rhaenyra 16.06.13, 00:32 jest teraz sama w domu i oglada horror na dobranoc ? laczmy sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: a która z was 16.06.13, 00:36 Oprócz mnie w domu jest jeszcze siedem osób plus jeden kot plus cztery szczury. TV nie oglądam w tej chwili, ale za moment włączę sobie Tudorów i popodziwiam Heńka, w końcu całkiem niezłe ciacho z niego jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: a która z was 16.06.13, 00:39 Sama jestem reszta śpi , właśnie zamierzam poszukać jakiegoś horroru jak ktoś wie gdzie coś ciekawego leci to dać cynk ,proszę bo mi się nie chce latać po kanałach takiego lenia mam,a z chęcia boboję się przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: a która z was 16.06.13, 00:46 Ja wlasnie obejrzalam horror przed chwila. W Opolu wystepowal Grabowski. Panu juz dziekujemy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: a która z was 16.06.13, 01:01 Bo juz sie go nie da sluchac gubi sie strasznie , poprawia co chwile. Fajnie ostatnio opowiadal o wizycie w SPA i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś