Dodaj do ulubionych

no nie !!!

13.06.13, 23:49
nie wierzę, że to dziś mnie spotkało.
Stoję w kasie marketu przy taśmie, podjeżdżają moje produkty a kasjer wkłada rękę do spodni, przekłada wacka (nie wiem poprawia może) i zabiera się za moje zakupy... Oczywiście zero podtekstów - ot zwykła czynność jak poprawianie włosów.
WTF ?????????!!!!!!
a ja patrzę tylko na tą rękę i czego ona dotyka i co z tego, że wszystko ma swoje opakowanie?
Zamurowało mnie konkretnie - zakładam, że moja mina była bezcenna.

Co byście zrobiły lub co ja powinnam zrobić (byłam z córką).
Obserwuj wątek
    • kerri31 Re: no nie !!! 14.06.13, 00:03
      Jakby faktycznie wlozyl przy mnie reke w spodnie, powiedzialabym glosno by narobic mu siary zeby teraz ta reke, ktora przed chwila poprawial jaja poszedl umyc, bo nie zycze sobie by kasowal moje produkty.
      • aakita Re: no nie !!! 14.06.13, 00:06
        no to głupia ja... mogłam tak powiedzieć a stałam z otwartą gębą jak ciele...
      • jowita771 Re: no nie !!! 14.06.13, 13:40
        Nie wiem, czy to byłby dobry pomysł. Wątpię, żeby tak potraktowany kasjer poszedł i potulnie umył ręce, raczej na zapleczu pogrzebałby sobie jeszcze gdzie indziej, wrócił i dopiero wtedy zabrał się za kasowanie zakupów kerri.
        • malila Re: no nie !!! 14.06.13, 13:43
          Trzeba chusteczki antybakteryjne nosić ze sobą na taką okoliczność i podawać kasjerowiwink
      • to_ja_tola Re: no nie !!! 14.06.13, 15:25
        kerri31 napisała:

> Jakby faktycznie wlozyl przy mnie reke w spodnie, powiedzialabym glosno by naro
        > bic mu siary zeby teraz ta reke, ktora przed chwila poprawial jaja poszedl umyc
        > , bo nie zycze sobie by kasowal moje produkty.

DOBREbig_grin
    • misterni Re: no nie !!! 14.06.13, 13:26
      Nie wierzę, taki wąteczek leż odłogiem smile
      Co z Wami ematki?
      W wyobraźnie zareagowałbym chyba jak Kerri pisze, ale w rzeczywistości pewnie tak jak Ty big_grin
    • broceliande Re: no nie !!! 14.06.13, 13:41
      To tylko przypadek, że akurat zobaczyłaś.
      Faceci ciągle sobie poprawiają klejnoty i potem tymi samymi rękami robią coś innegobig_grin
      • jowita771 Re: no nie !!! 14.06.13, 13:49
        > Faceci ciągle sobie poprawiają klejnoty i potem tymi samymi rękami robią coś in
        > negobig_grin

W tym miejscu chciałam pozdrowić wszystkie te panie, które uważają, że lepiej się czują w towarzystwie facetów, że jak fryzjer (trener na siłowni czy ktokolwiek inny), to tylko facet, bo z babami to się w ogóle nie da. big_grin
        • broceliande Re: no nie !!! 14.06.13, 13:51
          He he he he hebig_grin
    • malila Re: no nie !!! 14.06.13, 13:41
      Chyba bym się zaczęła śmiać i zapytała, czy to jogurt go tak podnieciłbig_grin
      Dawno się tak nie ubawiłamsmile)
    • oqoq74 Re: no nie !!! 14.06.13, 13:50
      A myślisz, że klienci, bez wględu na płeć, rękami zdezynfekowanymi produkty chwytają i odkładają na półkę? Albo pieniądze? Albo rączkę wózka sklepowego czy koszyka?

• mvszka Re: no nie !!! 14.06.13, 13:53
      ja pamiętam jak psycholog badający postęp choroby mojego ojca podczas przeprowadzania testu niefrasobliwie się drapał pod stołem po ... myśląc, że go nikt nie widzi- no ja widziałam bo siedziałam dalej pod odpowiednim kątem ( a fuj)
      • aga_sama Re: no nie !!! 14.06.13, 15:19
        chyba bym poprosiła o wstrzymanie transakcji i przeniosła zakupy do innej kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka