Dodaj do ulubionych

no wlasnie Chylinska

17.11.12, 05:07
no fajna z niej babka i taka rodzinna teraz, ale piosenkarka to ona juz nie jest tylka jakas celebrytka sie stala, a taka szkoda, bo miala specyficzny wokal i prawda jest taka, ze tamta Agnieszka-piosenkarka juz umarla, a ta obecna to taka blondi mama, ktora nie ma nic wspolnego, poza nazwiskem, z tamta z przed 20? lat
szkoda
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 09:27
      też mi brakuje dawnej Chylińskiej - jej wokalu, jej klimatu. nie przepadam ze jej obecną muzyką.
      ale "kupuję" jej wytlumaczenie że jest zbyt szczęsliwa żeby robić ponurą muzę. no kurcze, cięzko żeby szczęsliwa żona i matka śpiewała "jestem saaaamaaaaa"... big_grin
      i nadal jestem fanką smile
      • spartanka4 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 09:54
        uwielbiam jej stare utwory aż mam ciary jak słyszę w radio tamten głos
        obecnej Agi nie kupuję wcale, dla mnie się sprzedała i tyle sad
        • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 10:39
          spartanka4 napisała:

> uwielbiam jej stare utwory aż mam ciary jak słyszę w radio tamten głos
          > obecnej Agi nie kupuję wcale, dla mnie się sprzedała i tyle sad

No cóż, ma 3 dzieci na utrzymaniu, nie dziwie sie ze korzysta z okazji by przytulic dobra kase
          • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:15
            ja tez nie lubie jej obecnej muzyki, ale faktycznie, ana jest spelniona, szczesliwa wiec trudno nawet wymyslac dobijające piosenki

kiedys ona miala zycie do d to i muzyka byla bolesna.

juz otrząsnelam sie z pierwszego szoku w kwestii jej dance i teraz jest mi obojetna, ale fajnie ze jej sie uklada

a ze sie sprzedala? ja sie nie dziwie, zabezpieczyla siebie i rodzinę, a nie robi z siebie ketynki, zeby dzieci musialy sie za nią wstydzic
            • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:27
              aha , co do ikon rocka
              mi sie wydaje ze przede wsyztskim chylinska była taka jaka była, bo miała kiepskie zycie i marzyła o innym, marzyła o akceptacji etc

znalazla to i złagodniala

sting jest ciepła klucha i spiewa lekkiego rocka, david od dawna jest starszym panem, stonesi sie trzymają, ale to byli tacy łobuzi, którzy do tej pory sa wiecznymi chłopcami

ozzy?- sprzedał się az miło reality showwink- skomercjalizował i trzepie kasę- moim zdaniem, po częsci kosztem wlasnej rodziny i dzieci ( wplyw reality show na jego dzieciaki), jego zona kiedys szpetna zrobila sie laska

wiec podobnie

zreszta kurde

tak sobie mysle- jakby mi ktos naprawde duzo płacił zebym usmiechała sie do widowni, była miła i ładnie wygladąła to bym chętnie to robiła- a sobą mogę być w domu- to jest praca
              • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:15
                och bo tylko ematka taka niesprzedajna
                • guderianka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:23
                  że zacytuję pewnego pana , z którego poglądem sie zgadzam
                  wszyscy artyści, to prosytutki..
                  wink
                  • claudel6 Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 01:36
                    no, a ten przecinek po co? wink
              • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:38
                aneta-skarpeta napisała:

> aha , co do ikon rocka
                >
                ci czterej to tylko pierwszy z brzegu przykład-równie dobrze mogę tu wstawić Mika Jeggera,Leonarda Cohena, Mika Pattona czy stu innych.
                i nie wnikam czy Sting śpiewa łagodne rockowe piosenki-nie o to chodzi ale o to,że nie zmienia swojego stylu i nie staje się nagle discopolowym wykonawcą.
                i przecież rozumiem,że Chylińska robi to dla kasy-ale do mnie to nie przemawia,nie kupuję jej w obecnej postaci.
                • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 14:46
                  spoko, tylko Ty tu sypiesz nazwiskami ludzi, którzy zrobili kariery miedzynarodowe, są ikonami w swoich gatunkach, sprzedali miliony płyt i są pewnymi ikonami

i oczekujesz, ze jakas tam chylisnka, która zrobiła furrore 1, 2 dwiema płytami z ONA będzie taka jak sting- litosci

mało tego ona wtedy była nieukształtowana, zbuntowana, nieokrzesana i miała skawińskiego

solowa płyta, choc nadal ostra, nie była juz takim sukcesem
                  • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 16:55
                    aneta-skarpeta napisała:

>
                    > i oczekujesz, ze jakas tam chylisnka, która zrobiła furrore 1, 2 dwiema płytami
                    > z ONA będzie taka jak sting- litosci
                    >
                    no ale przyznaj-była jakaś-jakże inna niż wszystkie piosenkareczki (poza Bartosiewicz,Nosowską-ale to zupełnie inny rodzaj muzyki).i dlatego tak mi szkoda bo jednak taki rockowy głos u kobiet nie zdarza się często.szkoda go marnować na discopolo
                    • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 18:05
                      szkoda, ale ona sama sie zmienila- w sumie miala prawo, po drugie widocznie nie ma dla niej ciekawego repertuaru, a sama nie jest w stanie nic ciekawszego wymyslec

a moze po prostu zaczela lubic dance, cienkie to , ale zeby mowic ze sie sprzedała?

predzej stonsi sie sprzedają za ciezkie milionywink
                    • claudel6 Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 01:42
                      nie no, artyści się zmieniaja, poszukują, ewoluują, często w sfery nieakceptowalne przez fanów..Chylińska nie pierwsza, nie ostatnia.
                      mój idol Chris Cornell po takich:
                      www.youtube.com/watch?v=K913KVe3kH8
                      poszedł w solową karierę i nagrał takie:
                      www.youtube.com/watch?v=7GiyhVHIiWo
                      fani z czasów Soundgarden i Audioslave go przeklęli. ja zrozumialam.
    • mruwa9 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 10:02
      20 lat temu byla zbuntowana nastolatka. To chyba dobrze, ze z wiekiem czlowiek madrzeje i dojrzewa?
      • larrisa Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 14:29
        mruwa9 napisała:

> 20 lat temu byla zbuntowana nastolatka. To chyba dobrze, ze z wiekiem czlowiek
        > madrzeje i dojrzewa?

Dla sztuki to zazwyczaj dramat, co widać po przypadku Chylińskiej.
    • morgen_stern Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 10:19
      Z jednej strony trudno, żeby jej wizerunek i twórczość nie uległa zmianie; gdyby wciąż biegała ze skrzywioną miną i pokazywała faka nauczycielom, byłaby śmieszna.
      Ale z drugiej rzeczywiście brakuje pazura, ostrzejszy wizerunek można budować na innych podstawach. Zapalenie pieluszkowe mózgu i Chylińskiej nie ominęło.
      • antyideal Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 11:48
        Ale nie zglupiala calkiem, choc eksperymenty z taneczną
        muzyką byly strrraszne i obecny blond image nie bardzo,
        szanuje ją , za to, ze nie gania z dzieciakami i mezem po mediach.
        Co prawda nie mam duzego rozeznania o czym pisza Gale, Vivy itp.
        ale nie przypominam sobie, zeby wyskakiwala z okladek
        na wystawach kioskowych.
        • morgen_stern Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 11:52
          To fakt, ładnie rozdziela życie prywatne od zawodowego. Jednakowoż uważam, że posiadanie potomstwa nie zabija w człowieku pierwiastka buntownika. Tylko buntować się można przeciw czemuś innemu.
          • antyideal Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 11:59
            Nie sadze, zeby jej buntownicza dusza umarła.
            Mysle, ze jak odchowa nieco dzieciaki, a to maluchy przeciez,
            to jeszcze swiat bedzie mial z niej pozytek wink
          • claudel6 Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 01:44
            no, ja się ciągle buntuję. teraz to się dopiero k..a buntuję.
    • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 10:36
      Dziwisz sie że ludzie sie zmieniają?
      Ma prawie koło 40 tki, z trójką dzieci na karku ryczec do mikrofonu ''fuck off''?????
      No wtedy to by była dopiero karykaturalna.
      • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 11:55
        jest mnóstwo wykonawców,którzy nawet z wiekiem nie wyrzekają się swych zasad,ideałów i upodobań.
        jakoś nie wyobrażam sobie,żeby James Hetfield,David Bowie,Sting czy Ozzy Osbourne nagle zaczęli wykonywać muzykę popową.obaj są dojrzali,mają rodziny ale muzykę wykonują tę samą od lat.
        ja takiej Chylińskiej nie kupuję-dla mnie skończyła się w momencie wydania tej koszmarnej,kiczowatej płyty a obecnie jest czymś,co zawsze wyśmiewała -blondwłosą celebrytką z tipsami,która sprzeda siebie za kasę.
        • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:23
          no tak, ale ona cos wspominala, ze ona nigdy by nie pomyslala, ze dzieci, maz i ta rodzinna nuda da jej frajde, a jej daje i to najwiekszą i czuje sie w tych pieleszach rewelacyjnie- ona sama mowi ze ten jej wczesniejszy bunt po prostu wyparował, nie ma go i ona nie ma za bardzo ochoty go szukac, bo tak jej dobrze

co do wlosów- wole ją w czarnej, ostrej wersji laski, alekurcze ileż mozna- baby lubia sie zmieniac i wiekszosc kobiet ma fazy na rózne wcielenia kobiecosci i nie-kobiecosci

ona jest dosc szpetna z urody i to zbey wyglądała urodziwie musi kosztowac duzo zaangazowania, moze tez chciala byc przez jakis czas blond laską.

nadal potrafi przeklinac, jest taka "swojska" wiec do tipsowej dziuni nadal daleko.

i nie, ja tez wolałabym tą zbuntowaną chylinska, ale zaczynam rozumiem, że troche wbrew sobie poprostu się zmienila- wpływ na to miało pewnie wiele rzeczy, a takze zycie osobiste
          • claudel6 Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 01:47
            ja ja lubię. ona jest supernaturalna i niepretensjonalna w tych nawet celebryckich sytuacjach (jak ten program Mam talent). współjurorka z tego programu przyprawia mnie o ból zębów - to co mówi, jak mówi, jej ton głosu.
        • sumire Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:29
          pragnę tylko przypomnieć, że Ozzy z rodzinką gwiazdorzył w reality show, więc tak całkiem wierny rokendrolowym ideałom to on też nie jest...
        • florka72 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:33

James Hetfield,David Bowie,Sting czy Ozzy Osbourne nagle zaczęli wykonywać muzykę popową.obaj są dojrzali.
          obaj x 2. bo 4 wymieniłaś. o liczebnikach sobie poczytaj.
          • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:22
            florka72 napisała:

>
            > James Hetfield,David Bowie,Sting czy Ozzy Osbourne nagle zaczęli wykonywać m
            > uzykę popową.obaj są dojrzali.

> obaj x 2. bo 4 wymieniłaś. o liczebnikach sobie poczytaj.
            >
            najpierw napisałam o dwóch a kiedy cała moja wypowiedź była gotowa dodałam pozostałych.tego jednego słowa nie zmieniłam bo zapomniałam.
            a ty jak zwykle jesteś złośliwą mendą.
        • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:16
          a obecnie jest czymś,co zawsze wyśmiewała -blondwło
          > są celebrytką z tipsami,która sprzeda siebie za kasę.

quffa co wy macie z tym sprzedaniem sie?
          wy tez sie sprzedajecie pracując, to jest jej praca do jasnej ciasnej
        • przeciwcialo Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 15:12
          Przedstawieni panowie nie chodzili w ciązy ani nie rodzili dzieci to i nie mieli kiedy pazurów ścierac wink
        • princesswhitewolf Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 18:36
          ,David Bowie

no ten sie przeciez radykalnie zmienil na przestrzeni lat muzycznie.
          Zaczynal tez jako zbuntowany obojniak w dziwnej fryzurze i babskim makijazu, a potem od konca lat 80 tych garnitury.

czy tylko ja znam poczatki Bowie?
          • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 18:39
            princesswhitewolf napisała:

> ,David Bowie
            >
            > no ten sie przeciez radykalnie zmienil na przestrzeni lat muzycznie.
            > Zaczynal tez jako zbuntowany obojniak w dziwnej fryzurze i babskim makijazu, a
            > potem od konca lat 80 tych garnitury.
            >
            > czy tylko ja znam poczatki Bowie?

no jednak nie zeszmacił się śpiewając discopolo-jednak jest to pewna różnica
        • arwena_11 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 21:39
          No jeśli chodzi o Hetfielda, to trochę jednak się zmienił. Stara Metallica i to co teraz to jednak dwa różne bieguny. Uwielbiam Metallice do black albumu, potem to niestety już nie tosad
          Innych aż tak dobrze nie znam, ale pewnie też nie są tacy jak dawniej
    • chipsi Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:15
      No właśnie, kto jej teraz słucha? Bo to że nie jej dawni fani to ja wiem.
      • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:31
        chipsi napisała:

> No właśnie, kto jej teraz słucha? Bo to że nie jej dawni fani to ja wiem.

tak tak
        bo jej fani sie nie zmienili
        nie postarzeli, nie maja dzieci
        nadal chodzą w wyciągnietych swetrach i tną się zyletkami
        wez pomysl
        • stuletnia_stokrotka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:39
          nie wiedziałam,że żeby słuchać dawnej Chylińskiej trzeba się ciąć i nosić wyciągnięte swetry..czego to się człowiek nie dowie tongue_out
          • chipsi Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 16:50
            I koty, zapomniałaś o jedzeniu kotów!
            W glanach dawno nie biegam ale na różową blondi się nie przerobiłam w związku z poczęciem córki.
    • guderianka Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 12:37
      kto nie idzie naprzód-cofa się
      Agnieszka się zmienia-i fizycznie i emocjonalnie i mentalnie. To naturalny proces przecież. Cenię ją za jej twórczość w O.N.A., za jej wokal, indywidualizm, poczucie humoru, dystans do siebie i inteligencję.
      • amy.27 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:43
        jasne, każdej mamusi siedzącej w domu z dzieciaczkami pasuje aby ona dalej darła japę na scenie, rzucała mięchem na lewo i prawo i wyglądała jak córka szatana. Wy macie prawo do normalnego życia - a idol nie, ma zostać do starości takim jakim był.

Ona też przeszła przemianę - zmieniło ją dziecko, macierzyństwo, mąż. Nie ma szans aby to nie zmieniło człowieka i nie wierzę że potrafiłaby być starą Agnieszką na scenie - a potem wskakiwać w podomkę i opowiadać bajki dzieciom. Ona jest przynajmniej szczera. Zmienia się scena, fani i ona też próbuje czegoś nowego i nikt nie ma prawa jej zaszufladkować na całe życie i wymagać od niej aby się nie zmieniała.
        • 18lipcowa3 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 14:36
          amy.27 napisał(a):

> jasne, każdej mamusi siedzącej w domu z dzieciaczkami pasuje aby ona dalej darł
          > a japę na scenie, rzucała mięchem na lewo i prawo i wyglądała jak córka szatana
          > . Wy macie prawo do normalnego życia - a idol nie, ma zostać do starości takim
          > jakim był.

dooookladnie,
          to samo pisałam
          ciekawe czy wszystkie ematki wyglądają tak samo jak 10 lat temu, ciekawe czy maja te same fryzury, stroje oraz poglądy,
          Jak mozna byc tak głupim by oczekiwac od kobity że nic sie w ciagu 15 lat- bo to juz z 15 mineło nie zmieni.
          i jeszcze ze sie sprzedała....no litości, za połowe mniejsza kase jematka by sie sprzedała.

Ona jest
          > przynajmniej szczera. Zmienia się scena, fani i ona też próbuje czegoś nowego
          > i nikt nie ma prawa jej zaszufladkować na całe życie i wymagać od niej aby się
          > nie zmieniała.

i dobrze że ma gdzies opinie ludzi
          • larrisa Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 15:05
            ompletnie nie łapiesz, choć w sumie to nie dziwi.

Nie chodzi o to, żeby ktoś był niezmienny przez całe życie.
            Chodzi o kierunek zmian.
            I interesującej, kontrowersyjnej, charyzmatycznej kobiety, która miała coś do powiedzenia
            i która śpiewała, że przechodził dreszcz powstała grzeczna, nijaka, "wylaszczona" nudna
            i kiczowata dziunia. A do tego i tak cały czas jest nieładna, taki babochłop, choć faktycznie od wyglądu z początku kariery jest na plus.

> i dobrze że ma gdzies opinie ludzi

Zupełnie odwrotnie, robi coś co się będzie sprzedawać, niestety, ale tak już jest że dziś byle disco chała sprzedaje się znacznie lepiej od ambitnej muzyki. Możliwe też, że wypaliła się, jej talent wygasł i dorabia sobie ideologię o "dojrzewaniu". Bo do czego tak właściwie dojrzała - do banału i nudy?
            • antyideal Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 15:17
              larrisa napisała:

A do tego i tak cały czas jest nieładna, taki babochłop,
              choć faktycznie od wyglądu z początku kariery jest na plus.
              >
              >
              O dzizas, ale przewinienie uncertain i co ona nieszczesna ma zrobic
              z tym fantem, ze "i tak cały czas jest nieładna", nie wychodzic z domu ?
              • sumire Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 15:22
                a jakby tak Keith Richards przejmował się tym, że cały czas jest nieładny.... wink
            • claudel6 Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 01:49
              >powstała grzeczna, nijaka, "wylaszczon
              > a" nudna
              > i kiczowata dziunia.
              no. tylko że to jest nieprawda.
    • a.va Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 13:53
      No nie, nie mówcie mi, że jak się jest szczęśliwą mamą i sexi laską, to nie można śpiewać dobrej muzyki, tylko trzeba robić papkę dance. Nikt jej nie każe się ciąć, buntować, chodzić w swetrach i wrzeszczeć ze sceny fakami, może wyglądać, tak jak wygląda, brać udział w talent shows i zarabiać kasiorę, ale niech ma przy tym dobry repertuar, a nie ten szit, który ostatnio robi.
      • aneta-skarpeta Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 14:43
        mysle, ze to nie takie proste

to nie jest , niestety, w PL, tak ze wchodzisz do wytworni i mówisz- mam hit i maszyna rusza

zauwazcie, ze np w stanach z byle patałacha zrobia gwiazdę, mają na niego pomysł- lepszy, gorszy ale maszyna rusza

przy kazdym artysice pracuje kupa ludzi etc- a pl jest mnostwo ludzi zdolnych, nawet z dorobkiem, ale nie ma ludzi ktorzy umieliby pokierowac ich karierami

wydaje mi sie, ze generalnie muzyka chylinskiej miala byc ciut inna, ale wyszlo jak wyszło, a to ze ona dobrze spiewa nie oznacza ze zna sie na wszystkim

druga kwestia- zauwazcie, ze ona była dobra ze skawińskim, solowa kariera była duzo słabsza

moze ona po prostu nie jest AZ taka artystką.
    • na_pustyni Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 14:10
      wedlug mnie teraz jest bardziej prawdziwa, niz za starych pozerskich wiecznie nieszczesnych czasow
    • lilly_about Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 17:20
      Chylińską słuchałam w liceum pasjami, zresztą do dzisiaj słucham "tamtych" płyt. A ze się zmieniła? No kurde ona nie ma już 18 lat, nie jest oderwaną od niekochanej szkoły buntowniczką, tylko kobietą, matką, artystką, celebrytką.... I wolę ją taką, kiedy wkłada szpilki i farbuje się na blond, bo tak chce, niż miałaby ryczeć do mikrofonu, a nikt by tego nie kupował, bo to nie byłaby już Chylińska. Jasne, że brakuje mi tamtych utworów i tamtego klimatu, natomiast rozumiem Chylińską, bardzo ją rozumiem.
      • titta4 A Nosowska? 17.11.12, 18:24
        Też od lat na scenie, tez sie zmienia i rozwija- oststnia płyta Heya-bomba! a jakos nie rzeszła na druga stronę lustra.I wątpię,żeby klepała biedę z tego co robi.I matka tez jest, i chłopa ma...wink
        • na_pustyni Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:36
          Nosowska to klasa sama w sobie, zupełnie inna liga niż Chylińska, a zatem - moim zdaniem - kompletnie nietrafione porównanie.
          • stuletnia_stokrotka Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:40
            inna liga-ale wcale nie gorsza
            • titta4 Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:43
              Inna liga- pewnie tak, ale sedno takie same-tez startowała jako kontestatorka. Róznica IMO taka, że Kaśka oprócz buntu miala cos w głowie, a Chylińska- tylko bunt. Pusty jak wydmuszka.Teraz buntu zabrakło i mamy celebrytkewink
              • aneta-skarpeta Re: A Nosowska? 17.11.12, 22:20
                dokładnie, nosowska "taka była" + bunt. zmieniła sie, dojrzała, ale nadal siedzi w klimacie
                chylinska wielką artystką nie jest, jest miła, jest fajna, ma super głos, ale artystycznie raczej słabo

pamietajmy ze za ONA stoi przede wszystkim skawiński, a nie chylińska, bo to on to wszystko wymyslił
        • anulka.p Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:39
          Ale np. taka Nosowska też rodzinę, a ciągle pozostaje Nosowską, czyli poszukującą, rozwijającą się artystką, a nie blond celebrytką znaną z jury. Czyli można.
          • anulka.p Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:42
            Sorki, ale nie doczytałam ostatnich postów, niemniej wpisałam się w temacie jak widzęsmile
            A co do ligi - Chylińska wyraźnie do niej aspirowała, przecież nawet razem zaśpiewały.
            • titta4 Re: A Nosowska? 17.11.12, 18:46
              Teraz watpie, by zaśpiewały razem tongue_out
    • alone_i_break1 Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 20:44
      Też mi brakuje jej dawnej muzyki, jak widze jakiś z jej nowych teledysków lub słysze w radio to nie wiem czy śmiać się czy płakać ;p ale osobiście nic do niej nie mam. Przynajmniej w końcu wygląda jak człowiek, bo kiedyś wyglądała okropnie. Chociaż niepotrzebnie przefarbowała się na blond, w czarnych jej było bardzo ładnie.
    • kropkaa Re: no wlasnie Chylinska 17.11.12, 22:38
      Nie wiem, co ona nagrywa, bo w życiu tego nie słyszałam, ale jak zobaczyłam tę plastikową barbi na okładce "Zwierciadła"... z żywym człowiekiem ten obrazek nie ma wiele wspólnego.
      Po co one to robią? M-c temu była Janda - wyglądała jak Janda, elegancko, dostojnie. Teraz w TS Stenka - napisem krzyczy, że nie będzie z siebie robiła 30-latki, a wygląda na późną dwudziestkę. Naprawdę nie dziwię się, że potem depresja - bo to, co krzyczy z reklam i plakatów ciut za bardzo rozjeżdża się z lustrem uncertain
      • czar_bajry Re: no wlasnie Chylinska 18.11.12, 16:28
        Dajcie Chylińskiej dorosnąć, przecież Wy też jesteście inne niż 20 lat temu...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka