bella_roza 06.01.13, 09:56 czy jest tu gdzies miejsce na Ulubione, za Chiny nie mogę znalezc. jest tylko pasek z zakładkami nad głównym oknem ale tu się nie zmiesci tyle tego co mam w ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estragonka Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:01 po prawej stronie obok okna gdzie wpisujesz strone masz takie trzy kreseczki rownolegle - kliknij na to, zakladki i masz ulubione. w ustawieniach mozesz tez ustawic, zeby w pasku byly widoczne na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:04 owszem w menadzer zakladek. tworzysz sobie foldery, kazdy folder mozesz spokojnie na pasek zakladek przeciagnac. ctrl + d lub klik na gwiazdke w pasku adresu - dodajesz strone do ulubionych, masz mozliwosc ustawienia opcji do jakiego folderu. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:32 Ja ale tylko w pracy Poza nią uważam ze to kiepska przeglądarka mało intuicyjna, oczywiście i tak lepsze to niż IE. Jakiś na kompie przyzwyczaiłam się do OPERY a na androidzie do Dolphin'a HD Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:34 Ja bardzo lubię chrome. Jak czasem przypadkowo wejdę na IE to jest to zawsze ciężkie przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 17:20 dzięki, teraz już sobie poradzę. a przy okazji, nie widzę też czegos co jest w IE czyli jak klikam z boku okna adresu to pokazują mi się ostatnio wpisywane i często używane. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:34 Możesz sobie ustawić, żeby w nowej karcie pokazywały się najczęstsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:54 Zakładkę tworzy się klikając w gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: kto uzywa Chrome? 08.01.13, 18:03 ceide.fields napisała: > Zakładkę tworzy się klikając w gwiazdkę. Wiem, po co mi o tym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:54 ja uzywam i bardzo lubie. Jednym z fajnych pomyslow jest aplikacja ktora po zainstalowaniu pozwala wyeliminowac gazetowe slajdy (mam wszystkie na jednej stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 12:04 Też tego używam i oczywiście Adblock, absolutna podstawa. Kiedyś weszłam na ematkę z innego kompa i innej przeglądarki, byłam w szoku ilością reklam. Odpowiedz Link Zgłoś