Dodaj do ulubionych

Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy

18.06.13, 10:24
Dla tych, co lubią ciuszki i ploteczki... Zdrobnienia celowe tongue_out

www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Siwiec_z_odwaznym_dekoltem__prawie_naga_pupa_modelki_.html#BoxPlotekMT
Ogólnie żałość, pomijam fakt, że 3/4 nazwisk nie znam, ale niektóre stroje to dramat... Panna z dup.skiem na wierzchu przebiła wszystkich. Wałęsówna wygląda STRASZNIE, nie wiem, czy to tylko fatalne zdjęcie i tak stanęła, ale proporcje ma w tym stroju fatalne. Grycan nienajgorzej, a już na pewno lepiej od co poniektórych, młodszych pań.
Podoba mi się sukienka Jabłczyńskiej (ona gra w jakimś serialu? Jej też nie znam big_grin), ale wszystkich przebija Felicjańska, wygląda bosko, z klasą i seksownie, zdarłabym z niej te ciuchy i zabrała.
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:25
      Poprawka, nie znam może 1/4 nazwisk... zawsze byłam kiepska z matmy tongue_out
    • mx3_sp klejna pokazuje swój nawiększy talent. 18.06.13, 10:31
      www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Patrycja_Wojnarowska_i_Pikej,,5.html
      • morgen_stern Re: klejna pokazuje swój nawiększy talent. 18.06.13, 10:35
        Taaa, właśnie o niej pisałam. Jaką trzeba być prostaczką, żeby mieć właśnie taki pomysł na siebie i do tego jeszcze u Playboya.
        • mx3_sp Re: klejna pokazuje swój nawiększy talent. 18.06.13, 10:42
          i to jeszcze z tym pajacem Kukulskim.
    • pszczolaasia Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:36
      panna z jakims pikejem spowodowala opad mojej szczeki.
      Bodzio linda wyglada tak...muodzienczosuspicious dzieci kwiaty z tym tam sznureczkeim na szyibig_grin ale kurcze lubie kola, niekoniecznie za dokonania aktorskie, i jakos tak fajnie wyglada nowink
      walesowna. coz... mozna dostac oczo..pląsu.
      jest tam taki blady przerazajacy wampir...joanna jakas tam...ojacie.... rozumiem ze nadmierna opalenizna szkodzi..ale na takie cóś ciezko mi patrzec.
      i antyteza wampira bladego- wolinski. powiem tak jaaaaabig_grinbig_grin słitaśny takisuspiciousbig_grin
      • aniuta75 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:39
        Zgadza się - Boguś bardzo fajnie wygląda smile.
        Pikej (zwany na necie "krulem rapu") z dzieweczką - masakra.
        Takoż Wałęsówna.
        Większości ludzi nie nam big_grin.
        • pszczolaasia Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:46
          Bogus to w ogole fajny jest. lubie sluchac jego glosusmile
          • kawka74 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 18:29
            Tutaj to on fajnie mruczy... wink
    • antyideal Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:39
      Nie znam z polowy z tych celebrytów, a z tych, ktorych kojarze 3/4 to dosc szemrane
      celebryckie kręgi.
      Panny z golym tyłkiem nie znam, ale zenujaco to wyglada, przynajmniej Siwiec na jej tle
      nabrała klasy, pokazujac tylko górny skrawek tyłka wink
      • niutaki Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:46
        o matkobig_grin w sensie o dupabig_grin
      • mx3_sp Paradoksalnie Olbrychski naj mniej nadęty 18.06.13, 10:48
        i jakoś tak najsympatyczniej

www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Rafal_Olbrychski_i_Monika_Rut,,32.html
        • morgen_stern Re: Paradoksalnie Olbrychski naj mniej nadęty 18.06.13, 10:56
          Ale ta jego partnerka... sorry, ale dramat. Sportowa koszulka, biała marynarka, jakieś pseudo-skórzane spodnie i okropne buty, kupy się nie trzyma.
        • antyideal Re: Paradoksalnie Olbrychski naj mniej nadęty 18.06.13, 11:02
          Jesli chodzi o bezpretensonalnosc to dla mnie Marika, dobrze tez wyglada.
          Ładna, swieża jest rowniez Wodzianka, ale jak sobie przypomne jej wypowiedzi...traci urok sad
          • mx3_sp Re: Paradoksalnie Olbrychski naj mniej nadęty 18.06.13, 11:03
            u Wodzianki grawitacja widoczna.
            • antyideal Re: Paradoksalnie Olbrychski naj mniej nadęty 18.06.13, 11:10
              Dlatego zawsze uwazałam, ze małe piersi rządzą big_grin
    • ilonka001988 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:55
      O ile na imprezie Playboya rozumiem ponętne ciałka celebrytek i kuse sukienki (oesu, żeby chociaż trochę niektórym dorównać...) tak pani z gołym odwłokiem wywołuje zażenowanie... i nic więcej.

Podobają mi się seksowne plecki Siwiec tongue_out Wałęsówna to jakaś pomyłka...

A i Linda... jak byłam w LO to na widok TAKICH facetów mówiło się, że majtki same spadają do kostek big_grin to jest klasa przy której reszta facetów wtam wygląda jak jakieś wymoczki niewarte uwagi.
      • niutaki Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:58
        o tak Linda dokladnie taki jak mowisz, jak wino im starszy tym mmmmmniammmwink
    • blond_suflerka Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 10:58
      Bardzo fajny temat! Tego mi było trzebabig_grin
      Zdjęcie nr 5 wymiata. Przez kilka sekund nie wierzyłam w to co widzę ale już uwierzyłam.
      • niutaki gorsety te sprawy 18.06.13, 11:01
        Jeszcze jedno, czy oni tam nie potrafia uszyc porzadnie sukienki z gorsetem? Mam na mysli Jablczynska i Janachowska, co im tam sie robi z tymi miseczkami?
        • mx3_sp Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:02
          najpewniej te suknie są przechodnie, wypożyczone i potargane
        • blond_suflerka Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:05
          Też zwróciłam uwagę na dziwne ułożenie gorsetu Jabłczyńskiej.
          • morgen_stern Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:10
            Teraz się przyjrzałam, może miski za małe i dlatego bułki jej wychodzą pod pachami? Nie znam się na gorsetach wink
            • blond_suflerka Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:15
              I jeszcze taki przekrzywiony jakoś. Jakby jej piersi chciały obie na prawo a Aśka na lewobig_grin
        • naomi19 Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:09
          do janachowskiej nie doszlam, ale na jablczynskiej rzeczywiscie sukienka, gorset leży źle i deformuje- tak naprawde - fajne cycki
          goly tylek tej nieznanej mi pani- porażka, pomijam brak klasy ale sam tylej... jest nieladny

nie wiem o co chodzi z walesowna- mnie sie ta kiecka bardzo podoba, fryzura rowniez
          • morgen_stern Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:13
            Buty i ciuchy ma fajne, ale przyjrzyj się - naprawdę uważasz, że ona wygląda w tym dobrze?
            https://img29.imageshack.us/img29/3403/wskb.jpg
            • antyideal Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:15
              Uda wygladaja poteznie, zreszta u zony tego tam Krajewskiego (??)
              w spodniczce o podobnym kroju równiez, choc nieco lepiej.
              • naomi19 Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:21
                jak dla mnie ona ma bardzo szczuple uda, wydaje mi sie, mysle ze to kwestia zlego ustawienia sie do zdjecia i troche zbyt bladych nog lub zlego swiatla
            • blond_suflerka Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 11:18
              Zdecydowanie niedobrze. Jakiś brak talii, tulów jest taki, przepraszam za sformułowanie klocowaty. I zaznaczam, że nie krytykuję osoby tylko ubiór, który daje takie wrażenie. Ta zieleń wydaje mi się też taka tandetna ale to moje osobiste wrażenie bo jeśli dobrze kojarzę to gdzieś czytałam, że zieleń właśnie teraz jest w trendzie. W każdym razie ten ubiór zdecydowanie psuje figurę.
          • an_ni Re: gorsety te sprawy 18.06.13, 15:36
            tak sobie przejrzyj - pokazuje wszystko w jednej karcie , nie trzeba przeklikiwac sie przez x stron
            www.wykop.pl/ramka/1283655/gazeta-pl-przegladaj-jak-czlowiek/
    • blond_suflerka Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:08
      Dobra, obejrzałam wszystkie foty. Najbardziej podoba mi się strój żony Czerkawskiego. Reszta to w 90% jakieś bazarowe kreacje. Śmiać mi się z chce tego z odsłaniania ciała. Właściwie o co chodzi? Dlaczego jakaś kobieta stwierdza, że będzie fajnie jak będzie miała piersi albo pupę na wierzchu? Ja tego fenomenu nie mogę zrozumieć.
      Aha a Jabłczyńska gra w serialu 'na wspólnej'. Sie ogląda, sie wietongue_out
    • lilly_about Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:15
      Czerkawski i Szczęsny mi sie podobają.
      • marzeka1 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:21
        Pomijając, ze mnóstwo nazwisk nic mi nie mówi- niektórzy to estetyczna porażka:
        https://www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Dawid_Wolinski,,23.html co to w ogóle jest???

https://www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Marta_i_Adam_Grycanowie,,22.html żadna kasa nie doda klasy, gdy jej brak big_grin

Maria Wałęsówna- czy ona nie ma lustra?
        • marzeka1 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:23
          Tak wkleję - kreacja "nóżki sobie uciąłem".

Plus- Grycanowie- strasznie tandetnie
          • lilly_about Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:35
            A Ewa Krajewska, dzidzia piernik?
    • naomi19 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:18
      www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Joanna_Majstrak,,14.html
      czy ona jeszcze zyje?

www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Marta_i_Adam_Grycanowie,,22.html
      grycanka przebila gola dupe, kwiecista wielka tragedia plus oblesny mezus

www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Dawid_Wolinski,,23.htmlmniam

www.plotek.pl/plotek/56,79592,14120741,Sara_Faraj,,28.html
      nie wiem kto to, ale wyglada bardzo dobrze
      • niutaki o tak Sara Faraj tez mi sie bardzo podoba 18.06.13, 11:56
        nie widzialam jej w zyciu, ale ja nie ogladam tv. Wyglada swiezo i tak sama nie wiem jak, ale bardzo ok.
    • nutka07 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:21
      Coz Bogus Linda to moj faworyt z tego zestawu.

Ledwo przez to przebrnelam, kim sa ci ludzie wink
      Wiekszej czesci nie kojarze.
      Ta z golym tylkiem wzbudzila moje zazenowanie uncertain

Co do Felicjanskiej to ona stala sie dla mnie obrzydliwa.
      Doslownie.
      Od czasu kiedy widzialam jej zdjecia z 'premiery' jej ksiazki, choc tutaj akurat wyglada w porzadku.
      Mam wrazenie ze ona nadal pije.
      • naomi19 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:23
        bo pije i to niestety widac...
      • aga_sama Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 11:26
        Felicjańska, Szczęsny, Czerkawski z żoną, Siwiec - bardzo fajnie, tak jak Kaja śródka

Załamują buty większości z pań. ja wiem, że taka moda, ale ta gruba podeszwa na przodzie buta wygląda okropnie ciężko. śródka miała cudne szpilki
    • kkalipso Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 15:59
      Bardzo ładnie -pasowałoby mi smile

https://bi.gazeta.pl/im/db/77/d7/z14120923Q,Sara-Faraj.jpg
    • kota_marcowa Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 16:52
      Ha ha gołodupiec przebija wszystkichbig_grin Ale widzicie? Swoje osiągnęła, bo wszyscy gadają głównie o niej (choć nie mam zielonego pojęcia kto to jest), a Natalia Siwiec pewnie obgryza paznokcie ze złościtongue_out
      Następna, żeby ją przebić przyjdzie w samych szpilkach i kapeluszutongue_out
      Nasi celebryci już dawno zeszli na psy.
    • przeciwcialo Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 17:00
      Linda wygladął też fajnie. Nie stroi sie na młodzika którym już nie jest.
    • klubgogo Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 17:09
      Parę pań ma za małe kiecki (w tym Wałęsa), pani z dupskiem na wierzchu ma za dużą, bo wycięcie za daleko sięga, gwiazdka euro ma jak zwykle paszczę rozdziawioną na 3 karpie, Ilona Felicjańska jak zwykle klasa, ale do licha, kim jest cała reszta?
    • imogen0 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 18:21
      Żona Czerkawskiego ładna,Linda i Szczęsny super,pani z gołą pupą obrzydliwie i ta trupio blada pani straszy.
    • kawka74 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 18:35
      Maria Wiktoria W. wygląda jak zielona purchawka.
      Linda jest boski, a nawet bościejszy, niż kiedyś (jak sobie przypomnę Dzidka z "Człowieka z żelaza", to mnie skręca - dobrze, że ludzie się starzeją wink ).
      Eurogwiazdka jest brzydka jak noc listopadowa.
      Felicjańska - faktycznie nieźle.
      W ogóle to mam wrażenie, jakbym oglądała ciuchy z bazaru Różyckiego w największym rozkwicie (no, z paroma wyjątkami), ale ja się słabo znam na aktualnych trendach.
    • mona_mayfair Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 18:40
      Też większości nie znam ;p Grycanka to taki rasowy MILF;p Z mamą Stifflera mi się skojarzyła;pp
    • celice73 Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 20:34
      Felicjańska fajnie, tylko buty jakieś za małe, palce wystają. W ogóle obserwuję teraz często to zjawisko, panie w sandałkach, paluchami szorujące po ziemi
    • na_pustyni Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 21:13
      Koncentrując się tylko i wyłącznie na wyglądzie, nie zważając na sympatie i antypatie, to Felicjańska wygląda naprawdę nieźle (patrzac powyzej kostek), Linda również, Szczęsny luz w najkach, Czerkawski z żoną całkiem miło (słabe platfusowate ujęcie ktoś złośliwie wrzucił),

Królowie i królowe tandety - Ewa i Piotr Krajewscy (nie wiem, kto zacz), Wałęsa odwrócona piramida z podrapaną nogą, Modra hipiska co za dużo to niezdrowo, Kwaśny tragiczne buty, Zientarski jest skompromitowany i nie powinien się w ogóle pokazywac publicznie, a jego żona w butach-kopytkach wygląda po prostu źle, Jarosińska zero biustu, o Pikejowej w ogóle nic nie napiszę, chlopak Wierzbickiej tak bardzo chcial byc hipsta i wyglada, jakby podebral bratu okulary, Szostak ma miłą buzię i naprawdę nie powinna wbijać się w te obcisłe, błyszczące, kuse kreacje,

ale korona należy się Karolinie Borkowskiej, która w ciotkowej suknie zadbała również o błękitne dodatki... bolą mnie zęby

https://bi.gazeta.pl/im/74/77/d7/z14120820Q,Karolina-Borkowska--Pawel-Bylicki-.jpg
    • asqe Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 21:31
      Mój chłopak mnie rozbawil komentując panią z pupa na wierzchu: ooo, nie musi sukienki pociągać, jak pójdzie kupę zrobić smile
    • angazetka Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 18.06.13, 22:04
      Morgen, skusiłaś mnie założeniem wątku do obejrzenia tej serii niefortunnych zdarzeń big_grin
      W większości - koszmarki:
      - Jabłczyńska (gra w "Na Wspólnej") - gdyby nie gorset, nie byłoby źle
      - Wojnarowska, kimkolwiek jest - WTF? z d... na wierzchu to jeszcze nie widziałam, by się chodziło,
      - państwo Krajewscy - on jak biznesmen z Hajnówki z połowy lat 90, ona... dzidzia piernik to i tak zbyt czułe określenie,
      - MW Wałęsa daje po oczach
      - Majdan jak zawsze z tłustymi strąkami
      - Joanna Majstrak, czyli największe parcie na szkło tego sezonu - kolejny raz pokazuje, że gustu zero
      - Zelt z partnerką dopasowani stylistycznie - nie mogłam powstrzymać śmiechu
      - Grycanowie znów udowadniają, że stylu się nie kupi za największe pieniądze
      - Kasia Nova (???) - pogryziona przez pszczoły w usta i z ciążą w rejonie biustu
      - Janachowska w klimacie imprezy, istny króliczek Playboya
      - chłopak Marty Wierzbickiej - cóż za nieszczęśnik, istnie galery dla niego ta impreza...

W szoku trwam.
      • nolus Re: Polscy celebryci u Playboya - plotkujemy 19.06.13, 00:25
        Prawie nic mi się nie podoba.Tylko ta różowa bombka w połączeniu z białą koszulą prezentuje się bosko i uroczo. Reszta do bani... Dobrze,że Siwiec nie wywaliła cycków(tylko nobliwie tym razem plecy,ale mamy za to gołe poślady(blee).Majstrak - brak słów...

W tamtym roku mozna było podziwiać coś takiego:

www.plotek.pl/plotek/56,111486,11984228,Playmate_roku_2010,,2.html
        www.plotek.pl/plotek/56,111486,11984228,Bielizna_jest_zbedna,,4.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka