Dodaj do ulubionych

Zniewalająca uroda :)

14.06.13, 19:22
Czytam o Kongresie Kobiet i zobaczyłam zdjęcie zaproszonej saudyjskiej księżnej, dawno nie widziałam równie pięknej kobiety smile , na jej tle ze swoimi blond włosami, bladą cerą, zielonymi oczami wydaję się sobie .... mdła big_grin
Tu zdjęcie

i tutaj
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:26
      Piękna kobieta .
    • marychna31 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:27
      Kobieta przepiekna. A tytuł newsu w dziennik.pl po prostu powalający: "Księżna Arabii Saudyjskiej znokautowała prezencją żonę Tuska". Pewnie w przeciwieństwie do prezencji takiej chcoiazby posłanki Pawłowicz.
      • antyideal Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:29
        Idiota jakis to pisal, przede wszystkim ksiezna jest duzo, duzo mlodsza
        • laquinta Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:16
          Pani Tusk z tymi wlosietami zaniebanymi, (odrosty) z ta nijaka twarza (brak brwi) z tymi rekawusiami, wyglada jak sklepowa. Rekawy po piecdziesiatce, zwlaszcza na dyplomatycznych spotakaniach zawsze za lokiec. Przydalaby sie jakas barwa we wlosach szlachetniejsza, jakias szminka czy kolczyk, a tak - typowe polskie dziadostwo. Te buty do czerwonej sukienki tez nie pasuja.
          • antyideal Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:31
            Nie narzekaj, bo Ci "sexy pink" przypomne ;D
            https://i.wp.pl/a/f/jpeg/26308/aleksandra_miller_sukienka_550.jpeg

• laquinta Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:38
              lo matko...big_grin
              • paliwodaj Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 00:01
                sexy pink mnie zabilo i jestem zabita!
      • varna771 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:35
        marychna31 napisała:

> Kobieta przepiekna. A tytuł newsu w dziennik.pl po prostu powalający: "Księżna
        > Arabii Saudyjskiej znokautowała prezencją żonę Tuska". Pewnie w przeciwieństwie
        > do prezencji takiej chcoiazby posłanki Pawłowicz.
        Owszem ładna, a może po prostu zrobiona. Brwi wyglądają bardzo nienaturalnie. Porównanie niezbyt trafione bo Księżna ile ma lat? 30? a Pani Tusk, myśle, że jest 20 lat starsza, wiec porównanie strasznie prymitywne. To samo Pani Poseł Pawłowicz... Uważam, że żona Premiera jest kobietą subtelną i delikatną i krzywdzaca jest dla niej ta krytyka.
        • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:07
          Pani Pawłowicz ma na imię Poseł??
          • varna771 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:20
            rosapulchra-0 napisała:

> Pani Pawłowicz ma na imię Poseł??
            Cóż za złośliwość roso?? Pani Poseł ma na imię Krystyna i nie życzy sobie by do Niej zwracać się czy też pisać "Posłanka" więc ja Jej wolę szanujesmile
            "Na samym początku rozmowy Krystyna Pawłowicz zabroniła, by zwracać się do niej mianem posłanka. - Nic się nie stało, zawsze byłam poseł, konstytucja mówi o posłach, a nie posłankach i posłach. Jestem posłem. Pani poseł Krystyna Pawłowicz - mówiła. Dopytywana nakazała: "proszę nie podkreślać (mojej kobiecości - przyp. red.). Konstytucja mówi o pewnym stanowisku, funkcji, więc proszę mówić tak, jak mówi konstytucja".
            wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Szokujace-slowa-Krystyny-Pawlowicz-dziw-kur-alfonsy-szmaty,wid,15667861,wiadomosc.html?ticaid=110c4d
            • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:00
              Nie złośliwość z mojej strony, tylko zdziwienie, że nie podałaś jej imienia, a zaimki rzeczowne piszesz wielką literą.
        • croyance Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 15:32
          Brwi ma zrobione nitka, tak wlasnie wygladaja.
    • kropkacom Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:27
      Ematki na pewno ładniejsze big_grin

Zniewalający typ urody. Bezdyskusyjnie.
    • gazeta_mi_placi Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:29
      Ja wiem...
      Mi osobiście specjalnie się nie podoba.
      I nie rozumiem podpisu do zdjęcia, że znokautowała Panią Tusk, trudno żeby 20-parolatka (musiałaby być chyba brzydka z natury lub otyła) była mniej atrakcyjna od Pani po 50-tce. Pani Tusk jak na swoje lata ma super figurę i lata.
      Niezbyt fair porównywać 50-latkę do 20-latki.
    • setia Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:32
      piękna, ale porównywanie z p.Tusk cokolwiek niestosowne - moglaby pewnie byc jej matką.
      • marzeka1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:34
        Tytuł i podpisy beznadziejne- ale zdjęcia: naprawdę dawno żaden typ kobiecej urody tak mnie nie zachwycił- jest piękna i w ogóle , i w szczególe big_grin
      • gretchen184 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:35
        pomijając różnicę wieku księżna i p.Tusk prezentują tak różne typy urody,że nie wiem jak można je porównywać tongue_out
    • woman_in_love jak widać, jak chcą to bez koca na głowie mogą 14.06.13, 19:35
      chodzić w cywilizowanym świecie.
    • m_incubo Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:39
      Podobają mi się w niej tylko włosy. Nie, że mi się wcale nie podoba, bo obiektywnie jest bardzo atrakcyjna, ale czy ja wiem? Egzotyczna, fakt, ale gdzie jej tam choćby do Angeliny wink
    • nangaparbat3 e tam 14.06.13, 19:42
      Nie umywa sie do Edel.
    • 3-mamuska Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:46
      Czy ja wiem, czy ona taka piękna.
      Brwi jakby sztuczne, nos i broda mi sie nie podoba.
      Normalnie nie ocenia, no chyba jak tu zwrócił uwagę na urodę.
      A i jeszcze wydaje sie jakby miała kilo tapety ma twarzy.
      • marzeka1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:53
        Nie wiem, mnie się podoba, ma taki zapierający dech wygląd big_grin nie pogniewałabym się za taką urodę. A brwi na umalowane, to część makijażu.
        • bi_scotti Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:57
          marzeka1 napisała:

> A brwi na umalowane, to część makijażu.

Nie przypuszczam. Sadzac po setkach kobiet do niej podobnych, ktore chodza po ulicach mojego miasta o kazdej porze dnia i nocy, to sa po prostu takie brwi. Urokliwa jest ale jak wyzej - takich pan to widze co najmniej kilka codziennie. Dlatego zreszta kocham moje miasto smile
          • marzeka1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:03
            To nic tylko zazdrościć big_grin - dla mnie jest cudownie egzotyczna- myślę,że tak mogła wyglądać Szeherezada.
        • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:10
          Nie, nie. Brwi ma zdecydowanie naturalne, ten typ kobiet tak po prostu ma.
      • 5kocur Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 12:12
        3-mamuska napisała:

> Czy ja wiem, czy ona taka piękna.
        > Brwi jakby sztuczne, nos i broda mi sie nie podoba.
        > Normalnie nie ocenia, no chyba jak tu zwrócił uwagę na urodę.
        > A i jeszcze wydaje sie jakby miała kilo tapety ma twarzy.

ach ta zazdrość... tongue_out
    • czarnakrowawkropkibordoo Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:53
      Bardzo zadbana, piękna cera i włosy. Komentarz "Przyćmiła urodą..." niestosowny i kłócący się z ideą wydarzenia.
      • gazeta_mi_placi Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:55
        Mając taką kasę chyba ciężko być... zaniedbanym big_grin
        • czarnakrowawkropkibordoo Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:57
          Może i ciężko, ale jakby się człowiek postarał to dałby radę tongue_out
      • zlotonaiwnych Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:57
        Ach, te włosy, te włosy....gdybym tak wyglądała jak ona nic już bym od życia nie chciała... uwielbiam ten typ urody, jest przepiękna i taka będzie nawet jak już się zestarzeje...
        • czarnakrowawkropkibordoo Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:04
          I jeszcze zęby. Zapomniałam o zębach napisać wink Bialutkie takie. Ogólnie zdrowo księżna wygląda big_grin
    • loola_kr Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 19:56
      Piękna smile Taka "promienista".
      Ale ja zdecydowanie wolę niebieskookie blondynki.
    • inguszetia_2006 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:00
      Witam,
      Bardzo ładna. Arabki mają piękne, "ciepłe" oczy. To jest ogromny atut, oprócz walorów innych, rzecz jasna. Zwróciłyście uwagę na te oczy? Że są takie jak dom, rodzina i drzewo w ogródku?;-D
      Pzdr.
      Ing
      • rosabell Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:28
        nooo wiedzialam po tytule, ze o niej bedzie. tez mi sie rzucila w oczy. takie blyszczace wlosy i piekne zeby. ale zeby pewnie zrobionetongue_out
    • incubus_1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:37
      Dawaj swoje zdjęcie, okaże się, czy jesteś piękniejsza.
    • marzeka1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:39
      kerri31 napisała:

> Zwykła ciapatka.

- jak zawsze głupio, jak zawsze durnie.
      • marychna31 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:54

> - jak zawsze głupio, jak zawsze durnie.

do tego dodam jeszcze: jak zawsze podle.
        • rhysmeyers22 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 20:59
          co to jest ciapatka sorry tongue_out
          a pani owszem ,podoba mi sie.
          btw porownywane powinny byc ze soba kobiety w zblizonym wieku,inaczej to traci sens wlasciwie.
          • feleedia wyjątek 14.06.13, 21:01
            w masie arabek

Jeszcze kilka lat i pupę będzie miała na dwa siedzenia w I klasie linii Emirates wink
          • marychna31 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:02
            To takie chamskie rasistowskie wyrażenie, które na szczęście znam tylko z forum (dokładnie tak samo jak "dziurawiec" w kontekście nie botanicznym zresztą).
            • ichi51e2 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:56
              Niestety jest to okreslenie bardzo popularne wsrod emigrantow w uk.
              Nie mozna bylo napisac zwykla Arabka jak sie uwaza ze rownie ladna jak inne kobiety w tym typie?

Wlosy piekne.
    • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:05
      Ale że proszę cię!
      Ona jest przepiękna! Żadna Tuskowa/Tuskówna, a tym bardziej Komorowska mogą się schować! Choć tej drugiej to raczej będzie trudno.
      • marzeka1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:26
        Tu kolejne zdjęcia
      • kk345 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:50
        > Ona jest przepiękna! Żadna Tuskowa/Tuskówna, a tym bardziej Komorowska mogą się
        > schować! Choć tej drugiej to raczej będzie trudno.

Wyjątkowo chamski komentarz...
        • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:09
          Chamski??
          Absolutnie na poziomie ematkowym.. choć to raczej bardziej komplement pod adresem emamy tongue_out
          • landora Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:20
            I to jest usprawiedliwienie chamskiego komentarza...? No cóż, parę rzeczy mi się ciśnie na klawiaturę i bardzo się staram opanować...
            • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:33
              Ależ ja się nie usprawiedliwiam! Nie mam z czego.
              • incubus_1 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:51
                Ale chamowaty komentarz. Już zapomniałaś, jak to jest być otyłym? I dowalasz innym, bo miałaś szczęście schudnąć? Poziom poniżej krytyki zaprezentowałaś.
              • landora Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 00:11
                Skoro tak uważasz...
          • kk345 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:40
            > Chamski??
            > Absolutnie na poziomie ematkowym.. choć to raczej bardziej komplement pod adres
            > em emamy tongue_out

Spowadzenie dojrzalej, kulturalnej kobiety z klasą do roli połcia słoniny nie jest poziomem ematkowym, ale już rosowym- owszem, tak. Mozemy jeszcze rozważac, czy Komorowska ma zylaki i czy jej się oczy domykają- bedzie zabawnie.
            • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 16:51
              Przyganiał kocioł garnkowi tongue_out
              Jednym słowem, wasze oburzenie jest tak żałosne i żenujące, że aż śmieszne!
              big_grinbig_grinbig_grin
      • gazeta_mi_placi Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:55
        big_grin big_grin big_grin
      • 18lipcowa3 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:59
        rosapulchra-0 napisała:

> Ale że proszę cię!
        > Ona jest przepiękna! Żadna Tuskowa/Tuskówna, a tym bardziej Komorowska mogą się
        > schować! Choć tej drugiej to raczej będzie trudno.

och och
        to pisze ta co nikogo nie ocenia????????????
        • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:10
          18lipcowa3 napisała:

> rosapulchra-0 napisała:

> och och
          > to pisze ta co nikogo nie ocenia????????????
          >
          >

Uczę się od najlepszych..
          • gretchen184 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:08
            rosapulchra-0 napisała:

>
            > Uczę się od najlepszych..

a to ty jesteś w stanie czegoś się nauczyć??
            • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 11:31
              Śmieszne jesteście z tym waszym oburzeniem. I jak pieknie od razu z was wylazło wasze chamstwo. Ot, jak dobrze się widzi źbło w oku bliźniego, a o własne belki byście się zabiły, a i tak nie zobaczyły big_grin
              • gretchen184 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 12:46
                rosapulchra-0 napisała:

> Śmieszne jesteście z tym waszym oburzeniem. I jak pieknie od razu z was wylazło
                > wasze chamstwo.

paradne jak o chamstwie innych pisze naczelna chamka forum tongue_out
                • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 16:40
                  Tamzaraznaczelna! tobie nie jestem w stanie w chamstwie dorównać, bo widać, że wysiłku cię to nie kosztuje wcale big_grin
                  • gretchen184 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 21:47
                    rosapulchra-0 napisała:

> Tamzaraznaczelna! tobie nie jestem w stanie w chamstwie dorównać, bo widać, że
                    > wysiłku cię to nie kosztuje wcale big_grin

bla bla bla..kocopoły jak zwykle .
                    nie spinaj się tak Agatko bo ci jeszcze jakaś żyłka pęknie big_grin
                    • rosapulchra-0 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 22:06
                      Ja? Spinać?
                      Póki co to ty ciągniesz tę bezsensowną dyskusję. Widocznie bardzo ci zależy na tym, żeby mi dogryźć, jednak marnie ci to idzie, zmiana nicka też ci w tym nie pomoże tongue_out A ja mam ubaw z tej twojej belki w twoim oku big_grinbig_grinbig_grin
                      • gretchen184 Re: Zniewalająca uroda :) 16.06.13, 07:07
                        rosapulchra-0 napisała:

>
                        zmiana nicka też ci w tym nie
                        > pomoże tongue_out

obsesje się leczy-ale to już przecież wiesz big_grin
    • super-mikunia Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:40
      No taka egzotyczna. Ja ostatnio mam hopla na punkcie jej urody:
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Jessica_Chastain_Cannes_2%2C_2012.jpg/220px-Jessica_Chastain_Cannes_2%2C_2012.jpghttps://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/02/chastain-oscars/jessica-chastain-2012-oscars-02.jpghttps://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/01/chastain-critics/jessica-chastain-critics-circle-awards-08.jpg
      • sanrio Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:26
        no właśnie. Jakoś bardziej do mnie przemawia Jessica niż zwyczajna dla arabek uroda księżnej.
    • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 21:59
      A wiesz, że z Mężem dzisiaj o niej gadałam. A raczej on zwrócił moją uwagę na nią, że księżniczka ma dziwną urodę, ani ładna ani brzydka, na ulicy by nie zwrócił większej uwagi- do czynów seksualnych mogłaby by być ale na żonę to nie suspicious
      • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:13
        To chyba ten twoj maz ma wade wzroku,sie nie obraz.
        Takiej kobiety na polskiej ulicy nie sposób by było minac bez opadu szczeki.Mocna, wyrazista uroda,na ktorej tle statystyczna Polka wyglada jak szara mysz.W realu musi wygladac jeszcze bardziej zjawiskowo.Nie ma bata, zeby ja minąc obojetnie.
        • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:20
          Tak, jeśli by się oglądnął do dlatego, że wygląda inaczej, że się wyróżnia, że wygląda dziwnie
          Nie uważa jej jednak za jakąś piękność-Mąż wady nie ma bo se zoperował, ale ma swój gust jak widać inny od gustów ematek.
          Mnie ona się podoba-ale dlatego że ja lubię taki typ urody, moją "ukochaną' w tym względzie jest Salma. No i lubię też piegowate rudzielce-a on nie wink
          • kropkacom Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:22
            Zaraz zapytam mojego męża. Nie sposób tej pani przeoczyć moim zdaniem i to właśnie ze względu na urodę in plus smile
            • loola_kr Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:27
              ja zapytałąm mojego męża i powiedział "nooo nie wiem".
              Bo to, że jest piekna to jedna sprawa ale czy się podoba to inna.
              Wg mnie jest piekna, ale mi sie nie podoba wink
              • kropkacom Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:37
                > ja zapytałąm mojego męża i powiedział "nooo nie wiem".

No mój wiedział, że ładna. big_grin
                • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:39
                  Pffff, ładna!
                  Ale ten Twój Mąż to ma kiepski gust.
                  Ona jest piękna , zniewalająca i w ogóle suspicious
                  • kropkacom Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:41
                    No nie miał może biedaczek odwagi być bardziej wylewny... big_grin
                    • loola_kr Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 23:09
                      Mój po 2 drinkach zrobił sie wylewny i już "może być" big_grin czas iść spać chyba wink
          • riki_i Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:26
            Dziwny ten mąż. Jako facet potwierdzam opinię e-matek - uroda absolutna i powalająca.
          • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:29
            Jestem wiecej niz pewna, ze gdyby tak stanął z nia oko w oko, to z wrazenia słowa by z siebie nie wydusił.
            A ze szanse na to zerowe, to se moze poudawac, ze jest inaczej.
            Nie chce byc zlosliwa, ale jesli jej nie uwaza za pieknosc, to swoja zone jak ocenia?
            • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:31
              Ja jestem dla niego najpiękniejsza-tylko jest nieobiektywny bo w grę wchodzą emocje wink
              Dlatego że nie miałby u niej szans i nie mógłby słowa wydusić-w Twoim mniemaniu-udaje że ona mu się nie podoba podczas gdy mu się podoba ? hehe, dobre wink
              • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:48
                Dobre to jest wierzyc w takie gadki faceta.
                • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:28
                  Nobig_grin A co Tobie do tego ? big_grin
                  Masz zjazd hormonalny, baby boom czy zwyczajnie zazdrościsz ? big_grin
                  • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:55
                    Nie, po prostu sie dziwie, ze łykasz takie gadki.
                    • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:59
                      Ale wytłumacz racjonalnie i merytorycznie dlaczego mówisz, że to są gadki (czyli kłamstwa), które ja łykam (naiwnie wierzę).
                      Bo nie rozumiem Twojego parcia na udowodnienie, że jak komuś się ktoś nie podoba kto podoba się innym to z tym kimś coś nie tak albo kłamie. Tak jakby niemożliwym było posiadanie innego spojrzenia na rzeczywistość, gustu itp. No stara baba jesteś a tak głupio i zerojedynkowo podchodzisz
                      • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:21
                        To sa standardowe gadki facetów.A im sam brzydszy tym bardzej sie zarzeka,ze na te piekne to nawet by nie spojrzał.Zwlaszcza w obecnosci zony.
                        • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:28
                          widzę,że masz doświadczenie wink
                          ja wiem swoje wink
    • puza_666 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:01
      Jesoooooooo smile jaka slicznasmile smile
    • landora Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:24
      Mnie się bardziej podoba królowa Rania z Jordanii. Ma delikatniejsze, klasyczne rysy twarzy.
      • rhysmeyers22 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:43
        rania jest ladna ale ta ma dla mnie bardziej oryginalny typ urody
    • kkalipso Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:45
      Piękna już Ją gdzieś po południu w wiadomościach przycięłam , i dokładnie tak pomyślałam -zniewalająca uroda. Jednak tam u nich to chyba normalka bo one wszystkie takie same.

Co do pani Tusk wystarczyło porządniej się ubrać i być może lepiej by wypadła.
    • virtual_moth Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 22:51
      Urod typu "wow", zatyka z wrażenia. Moze tam jest więcej takich kobiet i dlatego każą im zakrywać twarz? wink
      Brwi ma na pewno naturalne, na pocieszenie dodam, ze pewnie jest równie mocno owłosiona w innych miejscachwink Coś tam kiedyś czytałam, że kobiety z tego kręgu kulturowego są ekspertkami w depilacji (wymyśliły np tanią i skuteczną depilację na nitkę)
    • edelstein Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 23:01

Zwyczajna,wyglada Jak polowa arabek prezentujaca arabskie make upy na You Tube.Znalam kiedys dziewczyne z Bulgarii,prawie kropka w kropke,z reszta duzo podobnych przewija sie w moim miescie.
      Nie podzielam zachwytu.

“ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
      Autorem powyzszego zdania jest M.
      • rhysmeyers22 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 23:07
        podoba mi sie i jest dosc oryginalna jak na arabke ale nie sposob sie nie zgodzic rowniez z opinia powyzej.
        • feleedia teraz ładna, za kilka lat jak rosapulchra 14.06.13, 23:13
          czyli podwójne miejsce w autobusie big_grin
          • kerri31 Re: teraz ładna, za kilka lat jak rosapulchra 15.06.13, 13:58
            https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif
            https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif
          • rosapulchra-0 Re: teraz ładna, za kilka lat jak rosapulchra 15.06.13, 16:41
            Papajaja, kompleksiki? big_grin
      • konwalka Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 23:14
        moj by tez nie oniemial z wrazenia i to bynajmniej nie z powodu uniewrazliwienia na damskie wdzieki
        po prostu- tak, wiem,jak to zabrzmi- mijamy takie babki codziennie
        w uk chodza stadnie i nie robia oszalamiajacego wrazenia
        mysle, ze wlasnie o to chodzi w tym zachwycie Polek i Polakow- egzotyka o regularnych ksztaltach

a moj facet chyba by dostal afazje i agrafie jednoczesnie gdyby cus blond stanelo obok niego i przemowilo don
        • lafiorka2 Re: Zniewalająca uroda :) 14.06.13, 23:22
          no ładna jest,ale żeby się zachłysnąc jej urodą?Nieee.
          Porównanie do P.Tusk..nie na miejscu.
        • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:57
          O to chodzi wlasnie- o polski krajobraz.Taka uroda tu nad Wislą jest na tyle niecodzienna, ze nie sposób sie nie zachwycic.
          Nasza premierowa nawet gdyby byla 30 lat mlodsza wygladalaby przy niej bylejak-no inny zupełnie poziom.
          • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:01
            Taka uroda tu nad Wislą jest na tyle ni
            > ecodzienna, ze nie sposób sie nie zachwycic.

haha, dobre wink
            myślisz, że Afroamerykanie też będą zachwyceni blodnynką i to wszyscy jak jeden Mąż? Czy też stwierdzą , że to coś dziwnego i innego ale bardziej podobają im się rodzime kobiety ?
            AAAAA-zapomniałam. Teraz trendy jest-a ja o tym nie wiem-zachwycanie si wszystkim co inne i dziwne nawet gdy to inne i dziwne nie wzbudza zachwytu ? tongue_out
            • lola211 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:13
              Mysle,ze kazdy esteta jest w stanie docenic piękno.Zupełnie bez podtekstów.
              • guderianka Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:29
                rozumiem więc,że estetyka to jeden uznany-przez Ciebie-kanon ? wink
                • rhysmeyers22 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 12:01
                  powiedzmy ze sa tam jakies standardy piekna ,regularne rysy ,wymiary itp -no tak jak mowie ,no kobieta podoba mi sie, no nie powiem ze nie,ale taki orgazm jaktu niektore przechodza to chyba na wyrost troszke.zawsze sie zastanawiam jak wygladaja ludzie ktorzy zakladaja takie watki i tak emocjonalnie do nich podchodza.
    • mdro Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 08:58
      No co wy, ja bym jej nawet urodziwą nie nazwała... Duży, gruszkowaty nos, jakieś zapadnięcie w środku twarzy - rysy ma dość niekształtne. Oczy jak oczy, ładne, ale przy jej pochodzeniu etnicznym dość standardowe. Cera ładna, ale trudno ocenić, na ile naturalna. Królowa Jordanii (żeby pozostać przy koronowanych głowach) mimo przekroczonej czterdziestki wygląda od niej dużo lepiej.
      • lafiorka2 Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 11:40
        mdro napisała:

Królowa Jordanii (żeby pozostać przy koronowanych głow
        > ach) mimo przekroczonej czterdziestki wygląda od niej dużo lepiej.

zgadzam się...
    • ola Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 09:01
      dziwne te wasze komentarze (tzn porównania z Tuskową).
      Weźcie pod uwagę w jaki sposób w naszej kulturze zwykli faceci (a Tusk 30 lat temu był zwykłym facetem) szukają sobie żony, a w jaki sposób i jakimi kategoriami kieruje się arabski szejk.
      Gdyby żona szejka była gruba i brzydka - to by było dziwne. Mogli byśmy pytać dlaczego on ją wybrał?? Ale że podstarzały szejk bierze sobie jako entą żonę prawdziwą piękność - to nie jest żadne zdziwienie.
      • olewka100procent Re: Zniewalająca uroda :) 15.06.13, 21:52
        bo arabskie kobiety, to najpiękniesze kobiety świata . Nie żadne polki słowianki, tylko kobiety z krajów arabskich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka