peggy_su 30.06.13, 21:05 Która oglądała Bitwe o dom? Jestem zawiedziona wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozwielitka3 Re: która oglądała? 30.06.13, 21:09 Na kogo stawiałaś? Oglądałam bo jestem na etapie wyposażenia domu. Mi żadne mieszkanie sie nie podobało jakoś specjalnie. Polubiłam Menę i jej glazurnika i po cichu im kibicowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: która oglądała? 30.06.13, 21:12 dla mnie wygrana nie była zaskoczeniem, przecież to normalne, że wygra samotny ojciec z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: która oglądała? 30.06.13, 21:20 Jeśli chodzi o sam wystrój to nic do końca nie było w moim guście, ale najbardziej chyba Darek Glazurnik. No ale kibicowałam bardzo Kasi i Bartkowi, nawet smsa wysłałam i szkoda mi że nie wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: która oglądała? 30.06.13, 21:20 dzisiejszego odcinka jeszcze nie zreszta ja ricie kibicowalam Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: która oglądała? 30.06.13, 21:21 Serio? Ja sie nie mogłam doczekać aż Rita odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: która oglądała? 30.06.13, 21:29 serio jakas najfajniejsza z nim sie wydawala Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: która oglądała? 30.06.13, 21:33 Mnie denerwowała, ale już mniejsza z tym. Jak zobaczyłam sajding w łazience to przestałam dawać jej jakiekolwiek szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: która oglądała? 30.06.13, 21:40 a mi sie bardzo jej lazienka podobala jedyna sie wyrozniala i nie byla smiertelnie nudna jak reszta Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: która oglądała? 30.06.13, 21:23 jak załozyłaś wątek o salonie to od razu pomyślałam o salonie Rity Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: która oglądała? 30.06.13, 21:31 akurat jej salon z moim przyszlym nie ma nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: która oglądała? 30.06.13, 21:24 do końca nie wiem na czym polegało głosowanie: które mieszkanie najładniejsze czy komu najbardziej się nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: która oglądała? 30.06.13, 21:34 w sumie wygrac mogl każdy- w sumie minimalnie najmniej chcialam, że chy samotny ojciec i jakoś polubiłam glazurników choc cięzko było wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
ella_nl Re: która oglądała? 30.06.13, 21:42 Ja byłam właśnie za tymi, którzy wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: która oglądała? 30.06.13, 21:49 Cały czas sie zastanawiam. Część z tych która odpadła na poczatku była naprawdę słaba. Chyba będą musieli wszystko doprowadzić do stanu zero zanim ktokolwiek to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: która oglądała? 01.07.13, 00:31 Nie oglądałam ale z wypowiedzi wnioskuje ze wygrał ojciec z córka?? Jesli tak to sie cieszę bo na nich stawialam. Druga rodzina to byli ci z 3 dzieci. Nie pamietam jak sie nazywają bo nie oglądałam regularnie... Mógłby ktos mi sprezentowac to mieszkanie. Tak bardzo sie starali . Odpowiedz Link Zgłoś