Dodaj do ulubionych

Dwa tablety od T-Mobile

27.06.13, 12:25
Pomijając fakt abonamentu i czasu na jaki umowa miałaby być zawarta, podpowiedzcie proszę czy w ogóle warto wziąść takie tablety.

Mam dwójkę dzieci, jeden mógły byc dla nich np w czasie podrózy do oglądania bajek lub też do gier a drugi dla mnie.

Warto, przydaje się to czy wymyślam i robię się gadżeciarą wink
Obserwuj wątek
    • makurokurosek Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 12:28
      Zdecydowanie nie warto. My mamy dobrej jakości tablet i zazwyczaj służy mi jako czytnik , młoda rzadko po niego sięga woli laptopa. Tablet to typowy gadzet,a te oferowane przez sieci to zwyczajne kiepskiej jakości g__.
      • tuya Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 13:59
        My mamy jeden, używamy do spółki z synem. On ma na nim swoje piosenki, ogląda youtube itp. Ale jak chcesz dwa to czemu nie. Tylko nie wiem co to za tablety T-Mobile daje, czy nie jakieś starocie. Jeśli tak to lepiej w jeden porządny zainwestować.
    • pszczolaasia Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 14:03
      my jestesmy zadowolenismile
      • heca7 Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 14:27
        My mamy od TM tablet Samsunga. Jest super! Dzieciaki grają na nim w Angry birds, Pou i jakąś gierkę ze skakaniem po pociągach. Idealne rozwiązanie w podróży samochodem albo w kolejce u pediatry. Mamy jeden na troje ale wystarczy. Córka ma telefon samsung galaxy s3 a do tego posiłkują się konsolą psp. Dzięki temu możemy spokojnie jeździć samochodem do Chorwacji big_grin
    • czajkax2 Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 16:03
      My wzięlismy i jesteśmy zadowoleni.
    • dwojedzieciija Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 16:15
      Lepiej wziąć jeden lepszy bez abonamentu.
      A jak Wam się podoba reklama telewizyjna tych tabletów? Dla mnie jest koszmarna. Wasze dzieci serio tak szaleją w aucie??
      • heca7 Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 17:43
        Nie no wink moje nie szaleją aż tak. Ale z tyłu siedzi trójka. Po środku córka (11l) a po bokach synowie 8 lat i 6,5 roku. Dzięki temu biją się mniej bo ich rozdziela siostra wink Ale zdarzyło się parę razy, że jeden sprowokowany przez drugiego machnął ręką i trafił niewinną siostrę. Jak byli młodsi to braliśmy dvd. Bajki skutecznie ich uspokajały.
        • misterni Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 18:42
          Dziewczynki zawsze mają najgorzej - żeby rozdzielić bijących się łobuzów, biedna siedzi w środku i obrywa. Na dodatek ma najgorsze miejsce w samochodzie. uncertain
          • heca7 Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 20:08
            Miejsce widzenia zależy od miejsca siedzenia wink Ona jest zadowolona (gdyby nie bracia w ogóle). Bo trzyma sobie nogi wyprostowane na naszym podłokietniku. Bo widzi gps na desce rozdzielczej, bo patrzy przez przednią szybę.
      • rhaenyra Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 17:50
        mnie zachwyca ta reklama big_grin
        • aneta-skarpeta Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 20:01
          mi się podoba ta reklama, bo pokazuje jak bywamy bezsilni wobec dwójki "niewinnych " dzieci

big_grin
    • madame_edith Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 18:31
      Ja się boję, że one nie dożyją końca tego abonamentu.
    • orissa Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 18:38
      Przelicz sobie ile przez cały czas trwania umowy wybulisz kasy to zrozumiesz, że za te pieniądze kupisz sobie bez żadnej łaski dwa tablety.
      • aneta-skarpeta Re: Dwa tablety od T-Mobile 27.06.13, 20:04
        ale chyba przynajmniej dają internet?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka