Dodaj do ulubionych

Wazektomia- może wiecie, jak długo po odczuwa się

27.07.13, 17:32
dyskomfort?
24.03.2012 życie nabrało sensu.

Mój mały Książę - mój synek.
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: 27.07.13, 21:28
      Jakies dwa dni (o ile dobrze pamietam), seks po tygodniu (tylko pamietaj, ze dopiero po ok. 20 ejakulacjach sperma jest jalowa wink).
      • jematkajakichmalo Re: 28.07.13, 00:50
        Po 20 ejakulacjach? Zakladajac, ze bylby seks 1 x dziennie (ematka to ma nawet 2x wink ) to po niecalym miesiacu mogloby byc bezpiecznie... Jak zasiegalismy info w tej sprawie to nam powiedziano, ze nalezy zrobic badanie spermy po 6 mcach a do tego czasu uzywac dodatkowego zabezpieczenia.
        • majenkir Re: 28.07.13, 03:56
          Przez pol roku??? Nie pamietam dokladnie, bo to 12 lat temu bylo big_grin, ale lekarz powiedzial, zeby przyjsc z probka bodajze po miesiacu (czego moj oczywiscie nie uczynil, po prostu stwierdzilismy, ze "juz mozna") wink.
          • jematkajakichmalo Re: 28.07.13, 15:06
            To szczescie mieliscie jak nie wiem co... wink

Wszedzie podaja minimalny czas 8 tygodni, potempowinno sie probe powtorzyc po 16-20, a wskrajnych przypadkach po roku.
    • thanksgiving Re: Wazektomia- może wiecie, jak długo po odczuwa 28.07.13, 03:29
      Dwa dni a przez dwa tygodnie nie mozna wchodzic do basenu zeby uniknac zakazenia.
    • truskawkowe_studio Re: Wazektomia- może wiecie, jak długo po odczuwa 28.07.13, 09:40
      Moj maz narzekal 2tyg po ze jeszcze go boli, widac on z tych delikatniejszych wink po 4 miesiacach robiony jest test zeby sprawdzic czy operacja sie udala. Czekaja z tym kilka miesiecy bo zabieg moze sie samoistnie odwrocic niedlugo po operacji
    • mindtriper Re: Wazektomia- może wiecie, jak długo po odczuwa 28.07.13, 09:43
      Męczysz się od marca 2012 i dopiero teraz pytasz a forum? suspicious
      • majenkir Re: 28.07.13, 14:44
        mindtriper napisała:
        > Męczysz się od marca 2012 i dopiero teraz pytasz a forum?

big_grinbig_grinbig_grin
    • agrypina6 Re: Wazektomia- może wiecie, jak długo po odczuwa 28.07.13, 15:00
      Dzięki za odpowiedzismile. A męczyć czasem się lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka