aneta-skarpeta 17.11.12, 13:43 Czy tylko mnie masakrycznie wkur... chłopiec z reklamy pierogów pudliszek? no nie mogę go znieść... Pierogi Pudliszki reklama 2012 za to bardzo mnie urzekła reklama syropów do wody herbapolu Herbapol Lublin - Masz to w Naturze / Herbaciany Ogród Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 13:50 te reklame chyba ufundowala konkurencja pudliszek Naprawde, sposrod setek tysiecy dzieci w Polsce, musiano wybrac takiego maszkarona z wada wymowy? Odpowiedz Link Zgłoś
coconuda Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 15:24 Może to dziecko producenta albo kogoś, kto robił tę reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 13:58 Nawet mi nie mów... od razu wyciszam fonię. Wyjątkowo drażniąca wymowa. Mniemam, że to celowe - zwraca uwagę. Mam jeszcze jedno pytanie: dlaczego tak często dzieci w reklamach się DRĄ? Wiem, że często drą się też w realu, ale czy muszę też drzeć mordy w reklamach? Ciasteczkowy potwór wzbudza we mnie mordercze instynkty. Zakneblowałabym bachora skarpetką. Uff, ulżyło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
sashka75 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:01 Nie, nie tylko Ciebie... ja dostaje bialej goraczki jak widze tego malego. Zapewnie to synus kogos z produkcji, bo nie wierze, ze go wzieli z castingu. Rownie bialej goraczki dostaje jak widze reklame serkow czy czegos tam innego z tym rapujacym dzieciakiem, ktory gral syna Knappe w ''Przepisie na zycie''. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:05 ten rapujacy tez mnie drazni, a najbardziej mnie drazni w tej reklamie serków- wiem ze to głupie- ze oni tam kładą jakies obierki warzyw na kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 13:15 aneta, mam to samo ) nie sądziłam, że ktoś na to zwraca uwagę, mój chłop twierdzi, że przesadzam - ale on na te kanapki ładują jakieś skórki pomidora itp. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:06 "Rownie bialej goraczki dostaje jak widze reklame serkow czy czegos tam innego z tym rapujacym dzieciakiem, ktory gral syna Knappe w ''Przepisie na zycie''. " O matko, to jest dopiero koszmar. Ten mały z reklamy pudliszek drażni mnie, ale w taki przyjemny sposób . WIdać jednak są odbiorcy tej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 23:49 sashka75 napisała: > > Rownie bialej goraczki dostaje jak widze reklame serkow czy czegos tam innego z > tym rapujacym dzieciakiem, ktory gral syna Knappe w ''Przepisie na zycie''. Dzięęęęęki ci o pani Ja zachodzę w glowę co to za koles od iluś już dni i przyznam szczerze,że wqrwia on mnie niemiłosieniw w reklamie.W serialu jakos mnie nie drażnił? Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:02 Nie, nie jestes jedyna, powiedzialabym, ze nalezysz do wiekszosci. Nie wypowiadam sie na temat dzieci zle, ale maly jest meha wnerwiajacy. Nie dlatego, ze cos z nim nie tak, on po prostu nie ma za grosz talentu w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:09 Ze wstydem przyznaje, ze myslalam, ze to dziecko jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:21 moje pierwsze wrażenie: to dziecko jest lekko upośledzone Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:26 A nie jest? Sorki, wczesniej nie widzialam tez reklamy, ale to jakis zart chyba Na bank w castingu braly udzial setki dzieciakow, a wybrali akurat tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:33 Bo już grał w innej reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 14:35 Pierwszy raz widze te reklame, dziecko slodkie i oryginalne, bo inne od "idealnych"dzieci z reklam, jesli ktos jest wku..jacy to tatusiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 15:18 Nie wiem czemu akurat takie dziecko,ale cel osiagniety uwaga zwrocona,pierogi zapamietane. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 10:38 Dokładnie moja reakcja, dziecko wypada najlepiej z całej trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 10:58 asia_i_p napisała: > Dokładnie moja reakcja, dziecko wypada najlepiej z całej trójki. Różnica polega na tym, że dorośli grają, a dziecko, niestety, takie po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 12:08 atteilow napisała: Różnica polega na tym, że dorośli grają, a dziecko, niestety, takie po prostu jest. Dziecko też gra, łącznie z wymową "rrrr". Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 15:41 Matko, ledwo mogę zrozumieć, co ten mały mówi... Zero dykcji, wada wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 15:46 a czy to nie ten szczawik co ojcu toyote kazał myć na super premium? mam wrażenie, że jest wszędzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 16:35 okropny mnie on wq...wia jest paskudny i ma paskudną wade wymowy po co biorą takie dzieci do reklam? mysla ze to słodkie? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 16:46 Młody Tusk mógł tak wyglądać i tak mówić. To się chyba nazywa reranie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 16:59 toxicity1 napisała: > Młody Tusk mógł tak wyglądać i tak mówić. > To się chyba nazywa reranie. ale on tez sepleni Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 17:01 Najbardziej jest wkurzające to wymawianie "sz" i "ż", nie wiem, jak się taka wada fachowo nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 16:52 Dzieciak jak dzieciak, ale wmawiac ludziom ze jakies gó...ane gotowce sa pyszne, to dopiero bezczel. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 o jezu w reklamie Enei tez jest !!!! 17.11.12, 17:00 to musi byc dzieciak jakiegos producenta Odpowiedz Link Zgłoś
ewma A już myślałam ,że tylko mnie wku..... 17.11.12, 17:04 Dawno nic mnie tak nie drażniło,jak ten dzieciar. Odpowiedz Link Zgłoś
majuszka77 Re: A już myślałam ,że tylko mnie wku..... 17.11.12, 17:13 a mnie dziś bardziej drażnią moje własne....na tego działa pilot od tv na moje nie......nie da się ich wyłączyć............buuu Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Ale wiecie, że to Wy macie problem ;') 17.11.12, 18:04 Stare babska i taki problem Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: o jezu w reklamie Enei tez jest !!!! 17.11.12, 17:12 Dajcie linki, bo nie ogladam telewizji a zostałam fanką Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 17:41 Specjalnie dla Ciebie Szymuś Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak To obejrzyjcie (około 1:43 m) 17.11.12, 17:59 On nie ma wady wymowy. WYSTEP SZYMUSIA W PRZEDSZKOLU Odpowiedz Link Zgłoś
daga330 Re: To obejrzyjcie (około 1:43 m) 12.05.13, 21:29 dziękuję za obronę mojego synka, smutno mi czytać takie komentarze. Nie jest synem producenta, wygrał casting bo się spodobał a grał tak, jak go o to proszono. Do logopedy chodził i wady wymowy już nie ma, a zresztą co za różnica??? Rozumiem, ze reklama moze drażnić, ale po co co całe forum??? Nie lepiej zająć się czymś innym niż krytykowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: To obejrzyjcie (około 1:43 m) 12.05.13, 23:05 daga330 napisał(a): > dziękuję za obronę mojego synka, smutno mi czytać takie komentarze. Nie jest sy > nem producenta, wygrał casting bo się spodobał a grał tak, jak go o to proszono > . Do logopedy chodził i wady wymowy już nie ma, a zresztą co za różnica??? Rozu > miem, ze reklama moze drażnić, ale po co co całe forum??? Nie lepiej zająć się > czymś innym niż krytykowaniem? Nie lepiej było dziecko do ZOO albo parku zabrać niż je po castingach włóczyć? I pożytek by był i ludzie by głupot na forach nie pisali. Jak się dziecko wypycha przed kamerę, to trzeba myśleć i wkalkulować ryzyko złośliwości i szyderstw. Albo ma się to w d..pie i głupich komentarzy nie czyta, ale lepiej się w to nie bawić, dobrze radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 18:03 nie mogę znieść tej reklamy bojkotuje Pudliszki! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 18:47 niby nie powinno sie twierdzic, ze dzieci sa brzydkie, ale ten chlopczyk ma w wyrazie, ksztalcie twarzy cos co mnie odrzuca, juz nie wspominajac, ze jak sie odezwie to koszmar. I wszedzie go pelno, brrrr...kto go lansuje? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 19:47 Witam, O rany, o rany!!! To chyba syn hrabiego Farsza, czy innego księcia;-P Aaaaaaaaaaaa, koszmar. Copywriting - nędza i dobór aktorów druga, cholerna nędza. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 19:57 nie tylko demotywatory.pl/3963764 Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Komentarze na demotach ponizej krytyki 17.11.12, 20:15 Zresztą tutaj niektóre też. Poza tym, ten chłopczyk NIE ma wady wymowy, obejrzyjcie jego występ z przedszkola, który zalinkowałam powyżej. To jak mówi na reklamie, jest reżyserowane pod jej treść. Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 20:21 Pomijając fakt, że to pewnie dzieciak jakiegoś producenta - czy wada wymowy ma eliminować ludzi z życia medialnego??? Może cofnijmy się do czasów starożytnych Spartan i eliminujmy wszystkich, którzy nie spełniaja kanonów zdrowia, siły i urody... Żenujący wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 20:32 ALe on nawet nie ma wady wymowy, w każdym razie nie taką, jak w reklamie . Obejrzyj filmik w linku Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 21:28 ło matko, z własnej woli i w wolnym czasie, nieskazana na to za żadne przestępstwo, mam oglądać cudze bachory na występach w przedszkolu??? ludzie to jednak mają dziwne pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:08 Przecież cię nie zmuszam. Link jest dla osób, które czują potrzebę weryfikacji swoich opinii, a nie dla nóg stołowych, co to ani rusz od swego nie odstąpią, nawet jak im podać na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:10 mi to nie zweryfikowało opinii, bo nadal w reklamie pudliszek jest wkur... może teraz nawet bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:25 Nie chodzi o to, czy reklama jest irytująca, czy nie, a o to co się wypisuje tu na temat tego dziecka. Nawet jeśli faktycznie przeszedłby przez casting mimo wady wymowy, niektóre opinie są po prostu chamskie. Ale on wady wymowy nie ma, czyli to co widzimy w reklamie jest efektem pracy reżysera. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:30 ja nic na temat tego dziecka nie wypisuję. nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:33 Ja akurat nie Twoje wypowiedzi komentowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:09 to nie ma znaczenia czy ma wade wymowy czy nie, Mowa o tym, ze w tej reklamie jest nieznosny, a czy mu tak kazali, czy sam z siebie jest taki jestd drugorzędne jest pewien typ dzieci, dorosłych irytujących - niestety tak jest- ja nie oczekuje, ze te osoby, te dzieci bedą wyeliminowane z zycia publicznego. Po prostu ta reklama jest wkurzająca wg mnie i nie ma obowiązku aby mi się to co to dziecko robi na wizji podobało Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:29 aneta-skarpeta napisała: to nie ma znaczenia czy ma wade wymowy czy nie, Mowa o tym, ze w tej reklamie jest nieznosny, a czy mu tak kazali, czy sam z siebie jest taki jestd drugorzędne Dla niektórych w tym wątku, jak i na demotach głównym problemem jest jego wada wymowy, nie zauważyłaś? jest pewien typ dzieci, dorosłych irytujących - niestety tak jest- ja nie oczekuje, ze te osoby, te dzieci bedą wyeliminowane z zycia publicznego. Po prostu ta reklama jest wkurzająca wg mnie i nie ma obowiązku aby mi się to co to dziecko robi na wizji podobało Ależ oczywiście, zgadzam się. Ale czy to jest powód, żeby pisać komentarze w tym guście? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 17.11.12, 22:32 oczywiscie nie powinno się wypowiadac w chamski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czytam ten wątek z wielkim niesmakiem...:/ 18.11.12, 14:21 Oczywiście, że nie. Tak samo jak brak głosu czy słuchu nie powinien nikomu utrudniać zostania piosenkarzem. Więcej śpiewającej Mandaryny proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 20:31 Nie, nie wkurza mnie. Za to wasze komentarze sa ponizej krytyki. A wy wiecej i glosniej ujadacie, niz to dziecko, ktore jest dzieckiemi mu jednak uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alone_i_break1 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 20:36 Zgadzam się z nanuk24 Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 21:30 nanuk24 napisała: > Nie, nie wkurza mnie. Za to wasze komentarze sa ponizej krytyki. > A wy wiecej i glosniej ujadacie, niz to dziecko, ktore jest dzieckiemi mu jedna > k uchodzi. a mnie wkurza - w każdej z trzech reklam, w jakich do tej pory go widziałam. wolno mi? wolno. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alone_i_break1 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 23:40 Oczywiście, że wolno, ja nie napisałam, że mnie nie wkurza, ale uważam, że nie jest to powód żeby obrażać dzieciaka, który zapewne zachowywał się tam w taki sposób w jaki mu kazano. Nawet jak ma wadę wymowy to co z tego? Może napiszcie, że w ogóle powinni mu zabronić się odzywać bo denerwuje ludzi... No jp, przecież jematki takie tolerancyjne i w ogóle, jak przeczytają, że dziecko klapsa dostało to robią awanture a same wypisują takie brednie. "Maszkaron z wadą wymowy"? "Paskudny bachor"? No zastanówcie się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 20:52 małafynski jest paskudniejszy i gorzej fafluni a karyjere zrobil na ekranie moze to jego synio? Odpowiedz Link Zgłoś
m_india Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 22:04 A mnie ten chłopiec nie denerwuje, za to brzydzi mnie farsz w tych pierogach, wygląda jakby go ktoś przeżuł, wypluł i wsadził do pieroga... fuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 22:14 próbowałam tych pierogów kiedys i smakują jak z pasztetem- same sobie odpowiedzcie czy to dobrze czy źle plus jest taki ze na zywo wyglądaja tak samo jak w reklamie ( farsz) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 17.11.12, 22:13 najbardziej mnie małaszyński wkurzał nie w reklamie leksusa de facto, ale jak w ddtvn wypowiadał się w czasie jakiegos pokazu tegoz modelu leksus CLX458 to jak widac fantastyczny samochdo, jak wsiadłem to leksusa CLX458 to poczułem ze tylko leksus CLX458 ma to cos, dlatego Leksus CLX.... Odpowiedz Link Zgłoś
zonajana Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 00:14 Ta reklama jest beznadziejna, nie z powodu chlopca, ale za caloksztalt. Przeciez to jest straszne, ten drewniany chlopiec, ten uposledzony tatus, ta slodkopierdzaca mamusia, tego sie nie da na trzezwo ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 15:56 zonajana napisała: > Ta reklama jest beznadziejna, nie z powodu chlopca, > z to jest straszne, ten drewniany chlopiec, a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 00:16 Czy to dziecko nie grało w reklamie Toyoty? Tam też jest irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 00:45 Z calej tej reklamy to ten chlopiec jest najznosniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 [...] 18.11.12, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 10:26 rhysmeyers22 napisała: no nie jest to dziecko urodziwe niestety,niie ma co udawac. To jest twoja subiektywna opinia. Według mnie to ładne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 imasumak 18.11.12, 15:07 ty,a to jest watek o tobie i o tym co ty myslisz?ja sie pytam w ogole o twoje zdanie ? .wez kobieto odbij-jak widac nie tylko dla mnie jest malo urodziwy a jak masz z tym jakis osobisty problem to pretensje do pana boga nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak rhysmeyers22 18.11.12, 15:14 Nie jest to również wątek o tobie, ani o tym, o czym ty myślisz. Kwestia uznania, czy braku czyjejś urody, jest kwestią subiektywnych odczuć. To tobie najwyraźniej brakuje dystansu do tego, że ten chłopiec nie według każdego jest brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: rhysmeyers22 18.11.12, 15:25 no, watek jest o tym, czy kogos jeszcze ten chlopczyk w tej reklamie wkurza. I jak widac sporo ludzi ma podobne odczucia. W realu to on moze byc slodkim, super milym, mowiacym perfekcyjnie, grzecznym chlopcem. W tej reklamie i w innych jest wkurzajacy. Czy to jego wina, czy tego kto wymysla reklamy, a moze rezysera, nie wiem. Jak dotad widzialam go w kilku reklamach i we wszystkich w opcji wkurzajacego bachora i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: rhysmeyers22 18.11.12, 15:30 dzoaann napisała: no, watek jest o tym, czy kogos jeszcze ten chlopczyk w tej reklamie wkurza. I jak widac sporo ludzi ma podobne odczucia. Aha i rozumiem, że tylko wyznawcom tej opinii można się wypowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
monia_ika Re: rhysmeyers22 18.11.12, 15:47 To Twój syn? Lub ktoś z rodziny? Wiesz jak się nazywa, wiesz jak znaleźć link do występu z przedszkola .... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: rhysmeyers22 18.11.12, 15:56 Nie no proszę Cię, nie trzeba mieć kogoś w rodzinie czy wśród znajomych, że znaleźć link do jego występu Wystarczy np zajrzeć do filmów zmieszczonych przez osobę, która wrzuciła tę reklamę na you tube. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: rhysmeyers22 12.05.13, 23:02 > To Twój syn? Uma nie ma syna. To po prostu NORMALNA, wrażliwa osoba, którą oburza nagromadzenie chamstwa i agresji skieriowanej do jakiegos bogu ducha winnego dziecka. NIe podoba się reklama - to nie ogladajcie. A lipcowa zamist lżyć dziecko niech koniecznie idzie z bratem informatykiem na Policję donieść, ze ktos ukradł zdjęcie dziecka i zrobił z niego demota. Ma w tym wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 imasumak 18.11.12, 15:41 to nie ja wpieprzam sie pod kazdy post krytykujacy tego chlopca tylko ty-to raz. ty probujesz dominowac watek swoimi glupawymi komentarzami -to dwa jest to temat w ktorym kazy ma prawo wypowiedziec swoja opinie ,w mniej lub bardziej chamski sposob i nic ci do tego.-to trzy dlamnie dzieciak jest brzydki i jeszcze raz powtorze nie tylko dlamne i mam w serdecznym powazaniu twoj belkot -to cztery toty nie masz dystansu kompletnie ,bronisz tego chlopaczka jakby to byl twoj syn,a moze reprezentuje podobny typ ürody"i to cie boli.zreszta wiesz co wisi mi to naparwde. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: imasumak 18.11.12, 16:07 rhysmeyers22 napisała: to nie ja wpieprzam sie pod kazdy post krytykujacy tego chlopca tylko ty-to raz Nie pod każdym - to raz. ty probujesz dominowac watek swoimi glupawymi komentarzami -to dwa Co według ciebie jest głupawe? Linki do występu z przedszkola, świadczący przeciwnie o tym, co pisze część dziewczyn w tym wątku? Czy moja opinia, że chłopiec nie jest brzydki? Moje prawo tak twierdzić. jest to temat w ktorym kazy ma prawo wypowiedziec swoja opinie ,w mniej lub bardziej chamski sposob i nic ci do tego.-to trzy No i dobrze, jak każdy to każdy. Ja też. Również na temat poziomu tych wypowiedzi. dlamnie dzieciak jest brzydki i jeszcze raz powtorze nie tylko dlamne i mam w serdecznym powazaniu twoj belkot -to cztery Jak masz w serdecznym poważaniu mój bełkot, to po co się do mnie odzywasz i to w sposób chamski? toty nie masz dystansu kompletnie ,bronisz tego chlopaczka jakby to byl twoj syn,a moze reprezentuje podobny typ ürody"i to cie boli.zreszta wiesz co wisi mi to naparwd Dystansu to nie mają osoby, które mają wkur...wa na widok obcego dzieciaka w telewizji. A syna nie mam. I na tym skończę dyskusję z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: imasumak 18.11.12, 16:25 sluchaj kobieto-problemy z percepcja widze ,to jeszcze raz. uczepilas sie mojego postu jak potluczona -dzieciak zostal nazwany paskuda ,maszkaronem ,ja stwierdzilam jedynie ze jest brzydki do czego mam swiete prawo.no taki bol ze brzydkie dzieci istnieja. ty sobie mozesz sadzic inaczej ale nie wtryniaj m sie pod moje posty i nie inawracaj mnie bo to dziecinne .wpieprzylas sie praktycznie pod kazdy post krytykujacy dzieciaka ze swoimi uwagami wiec nie zaprzeczaj. rzucasz jakies linki,bronisz chlopaczka jakby to byl twoj syn,nie obchodzi mnie czy masz syna czy nie ,czy to twoj kuzyn,pociotek czy syn znajomych.twoje zachowanie jest pozbawione dystansu kompletnie. a wkqu...a ludzi wiele rzeczy,temat jak kazdy inny ,nie podniecaj sie tak naprawde.co jeden temat tutaj to glupszy wiec ten akurat wyrabia norme. i to ty mnie zaczepilas pierwsza wiec co sie dziwisz ze ci odpowiadam? eot ,nudne to. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Jeżeli zdanie: 18.11.12, 16:53 To jest twoja subiektywna opinia. Według mnie to ładne dziecko., zwłaszcza w zestawieniu z twoimi chamskimi wypowiedziami w moją stronę, nazywasz czepianiem się jak potłuczona, to ja nie mam pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 imasuak po raz enty 18.11.12, 17:58 wiesz co to czepianie?sa w watku wypowiedzi o wiele bardziej chamskie niz stwierdzenie -to brzydkie dziecko wg mnie-np maszkaron,paskuda itp-wiec czemu tam nie polazlas sie produkowac tylko CZEPILAS sie mnie?kapuje?czy dalej ciezko? po drugie nie padnij na serce od tych moich chamskich wypowiedzi,przy slowie ku... odwozi cie erka? naprawde widze ze sie nudzisz kobieto ,wez sie ogarnij i nie wiem ,zajmij sie czyms,nie prowokuj pyskowek bo to bezcelowe ,bye Odpowiedz Link Zgłoś
alone_i_break1 Re: imasuak po raz enty 20.11.12, 18:36 hehe, rhysmeyers22, weź coś na uspokojenie może meliskę? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 10:29 no i cel osiagniety na jednymforum, za zupelnie fri, reklame oberjrzalo kilkanasxcie kobit dzieciak mnienie wnerwia, troszke irytuje moze alecos wsobie ma jednak do dekapitacji i to natychmiastowej jest dziewucha z ciastek, ktore sie lize,moczy, lize, przekreca,,, herbapol porusza Odpowiedz Link Zgłoś
damakama wkurza mnie podwójnie bo 18.11.12, 11:18 wygląda jak syn mojego szefa - zastanawiam się, czy tylko wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 13:30 wkurza mnie strasznie! Jakiś wysyp w reklamach dzieci z wadą wymowy, do logopedy z gó...arstwem, a nie do reklamy! Pudliszki - wada wymowy, Lubisie - łepek z wadą, i jeszcze jedna panna coś ma ze zgryzem czy z wymową "tato a co to są konserwanty?" - almette chyba, na to dziecko patrzeć wprost nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 18.11.12, 14:23 W którymś z postów powyżej linkuję jego występ w przedszkolu, gdzie mówi normalnie. Wystarczy trochę pomyśleć, miał się wpasować w styl reklamy: "hrabia Pierroge, herbu Defarrsz" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 18.11.12, 15:14 na tym kanale sa tez inne filmy - on ma chyba taki sposob mowienia, ze momentami wydaje sie, ze sepleni; sepleniacy czy nie - mnie nie przekonuje, ale byc moze chodzi o to, zeby reklama wzbudzala kontrowersje (a raczej pseudo kontrowersje), szkoda tylko, ze kosztem dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 18.11.12, 15:20 Mnie też absolutnie nie przekonuje ta reklama, podobnie jak sposób wyreżyserowania występu tego dziecka. Jednak takie czepianie się, właściwie nie wiadomo o co, bo panie nie są w stanie sprecyzować, czy o wadę wymowy, czy wygląd, czy o znajomości jego rodziców, jest poniżej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 00:10 MA wade wymowy. Przyjrzyj sie, jak wsuwa jezor miedzy zeby podczas wymawiania "c" i "z". To twoje dziecko ze je tak histerycznie bronisz? Jesli tak,to zanim zaprowadzisz je na kolejny casting , zabierz je lepiej najpierw do logopedy. Irytujace stworzenie do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 00:46 Jak mozna tak sie wyżywac, wirtualnie, na dziecku, szokujace Tak, tak, to rowniez moje dziecko, dlatego go bronie Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 09:56 antyideal napisała: > Jak mozna tak sie wyżywac, wirtualnie, na dziecku, szokujace > > Tak, tak, to rowniez moje dziecko, dlatego go bronie Coście się tak czepiły, obrończynie dzieci? Przecież to nie dzieci nas wkurzają, tylko reklamy. Reklama mnie wkurza, że jakiś kretyn jeden z drugim, wkłada do reklamy dziecko z wadą wymowy. To chyba jest celowe, aby zwrócić uwagę, ale w moim przypadku dziala odwrotnie, tak reklamowanych produktów nie kupię! Tych dzieci to tylko żal, a tym bardziej, że być może takie seplenienie czy inna wada, jest celowo podkreślana w reklamie przez reżysera, ma być niby "rozbrajająco" - a jest żenująco. Nic do dzieci nie mam, ale na reklamę lubisiów, pudliszek i almette przełączam natychmiast program. I w tym kraju widz jest traktowany jak idiota, bloki reklamowe po pół godziny, kretyńskie lokowanie produktów w serialach, idiotyczne reklamy sepleniących dzieci, i inne debilizmy. Wspomnę jeszcze o hiperdebilnych serialach typu "dlaczego ja" "trudne sprawy" "pamiętniki z wakacji" , nowy program o niby demaskowanych nianiach i tona innych tego chłamu - to się nie da oglądać, nie nadaje się toto do emitowania w dzień, bo o zgrozo może to obejrzeć dziecko i zobaczy kłótnie, wyzwiska, agresję i patologię. I tym nas faszeruje telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 11:48 "Czy tylko mnie masakrycznie wkur... chłopiec z reklamy pierogów pudliszek?" "Naprawde, sposrod setek tysiecy dzieci w Polsce, musiano wybrac takiego maszkarona z wada wymowy?" "Nie, nie tylko Ciebie... ja dostaje bialej goraczki jak widze tego malego. Zapewnie to synus kogos z produkcji, bo nie wierze, ze go wzieli z castingu" "moje pierwsze wrażenie: to dziecko jest lekko upośledzone" "okropny mnie on wq...wia jest paskudny i ma paskudną wade wymowy" "dlamnie dzieciak jest brzydki i jeszcze raz powtorze nie tylko dlamne" "Pudliszki - wada wymowy, Lubisie - łepek z wadą, i jeszcze jedna panna coś ma ze zgryzem czy z wymową "tato a co to są konserwanty?" - almette chyba, na to dziecko patrzeć wprost nie mogę!" To tylko kilka cytatów z tego wątku. Nadal będziesz twierdzić, że to nie dzieci was wkurzają? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 11:57 A na permanentny w..w na telewizje jest prosta rada : znalezc sobie mniej denerwujacy pozeracz czasu. Bez tv naprawde da sie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
alone_i_break1 Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 20.11.12, 18:43 Zgadzam się w zupełności... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Tem chłopczyk NIE MA wady wymowy 19.11.12, 00:52 mruwa9 napisała: MA wade wymowy. Przyjrzyj sie, jak wsuwa jezor miedzy zeby podczas wymawiania "c" i "z" NIE MA w takim stopniu, jak jest to na reklamie. Reklamowe "reranie", które tak bardzo was irytuje, jest efektem pracy reżysera. To twoje dziecko ze je tak histerycznie bronisz? Równie dobrze mogłabym się spytać, czy jest dzieckiem twojego wroga śmiertelnego, że tak się rzucasz. Jesli tak,to zanim zaprowadzis > z je na kolejny casting , zabierz je lepiej najpierw do logopedy. > Irytujace stworzenie do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_ika Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 15:54 To tylko dziecko, kiedyś przykro będzie mu przeczytać, że był najbardziej wkurzającym małym aktorem polskiej reklamy. A reklama w całości wkurzająca. Odpowiedz Link Zgłoś