rhaenyra 05.03.13, 19:38 psik!!! cholerna alergia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thegimel Re: aaaaaaaaaa 05.03.13, 20:42 Oj, apsik zdecydowanie. Jedyna pociecha, że jest to oznaka nadchodzącej wiosny Łączę się w kichaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: aaaaaaaaaa 05.03.13, 21:52 Aaaaaaa myślałam, że znów coś zgubiłaś A propos - pudełeczko z koronkami znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: aaaaaaaaaa 05.03.13, 22:05 rhaenyra napisała: > no A gdzie było, bo umknęła mi informacja Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: aaaaaaaaaa 05.03.13, 22:07 w czarnej dziurze w biurku :d a ile ja rzeczy przy okazji znalazlam XD Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: aaaaaaaaaa 06.03.13, 10:02 Zdrówko! Witaj w klubie. Zdążyłaś już sobie zasmarkać klawiaturę? Czym się wspomagasz? Wybieram się do apteki po pracy i się zastanawiam co kupić. Cirrus zostawiam sobie na przełom kwietnia i maja, czyli na największa masakrę. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: aaaaaaaaaa 06.03.13, 15:06 cetalergin a w gorsze dni wciagam otrivin allegry i jeszcze sie zastanawiam czy nie kupic jakiejs soli morskiej czy innego wynalazku do plukania nosa Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 krew z nosa po otrivinie 20.03.13, 21:07 Może ktos wie, jak zapobiec krwawieniu znosa po zastosowaniu otrivinu? Podałam pierwszoklasicie, ktory ma problem z kataralnym uchem. Odstawilam, ale moze w zdrowej dziurce mozna? A jakies wody morskie można? Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: krew z nosa po otrivinie 20.03.13, 21:59 po otrivinie to mi zawsze farba z nosa leci. może spróbuj Xylożel - jest łagodniejszy i mi tak nie podrażnia śluzówki. A ja pierwsze co stosuje jak już muszę to wodę morską potem dopiero te "krety" do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: krew z nosa po otrivinie 20.03.13, 22:28 Zgadza się - Otrivin jakiś taki żrący jest . Wypróbuj Xylożel albo Oxalin . Odpowiedz Link Zgłoś