aandzia43 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 20:05 Na lato mam sandały Marishy w stylu bardzo moim: allani.pl/zdjecie/71243 allani.pl/zdjecie/71207 Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 20:13 mam bardzo rozne buty, ale jak zycie pokazuje to noszę mimo, że .ubie szalone buty, to jak przychodzi co do czego to jestem bardzo nudna i klasyczna, a potrafię przechdzic caly sezon letni w 3 parach nude niestety tez nie nosze raczje bardzo wysokich szpilek, bo mój pan jest niski Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: aneta to Twoje nogi? 20.04.13, 09:09 powiem tak- chciałabym takie mieć Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:03 Co to firma, te kolorowe??? Chcę! Pliis o info. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 20:29 Teraz najczęściej moje ukochane Conversy. Mam je chyba już 6 lat i kocham niezmiennie miłością wielka... Pozatym balerinki wszelakie. Im badziej kolorowe tym lepiej. Te uwielbiam są w wisienki ) Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 08:49 Beata, śliczne wszystkie które wkleilas. A te conversy to myślałam, ze zwykle trampki tyle ze drogie, a tu piszesz, ze ma sz je sześć lat, z czego one są? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 10:58 Te konkretne Conversy są ze skóry. Są praktycznie niezniszczalne i bardzo bardzo wygodne. Moim zdaniem wielbione tu Ecco się do nich nie umywają. I mają fajną taką lekką podeszwę (i z wyglądu i w użytku). Co ciekawe mam też drugą parę tego modelu o taką: I te są niewygodne. Mają bardzo sztywny tył który koszmarnie obciera. I to nie tylko moje zdanie. Kumpela ma takie same i też za nimi nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 11:00 Rany. Jaki kolos. Przepraszam za ten link. Miało być ładne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 20:48 na codzień chodzę w tych: ideału jeszcze nie znalazłam, ale wiem że musi być wygodne i na obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 13:51 sasha jak sie nazywaja? nie nosze sportowych ale chyba kupie i wynajde dla nich zastosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: buty w waszym stylu :) 22.04.13, 07:44 dzięki, one nie są właśnie typowo sportowe, raczej codzienne o wyglądzie sportowym. model ten: winsport.pl/product-pol-11809-Cushe-Buty-Biba-Mid.html Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 14:18 Fajowe, saszonasza. Chyba jedyne z tego wątku, które bym założyła! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 20:55 Donaszam właśnie drugą identyczną parę. Z początku mialam problem - kojarzyly mi się z zakonnicą albo lesbijką w meskiej roli - teraz dlabym się za nie posiekać. Odpowiedz Link Zgłoś
amber_policja Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:38 jej! wiele negatywnych skojarzeń mam, no, nie założę ale cieszę się, że masz SWÓJ model. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 07:30 Miałam podobne przez lata (tylko kolor: gorzkiej czekolady), uwielbiałam, mogłam w nich przejść pieszo całe miasto i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 13:18 No wlaśnie. Nie ma chyba wygodniejszych butów. Ale moje prawdziwe marzenie to takie: Odpowiedz Link Zgłoś
pibelle Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 13:50 I to jest właśnie mój częsty problem z ecco. Ogólnie firmę cenię, ale nie mam dużo ich butów, bo kurka, przekraczają moje osobiste granice Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 21:07 ja przy cieplej pogodzie uwielbiam te, sa przewygodne! i jeszcze takie, tez wygodne i kolor maja boski! Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 15:55 Kura, możesz podać linka, albo napisać, co to za marka? Dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:02 te pierwsze sa swietne! co to? Odpowiedz Link Zgłoś
amber_policja Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:40 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 07:23 Wszystkie super W moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
pibelle Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 13:34 Hehe, tak myślałam, że Ci podejdą po Twoich wcześniejszych komentarzach. No patrz, a w innych tematach tak często się nie zgadzamy Ad rem - obuwie kupuję przez internet na wyprzedażach, nawet nie wiem co jest w sklepach, bo mi się nie chce jeździć. Czasem się wybiorę sprawdzić firmę, zbadać rozmiar, ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
amber_policja Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:42 buty kobiety niepracującej??? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 07:01 niestety i naprzeciwnie- najczęściej używam ich w pracy (ale chodzę też w nich wszędzie) to wersja letnia, że tak powiem jeszcze mam zwykłe czarne, oficerkowe, lekko lakierkowe, ale te w pracy (a zwłaszcza na ulicy) nie robią wrażenia, i jest to wersja jesienno zimowa , bo są ocieplane. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 07:06 to zdradz, gdzie pracujesz? pamietam taki odcinek Goka, gdzie wzial w trzy pracownice stadniny, ktore z kaloszy nie wychodzily przez caly dzien od rana do wieczora i na wieczorne wyjscia tez wydawalo mi sie, ze to chyba nie jest wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 21:07 prowadzę firmę ogrodniczą- projektuję i zakładam ogrody Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 21:18 a wiesz, ze od razu o ogrodzie pomyslalam, jak zobaczylam te kwieciste kalosze? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 21:37 ale te buty kupiłam jak pracowałam jeszcze jako.......przedstawiciel handlowy i jeździłam na budowy. murarze strasznie się cieszyli, jak łaziłam po fundamentach i stropach w tych kwiatkowych kaloszkach a jak się przebranżowiłam (wreście i w końcu!) to te kaloszki pasują mi po prostu wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 11:57 To sa kalosze w moim stylu. Do tego koniecznie parasol w ten sam motyw i mogę sobie iść z Młodą do parku nawet w największą ulewę Reszta stroju stonowana i raczej w jednym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:25 Mój nr jeden to górskie, bo są super wygodne i schodziłam w nich kilometry, dni i tygodnie, ale używam ich wyłącznie w góry. Drugie ukochane to martensy w różnych kolorach, od czasów nastoletnich ciągle kupuję jakieś oczojebne. Trzecie ukochane to szpile. Czwarte to trampki typu coversy. Piąte to kozaki na 10 obcasie Krimen, są szaelnie wygodne i bardzo ładne. Nie jestem butową monogamistką. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:25 Obecnie te ,bo wiekszosc czasu spedzam w pracy i obowiazuje mnie dresscode.Bardzo wygodne,klasyczne. Lubie buty Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:29 to kto kupuje te masy butow na obcasach ktore zalewaja nasze sklepy? gdzie sie nie obroce to pantofle na obcasach, coraz wyzszych Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:32 ależ ja wam zazdraszczam tych obcasów niestety nie mogę,nawet niewielki koturn to katorga dla moich stóp Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:45 Mam kilka par na wysokich obcasach,wiec miedzy innymi i ja je kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 08:48 lola211 napisała: > Mam kilka par na wysokich obcasach,wiec miedzy innymi i ja je kupuje. A ja się cieszę, ze na wychowawczy m nauczyłam się nosić niski obcas Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:55 M.in. ja, żeby w pudełkach zalegały na półkach. Ostatnio ryłko. Piękne, obcas 9cm, cudo, kuź...wa, raz założyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 06:20 an_ni napisała: > to kto kupuje te masy butow na obcasach ktore zalewaja nasze sklepy? > gdzie sie nie obroce to pantofle na obcasach, coraz wyzszych ja balerinki wkleilam jako nowy nabytek i odkrycie a wiosna nosze otwarte czolenka typu takie niebieskie (niedokladnie, ale podobne) pl2.vmstatic.com/mai-piu-senza-szpilki-peep-toe-niebieski-g0000odj6o.jpgbeżowe deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1143446_P&$sh=1143446_P&defaultImage=default_dsd oraz klasyczne szpilki czarne, cieliste, zielone i inne do biegania koturny do plaskich butow dopiero sie przyzwyczajam Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:44 Fly london YEDI Red / Pistache / Black A teraz doradźcie mi co mam z mendami zrobić, żeby nie chodzić w nich jak w klapkach. Z tyłu zapiętek prosty i stopa ucieka mi z butów. Macie jakieś pomysły poza spalić na stosie/oddać do kontenera? Kocham je niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 08:48 Też mnie to wkurza w tych butach, ale uwielbiam je, bo są najwygodniejszymi butami świata poza merrellami. Problem u mnie pojawia się jednak tylko rano, gdy zwykle jest chłodniej, stopa wypoczęta. Po południu problemu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:23 Ano najwygodniejsze są, jakby drugą skórę założyć na nogę. Po południ, gdy stopa jest szersza, nie mam problemu. Ale wczoraj wyskoczyłam w nich (na szczęście zakładam je na gołą stopę) i chciałam w sklepie zgrabnie przykucnąć. mało sobie zębów nie wybiłam Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 18:49 To może w twojej stopie tkwi problem. Ja noszę na cieniutkie rajstopy i zdarza się, że zjedzie z pięty, ale jak mi zmarznie stopa i bardzo spieszę się do pracy, ale to tylko model yedi. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:24 Powinno pomóc? Kupię, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 22:48 buty mam bardzo rozne. najnowszy wiosenny nabytek to takie: www.zalando.ch/pier-one-stiefelette-chili-pi911c03t-302.html tylko w rzeczywistosci sa bardziej bordowe, wiec jeszcze bardziej w moim stylu jak ma byc szybko i wygodnie, to moje ulubione sa takie: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3402896,2,1,cichobiegi.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3402897,2,2,wiazane.html po stanie widac, ze ulubione sandalki najnowsze mam takie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3402898,2,3,sandaly.html Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:25 Najwygodniejsze dla mnie są balerinki TH www.eobuwie.com.pl/data/gfx/pictures/large/9/8/42189_1.jpg i new balance www.newbalance.pl/image/6446/shop-catalogue-product-big/W373SBP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:21 Ale żenujące już jesteście, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:30 na co dzien (czyli do pracy) chodzę w butach na dośc wysokich obcasach (grubych lub koturnach), ale na uikend to moje wymarzone buty to te: encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfPlWHBwE4Xd6bgaRIrQZgwas56zy0ZdGtn6KhVYdywb_d5T00" border="0" alt="https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfPlWHBwE4Xd6bgaRIrQZgwas56zy0ZdGtn6KhVYdywb_d5T00"> dokładnie tej fimry. poluję na jakąs okazję, bo na nowe mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:31 uou, nie udała się wklejka (WTF??). jeszcze raz: www.butyk.pl/towar.10741.Polbuty_koturny_platformy_FLY_London_Yellow_Yaz_P500025063.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:41 www.glany.pl/dr-martens-1b60-black.html Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: buty w waszym stylu :) 19.04.13, 23:50 Rany, co za dno i rynsztok. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:18 Mój ukochany fason obuwia to botki za kostkę na 5-7 cm obcasie, ze skóry. Wraz z modą zmienia się wygląd obcasa, czubek buta, miewam je w różnych kolorach, ale od lat co roku kupuję takie właśnie buty, czasem po kilka par. Ostatnia kupiona para to Ryłko ze zwężającym się obcasem, czubek zaokrąglony w migdał, suwaki po obu stronach. Szkoda, że nie da się w nich chodzić latem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:45 www.renee.pl/obuwie_damskie/botki/sznurowane_botki_na_obcasie_y240-17_czarny.html Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:47 stylio.pl/kolekcje-produkty/buty/sandaly-buty-na-obcasie-dash44-34185 Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:39 Zawsze na obcasie np. takie albo takie oraz nieformalnie, od pierwszych do ostatnich śniegów takie Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:41 twinmama76 napisała: > oraz nieformalnie, od pierwszych do ostatnich śniegów takie > hehehe tzn. od OSTATNICH do PIERWSZYCH śniegów czyli przez 3/4 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 10:28 spoko, ja też w takim z psem pomykam Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 09:42 na co dzień wygodne balerinki allegro.pl/rylko-w1me6-szarobezowy-nowosc-dostawa-gratis-39-i3114805210.html do pracy proste czółenka bez platformy (bo wysoka jestem) allegro.pl/zara-czolenka-skorzane-bez-camel39-wiosna-2013-new-i3171590389.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Podpisuje się pod setią... 20.04.13, 12:48 a te linkowane szpilki z Zary mam w wersji czarnej, bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 10:04 To nie są dokładnie te buty, bo moje mają parę ładnych lat, ale bardzo podobne - brązowe, na rzep, fajnie wyprofilowane, wygodne nieprawdopodobnie. Chodzę też w innych, ładniejszych ale nie są tak wygodne i po powrocie do domu ściągam je z dużą ulgą. Z obcasami jest gorzej, rzadko zdarzają się naprawdę wygodne. Stoję cały czas na stanowisku, że obcasy owszem, ładne rzeczy robią z wyglądem nóg, ale dla stóp i kręgosłupa to masakra. Miałam dawno temu sandałki na obcasie kupione gdzieś na targu w latach 90-tych, śliczne, delikatne i tak wygodne, że pracowałam w nich w knajpie po kilkanaście godzin. Nigdy później takich butów nie znalazłam, to był chyba jakiś przebłysk geniuszu wytwórcy. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 10:54 takie jak na zdjeciu Morgen to mialam podobne tylko ze czarne, byly tak wygodne, ze znosilam je prawie do zera acha i moje byly "bezfirmowe", za jakies smieszne pieniadze kupione, ale byly rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 11:05 shopeu.ecco.com/uk/en/ecco/xpedition-ii_471898/471906?navId=170&page=-1&price=2-355 Piąty rok je noszę bez względu na porę roku. Są nie do zdarcia. Niedługo kupię sobie kolejną parę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 11:15 Żałuję, że weszłam w ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: buty w waszym stylu :) 20.04.13, 11:56 Baleriny na drogę do pracy (do samochodu), do sklepu po warzywka i po dziecko do przedszkola. jakies fajne trampki czy inne półsportowe kolorowe i zupełnie niezwykłe np custo barcelona: na plac zabaw, na spacer z dzieckiem, na piknik, do parku. Jesli pada, zakladam kalosze. Też muszą byc kolorowe. Dziecko zawsze odnajdzie mnie po butach W pracy szpilki. Klasyczne cieliste, czarne, granatowe, turkusowe, brudnoczerwone. Trzymam w szafce albo pod biurkiem. Z koleżanką obok mamy niezłą kolekcję, urządzamy sobie konkurs obuwniczy. Odpowiedz Link Zgłoś