shellerka 26.02.13, 17:30 czekam na opinie, doświadczenia i rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blond_suflerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:39 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:42 mam koleżankę, która.... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:43 bez co najmniej trzech pod rząd czuję ewidentny niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:43 ćwicz, ćwiczenie czyni mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:49 Wg mnie mit totalny. Zresztą jak długo można... no ten? Chyba bym zasnęła z nudów po drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:53 ekhm, ewidentnie nie masz pojecia o czym piszesz! Kiepskiego masz partnera! Kiedys kobiety nie wierzyly w orgazm w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:00 Wyluzuj, to zdaje się żartobliwy wątek, a nie konkurs na najlepszego zaganiacza w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:01 dzoaann napisała: > Kiepskiego masz partnera! A dlaczego to ma być tylko kwestia partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:06 Dobra, teraz rozumiem No to jest pierwsza rada dla autorki wątku-odpowiedni partner! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:06 u mnie po części tak, po części nie. jak to ostatnio zdaje się Szulim powiedziała - orgazm można mieć w samotności Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:05 yyy... generalnie ja lubię szybko.... raz za razem ? faktycznie długi seks, a raczej gra wstępna mnie nudzi... orgazm trwa jakieś 20 sekund? to tak maks... niech pomyślę... trzy raz za razem... to nawet minuty nie daje, z małą przerwą, choć nie za dużą, bo faza plateu czy jak to się tam zwie opada i jest po ptakach, czyli ogólnie zajmuje mi to minutę?... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:14 Czyli całość poniżej dwóch minut? To chyba wystarczyłby mi jeden. Bez przesady, nie można tak konsumpcyjnie podchodzić do miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 17:57 Ale u kobiety, czy mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:08 u faceta to raczej liczy się odwrotnie im dłużej bez wytrysku tym lepiej - przynajmniej dla niektórych. ja tam lubię byc komplementowana Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:11 Hit. Zawsze dostaje wielokrotnego, kiedy uda mi sie ciasto upiec. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:58 nanuk24 napisała: > Hit. > Zawsze dostaje wielokrotnego, kiedy uda mi sie ciasto upiec. Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:27 jeśli orgazm wielokrotny to dwa trzy razy w odległości kilku minut to jest to jak najbardziej możliwe i wcale chyba nie takie trudne do osiągnięcia Mnie się kiedyś zdawało że to jest coś co ma nastąpić przynajmniej dwa razy raz za razem jedno po drugim w odległości czasowej kilku sekund, co w sumie też jest możliwe ale dla mnie to za mocne przeżycie, uspokoić się potem nie można długo. Muszę doczytać jaka jest definicja Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:50 hm a to ciekawe, mi się zwykle zdarza właśnie raz za razem - jeśli kogoś interesują szczegóły chętnie opiszę Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 18:55 Ani hit ani kit tylko, pani, zycie. I oczywiscie dobry kochanek. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:21 uka12 napisała: > Ani hit ani kit tylko, pani, zycie. I oczywiscie dobry kochanek I to jest właściwa odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:30 Ja byłabym wdzięczna nawet za pojedyńczy. Nigdy w życiu nie miałam z żadnym facetem, jak żyję czterdzieści lat na tym padole. Odpowiedz Link Zgłoś
shan_sa Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:37 Mam wielokrotne, piszę poważnie, ale wielokrotne tylko łecht. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:42 Dlaczego "tylko"? Nie ma znaczenia, co jest stymulowane - jak masz orgazm, to ok. I tak, partner jest bardzo ważny Odpowiedz Link Zgłoś
shan_sa Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:49 Z moim pierwszym mężem w ogóle nie miałam, z drugim wielokrotne Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 23:40 co robil drugi maz a czego nie robil pierwszy, ze dopiero z drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
shan_sa Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 08:41 Pierwszy to szybki sex. Właściwie to był tylko lub prawie tylko stosunek z całowaniem w usta. Nie skupiał się na, uważam, że bardzo ważnej części ciała kobiety - łechtaczce. Drugi wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:51 gdzie ty tych facetow znajdujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 20:16 Ta, taa, połowa kobiet wg. statystyk ma problemy z osiagnieciem orgazmu ale ematek to nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy patunki 26.02.13, 20:54 patunki napisała: > Ja byłabym wdzięczna nawet za pojedyńczy. Nigdy w życiu nie miałam z żadnym fac > etem, jak żyję czterdzieści lat na tym padole. Poczytaj starą ,poczciwą Wisłocką. Ja dzięki tej lekturze-była tam chyba jakas mała instrukcja poznałam co to jest -w wieku 23 albo 24 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 08:21 Patunki współczuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 19:56 na jakie rady czekasz? jak mieć orgazm 10 razy? kilkukrotny orgazm to nie żaden mit. co nam jeszcze o sobie ciekawego powiesz? a czy ty czasem nie miałaś jakiegoś odwyku od forum robić? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 20:45 rady to dla kochanka raczej Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 20:48 ja to jakos ostatnio doszlam do wniosku ze orgazm to jest tak wykanczajacy fizycznie i meczacy dla organizmu jak jakis wielki wysilek sportowy, i zazwyczaj po takim dobrym seksie i orgazmie/ach to bylam taka spocona jakbym jakis maraton ukonczyla.. teraz mam dosc. Pozytkuje energie gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Ze mną każda partnerka zawsze by miała. :P 26.02.13, 21:23 Czuję to w kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Ze mną każda partnerka zawsze by miała. :P 26.02.13, 21:39 josef_to_ja napisał: > Czuję to w kościach. a mi czasem aż bokiem wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
coconuda Re: Ze mną każda partnerka zawsze by miała. :P 27.02.13, 10:40 Ta część ciała mężczyzny nie ma kości ...... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 21:35 Raczej nie mit. Podobnie jak kobieca ejakulacja. Rad nie udzielę, bo ja tylko efekty roboty mam :F Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 26.02.13, 22:18 No, i przede wszystkim - trzeba się nauczyć przezywać orgazm. Bo kobieca seksulaność się kształtuje w toku doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
hippo55 Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 08:53 To zależy czy z Greyem czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 09:03 Kobiety - bezproblemowo zazwyczaj Mężczyźni - znam tylko jednego, który miał taką możliwość - a i tak nikt mi nie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 13:06 Jak go znam to może być ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 11:09 1.Poznac siebie "doglebnie" 2.Powiedziec partnerowi o tym co sie poznalo,lubi,nie lubi 3.Dac sobie i partnerowi czas na proby. wg mnie ktos kto nigdy orgazmu nie mial stanowczo powinien zasiegnac rady seksuologa. co so kobiecego wytrysku,istnieje,tylko Kurde potem trzeba posciel zmieniac😋 Odpowiedz Link Zgłoś
moonlightka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 11:46 hit IMHO. U kobiety oczywiscie. u mezczyzn zdaje sie nie mozliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 11:59 Żeby nie było za wesoło to ja z dziegciem wpadłam. Otóż słyszałam albo czytałam ja ostatnio, że te kobiety, które nie mają orgazmów pochowych mają słabe mięśnie pochwy a co za tym idzie dużo częściej są narażone potem na przypadłość NTM. Także zaleca się ćwiczyć mięśnie Kegla i dla zdrowia i dla komfortu i dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 12:23 Nie Ma czegos takiego Jak orgazm pochwowy i lechtaczkowy,bo jak stwierdzili naukowcy zakonczenia nerwowe lechtaczki siegaja gleboko w cialo.Mi obojetne,wazne,ze sa😃 Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: orgazm wielokrotny -mit czy hit? :P 27.02.13, 12:32 Tak, ja wiem, że tak stwierdzili naukowcy ale ja tylko zacytowałam to co gdzieś ostatnio przeczytałam(albo usłyszałam bo już nie pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś