moofka Re: emama modnisia :) 30.04.13, 19:18 kurcze dziewczyny jestem pod wrazeniem nie myslalam ze sie odwazycie fajny obraz ematek sie stad wylania takie fajne i takie ... normalne co innego czytac, co innego zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: emama modnisia :) 30.04.13, 19:53 Ładne, zadbany kobiety, nie to co babochłopy ze Skandynawii czy Niemiec i to lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: emama modnisia :) 30.04.13, 19:53 Jakos ja sie nie rozczarowalam. Wszystkie dziewczyny sa naprawde ladne i, masz racje, urocze Nie rozczarowaly mnie rowniez te, ktore tak usilnie probowaly zepsuc ten watek I guzik im z tego wyszedl. I bardzo dobrze! Bo forum nie nalezy do jednej czy kilku forumek, ale kazda z nas ma prawo wyrazic swoje zdanie I zacnie to robi Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: emama modnisia :) 30.04.13, 19:52 no dobsz, skoro zaczelam to musze byc konsekwenta kaloszy nie znalazlam, znalazlam drewniaki stylizacja gacie i tshirt mamasize orass hotelowa bransoletka img577.imageshack.us/edit_preview.php?l=img577/963/img0487up.jpg&action=rotate ale az taka odwazna zeby sie z geba pokazac nie jestem jeszcze mnie tesciowa rozpozna po przejrzeniu archiwum stwierdzam, ze nie mam zdjec sama - wszedzie prawie z dzieciakami Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: emama modnisia :) 30.04.13, 19:54 Łał, jak modelka, mówcie co chcecie, ale Polki w Europie są najładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: emama modnisia :) 30.04.13, 20:30 śliczne nogi i moja osobisra sympatia nie ma tu nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: emama modnisia :) 01.05.13, 07:58 mooofka, na końcu taaaaaakich nóg musi być ładna gęba )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: emama modnisia :) 01.05.13, 22:50 ojej, dziekuje za tyle milych slow co do geby guderianko - jak geba- pucata słowiańska no i nikt mnie o dowod juz nie pyta jak innych ematek chociaz wczoraj w aptece pan mi powiedzial ze mloda jestem to moge stac Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: emama modnisia :) 02.05.13, 07:44 No widzisz, a mógł spytać np. jakie plastry na menopauzę )))) Jest dobrze moofka, w najgorszym przypadku zawsze możesz nałożyć kapelusz z dużym rondem a nogiiiii....zostanąaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: emama modnisia :) 02.05.13, 15:46 Nie pitol, bo buzie też masz młodą Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: emama modnisia :) 02.05.13, 16:05 nie mowie ze stara ja tylko o dowodzie fakt - jak ide z moja dwudziestoletnia siostra to do nas obu wolaja dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Skoro o nogach mowa 02.05.13, 17:56 Stylizacja "wracam z plaży" imageshack.us/photo/my-images/593/jabezglowy.jpg/ uff..poszło Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Skoro o nogach mowa 02.05.13, 19:41 imasumak napisała: > Czarna Iness Mieszana bo z niebieskimi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: emama modnisia :) 03.05.13, 00:14 O raju! A skad tys taakie nogi wyczasla? Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: emama modnisia :) 03.05.13, 01:06 nanuk24 napisała: > O raju! A skad tys taakie nogi wyczasla? > Mamuś i tatuś zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: emama modnisia :) 03.05.13, 08:59 nanuk24 napisała: > O raju! A skad tys taakie nogi wyczasla? > dziekuje po mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 ja mam kreację! 02.05.13, 21:36 wernisażową! Przegladałam właśnie stronę zaprzyjaźnionej galerii i znalazłam siebie. Na przygotowanie miałam jakieś 3 minuty a strojów wieczorowych nie posiadam wcale. I tak: sukienka:kappahl, sweterek-vintage, buty- quiosque, znienawidzone na forum CZARNE rajstopy- nie wiem- może Tesco?) tak na marginesie- strasznie bym chciała byc strojnisią z pełną szafą fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3412351,2,1,wernisaz1.html Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: ja mam kreację! 02.05.13, 21:51 wyszło bardzo fajnie, podoba mi się zwłaszcza sukienka i sweterek. a jeśli w Twojej galerii jesteś Ty - podoba mi się jeszcze bardziej. piękna ta czarna kocica. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: ja mam kreację! 02.05.13, 22:04 sliczne masz foty w ciazy futrzaste tez profesjonalnie pozuje Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: ja mam kreację! 02.05.13, 23:47 rhaenyra napisała: sliczne masz foty w ciazy Prawda? Ale późniejsze tez fajne futrzaste tez profesjonalnie pozuje O, futro zawsze wie jak dobrze wyjść na zdjęciu Czy ktoś widział niefotogenicznego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: ja mam kreację! 03.05.13, 00:23 > O, futro zawsze wie jak dobrze wyjść na zdjęciu > Czy ktoś widział niefotogenicznego kota? moj albo wyglada jak kretyn albo jak cwaniak albo jak psychopatyczny morderca nigdy jak piekny posagowy albo chociaz mily kot Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: ja mam kreację! 03.05.13, 01:01 rhaenyra napisała: > czy tak wyglada dostojny kot ? > > ale tło ma piękne Ja też mam czarnuszka, ciężko takiemu pstryknąć dobrą fotkę, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: ja mam kreację! 03.05.13, 00:22 Ale kot wpatrzony w ciebie jak w obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
girl.anachronism Re: emama modnisia :) 03.05.13, 00:43 Po lekturze emamy spodziewałam się tu stylizacji z Louboutinami i Chanelami w tle, a tu miłe zaskoczenie - normalne babki Dawajcie jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: emama modnisia :) 03.05.13, 01:02 girl.anachronism napisała: pokarzcie się też Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: emama modnisia :) 03.05.13, 02:37 doskonały watek! taki ekshibcjonistyczny ja tam nie mam nic do ukrycia (odkąd zrobiła mi sesję profesjonalna fotografka ;P), moje zdjęcie jest od zawsze w profilu: fotoforum.gazeta.pl/u/claudel6.html Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: emama modnisia :) 03.05.13, 10:06 claudel-bardzo mi się podobasz a ja jeszcze odważę się: bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/05/09/02/0164fdd105.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: emama modnisia :) 03.05.13, 10:24 claude, jesteś śliczna. przypominasz mi trochę Gretkowską, ale jesteś od niej dużo ładniejsza. zdjęcie na kanapie fajne, chciałabym mieć takie (też mam ładne plecy ) Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: emama modnisia :) 03.05.13, 10:40 wrzuciłam do galerii swoje zdjęcie letnie, bez outfitu Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: emama modnisia :) 03.05.13, 13:08 dzieki, ale to naprawdę głównie zasługa fotografki. na takich zwykłych zdjęciach wygladam dość zwyczajnie, ale wiadomo, ze jak się chwalić to tymi najlepszymi ta sesja mi bardzo pomogła swego czasu odzyskać w ogóle wiarę w siebie (byłam w dość ponurej dupie). Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: emama modnisia :) 03.05.13, 13:57 W tym wątku rację ma Morgen, nieobiektywne słodkopierdzące pipanie nad zwyczajnymi i malo atrakcyjnymi babami. Po latach obesnosci na tym forum na podstawie zebranych informacji i zdjęc stwierdzam ze ladne rysy twarzy ma lipcowa, ogolnie atrakcyjna jest shellerka a piękne rysy ma pewna joanna ( matka gromadki) i to tyle. A teraz bede szczera Rozczarowaniem tego wątku jest dla mnie edelstein bo myslalam ze to bardzo szczupla i oryginalnie ładna babka a jest o 180 w druga strone... oraz mamaemmy która mialam za wymuskaną bardzo zadbana kosmetyczkę a tu sianko na glowie i nadprogramowe kg Reszta tak zwyczajno malo atrakcyjna ze paszczy otwierac sie nie chce, bo nie ma o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:09 Zapomniałaś dodać, że twoim zdaniem, a wyrocznią nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:32 rozczarowaniem tego watku sa takie posty jak twoj. >Tematem watku nie byly wybory miss ani mrs forum, jezeli tego nie zauwazylas, lecz czy aby emamy sie pokaza. Watek pokazal, ze na forum emamy sa odwazne fajne kobiety, i calkiem ladne i sympatyczne, oraz potrafiace byc dla siebie mile, ale tez wylazlo kilka d&p zza krzaka, m.in. ty. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:46 ja dokładnie tak jak myga odnoszę wrażenia z tego wątku. jestem bardzo, ale to bardzo pozytywnie zaskoczona ilością odważnych dziewczyn, które sie ujawniły, nie bacząc na atmosferę forum. myślę, że to wielki krok ku lepszemu czuję, że za 10 lat możemy dojrzeć do spotkania forumowego Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:48 Cytat czuję, że za 10 lat możemy dojrzeć do spotkania forumowego smile Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:36 tezee-pokaż swoją fotkę-ocenimy czy na miss foruma się nadajesz wątek miał na celu przybliżenie forumek,trochę może konfrontację wyobrażeń z rzeczywistością.nie były celem wybory miss,chyba tylko niewielka część oczekiwała zachwytów. co do lipca i jej urody-dodaj,że to tylko twoja opinia na ten temat , wg mnie ona jest zwyczajna i pospolita-straszyć nie straszy ale dupy też nie urywa pani wyrocznio.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: emama modnisia :) 03.05.13, 14:44 Zauważyłyście, że najgłośniej i najwięcej szczekają te, które swoich fotek nie pokazały? Na pewno wiecie, jak to świadczy o paniach szczekaczkach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: emama modnisia :) 03.05.13, 15:01 Jakiez to szczescie,ze nie pretenduje so bycia muss oraz nie besten lesbijka,bym musiala podobac sie kobietom.Chetnie natomiast obejrze twoje zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: emama modnisia :) 04.05.13, 15:54 tezee - czasem warto zamilknac jak nikt o zdanie nie pyta jest kilkadziesiat innych watkow tam mozesz sie udzielac a stad sio Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: emama modnisia :) 05.05.13, 14:27 Czekamy na twoje zdjęcie, chętnie ocenimy! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: emama modnisia :) 04.05.13, 16:04 Seksowna kocica z Ciebie Claudel. Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: emama modnisia :) 05.05.13, 14:24 Super! Od razu skojarzyłaś mi się z główną bohaterką Piekła Pocztowego, Bellą Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: emama modnisia :) 03.05.13, 18:06 Swietny watek a dziewczyny wspaniale i nierozczarowujące, wbrew narzekaniom niektorych marud Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: emama modnisia :) 24.05.19, 19:49 Robimy update po 6 latach ? 😂 I patrzcie - niczego nie reklamuje 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: emama modnisia :) 25.05.19, 12:11 Reaktywacja bez zdjecia jest gorsza niż reaktywacja z reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: emama modnisia :) 24.05.19, 22:25 jakie kalosze? mnie sie takie marza dla dziecka niestety nie zdarzylam kupic www.bealbaby.com/products/2018-kids-rain-boots-bobo-choses-spring-baby-girls-beauty-transparent-rainboots-fashion-rubber-shoes-toddler-boys-jelly-shoes?variant=16774888292470 Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: emama modnisia :) 25.05.19, 07:35 E.... trzeba mieć zawsze czyste skarpety.... 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: emama modnisia :) 25.05.19, 08:02 Jejku-pamiętam ten wątek sprzed lat! Szkoda, że teraz większość zdjęć jest już nieaktywna. Te kalosze to chyba czarne huntery. Obowiązkowa stylizacja na promenadzie w Świnoujściu typowej modnisi: czarne huntery, długie kolanówki trochę wystające za kolano i krótka mini plisowana. UWAGA- te kalosze były noszone bez względu na pogodę czyli nawet w słoneczny, letni wieczór! Odpowiedz Link Zgłoś