stuletnia_stokrotka 13.04.13, 06:22 ale szczerze mówiąc mam tak h...owy bilans życiowy,że mam szczerą ochotę wyskoczyć z okna ... nie ma co świętować.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-skarpeta Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 06:41 całuski i nie łam się. Z pewnością w końcu będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 06:42 Wszystkiego najlepszego! A oprócz życzeń mam dla Ciebie dwa zadania. Po pierwsze: sprawdź czy butelka jest na pewno do połowy pusta. Po drugie: przyjmij, że to początek tej lepszej części Twojego życia. I dopiero potem się upij. Obiecuję wypić dziś za Twoje zdrowie i pomyślność, ale dopiero wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 07:14 Szybkiego dobrego!.......i pomyśl, że falliczne dni to złe dobrego początki! Niech sloneczna tapeta dnia nastawi Ci najlepszą pogodę ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 14:54 > Szybkiego dobrego!.......i pomyśl, że falliczne dni to złe dobrego początki!: > ) to tak na zarty czy po prostu używasz słow, których znaczenia nie znasz a brzmią cool? portalwiedzy.onet.pl/108367,,,,falliczny,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 14:58 aanikaa napisała: > to tak na zarty czy po prostu używasz słow, których znaczenia nie znasz a brzmi > ą cool? Uuu.. ktoś się chciał popisać, ale mu nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 07:31 a ile masz lat? jeśli sto jak w nicku, to faktycznie juz niewiele da się w tym życiu zrobić. A jeśli masz mniej - to jeszcze wiele możesz zdziałać! Wszystkiego dobrego i głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 08:16 Pomyśl, że limit złych wydarzeń już wykorzystałaś. Kiedyś musi być lepiej. I wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 08:19 pitolisz! ja z całego serca życzę Ci podniesienia się z dołka i podniesienia głowy do góry szklanka jest do połowy pełna albo do połowy pusta-naucz się patrzyć inaczej ściskam! Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 08:48 nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, warto docenić to co się ma postaraj się ogarnąć i walczyć dalej Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 08:49 Jak jest źle, to teraz może być już tylko lepiej Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 08:54 serdecznosci urodzinowe - mimo wszytsko stuletnia, ostatnio (tzn od ośmiu mcy mniej wiećej) ludzie jak mają kłopoty to spotykają sie ze mną wtedy ja im opowiadam co u mnie i oni od razu zaczynają się cieszyć swoim życiem jak z tego kawału: lekarz diagnozuje pacjenta i mruczy cały cały czas: dobrze, dobrze, dobrze... Wreszcie pacjent pyta: ale co dobrze, panie doktorze? - Dobrze, że ja tego nie mam.... poszukaj lepszej księgowej i zrob nowy blilans buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 10:03 Jeśli osiągnęłaś dno, to nie pozostaje ci nic poza tym, że musisz od tego dna odbić, czego ci życzę serdecznie. I nie. Nie cieszy mnie twoja sytuacja. Aż tak wredna i fałszywa nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 10:44 ja dno? osiagnełam i nie muszę się odbić, wiesz mogę spokojnie na tym dnie tkwić omawiałyśmy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 12:01 Konwalka to nie do ciebie bylo, ino starej stokroty Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 10:05 stuletnia_stokrotka napisała: > ale szczerze mówiąc mam tak h...owy bilans życiowy,że...< ten wyraz piszemy przez "ch" mimo wszystko wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 10:46 No to 200 lat.... z jednym chłopem Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 11:10 czar_bajry napisała: > No to 200 lat.... z jednym chłopem aż tak źle mi życzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: dziś mam urodziny.. 13.04.13, 15:38 Urodziny to urodziny, zadnych bilansow zyciowych tylko sobie zrob dzis dzien pelen przyjemnosci! Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: No to za Twoje zdrowie! 13.04.13, 21:55 bardzo dziękuję za wszystkie życzenia walnęłam kielicha i świat od razu stał się fajniejszy.. Odpowiedz Link Zgłoś