Dodaj do ulubionych

kto uzywa Chrome?

06.01.13, 09:56
czy jest tu gdzies miejsce na Ulubione, za Chiny nie mogę znalezc. jest tylko pasek z zakładkami nad głównym oknem ale tu się nie zmiesci tyle tego co mam w ulubionych.
Obserwuj wątek
    • estragonka Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:01
      po prawej stronie obok okna gdzie wpisujesz strone masz takie trzy kreseczki rownolegle - kliknij na to, zakladki i masz ulubione. w ustawieniach mozesz tez ustawic, zeby w pasku byly widoczne na stale.
    • murwa.kac Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:04
      owszem
      w menadzer zakladek.
      tworzysz sobie foldery, kazdy folder mozesz spokojnie na pasek zakladek przeciagnac.

ctrl + d lub klik na gwiazdke w pasku adresu - dodajesz strone do ulubionych, masz mozliwosc ustawienia opcji do jakiego folderu.
      • wioskowy_glupek Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:32
        Ja ale tylko w pracy wink
        Poza nią uważam ze to kiepska przeglądarka mało intuicyjna, oczywiście i tak lepsze to niż IE.

Jakiś na kompie przyzwyczaiłam się do OPERY a na androidzie do Dolphin'a HD
        • morgen_stern Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 10:34
          Ja bardzo lubię chrome. Jak czasem przypadkowo wejdę na IE to jest to zawsze ciężkie przeżycie big_grin
      • bella_roza Re: kto uzywa Chrome? 06.01.13, 17:20
        dzięki, teraz już sobie poradzę. a przy okazji, nie widzę też czegos co jest w IE czyli jak klikam z boku okna adresu to pokazują mi się ostatnio wpisywane i często używane.
        • swiete.jeze Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:34
          Możesz sobie ustawić, żeby w nowej karcie pokazywały się najczęstsze strony.
          • ceide.fields Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:54
            Zakładkę tworzy się klikając w gwiazdkę.
            • swiete.jeze Re: kto uzywa Chrome? 08.01.13, 18:03
              ceide.fields napisała:

> Zakładkę tworzy się klikając w gwiazdkę.

Wiem, po co mi o tym piszesz?
    • podkocem Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 11:54
      ja uzywam i bardzo lubie. Jednym z fajnych pomyslow jest aplikacja ktora po zainstalowaniu pozwala wyeliminowac gazetowe slajdy (mam wszystkie na jednej stronie).
      • morgen_stern Re: kto uzywa Chrome? 07.01.13, 12:04
        Też tego używam wink i oczywiście Adblock, absolutna podstawa. Kiedyś weszłam na ematkę z innego kompa i innej przeglądarki, byłam w szoku ilością reklam.
      • murwa.kac Re: kto uzywa Chrome? 08.01.13, 18:59
        podpowiesz jaki to dodatek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka