu wink
    • jak_matrioszka Re: forumowy blizniak 11.11.12, 20:44
      Ledwo kojrze nicki, a co dopiero dlugofalowo kogos? Zdaza mi sie z kims zgodzic w 100% co do jednej wypowiedzi, ie przywiozuje wagi do tego kto to napisal. Niektorych pisaczy lubie bez wzgledu na to czy sie z nimi zgadzam, czy nie.
      • wioskowy_glupek Re: forumowy blizniak 11.11.12, 21:27
        Bardzo często zgadzam się z gazetą smile Choć nie zawsze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka