Dodaj do ulubionych

Pasikowski / Olejnik

19.11.12, 09:44
Monice Olejnik to już chyba sodowa uderzyła do głowy i myśli, że ludzie mają obowiązek przyjmowania jej zaporszeń. Dobrze jej Pasikowski odpisał:

"Mam taki prywatny pomysł na życie, żeby nie występować w telewizji i żeby moją twarz zachować dla siebie, rodziny, przyjaciół i sąsiadów. Wychodzę z, niepopularnego pewnie w telewizji założenia, że nikt, także ja, nie ma obowiązku tam występowania. Ostatecznie to nie urząd skarbowy ani sąd powszechny."

Kiedyś ją lubiłam ale teraz to zrobiła się z niej celebrytka uświetniająca swoją osobą otwarcie butiku i pokazy mody. Telewizja już dawno zeszła na dno uncertain

Obserwuj wątek
    • barbibarbi Re: Pasikowski / Olejnik 19.11.12, 10:02
      Dobrze jej napisał! Oby więcej takich ludzi w naszych mediach. Brawo! I jeszcze napisał, że aby się ukrywać to trzeba być najpierw na widoku - i racja. Takich lubię, a nie medialnych lizusów, którzy się sprzedadzą za złotówkę aby tylko się pokazać w TV. W dzisiejszych czasach to wyjątkowa postawa, tym bardziej godna podziwu bo taka unikalna.
    • paskudek1 Re: Pasikowski / Olejnik 19.11.12, 10:17
      oj też mi się bardzo podobał ten list. Dobrze powiedziane.
    • sueellen Re: Pasikowski / Olejnik 19.11.12, 10:39
      Ma ktos dostep do video z programem Olejnik w którym "wyzwała" Paikowskiego do wyjścia z ukrycia?
    • volta2 Re: Pasikowski / Olejnik 19.11.12, 12:09
      taki sam opad szczęki zaliczył swego czasu lis, gdy do programu nie przyszli politycy - z psl chyba, byc może jeszcze z jakiejś innej partii.

napisali coś w stylu, ze tu się szkuje popisówka i oni nie będą brali w tym udziału na trzeciego. że są inne partie i nie należy ich pomijać.
      mina lisa i niedowierzanie że nie przyszli do TAKIEGO programu niestety, nie za wiele dała mu do myślenia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka