tanebo 10.04.13, 10:49 Czy ktoś miał już do czynienia z tą firmą? Kupiłem bilet ale nie dostałem numeru rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinusoidaa Re: Polski Bus 10.04.13, 10:51 tak, kilkakrotnie. Z pełną satysfakcją i zadowoleniem. Zawsze na maila przychodziło potwierdzenie z numerem rezerwacji, które należy wydrukowac i pokazać kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.ryb Re: Polski Bus 10.04.13, 10:53 Też korzystałam i wszystko było ok. Sprawdź, czy mail od nich nie wpadł ci do spamu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polski Bus 10.04.13, 11:08 Tak, skorzystałam z ich usług przed Wielkanocą i - goodbye, pociągu. Taniej i wygodniej. Maila z numerem rezerwacji dostałam od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Re: Polski Bus 10.04.13, 11:17 Tak, kilka razy i zawsze wszystko było ok. Może poczekaj chwilę, a jak dalej nie przyjdzie to napisz do nich. U mnie zawsze numer rezerwacji przychodził najdalej w przeciągu dwóch minut. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Polski Bus 10.04.13, 11:27 Owszem, kilka razy. Tanio, wygodnie, szybko. Wirtualny bilet możesz wydrukować, lub tylko zapisać numer rezerwacji. Jedyne co, to na wifi nie należy za bardzo liczyć, bo z reguły wszyscy na nim wiszą i w efekcie nie ma go nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Polski Bus 10.04.13, 12:07 Korzustałam i jeszcze skorzystam. Nr dostałam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Polski Bus 10.04.13, 13:40 Moja corka jest chyba najwieksza fan'ka tej firmy - objechala z nia pol Polski plus wyjazdy do Pragi etc. Podobno nie ma na swiecie tak amazing serwisu jak Polski Bus i ceny sa bezkonkurancyjne. Od razu podkreslam, ze ja w zyciu z tej firmy nie korzystalam, opieram sie wylacznie na zeznaniach i zachwytach mojej Najstarszej Szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
kufferrek Re: Polski Bus 10.04.13, 14:07 Skorzystałam jeden raz - zupełnie przez przypadek, kiedy pociąg się zepsuł i Polski Bus był moim aktem desperacji, żeby dojechać do celu . Bardzo sobie chwalę i jak będę kolejny raz gdzieś jechała, to w pierwszej kolejności sprawdzę połączenia u nich. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Polski Bus 10.04.13, 15:32 jeszcze NIGDY nie miałam z nimi żadnego problemu.Super sprawa.Za 8zł całą rodzina do Wawy i z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś