Dodaj do ulubionych

Hotele w Warszawie

17.03.13, 09:09
Hej witajcie
Szukam info na temat hoteli smile
Od dawna bylo moim marzeniem odwiedzic Warszawe
(Pierwszy raz w zyciu big_grin)
Majac 27 lat jeszcze ani razu nie bylam
I wlasnie sie wybieram
I w zwiazku z tym mam pytanie czy moglybyscie mi doradzic
Fajny holel? I sprawdzony
Ceny z tego ze Stolica wiem ze sa duze
Szukam dla dwuch osob na dwie noce ze sniadaniami
Evt z kolacjami
Cena ok 200-300 zl
Moze ktos polecic?
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 09:11
      www.google.pl

Nie dziękuj.
      • mama1dawidka Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 09:21
        chodzi mi o sprawdzone wink
        Bo czesto jest ze wlasnie wlasciciele pracownicy pisza opinie w necie
        A ia chce serio cos sprawdzonego
    • motylka34 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 09:34
      Za tą cenę wynajmiesz mieszkanie w centrum Warszawy. Dużo ofert jest na gumtree. Z hoteli polecam Etap na Solcu, rezerwowałam tam klientom mojej firmy i byli zadowoleni.
    • peggy_su Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 11:45
      Ale chcesz te 200-300 zaplacic za noc czy za dwie?
      • mama1dawidka Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 19:45
        peggy_su napisała:

> Ale chcesz te 200-300 zaplacic za noc czy za dwie?

jak najtaniej
        ale to max za dobe
        ile moge zaplacic
    • kajak75 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 13:28
      Z sieciowek polecam Ibis na Muranowskiej. ma dobra lokalicje, na piechote na stare miasto i blisko do metra. W weekendy miewają dobre ceny.
      Zajrzyj na booking.com, ja dla swoich gości znalazłam apartamenty w odległości 3 min od mojego domu, o których istnieniu nie miałam wcześniej pojęcia. Przy wyszukiwaniu zawęż promien poszukiwań, aby nie wyświetlaly się weselne kombinaty na wylotowkach.
      • kajak75 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 13:34
        Z ciekawości sprawdziłem, na majowe od 26.04 ceny w Ibisie to 107 zł za noc. To dobry termin na przyjazd, bo miasto pustoszeje, a wszystkie atrakcje i tak są dostępne.
    • yoko0202 Hotel Wilanów Warszawa 17.03.13, 14:02
      bardzo spokojna dzielnica, niedaleko sporo fajnych miejsc, a dojazd do centrum max 30 minut autobusem (no, poza godzinami szczytusmile
    • bloopsar Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 15:51
      > Od dawna bylo moim marzeniem odwiedzic Warszawe
      > Fajny holel? I sprawdzony
      > Szukam dla dwuch osob na dwie noce ze sniadaniami
      > Cena ok 200-300 zl

Hotel Marriott, w samym centrum Warszawy, fajny widok i wszędzie blisko (w tym do przeróżnych linii komunikacyjnych), cena 329 za noc za pokój 2-osobowy ze śniadaniem.
      Polecam, nie super luksus, ale poziom zdecydowanie w porządku, idealny na krótkie odwiedziny, gdzie głównym celem jest 'zobaczenie' Warszawy.
      • pelagia_pela Re: Hotele w Warszawie 18.03.13, 02:16
        Tez polecam Marriott. Zawsze tam zostajemy jak jestesmy z mezem w Warszawie. Super lokalizacja. Swietne sniadanie - znajdz koniecznie ze sniadaniem pokoj. Ja rezerwuje na expedia.co.uk przewaznie. Hotele mozna sobie sprawdzic z opiniami i zdjeciami na tripadvisor.com.
        • feleedia Re: Hotele w Warszawie 18.03.13, 07:30
          Ja tam wolę Westina albo Bristol, bliżej Starówki. Da Marriotta nieciekawy element się zjeżdża big_grin
    • e_madziq Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 16:43
      ja polecam De Silva, przy Alei Krakowskiej, cena w ok. 300 zł
    • yenna_m Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 16:51
      korzystałam z MDM
      nawet ok, lokalizacja fajna, bo wszedzie blisko

na stronie podaja, że ceny od 40 euro
    • renata28 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 18:11
      www.belweder-klonowa.kprp.pl/pl
    • mea8 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 19:14
      W Warszawie zawsze nocujemy w Novotelu Centrum. W samym centrumtongue_out Świetna komunikacja, wszystko w zasiegi reki. Ceny przyzwoite, warunki dobre, dobry bufet sniadaniowy.
    • peggy_su Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 21:45
      To zamiast Marriota lub innego Novotela wolałąbym Westin www.westin.pl/pl/oferty-specjalne-w-hotelu-the-westin-warsaw
      Znajomi tam ostatnio nocowali. Ładnie, komunikacja dobra i sa niezle promocje.
      • annakate Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 21:53
        Metropol - samo centrum, pyszne śniadania, ceny zmienne, zależy od terminu
    • malowanka06 Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 21:53
      A ja polecam, sprawdzony hostel, miła obsługa, standard dobry
      www.tamkahostel.pl/
      opcja ze śniadaniem, śniadanie wypasione. Blisko centrum, na piechotkę. Do CNK 5 minut, prawie naprzeciwko muzeum Chopina.
      Moim zdaniem lepiej mniej zapłacić a więcej wydać na ewentualne rozrywki.
    • bombastycznie Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 21:58
      polecam Etap przy Solcu, ale śniadanie trzeba sobie wykupić dodatkowo, chociaż nie wiem czy warto bo jest średnie, pokoje są małe ale czyste, jeśli zależy Ci na spokojnej nocy to zapytaj w recepcji o pokój od strony parkingu, bo z drugiej strony jest dość ruchliwa trasa, ale jeśli Ci to nie przeszkadza to nie ma problemu, ja za 2 noce dla 2 osób plus 2 śniadania płaciłam ok 380zł, zaletą tego hotelu jest też to że będziesz mieć blisko do Łazienek(można się przejść pieszo), a niedaleko jest przystanek z którego łatwo dojedziesz do ścisłego centrum i na starówkę
    • makahopsa Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 22:02
      a możesz sama zrobic śniadanie? jak tak, to polecam
      www.noce.pl/SR/szczegoly.php?lang=pl&ido=1392
      mieszkaliśmy tam i miło wspominam
      sprawdź tylko, czy świętokrzyska nadal odcięta od świata - bo to może byc problem, ale na piechotę i tak wszędzie blisko
      • zonajana Re: Hotele w Warszawie 17.03.13, 23:29
        W tym nocowalam, standart trzymal, czysto, dyskretnie, fajne sniadania, w camym centrum:
        www.accorhotels.com/gb/hotel-3383-novotel-warszawa-centrum/index.shtml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka