Dodaj do ulubionych

Buty Tamaris - rozmiar pomocy :)

11.12.12, 18:23
Nosi ktoras buty tej firmy? Szczegolnie interesuja mnie buty zimowe /ocieplane "futerkiem" czy czyms podobnym wink

Jak wypada rozmiarowka? Chce zamowic przez interent (niestety nie mam w poblizu sklepu) i nie wiem czy takich zimowych butow nie powinnam wziac rozmiar wiekszych?

Kupilam sobie tez takie zimowe ocieplane "futerkiem" S. Oliver, w sklepie byly niby OK, ale nogi mi marzna sad Juz kiedys mialam inne buty tej firmy i tez bralam rozmiar wieksze, moglam sie tym pokierowac, ale te tak mi sie podobaly, ze nie czulam ucisku wink
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 18:33
      Ja zawsze tej firmy biore nr mniejsze,bo w moim nr sa za duze.
      • jematkajakichmalo Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 18:44
        Dzieki, wlasnie teraz tak patrze, bo koles podal ze rozmiar 37 to 25 cm, ja zmierzylam stope i mam dokladnie 25 cm, ale nosze normalnie wszystkie buty w rozmiarze 38 smile Wezme normalnie "osemke" bo to zimowki.
        • sandrasj Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 19:13
          Miałam wrażenie że lekko zawyżona jest.
          Może nie na temat, ale kupiłam śniegowce z Tamarisa w zeszłym roku, po dwóch miesiącach zaczęły przeciekać, a miałam bardzo duże zaufanie do tej firmy, dostałam pieniądze za nie z powrotem.
          • jematkajakichmalo Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 19:16
            Nie strasz mnie, bo wlasnie sniegowce chce kupic...
            • lili.lolo Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 20:03
              właśnie dziś do mnie przyjechały, śniegowce chyba takie o jakich piszesz, noszę 40 i takie też kupiłam, rozmiar jest ok.. tylko tak do końca nie jestem pewna czy mi się podobają.... muszę się z tym przespać wink
              • jematkajakichmalo Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 20:19
                Jakby byly w innym kolorze tez bym je wziela. Teraz chce kupic te:

allegro.pl/tamaris-kozaki-zima-sniegowce-26454-pepper-r-38-i2791087014.html
                Moze zadna rewelacja, ale wszystkie inne albo jak napompowane, albo jak edel pisala - jak gips, albo z jakimis futrami smile Chce cos co sie tez czasem pod spodnie schowa jak beda "normalne" nogawki a nie rurki.

No chyba, ze zakupie jeszcze jedne te same co mam o rozmiar wieksze smile ale w internecie zaplace za nie prawie 20 eur wiecej sad Zreszta jakos bez sensu...
    • triss_merigold6 Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 19:57
      Noszę 37, kupiłam teraz kozaki Tamaris w rozmiarze 37 i są ok.
      • sandrasj Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 20:05
        Ludzie noszą i są zadowoleni, może trafił mi się po prostu trefny egzemplarz, warto obejrzeć dokładnie jak są wykonane, i łączenia z podeszwą.
    • mynia_pynia Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 20:23
      Mam śniegowce. Noszę rozmiar 38 i takowe zakupiłam, facet w opisie aukcji miał wszystko dobrze rozmierzone/rozpisane. Buty idealne z rozmiarem. W tym roku kupiłam identyczne mojej siostrze i mimo takiego samego rozmiaru buty są o 0.5 cm większe.
    • drinkit Re: Buty Tamaris - rozmiar pomocy :) 11.12.12, 21:07
      Mam szpilki, rozmiarówka normalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka