Dodaj do ulubionych

Sport,ubrania.

14.04.13, 13:14

Nie bedzie o ciuchach sportowych.Mam zaproszenie na pewna impreze sportowa w charakterze widza.Nie mam pojecia co zalozyc.Vip pakiet,bedzie sporo znanych i lubianych i nie lubianych tez.Z jednej strony chce wygody,impreza na poczatku lata,moze byc cieplo,albo i nie,z drugiej strony wypadaloby tez zeby bylo to na tyle eleganckie,by nie jechac do hotelu sie przebrac na bardziej wystawna czesc.Nie mam absolutnie pomyslu.U pan widzialam rozstrzal od dzinsow z biala koszula,przez dlugie sukienki i sportowe kurteczki po zbior koszulka sponsora,szorty i czapka z daszkiem.Czasami zazdroszcze facetom,oni Maja latwiej.

“ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
Autorem powyzszego zdania jest Moofka.
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 13:34
      A jaki to sport ?
      • edelstein Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 13:49

Wyscigi.
        • majenkir Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 13:55
          To moze tak? wink
          https://emilyjanesimkins.files.wordpress.com/2011/02/pretty-woman-brown-dress.jpg?w=429&h=402
        • nelamela Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 13:55
          Heh chciałam napisać ze swego czasu byłam na imprezie końskiej smile. Ubiór sportowy-klasyczna elegancja...Pozdrawiam...
        • hanalui Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 14:36
          edelstein napisała:

> Wyscigi.

To radzę sprawdzić dress code dla danego dnia wyścigów. Niektóre organizują tzw Women's day i wtedy panie obowiązkowo w cocktail dress + kapelusz lub stroik na głowie i szpile.
        • guderianka Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 18:29
          Może coś takiego ?
          https://mostrami.pl/data/gfx/pictures/large/3/0/2203_2.jpg
          • edelstein Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 18:52

Fajne,als ja niestety mam zbyt duze cycki so takich sukienkek,musze miec V lub duzy dekolt.
      • shellerka Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 14:40
        ja bym założyła jakąś długą kieckę taką letnią, ale nie plażową. jak będzie chłodniej to na to mini kurtkę, wdzianko, blezerek itp.

ale to mój w moim stylu. jest szansa, że w takiej kiecce będziesz się czuła przebrana, bo z tego co pamiętam, to nosisz się na mocno sportowo raczej.

jest jeszcze opcja z dżinsami i trampkami oraz sportowym topem na wyścigi, a w aucie, czy torebce top z cekinów, czy bardziej ozdobny i seksowny i wieczorowy + szpilki na przebranie i nie trzeba jechać do hotelu.
        tym bardziej, że na wyścigi jak najbardziej pasuje wielgachna torba, choć wygodne to nie jest. bo jak sądzę to wyścigi raczej samochodowe niż konne tongue_out
    • demonii.larua Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 15:41
      Co roku chodzę na wyścigi i skoki, dla widzów strój jest obojętny, podczas CSIO jest oczywiście konkurs kapeluszy. Na imprezie po skokach byłam raz. Miałam letnią sukienkę odcinaną pod biustem z szerokimi ramiączkami. Bez szpilek bo teren wokół mało przyjazny big_grin
    • edelstein Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 15:50
      Nie chodzi o wyscigi könnebig_grin Shell dobrze trafila,ze samochodowe,na konnych bywam tylko w celach hazardowych.
      Nie ubieram sie na sportowo,chyba,ze mini i szpile sa ubiorem sportowym.
      • shellerka Re: Sport,ubrania. 14.04.13, 16:13
        no tak zapamiętałam z wątku o puchówce wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka