Dodaj do ulubionych

to teraz majtki

23.04.13, 10:52
Wklejajcie w jakich chodzicie!
Dobra, żartowałamtongue_out Chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj w 'na wspólnej' honorata(szefowa) obraziła się na swojego pracownika(mężczyznę), że ten chodzi w stringach(zauważyła kiedy się schylał). Powiedziała, że się go boi i w ogóle nie wie co ma teraz sobie o nim myśleć.
Co ematki by pomyślałaby jakby zobaczyły swojego kolegę/szefa/pracownika w stringach z kokardką?
Obserwuj wątek
    • nabakier Re: to teraz majtki 23.04.13, 10:54
      Nic.
      Przypomina mi się dialog z filmu "Rok diabła", gdzie się kłócą, czy Nohavica nosi slipy czy bokserki.
    • morgen_stern Re: to teraz majtki 23.04.13, 10:56
      Hm, a w jakichże to okolicznościach miałabym zobaczyć te stringi u kolegi w pracy? tongue_out
      • nutka07 Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:10
        Czytaj ze zrozumieniem tongue_out jak bedzie sie schylal, moze dodatkowo bedzie mial biodrowki na sobie wink
        • fifiriffi Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:13
          nie wiem...zaśmiała bym się pod nosem pewnie.
        • morgen_stern Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:15
          No dobrze, to uniosłabym jedną brew, uśmiechnęła pod nosem i pomyślała, że musi być z niego niezły wygibus smile
    • lauren6 Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:16
      Że przegrał jakiś zakład.
    • elle_hivernale Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:22
      Nie wiem, zależy od kolegi. Jedno jest pewne - wściekłabym się, gdyby nosił mniejszy rozmiar ode mnie tongue_out
      • nutka07 Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:26
        Dlaczego?
        Moze bylby waski w biodrach smile
        • elle_hivernale Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:27
          Taka dupeńka jak ziarenko kawowe? Dwa, małe i smętne pośladusie, a nad tym kwiatuszek z cyrkonią?
          • thegimel Re: to teraz majtki 23.04.13, 13:10
            Oplułam monitor big_grin
    • antyideal Re: to teraz majtki 23.04.13, 11:32
      Gazeta był/a pierwsza z wątkiem majtkowym ;p

Co jeszcze zostalo do omówienia ?
    • mamusia1999 Re: to teraz majtki 23.04.13, 12:00
      podziele sie cudna rodzinna anekdota. otuz moj tato, w zamierzchlych cazsach glebokiego PRL (przelom 60/70) nienawidzil wszeobecnych i jedynych meskich gaci w prazek. rozciagaly sie bowiem niemilosiernie i przyrodzenie sobie luzno majdalo wink wiec najpierw podbieral mamie damskie figi , a potem kupowal wlasne, bo wlasnie zdecydowanie lepiej lezaly. niestety pewnego zimowego dnia (i na gazie) wsiadajac do autobusu potwornie zwichnal sobie noge, no tak ze mu wiezadla poszly. na miejscu zdarzenia istnialo podejrzenie o zlamanie, bo nawet wstac nie mogl (a moze az taki byl zawiany?). zabrali go na pogotowie. w tych damskich figach. i jak na zlosc w pracowni rtg spotkal kolezanke z liceum, przed ktora to do zdjecia musial zdjac spodnie.
    • edelstein Re: to teraz majtki 23.04.13, 12:06

Jakby mial fajny tylek,to z przyjemnoscia bym popatrzyla.Cudze majtki jakos malo mnie interesuja.

“ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
      Autorem powyzszego zdania jest Moofka.
    • lilly_about Re: to teraz majtki 23.04.13, 13:16
      że niby przypadkiem wchodze do toalety, a tam mój szef trzyma swego pisiorka i w dupę wrzynają mu się stringi? Myślę, że byłaby to straszna trauma. Dla niego oczywiście większa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka