Dodaj do ulubionych

Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza Kate?

23.07.13, 02:13
Co kogo obchodzi ciaza jakiejs do niedawna anonimowej kobiety, ktora poslubila jakis czas temu wnuka krolowej? Jak kazda kobieta ma byc taka, to ja juz wole w kacie...
Sorry dla mnie zycie plotkami typu ciaza jakiejs obcej kobiety, ktora nie ma wplywu na nasze zycie to plebejskie zainteresowania. Rozumiem zainteresowanie ciaza, ktora ma wplyw na nasze zycie / nasze panstwo i jego budzet, ale rozwiazanie jakiejs Kate?
Obserwuj wątek
    • soczek_bez_gazu Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 02:43
      wiesz co juzek nie czytalam nawet tego posta w całosci bo sory ale mam wazniejsze problemy niz to czy cie cos obchodzi czy czy nie obchodzi
      • paliwodaj Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 05:44
        josef, ona juz nie w ciazy, wiec sie tak nie ekscytuj...
    • aneta-skarpeta Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 07:52
      jak Cię ten temat nie interesuje, to się nim nie interesuj
      • przystanek_tramwajowy Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 07:57
        Wolę się interesować ciążą księżnej niż twoim zakolami.
        • aneta-skarpeta Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 08:13
          ja nie mam zakolitongue_out
        • yenna_m Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 15:27
          dodałabym równiez: fantazjami nt jozkowego zycia seksualnego

sie kurna jozek ciesz, ze tylko takie problemy mamy
      • paliwodaj Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 15:40
        > jak Cię ten temat nie interesuje, to się nim nie interesuj
        bo nas tez twoje nie zainteresowanie wogole nie interesuje, o
    • podkocem Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 07:57
      Przecież Kate już nie jest w ciąży tongue_out
    • suazi1 Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 08:20
      Jak kazda kobieta ma byc taka, to ja juz wole w
      > kacie...
      Ja też wole w kącie, jak każdy facet miałby byc taki jak to cos zwane juziem big_grin
      • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:14
        Nie martw sie, na brak chetnych bym nie narzekal, jednak wybredny jestem, poza tym nie lubie sie stresowac uderzaniem do kobiety.
        • yenna_m Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 18:37
          no wlasnie one tez wybredne
          • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 18:53
            Praca jest, pensja coraz lepsza, sylwetka też coraz lepsza. tongue_out
            • yenna_m Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 19:00
              osobowosc do dupy i styl zycia do dupy

czyli to, co najwazniejsze w chlopie
              • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 19:22
                Osobowość jest przereklamowana - to słowo nie mówi nic konkretnego. tongue_out A mojego stylu życia nie znasz. Zresztą na dzień dzisiejszy tak mnie praca absorbuje, że mogę nie mieć chwilowo czasu na fajny styl życia, wieczne bywanie na festiwalach itp.
                • asia_i_p Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 20:54
                  Osobowość nie jest przereklamowana, tylko jest z nią jak z angielskim - to, że masz, samo w sobie nie jest atutem, ale jak nie masz to kanał.
                  • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 21:00
                    Jak chłop przystojny i zaradny, ale z kiepskim charakterem to co najwyżej będzie szybko kończył związki, ale po chwili miał nowe partnerki pod pierzyną - wielki mi straty - niejeden facet marzy o takim żywocie. wink
                    • asia_i_p Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 21:02
                      Zły charakter to JEST osobowość. Brak charakteru już nie jest osobowością i zdecydowanie zmniejsza sex appeal faceta.
                      • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 21:05
                        To można właśnie o mnie powiedzieć, że mam zły i antyspołeczny charakter, chadzam totalnie swoimi drogami i bojkotuję wszystkie normy i konwenanse.
                        • claudel6 Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 10:22
                          konserwatysta bojkotujący wszystkie konwenanse big_grin ach ten nasz józio jest pełen sprzeczności
                          • dziennik-niecodziennik Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 11:08
                            do tego pracujący w korpo i marzacy o korpopanience big_grin
                            istotnie, poza wszelkimi konwenansami...
                            • claudel6 Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 11:27
                              nie, on pracuje w urzędzie państwowym. korpo to dla niego świat aspiracji
                              /józio się nie zorientował, ze w dzisiejszym świecie praca w korpo to jest raczej porażka niż wygrana życiowa/
                              • dziennik-niecodziennik Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 14:23
                                mój mąż pracuje w korpo. o niczym innym nie marzy jak tylko o zmianie pracy. ja również o niczym innym nie marzę jak tylko o tym żeby zmienił pracę. mam nadzieję ze juz wkrótce sie uda.
                                • claudel6 Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 14:27
                                  no to raczej jasne. też pracuję w korpo. marzenia mam podobne smile
                                  • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 18:56
                                    A mi w korporacji OK. Finansowo nie jest najgorzej, na lepiej płatną robotę fizyczną bym tego nie zamienił. Dla mnie marzenie to raczej urząd. wink
                          • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 18:51
                            Nie jestem konserwatystą pokroju Anglika z klubu brydża, ja raczej niegrzeczny chłopiec. wink
                • yenna_m Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 20:55
                  powiedzial prawie trzydziestoletni prawiczek wink

bez osobowosci to ani u lafiryndy szans miec nie bedziesz, ani u porzadnej dziewczyny

jestem kobieta, wiem co gadam
                  tobie jedynie sie zdaje (na zdawaniu zreszta sie zaczyna i konczy)

jozek, byles fajnym smiesznym trollem
                  teraz juz jestes jedynie trollem zalosnym
                  • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 21:02
                    Z moją osobowością nie jest źle, a co do lafirynd - zawsze można takie traktować jako partnerki krótkodystansowe, nie trzeba się bawić w poznawanie osobowości. tongue_out A te porządne dziewczyny są przereklamowane, bo potem się okazuje że ta ich porządność łączy się z posiadaniem ponad 10 chłopów w łóżku. Wielka mi świętobliwość. big_grin
    • mia_siochi mamy-Twoje zakola. 23.07.13, 08:25

• marychna31 mamy- twoje problemy dermatologiczne na plecach nt 23.07.13, 08:34

• przystanek_tramwajowy Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 08:37
          jak w temacie. big_grin
          • yenna_m Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 15:28
            oraz brak seksu i chetnej desperatki
            • iwles Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 15:50

oraz umiejętnośc samodzielnej depilacji na calości tongue_out
            • josef_to_ja Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 17:09
              Nie interesuja mnie desperatki, poza tym nie zamierzam sie starac o zadna kobiete, ktora z innymi poszla od razu, a ja bym musial czekac.
              • iwles Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:18

jak dobrze zabajerzysz, to też czekac nie będziesz musial.
                • josef_to_ja Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:25
                  Z innego pokolenia jesteś, pisałem Ci już. Młode panny mają swoje wymagania, również w kwestiach wizualnych.
                  • yenna_m Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:35
                    szczerze?
                    pijaczek to nie jest material na zwiazek

nawet na jeden raz nie jest bo wonieje

pijaczek to target latwych pijaczek
                    porzadna na pijaczka nie poleci i przed byle kim nog nie rozlozy

sorry jozek za szczerosc, ale sprowokowales mnie
                    • josef_to_ja Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:52
                      A kto powiedział, że jestem pijaczkiem? Zgrywam się tak. Mało piję i stosunkowo rzadko. Dbam o zdrowie (i o linię).
                      • yenna_m Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:57
                        kto powiedzial?

czekaj...

a nie ty - kilka postow wyzej? wink
                        • yenna_m Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 18:59
                          przepraszam
                          jednak w wątku o zakolach
                          • josef_to_ja Re: mamy- twoje blizny po trądziku 23.07.13, 19:23
                            A to zgrywać się nie można? tongue_out Serio piję mało, raczej mam po prostu sposób bycia takiego beztroskiego piwosza, wiecznego żartownisia.
    • guderianka Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 08:48
      U mnie to wydarzenie stoi w randze wydarzeń historycznych. Z jakimś takim rozczuleniem, fascynacją podchodzę do tego, co dane jest nam obserwować i w czym uczestniczyć. Ludzie mający ogromny wpływ na naszych oczach dokonują zmian w swoim życiu, umiera papież-rodzi się nowy papież, papież abdykuje-nowa sytuacja historyczna !po 700 latach-, rodzi się prawnuk królowej Anglii, itp. Niesamowite!
      • przystanek_tramwajowy Mamy - twój kompleks małego członka 23.07.13, 09:25
        big_grin
        • misiowamama-2 josef... 23.07.13, 16:36
          nic do ciebe nie mam ale po charakteryzacji Twojego wyglądu:
          -zakola, problemy dermatologiczne na plecach, blizny po trądziku, kompleksu małego członka itp. to
          mimo, że cały ten szum wokół księżnej i jej nowo narodzonego potomka leżał mi głęboko gdzieś, to chyba jednak wolę czytać na jej temat niż na temat "co jeszcze dolega josefowi" big_grin tongue_out
          • josef_to_ja Re: josef... 23.07.13, 17:05
            Nie mam malego czlonka. Sprzet mam solidny. tongue_out
            • rhaenyra Re: josef... 23.07.13, 17:12
              rece masz male a nie sprzet solidny
              • josef_to_ja Re: josef... 23.07.13, 17:39
                Łapska mam jak bochnie chleba. tongue_out
                • thea19 pocieszaj sie dalej 23.07.13, 20:55
                  jak jestes prawiczkiem to kto ocenil wielkosc juzkowego siusiaka? wrzuc fote, to wydamy sensowna opinie
                  • josef_to_ja Re: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 20:58
                    Penis to naprawdę mało istotna sprawa. Jak są mięśnie, samochód, firma, uroda to penis jest tylko dodatkiem do faceta (średnio ważnym). A jak ktoś jest brzydalem bez grosza przy duszy to i wielki penis mu nie pomoże.
                    • antyideal Re: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 21:05
                      Nie znasz sie, penis to podstawa ;D
                      • josef_to_ja Re: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 19:15
                        Ba, od twarzy jest ważniejszy. tongue_out
                    • thea19 powtorze: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 21:20
                      jak ptak beznadziejny to nic nie pomoze. te, co leca na kase panow z kiepskimi narzadami to maja kochankow na boku. my tez mamy potrzeby i chcemy by je zaspokajano doglebnie a nie powierzchownie
                      • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 21:54
                        Ale jak chłop brzydki to i tak worek mu pewnie musicie na głowę zakładać. tongue_out A jak przystojny to macie mokro jak patrzycie na niego ubranego w modne ciuszki. tongue_out
                        • thea19 Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 22:14
                          ale pustynie mamy jak zdejmie gacie a tam trza eksplorowac z ekipa cala, zeby nie przeoczyc. poza tym chlop ma byc nieco ladniejszy od diabla. samcom sie wiecej wybacza wizualnie. samiec ma byc jurny, hojnie obdarzony i majtki same maja spadac na widok takiego.
                          miedzy patrzeniem na chlopca w ladnych ciuszkach a pojsciem do lozka z samcem alfa jest bardzo duza dziura. z cipkami to sie o szmatach gada a bzyka konkretne osobniki. zrozum to wreszcie.
                          • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 22:19
                            Facet bez odpowiedniej prezencji dla wielkomiejskiej imprezowiczki z modnego klubu nie będzie samcem alfa. tongue_out
                            • thea19 Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 23.07.13, 23:14
                              wielkomiejska imprezowiczka z modnego klubu to zazwyczaj dziewcze w wieku tuz po maturze a nie swiadoma, dorosla kobieta
                              idz na terapie czy cos. zycia w ogole nie masz? zadnych przyjaciol normalnych? zainteresowan poza pryszczami i innymi defektami? zadne ciuchy, muskulatura, wielki penis ani twarz adonisa ci nie pomoga bo po 10minutach sluchania takich jekow, to albo babka sie uchla do nieprzytomnosci albo ucieknie
                              jak by mi chlop tak w domu jeczal, to bym sie sucha bulka pochlastala.
                              • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 01:16
                                Pisałem o dziewczynie w wieku 20-30 lat, która lubi się bawić, być może pracuje i świadomie wydaje swoje pieniądze. Mam normalne życie, swoje zainteresowania, przyjaciół i znajomych, a w realu co weekend spotykam się z ludźmi i na pewno nie jestem żadnym odludkiem.
                                • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 07:37
                                  Dodam, ze praca nad charakterem i psychika moze nie sprawic, ze kobieta poczuje do mnie chemie i pozadanie. A nawet jak jakas poczuje, to byc moze po pewnym czasie, podczas gdy z samcem alfa mogla isc do lozka wczesniej na pierwszym spotkaniu, a ja bym musial np. przez kilka miesiecy sie "starac".
                                  • yenna_m Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 08:15
                                    obawiam sie ze twija wiedza na temat motywacji kobiet jest zadna
                                    • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 18:47
                                      Nie narzekam na brak damskiego towarzystwa wokół mnie i wiem jakie kobiety są. tongue_out
                                  • dziennik-niecodziennik Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 09:36
                                    a skąd Ty Józiu bedziesz wiedział co taka kobieta z innym facetem robiła, kiedy i po jakim czasie?...
                                    • josef_to_ja Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 18:52
                                      Czasem pewne rzeczy w praniu wychodzą. tongue_out
                                • claudel6 Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 10:26
                                  józek się naczytał cosmo big_grin big_grin
                          • ichi51e2 Re: powtorze: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 09:27
                            10/10
                    • dziennik-niecodziennik Re: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 09:34
                      > Penis to naprawdę mało istotna sprawa.

O RLY?? big_grin
                      • josef_to_ja Re: pocieszaj sie dalej 24.07.13, 18:46
                        Jak się jest bogatym gangsta raperem, to i można mieć małego. big_grin
      • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:07
        Abdykacja Papieza to jednak innej rangi wydarzenie, bo faktycznie nietypowe dla wspolczesnego swiata.
        • dziennik-niecodziennik Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 09:38
          statystycznie w dzisiejszym świecie narodziny następcy tronu to także sprawa nietypowa wink
    • angazetka Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 09:41
      Mamy. Ale narodziny królewskiego potomka są problemem przyjemnym i radosnym, więc dobrze mi robią.
      • tosterowa Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 09:45
        A mnie się wydaje, że Watykan miał jednak lepszą szopkę tongue_out
      • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 18:28
        Dla mnie bardziej radosny był wynik głosowanie w sprawie uboju rytualnego. wink Posłowie jednak pokazali, że w większości liczą się również z bodźcami odczuwanymi przez zwierzęta. smile
    • aurinko Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 09:51
      Temat Cię nie interesuje ale musiałeś do tego założyć nowy wątek?
    • mypandka Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 13:33
      Właściwie to nawet nie wiedziałam o porodzie, ale wczoraj zamiast "07 zgłoś się " nagrał mi się program o royal baby.
      Zamiast smaków PRLu włączyłam dzisiaj historie miłości dziewczyny z ludu i najczęściej fotografowanego dziecka XXI wieku, które tylko w łonie matki miało prywatność oraz mamy Kate, która żuła gumę antynikotynową.

Naprawdę Telewizjo publiczna uważasz, że publiczność serialu kryminalnego z lat 70tych to ta sama, która będzie się zachwycać brytyjską monarchią?????

A i oglądnęłam do końca, żeby wiedzieć co krytykuję.

• feleedia Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 13:39
        Publiczność tego i jemu podobnych propagandowego gniota, jest rzeczywiście dość specyficzna big_grin
        • mypandka Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:09
          Dokładnie, rozgryzłaś NAS. Nawet sobie nie zdawałam sprawy, z poziomu tej produkcji filmowej, dopóki tego nie napisałaś. Nieś dalej kaganek oświaty, jesteś nam potrzebna.

Chcesz powiedzieć, że tak nie wyglądała praca milicji obywatelskiej? A wykrywalność przestępstw też jest fałszywie przedstawiona? I może jeszcze funkcjonariusze nie byli tacy mili i kulturalni?

???

Wole być specyficzna niż lotna jak niektóre.
        • kamunyak Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 18:40
          > Publiczność tego i jemu podobnych propagandowego gniota, jest rzeczywiście dość
          > specyficzna big_grin

w odróżnieniu od publiczności wszelkich możliwych programów i transmisji nt BABY ROYAL.
          Ona nie jest specyficzna, ona jest "normalna" i ta normalność jest, niestety, już powszechna.
          Gdyby nie owa publiczność to przed szpitalem nie stałyby setki dziennikarzy bo dla kogo mieliby stać, skoro nikt nie czytałby ich wypocin i nie oglądał zdjęć?
          Rzeczywiście, owa "normalna"publiczność w ogóle nie prowokuje powstawania róznych piśmideł w stylu Życie na gorąco albo niezwykle ambitnych programów (w odróżnieniu od gniotów) typu Rozmowy w toku czy inny "The Jerry Springer Show".
          Faktycznie, PRLowskie gnioty nijak nie mogą zaspokoić poziomu obecnych widzów, czytelników i słuchaczy.
          Żaden ówczesny producent gniota, w najgorszym koszmarze nie wpadłby na to, jaki moze być widz XXI w.
    • majenkir Re: 23.07.13, 16:38
      josef_to_ja napisał:
      > Rozumiem zainteresowanie ciaza, ktora ma wplyw na nasze zycie / nasze panstwo i jego budzet, ale rozwiazanie jakiejs Kate?

W ramach rozrywki? Czemu nie? W gaszczu informacji typu "wypadl z okna, zginal w wypadku, znaleziono zwloki" to mily news.
    • kosheen4 Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 16:44
      no tak, milion razy ciekawsze jest czytanie jak jakiś trollik w kółko mękoli o tym że jeszcze nie zakisił

spiknęlibyście się z marusią ogoniok, zainteresuj się. pod pewnymi względami stawiam że jest bardzo w twoim typie.
      • misterni Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 16:53
        Od Marusi to Ty się odpimpol, nie oddamy jej Józinkowi! tongue_out
        Zresztą ona za młoda dla niego, Józinek to już ramol, Marusia młode dziewczę. smile
        • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:03
          Ja ramol? Ja mlody gowniarz jestem.
          • misterni Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:51
            Trzydziechę masz? Masz. Marusia dopiero co maturę zdawała.
            • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 18:24
              Do 30 lat lat jeszcze trochę mi brakuje.
              • misterni Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 23:27
                No to mentalnie jesteś stary big_grin
                Byłam pewna, że masz trzydzieści parę lat big_grin
                • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 01:17
                  A po czym to można wywnioskować? big_grin Raczej nie piszę zbyt dojrzale.
                  • mia_siochi Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 08:40
                    Piszesz jak stary, zramolały zgred.
                    Dziadki z reklamy Wonga.com mają więcej życia

• josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 18:54
                      Tak, straszny jestem zgred. big_grin To, że narzekam (bo mam na co) nie znaczy, że jestem zramolały. tongue_out
                  • dziennik-niecodziennik Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 09:37
                    nikt tak nie twierdzi... wink
      • rosapulchra-0 A co ty masz do Marusi?? 23.07.13, 17:04
        Że jej aż tak źle życzysz?? suspicious
        • kosheen4 Re: A co ty masz do Marusi?? 23.07.13, 20:45
          rosapulchra-0 napisała:

> Że jej aż tak źle życzysz?? suspicious

nic nie mam do, czasem odnoszę wrażenie że mękolą/smęcą/zrzędzą na podobnych falach, i może te pola na których są niedojdami mogłyby się uzupełnić

hm, dobra, faktycznie, dla tego trolla jej szkoda suspicious
    • misterni Józinku, a ty nie masz większych problemów 23.07.13, 16:49
      niż swój i innych facetów wygląd? Co rusz można natrafić na twój wątek w tym temacie. Co to kogo obchodzi?
      • josef_to_ja Re: Józinku, a ty nie masz większych problemów 23.07.13, 18:26
        Przynajmniej interesuję się konkurencją i analizuję czego można uczyć się od "mistrzów".
        • rosapulchra-0 Re: Józinku, a ty nie masz większych problemów 23.07.13, 18:33
          josef_to_ja napisał:

> Przynajmniej interesuję się konkurencją i analizuję czego można uczyć się od "m
          > istrzów".

No w praktyce jakoś nie jesteś w stanie tej wiedzy wykorzystać suspicious
    • kanna Mamy. Przesunęli Borewicza w TVP :p n/t 23.07.13, 16:51

• 3-mamuska Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 17:47
      Tak cie nie obchodzi ze aż wątek założyłaś.
      Haha
      josef_to_ja napisał:

> Co kogo obchodzi ciaza jakiejs do niedawna anonimowej kobiety, ktora poslubila
      > jakis czas temu wnuka krolowej? Jak kazda kobieta ma byc taka, to ja juz wole w
      > kacie...
      > Sorry dla mnie zycie plotkami typu ciaza jakiejs obcej kobiety, ktora nie ma wp
      > lywu na nasze zycie to plebejskie zainteresowania. Rozumiem zainteresowanie cia
      > za, ktora ma wplyw na nasze zycie / nasze panstwo i jego budzet, ale rozwiazani
      > e jakiejs Kate?
    • 18lipcowa3 wolę ciążę Kate 23.07.13, 17:52
      niż suche powieki rosy albo ematki co mają psyciczne opory by kupę w pracy zrobić
      • josef_to_ja Re: wolę ciążę Kate 23.07.13, 18:24
        Też bym nie chciał w pracy siadać na muszli...
    • iwles Józefie, jesteś moim miszczem :D 23.07.13, 18:49

ja wiedziałam, że watki o d... maryni potrafisz przekuc na wątek o sobie, ale zeby watek o wnuku królowej też ? big_grin
      • josef_to_ja Re: Józefie, jesteś moim miszczem :D 23.07.13, 18:55
        Nie moja wina, że każdy szuka osobistych wycieczek widząc moje posty.
        • wioskowy_glupek Re: Józefie, jesteś moim miszczem :D 23.07.13, 20:10
          Ja też nie rozumiem, czemu ludzie jarają się taką w sumie radosną nowiną. Powinno być w mediach więcej o Smoleńsku, polityce, dzieciach zakopanych w workach, zamordowanych noworodkach, matce Madzi na koniu. Przede wszystkim o Smoleńsku, tak to jest ciekawy temat... do tego więcej Kaczora i Tuska.

Weź człowieku bo śmieszny jesteś, nie interesuje Cię to nie czytaj.
          • josef_to_ja Dziecko jak dziecko. 23.07.13, 20:39
            Nie wiadomo czy kilkadziesiąt lat w Anglii jeszcze będzie istniała monarchia. Dla mnie takie sensacje medialne to poziom mdłej solowej płyty Cezarego Pazury.
            A propos Pazury, to najlepszy tekst z jego ust pamiętam do dziś i do dziś mógłby być moim mottem. "Panie Józefie, ja jestem katolikiem - mogę ożenić się tylko z dziewicą."
            • wioskowy_glupek Re: Dziecko jak dziecko. 23.07.13, 20:52
              Może nie będzie, i co z tego ?
              Nie chcesz, nie interesuj się... proste.
            • redheadfreaq Re: Dziecko jak dziecko. 24.07.13, 19:01
              Prawdopodobnie dlatego dwukrotnie się rozwiódł. Dziewice są cholernie nietrwałe.
              • josef_to_ja Re: Dziecko jak dziecko. 24.07.13, 19:08
                Śpieszmy się kochać kobiety - tak szybko tracą dziewictwo.
                • josef_to_ja Re: Dziecko jak dziecko. 24.07.13, 19:14
                  A abstrahując - sam mógłbym być po kilku rozwodach i by mi to nie przeszkadzało. Jakby rozwody wynikały z wypalenie się uczucia albo z winy małżonek (bo zdradziła) to nie miałbym wyrzutów sumienia. Jakbym był rozwodnikiem ze strony żony, to miałbym wręcz pretekst do narzekania na kobiety i pisania na forach jakie to straszne są. tongue_out
        • kosheen4 Re: Józefie, jesteś moim miszczem :D 23.07.13, 20:47
          josef_to_ja napisał:

> Nie moja wina, że każdy szuka osobistych wycieczek widząc moje posty.

dajesz punkt zaczepienia, wiecznie męcząc bułę w temacie własnego pipowatego imydżu
          • rosapulchra-0 Re: Józefie, jesteś moim miszczem :D 24.07.13, 01:21
            kosheen4 napisała:

> josef_to_ja napisał:
            >
            > > Nie moja wina, że każdy szuka osobistych wycieczek widząc moje posty.
            >
            > dajesz punkt zaczepienia, wiecznie męcząc bułę w temacie własnego pipowatego im
            > ydżu
            >

Może to nowy rodzaj masturbacji, którą juzek na forum z taką lubością uprawia?
    • asia_i_p Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 20:52
      Część zabawy płynącej z nienależenia do plebsu (cokolwiek by to nie znaczyło), polega na tym, że można sobie bezstresowo pozwolić na plebejskie rozrywki. Tak jak inteligentny człowiek nie musi uważać, co mówi, a piękna kobieta może pozwolić sobie na wyjście z domu bez makijażu.
      • ekaczmarczyk Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 21:40
        Ja tez nastawilam wczoraj Borewicza, mialam dzis ogladacsad nie wie ktos o czym wczoraj byl odcinek?
    • kub-ma Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 23.07.13, 22:23
      Josef, rany, jak ty się czepiasz.
      Pilnuj swoich problemów a nasze zostaw.
    • dziennik-niecodziennik Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 09:33
      po pierwsze to nie problem big_grin po drugie jesli mogą nas "obchodzic" Twoje problemy to ciąża i rozwiązanie Kate tym bardziej, po trzecie - to jakaś tam ciekawostka jednak jest, nie mozna żyć tylko polityką, smutnymi wydarzeniami i głodem na swiecie.
      plebejskie to czy nie plebejskie, grunt ze pozytywne i optymistyczne.
    • redheadfreaq Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 10:25
      Moją jedyną plebejską rozrywką jest, od czasu do czasu, wyłączenie wygaszenia twoich wątków, Józiu - każdy potrzebuje w życiu solidnej dawki wioskowego głupka.
      • josef_to_ja Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 10:33
        Nie zyczy sobie, zebys mnie obrazala i nazywala wioskowym glupkiem, bo mam o sobie troche lepsze zdanie.
        • iwles Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 10:55

józiu, inteligencja ci szwankuje.
          nie ciebie nazwala wioskowym glupkiem, tylko poziom tej rozrywki, polegajacej na interesowaniu sie ciąża królewską big_grin
    • araceli Re: Nie macie powazniejszych probemow niz ciaza K 24.07.13, 11:11
      Daję radę z royal baby ale Franciszkohisteria mnie dobija.

Sensacyjne doniesienie dzisiejszego dnia ' TO zdjęcie zrobił Polak!'
      'Biegłem obok samochodu papieża i strzelałem zdjęcia na oślep. Nagle okno się uchyliło. Miałem 30 sekund' .... i dalej cały wywyad.

Co to kogo obchodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka