Dodaj do ulubionych

Dekoder - cyfrowy polsat

23.05.13, 18:14
W sumie nie wiem gdzie napisać. Spróbuje tutaj. Wyłączyli sygnał wiec moja mama postanowiła zakupić dekoder. Fajnie. Nawet sobie samodzielna kobieta sama podłączyła. Ja się nie znam. Nie posiadam i nie mam zamiaru wiec pomóżcie.
Dekoder to TH210
satkurier.pl/news/83822/tv-mobilna-nowy-dekoder-t-hd-210.html
Chyba takie coś. Tani badziew ale ok. Jednak do tego dekodera moja mama ma formularz rejestracyjny ( zgodziła się bo pan powiedział, że bez rejestracji w razie wady fabrycznej czy czegoś nie wymienią, nie naprawią..będzie musiała kupić nowy lub naprawiać na własną rękę itp)
Na tym formularzu są wszystkie dane. Czy to normalne? Czy takie coś ma jakieś konsekwencje czy faktycznie to tylko na wypadek zepsucia się bez winy użytkownika???
W sumie niczego konkretnego się nie doczytałam. Wiem, ze niby w pakiecie/prezencie dostało się (podobno )chwilowo darmowe kodowane programy, ale nic konkretnego. Skończy się ten darmowy okres i obawiam się że trzeba będzie płacić.
może mnie ktoś uspokoić. Wiecie jak to jest w dzisiejszych czasach..nie chce żeby mama się w coś wpakowała.
Obserwuj wątek
    • stef63 Re: Dekoder - cyfrowy polsat 23.05.13, 18:29
      Poczytaj to i pytaj też na tym forum:
      forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=7&t=29656&sid=f0f281fc9698c229ced82793a45b52f2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka