Dodaj do ulubionych

Im starszy tym...

26.02.13, 22:47
Właśnie obejrzałam powtórkę Oskarów i napatrzeć się nie mogłam jak taki Affleck,Clooney czy Day-Lewis z wiekiem zyskali...
No ciacha poprostuwink
I nawet te brody sexi!
Albo ja się starzeję...
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • thegimel Re: Im starszy tym... 26.02.13, 22:53
      Affleck i Clooney na wyobraźnię mi aż tak nie działają, ale Day Lewisa zawsze wielbiłam. Świetny aktor, przy tym bardzo przystojny facet. Ostatniego Mohikanina oglądam czasami głównie dla niego (choć dla muzyki też). Nawet w Gangach Nowego Jorku mi się podobał smile
      • asia_i_p Re: Im starszy tym... 26.02.13, 23:06
        Ja go lubię za "Wiek niewinności" i nawet jako Cecil w "Pokoju z widokiem" mi się podoba.
        • thegimel Re: Im starszy tym... 26.02.13, 23:19
          Najbardziej chyba lubię jego rolę w Imię ojca. W ogóle wielki film, choć mocno przygnębiający.
          A co do urody - on i Liam Neeson to najprzystojniejsi aktorzy jak dla mnie. Z naszych aktorów trochę Dorociński mi go przypomina - też przystojny, męski facet i też świetny, wszechstronny aktor.
    • stuletnia_stokrotka Re: Im starszy tym... 27.02.13, 06:33
      mam identycznie odczucia
      czy ja też się starzeję ? big_grin
    • kerri31 Re: Im starszy tym... 27.02.13, 08:09
      Weź przestań , drapał by Cię w piczkę...wink
    • angazetka Re: Im starszy tym... 27.02.13, 09:59
      No, Clooneyowi od dawna nic nie brakuje, ale fakt - coraz korzystniej z wiekiem wygląda. I coś jest w tym, że Oscary za film dostali "najseksowniejsi producenci świata" (choć Affleck nie w moim typie jest).
      • lejdi111 Re: Im starszy tym... 27.02.13, 10:03
        A ja wręcz przeciwne mam odczucia. Jak zobaczyłam Afflecka to pomyślałam Boże jaki z niego sie zrobił dziad wink.
        • imogen0 Re: Im starszy tym... 27.02.13, 10:26
          Pamiętam jak wszystkie moje ówczesne kolezanki wzdychały do Afflecka w Armagedonie a dla mnie był za dzieciakowatysmile
          Teraz ok,
          I jeszcze Hugh Jackman jak dla mnie zyskał...
    • antyideal Re: Im starszy tym... 27.02.13, 10:05
      Day- Lewis brzydko sie starzeje uncertain Clooney nie moj typ zupelnie i tez staro wyglada,
      Affleck nienajgorzej, ale to mlody chlopina jeszcze.
      Nie, nie ciagnie mnie do starszych panów tongue_out
    • eilian Re: Im starszy tym... 27.02.13, 10:45
      Moim zdaniem Clooney najlepsze lata ma już za sobą, Affleck chyba jeszcze nie.
      • hippo55 Re: Im starszy tym... 27.02.13, 10:56
        Nie wiem dlaczego ale na Afflecka mam uczulenie wink
    • tosterowa Re: Im starszy tym... 27.02.13, 11:03
      Z tegorocznych oskarów najbardziej bierze mnie Waltz. Reszta nie bierze mnie w ogólesmile
    • 18lipcowa3 brody? fuj! 27.02.13, 11:54
      niewazne u kogo
      • anick5791 Re: brody? fuj! 27.02.13, 12:05
        W końcu mężczyzna jak wino...
        Ale tylko niektóre flaszki z czasem nabierają wartości big_grin
        Day-Lewis dla mnie za stary (mam 38).
        Affleck zdecydowanie zyskał z wiekiem (jak wielu przed nim - poczynając od Bogarta, Pecka czy Newmana albo Nowickiego, kończąc na.... Adamczyku, Cruise'ie ).
        Broda dla mnie ok - mąż też miewa smile
      • imogen0 Re: brody? fuj! 27.02.13, 12:08
        18lipcowa3 napisała:

> niewazne u kogo

No dla mnie też były fuj
        A tu takie zaskoczenie,że mi te brody nie przeszkadzają!
        No więc jednak się starzeję...smile
        • angazetka Re: brody? fuj! 27.02.13, 12:53
          Brody nie są fuj, po prostu nie każdemu pasują. Np. Hugh Jackman powinien mieć obowiązek jej noszenia, od razu ma +10 punktów do atrakcyjności.
          • thegimel Re: brody? fuj! 27.02.13, 13:15
            Tak samo jak Vigo Mortensen - w LOTR wyglądał super, w wersji codziennej mniej mi się podoba - postuluję więc, że ma zapuścić brodę i rzadziej się myć wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka