ewma 17.06.13, 22:37 Dziecko stękało,żona stękała...więc dobry mąż rozłożył Zapowiadają tydzień upałów,więc stwierdziłam,że nie ma na co czekać. A wy kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 22:54 Nie możemy się zebrać Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:02 U nas sezon się rozpoczął z początkiem maja, kiedy mąż rozłożył w ogrodzie trampolinę i zamontował huśtawki. Basen jest od soboty Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:09 misterni napisała: > U nas sezon się rozpoczął z początkiem maja, kiedy mąż rozłożył w ogrodzie tram > polinę No u nas też, sezon trampoliny, trwa już od ponad miesiąca. Teraz szukamy,namiotu na trampolinę Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:15 U nas basen stoi od końca maja. Dzieciaki pływają regularnie. choć jak były deszcze to znajomi się śmiali, że bez sensu napełnialiśmy basen woda,trzeba było zaczekać i deszcz sam by sprawę załatwił Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:26 Pewnie na dniach , musimy sprawdzić stan owego basenu bo z tego co pamiętam to albo w zjeżdżalni albo w basenie jest dziura . W każdym bądź razie u nas już kąpiel zaliczona w morzu i basenie) Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:30 A my też właśnie dziś Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 17.06.13, 23:58 Ooo, i my dziś rozłożyliśmy Szukałam właśnie drabinek do basenu bo mnie denerwuje wchodzenie bez. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 00:00 Mój już stoi od miesiąca. Trampolina też. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 04:19 my basen na balkonie rozlozylismy wczoraj i wczoraj byla pierwsza kapiel. dzis mlodszy spedzil caly dzien w basenie. wychodzil tylko na posilki i siku . na dluzej wyszedl tylko po to, zeby pojechac z tata i mlodszym bratem.... na basem Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 04:20 z tata i starszym bratem na basen mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 06:21 U nas, woda wlewa się do niego ok. 10-12 godzin,a jak dookoła podlewają ogródki,to i 15 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.06.13, 12:31 nasz na balkonie, wiec zila rzeczy mniejszy, co by balkon nie spadl . jak sie doleje kilka wiader goracej wody z kranu, to i od razu kapac sie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 08:02 Za tydzień Prognoza prognozą, a u mnie dziś 16 st, dzieciaki do przedszkola z długim rękawem poszły. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 09:37 A mnie jak zwykle dopadła tegoroczna klątwa W marcu kupiłam rower synowi- zima wróciła na miesiąc; w maju kupiłam synowi sandały- lało dwa tygodnie; w czerwcu (na początku) kupiłam drugiemu synowi hulajnogę- lało tydzień bez przerwy, oczko mi na ogródek wylało. Wczoraj rozstawiłam basen- nad ranem lało tak że mnie obudziło Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 09:38 No dobra, przechodzimy do konkretów - która ma największy? Bo nie wiem, gdzie się z kostiumem pakować Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 09:51 Mój rozporowy ma 366/91 więc nie jest największy ale ja muszę go napełnić przy użyciu własnej pompy a nie wodociągu Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 11:10 Mój ma 488 na 122. Wchodzenie po tej drabince jest dla mnie masakrą Mąż ma niezły ubaw Zakup chemii basenowej spędza mi sen z powiek ....... Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 18.06.13, 11:13 My mamy dmuchany, nieduży - ale jeszcze nie rozłożyliśmy. Mam dzieciaki chorujące, więc drżę i czekam na koniec roku szkolnego, bo wtedy mam już zapewnioną dla nich opiekę na różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.06.13, 06:29 Wczoraj do 21 siedzieliśmy w basenie,potem przegoniła nas plaga komarów. Też ich tyle macie? U nas ogromne ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.06.13, 08:26 Strach na dwór wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.06.13, 09:30 Komarów jest mnóstwo Za to meszek jakby mniej, przynajmniej u mnie. Cieszy się z tego mój brat, który jest strasznie uczulony na meszki, dostaje takich wielkich sino-czerwonych plam. I trawę np kosi w kapeluszu z moskitierą i długim rękawie Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:23 Dlaczego sobie nie odkomarzycie? Wystarczy własne krzaki spsikac i kilka tygodni spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 21.05.17, 00:01 jak i czym sie odkomarza? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.06.13, 12:34 mieszkanie w gorach ma ten plus, ze komarow u nas prawie nie ma, wiec wieczorem mozna siedziec do nocy. tylko noce zimniejsze u nas, wiec ma to i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 26.07.13, 10:54 U mnie juz od polowy lipca Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:33 "Zakup chemii basenowej spędza mi sen z powiek ....... " Dlaczego? My się jeszcze wstrzymamy, może za jakieś dwa tygodnie rozłożymy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:16 Ja mam ten firmy Intex Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:18 o matko bosko jezusiczku co sie wkleilo. Moderatorko na pomoc, wykasuj to Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:34 WIEM, ŻE CZTERY LATA ZA PÓŹNO, ale pakuj się do mnie, mam basen rozporowy 10m / 5m / 175 cm. dla seniorów rodu zakupiony. w sezonie robię w nim kilometr dziennie (czując się przy nim nieco jak żaba w studni, ale lepsze to niż nic). Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:54 O losie, prastary wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 30.08.16, 21:40 Następny spamer Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 30.08.16, 21:52 wciaz ten sam. co jakis czas z tym badziewiem wylaza. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:24 A my, jak będzie ciepło. Dzis ledwie 15 C Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:56 w zasadzie dobrze, że ciepło zrobiło się tak późno, bo nie żal straconej pogody, musieliśmy wymienić część kafelków w basenie, a że fachowiec miał opóźnienie i kończy w przyszłym tygodniu, więc inauguracja będzie pewnie gdzieś na dzień dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Basen w ogrodzie...... sezon rozpoczęty !!!!! 20.05.17, 20:48 spamuś spaneczek spaneczkowaty Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Przebijam 20.05.17, 21:16 Moi synowie kąpali się wczoraj w Bałtyku- jakieś 40 min, cali, włącznie z głowami. Wywabiłam z wody lodami Odpowiedz Link Zgłoś