Dodaj do ulubionych

Poryczałam się okropnie.

19.04.13, 16:39
demotywatory.pl/4109936/Milosc-ktora-chlopiec-darzyl-swoja-matke-i-siostre-jest-trudna-do-opisania-wyobrazenia-I-w-ulamku-sekundy-pijany-kierowca-to-wszystko-zniszczyl
Nie wiem czy to to że jestem matką, czy co, ale strasznie na mnie zadziałało.
A jak Wy?
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 16:43
      To urban legend.
    • poecia1 Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 16:44
      Przecież to lipa z facebooka, żeby wyłudzić pieniądze od naiwnych.
      • farabella Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 16:48
        Oby to nie była prawda. Ale i tak zdaję sobie sprawę ile podobnych dramatów dzieci i rodziców odgrywa się codzień. Sama kilka lat temu byłam o krok od śmierci, moja córka dziś byłaby sierotą... Chyba za bardzo się wczułam.
        • ardzuna Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 20:02
          Nie cierpię historyjek obliczonych na takie tanie wzruszenie, czuję się nieprzyjemnie manipulowana i odrzuca mnie od lektury.
    • lukas.2004 Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 16:45
      Wczoraj to czytała, tez się bardzo wzruszyłam. Mam nadzieje tylko, ze jednak nie jest to prawdziwa historia.
    • edelstein Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 16:50

To jest urban legend,ktore krazy od dawna po internecie.Nawet artykul byl na ten temat.Ludzie wzruszaja sie bujda na resorach.
      -
      “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
      Autorem powyzszego zdania jest Moofka.
    • mallina Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:11
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,13695134,_Jak_kazdej_soboty__bylem_na_zakupach_________Udostepniles.html#BoxTechTxt
    • rhaenyra Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:22
      i tu idealnie pasuje powiedzenie czyjejs babci o plocie i chlopie
    • mayaalex Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:36
      To akurat urban legend ale fakt, od czasu jak urodzilam synka tego typu historie duzo bardziej mnie wzruszaja niz kiedys
    • majenkir Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:46
      I ten melodramatyczny jezyk..... Naprawde dorosli ludzie lapia sie na takie bzdety?
      • krejzimama Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:53
        Ludzie nie są tak glupi jak ci sie wydaje... Są głupsi.
        • farabella Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 17:57
          Nie bardzo rozumiem ten komentarz. Ok. już zajarzyłam, że nie odkryłam niczego nowego, że sprawa nie jest prawdziwa, itp.
          Ale nie tego dotyczył wątek.
          Chodziło o to jakie emocje wzbudzają we mnie akurat konkretnie takie opowiastki.
          Nie wydaje mi się, żeby to akurat miało być oceniane jako przejaw takiej strasznej głupoty.
          Hmm.
          • eliszka25 Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 18:06
            nie przejmuj sie smile. ja tez chyba odkad jestem mama mam oczy w mokrym miejscu. nawet na bajkach potrafie sie poryczec wink i takie historyjki tez mnie wzruszaja. tak samo na filmach. wiem przeciez, ze to nieprawda, a lzy leca jak grochy.

a tak troche z innej beczki, to jakis czas temu trafilam na opracowanie badan na temat wlasnie wzruszania sie filmami i takimi historyjkami. kwestia dotyczyla chyba glownie mezczyzn, albo glownie dane o facetach zapamietalam. w kazdym razie bylo tam, ze faceci wcale nie tak rzadko placza na filmach (nie pamietam procentowo, ale zaskoczylo mnie, ze az tak duzo), a jednym z najbardziej wzruszajacych dla nich filmow jest toy story, a konkretnie moment, kiedy andy przekazuje swoje zabawki bonnie big_grin. dlatego nie martw sie, nie jestes sama smile.
    • podkocem Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 18:11
      ludzie to są jednak głupi.
      • nanuk24 Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 18:16
        A mnie caly czas zadziwnia, ze ty wciaz siebie uwazasz za madrzejszabig_grin
        • majenkir Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 19:16
          W tym przypadku nie jest to jakas wielka sztuka.... tongue_out.
    • m_incubo Re: Poryczałam się okropnie. 19.04.13, 20:53
      Znaczy że ktoś się jeszcze na to łapie? Koleżanka chyba nowa w internetach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka