montechristo4 Re: To co chciałybyście dostać 10.12.12, 15:21 Kitchen Aida, ale drogi skubaniec piękną bieliznę w dużych ilościach torebkę - zadanie jest niewykonalne, bo ma być ładna, praktyczna i nie ze skóry. Nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: To co chciałybyście dostać 10.12.12, 16:11 Stanik donny karan, korektor rozswietlacz YSL, czarne mydło z oliwy z oliwek Organique. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:27 Kurs powożenia psim zaprzęgiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:35 Mini coopera A ze zwyczajnych prezentów to perfumy, bo mi się właśnie kończą, a najlepiej hojny bon do całej galerii handlowej Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:41 Nie mam takiej rzeczy,chce dostac to co uzna za stosowne dac mi moj partner. kocham niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:46 Chciałabym dostać wymarzony ciepły, gruby, ale lekki kremowy sweter nie w rozmiarze over size, tylko dopasowany (nie produkują), dobry tusz do rzęs pogrubiający i przedłużający, bo mi się kończy, z setkę książek, wisiorek z Izydą, oraz drugi ze smokiem, ładnemu kompletowi bielizny też nie powiem nie, moje ulubione perfumy to zawsze doskonały prezent, Kitchen Aid, ale wyłącznie czerwony, za to z pełnym wyposażeniem, co sobie będę żałować, wygodne i miękko jeżdżące rolki, oraz parasol, który nie rozpadnie się po pierwszym deszczu z wichurą i tornadem. Uff. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:42 To, co dostanę: szpilki z Kazara i książki. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:43 Książkę "Mój mały PRL", zapas na rok wszelakich batonów i chipsów, względnie piwa. Ciepły miły w dotyku sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 20:49 Chcesz paczkę? Dostaję 2 dla dzieci i nie ma opcji żebyśmy to przejedli, razem toto chyba z 15 kg waży. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 08:31 Ja też chetnie gazecie wyslę kilka kilo batoników chipsów i innych paczkowo dzieciowych "standardów".... Ostatnio jakieś z Wielkanocy wyrzucałem porządkując szafki. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:19 adellante12 napisał: > Ja też chetnie gazecie wyslę kilka kilo batoników chipsów i innych paczkowo dzi > eciowych "standardów".... Ostatnio jakieś z Wielkanocy wyrzucałem porządkując s > zafki. na Gumtree np można znaleźć rodziny proszące dla dzieci o paczki,może im byście dały? Ja niestety paczki znikąd.. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 21:21 nic. Rzeczy, o ktorych marze (no, moze to za duze slowo), wole sobie kupic sama. Tak przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 21:30 bilet na czerwcowy koncert Rammstein tatuaż-znaczy kasę na niego takie cudo moda.allegro.pl/20-panache-cleo-bonnie-pink-multi-28gg-60gg-nowy-i2808819928.html i takie moda.allegro.pl/freya-arabella-black-75g-34g-nowy-i2799545266.html Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 21:54 Chcialabym ajfona piatke... I maly czarny rozpinany kaszmirowy sweterek. I to co dostane: superwypasione lekkie mieciutenkie sluchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 22:09 Duuuuuzo charmsów Pandory - chciała bym dostać. To co dostanę: mało chamsów Pandory ! - może 2 sztuki, a od teściów - prodiż. No szczęśliwa jestem jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 23:33 niestety wszystko pow. 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 08:19 Piękne buty.... Skąd one ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:32 Żartujesz???? Kojarzą mi się z kopytem. Odpowiedz Link Zgłoś
mazelka Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 19:23 Hejka, możesz napisać skąd są swetry mazelka Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta link dla mazelki 18.12.12, 15:35 dawanda pl.dawanda.com/shop/Kissthefrog-KTF Odpowiedz Link Zgłoś
vidy Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 23:51 Tylko ladna bielizne, futro z norek, duzy plaszcz z kaszmiru i bilety na podroz promem dookola swiata. Ksiazki, perfumy czy kosmetyki sama sobie kupuje, dlatego nie chce ich dostac pod choinke. Odpowiedz Link Zgłoś
vidy Re: To co chciałybyście dostać 13.12.12, 23:54 Ups. Mialy byc realne zyczenia. Bielizne i bizuterie, ktora sama wybiore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 05:38 Dwa dni tylko dla siebie. Bez pracy, dziecka, sprzątania, gotowania, zajęć dodatkowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 05:53 chcę dostać to samo, co mój 4-letni syn ))))) - aparat fotograficzny. I mam nadzieję, że dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 07:58 moj syn zadal mi to pytanie , na co odpowiedzialam "swiety spokoj" a ze moje dziecko nie zna takich wyrazen w jezyku polskim, jako ze porodzony poza granicami Polski , zapytal "gdzie to kupic?" Za kilka dni, w szkole organizowali bazar swiateczny, gdzie dzieci mogly kupic prezenty samodzielnie za 1-3$. Syn wykrzyknal " Mamo kupie ci cos sexy" na co ja przerazona " nawet sie nie waz pytac pani o cos sexy dla mnie!!!!" A serio, to nie wiem, bielizny, butow - nie, bo watpie zeby ktos dobral styk, kroj, rozmiar. Zawsze sie dziwie jak mozna komus kupic biustonosz. O, moglabym dostac narty, bo te co mam sa za dlugie, no i na tym chyba sie skonczyla wish list Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:23 paliwodaj napisała: - nie, bo watpie zeby ktos dobral styk, k > roj, rozmiar. Zawsze sie dziwie jak mozna komus kupic biustonosz. zapytam ojca..on zawsze mamie kupi,dobry,porządny i pasujący Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:22 koza_w_rajtuzach napisała: ))))) - aparat fotograficzny. No tak...tym też bym nie pogardziła > Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 07:56 Ponieważ od kilku lat kupuję i pakuję sobie prezenty sama, to chciałabym dostać przemyślaną i taką od serca niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 08:27 Tygodniowe wczasy w ciepłych krajach (wszystko jedno gdzie, aby ciepełko i słoneczko), na które pojechałabym sama - bez męża, bez psów i bez telefonu komórkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:46 default napisała: > sama - bez męża, bez psów i bez tel > efonu komórkowego... ooo, rezerwuj dwa miejsca w samolocie, lecę z tobą, na miejscu nie będę przeszkadzać, rozdzielimy się i spotkamy przed lotem powrotnym Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 08:39 Jaj już dostałam prezenty od osobistego Mikołaja : ekspres ciśnieniowy do kawy bo właśnie padł mi Krups i przepiękny zegarek Elixsy. Jestem bardzo zadowolona mikołaj pięknie spisał się w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: To co chciałybyście dostać 14.12.12, 08:59 Ja też już dostałam ( grudniowa kumulacja urodzin, imienin i świąt) perfumy, zimowy komplet do jazdy konnej ( ciepluteńkie buty, kurtka, spodnie, czapsy) i książki Jak znam mojego Mikołaja to pod choinką też coś fajnego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:05 DVD z filmem "A Beautiful Mind". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:29 Już dostałam - aparat fotograficzny i kurtkę. I chwała Bogu, ze chociaz tego nie musze pakować. Pod choinką będą jeszcze ksiązki . Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:34 to co dostanę czyli nokie lumie,kolejne sezony gotowych na wszystko, mega zestaw kosmetyków kerastase(bo mi sie kończą) i crispello czy jak to sie tam pisze-jedyne slodycze które uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:44 marzą mi się paskudne acz oryginalne emu/ugg na solidnej podeszwie oraz fajna kilkumetrowa spinana smycz dla psa amortyzujący pas do przypinania tejże smyczy palik do uwiązywania psa, o taki solidna uprząż dla psa notatnik moleskine ciężkie pióro watermana jasny dobry obiektyw, obiektyw rybie oko karnet do sauny ładne rękawiczki duży szal spodnie rurki z wysokim stanem drugie spodnie rurki z wysokim stanem pajączek przeciwko garbieniu się skarpety z polaru ładny dres, najlepiej ze trzy (itd) jest z czego wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:52 kosheen4 napisała: > marzą mi się paskudne acz oryginalne emu/ugg na solidnej podeszwie nie są paskudne! Są zajebiste I taaaakie cieplutkie! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: To co chciałybyście dostać 15.12.12, 22:58 mamaemmy napisała: > kosheen4 napisała: > > > marzą mi się paskudne acz oryginalne emu/ugg na solidnej podeszwie > > nie są paskudne! Są zajebiste I taaaakie cieplutkie! > część narodu jednakowoż się z nich śmieje. niech tam, nawet niech będzie że słusznie, dynda mi to jak lepper na sznurku i cichcem sobie marzę o klasycznych jasnych, oraz o czarnych futrzanych japonkach którejś ze wspomnianych firm. wyglądają jak kapcie - so what, zasuwałabym w nich pogodnie od wiosny do jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 10:17 >marzę o klasycznych jasnych, oraz o czarnych futrzanych japonkach którejś ze wspomnianych >firm. wyglądają jak kapcie - so what, zasuwałabym w nich pogodnie od wiosny do jesieni smile zaintrygowałaś mnie, wyguglałam se cuuuuudne ale nie w różu yyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 12:17 mirmunn napisała: > >marzę o klasycznych jasnych, oraz o czarnych futrzanych japonkach którejś > ze wspomnianych >firm. wyglądają jak kapcie - so what, zasuwałabym w nich p > ogodnie od wiosny do jesieni smile > > zaintrygowałaś mnie, wyguglałam se > cuuuuudne > ale nie w różu yyyyyy są, są - model noosa jest różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 12:20 kosheen4 napisała: > > > > część narodu jednakowoż się z nich śmieje. niech tam, nawet niech będzie że słu > sznie, dynda mi to jak lepper na sznurku i cichcem sobie marzę o klasycz > nych jasnych Mnie tez to lata Jednakże po spojrzeniach na ulicy-nie zauwazyłam,żeby ktos się smiał Wrecz przeciwnie A co do tekstów na forum..hmmm przypomina mi sie jedna bajka ..,że winogrona "sa kwaśne i wiszą tak wysoko!" Ja mam takie(2 pary),ale nie chodze w nich latem jednak > Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 19:26 mamaemmy napisała: > Ja mam takie(2 pary),ale nie chodze w nich latem jednak między innymi dlatego marzą mi się oryginalne australijskie, żeby sprawdzić jak to jest chodzić w nich latem, i czy rzeczywiście da się wytrzymać. a japonki... żeby były, jak się nie będzie dało Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 20:56 kosheen4 napisała: > mamaemmy napisała: > > > > Ja mam takie(2 pary),ale nie chodze w nich latem jednak > > między innymi dlatego marzą mi się oryginalne australijskie, żeby sprawdzić jak > to jest chodzić w nich latem, i czy rzeczywiście da się wytrzymać. mam oryginalne i latem nie sa gorace o dziwo,ale to zbyt wiele na nasz ciemnogród,aby wyjsc w takich butach na upał Ale kolo domu w nich chodzilam-po ogrodzie > Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Mamaemmy OT 16.12.12, 21:32 Pisałaś kiedyś o hunterach, więc spytam, bo chodzą za mną takie w kolorze bordo, a są teraz w dobrej cenie - coś koło 250zł. i tak się waham i waham. Wiem, że byłaś zadowolona, więc po cichu liczę, że przekonasz mnie na tak Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamaemmy OT 17.12.12, 19:36 to pewnie-bieeerz! I nie mów mi nawet takich rzeczy ,że sa za 250zl,bo chętnie kupiłabym sobie drugie Mam czarne plus do nich 3 rózne ocieplacze-idealnie sprawdzaja sie w zimie Wczesniej tyle bytów zniszczyłam ubierając kozaki na deszcz A teraz -nawet dzis na Rynku w Krk byłam w Hunterach. Do tego czarne rurki,płaszczyk-i superOne "robia caly strój" -daj znac gdzie te przeceny ! i..nie zastanawiaj się! BIERZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Mamaemmy OT 17.12.12, 19:51 Przepraszam, bo jestem BARDZO ciekawa : w co ubierałaś kozaki na deszcz ? Może w płaszczyk przeciw deszczowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Mamaemmy OT 18.12.12, 15:32 kitty4 napisała: > Przepraszam, bo jestem BARDZO ciekawa : w co ubierałaś kozaki na deszcz ? Może > w płaszczyk przeciw deszczowy ? Paniom spod warszawki, sciany zachodniej i innych dziur proponuje poszerzenie wiadomosci o regionalizmach skoro maja problem ze zrozumieniem jezyka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Mamaemmy OT 17.12.12, 21:30 Pytałaś o kod na forum zakupy, więc chyba już wiesz, gdzie te przeceny trochę się boję, że będą za wąskie, bo ja raczej solidną łydkę mam ale co tam, najwyżej zrobię zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Mamaemmy OT 17.12.12, 21:37 Napisz mi jeszcze proszę, czy ty je jakoś specjalnie czyścisz tymi ichnymi czyścikami, żeby nie pokryły się białym nalotem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamaemmy OT 18.12.12, 13:58 anyx27 napisała: > Napisz mi jeszcze proszę, czy ty je jakoś specjalnie czyścisz tymi ichnymi czyś > cikami, żeby nie pokryły się białym nalotem? nie Tylko poleruję gabeczką z Lidla taka do butów Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To co chciałybyście dostać 21.12.12, 05:28 Mamoemmy, jak już tę nokię dostaniesz, to daj znaczka, bo ja się na styczeń nastawiłam, że sobie taką kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 10:40 Chciałabym dostać: rękawicę kuchenną i fartuch z motywem bożonarodzeniowym, biały, gładki obrus, niebarwione serwetki z polskiego lnu, formę do mufinek szklaną a takiej nigdzie nie ma, szklaną deskę do krojenia, żeliwną patelnię, blender- taki z misą, czarne rajstopy z szwem, czarną halkę lub półhalkę niewiązaną na szyi. To wszystko chciałabym z rzeczy materialnych najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 10:53 aha, Święty Mikołaju jeszcze bym chciała: zazdrostki z motywem zimowym, wianek do powieszenia w oknie lub na ścianie, lampionik w kształcie choinki ale nie mam już gdzie go postawić- to jeszcze taką szafkę z Ikea. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 20:28 panirogalik napisała: > Chciałabym dostać: > rękawicę kuchenną i fartuch z motywem bożonarodzeniowym, ... Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej. Miałam w szafie od kilku lat taki zestaw: rękawica, łapka i fartuch z jakimiś choinkami, prezentami i świecami, aż wreszcie tydzień temu wyrzuciłam do kontenera na odzież. Nawet ładne to było, ale ja fartuchów nie używam wcale, a nie chciałam rozkompletowywać zestawu. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Kolczyki, dużo kolczyków i wisiorki, też dużo;-P 16.12.12, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
style4you Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 17:51 ja też chcę ten korektor-rozświetlacz z YSL -krem pod oczy eucerin z kwasem hialuronowym -czarne mydło z rękawicą do masażu -pędzle do makijażu: porządny gruby do pudru sypkiego, małe do oczu -talon na wizytę u wizażystki- makijaż, dobór kosmetyków kolorowych (gdzie polecacie? W-a) tak chciałabym taką "metamorfozę" fryzjer+makijaż -prenumeratę Elle/Twój Styl/Polityka Odpowiedz Link Zgłoś