estragonka 30.07.13, 10:31 rzadkość, nie? to jak to się dzieje, że mam drugą do adopcji w tym sezonie?? ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: ruda kotka 30.07.13, 10:47 Znałam tylko jedną, a właściwie rodzeństwo, rudzielca i rudzielicę Ja choruję na szylkretki, im bardziej powalone umaszczenie tym lepiej, ale niestety trzeciego już nie wcisnę. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ruda kotka 30.07.13, 12:12 Rudy ojciec i ruda /szylkretowa matka daje rudą kotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ruda kotka 30.07.13, 12:23 a mi sie wlasnie srebrzysta czarna szylkreta z bialym pregowana klasycznie urodzila i nie moge napatrzec sie na smarkule Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ruda kotka 30.07.13, 12:21 rodzicami musiały byc dwa rudzielce albo szylkretka i rudzielec wiec podobna rzadkosc jak rudy kocur dalas ogloszenia na miau, tablicy, allegro i gratce? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ruda kotka 30.07.13, 12:23 rudy kocur wcale tak rzadko się nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ruda kotka 30.07.13, 12:27 no tak ruda i szylkretka z czarnym tez da rudzielca uwielbiam rudzielce moze na ruda tez sie ktos skusi? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: ruda kotka 30.07.13, 12:44 Mam rudą, pręgowaną kotkę. Dopiero po paru latach dowiedziałam się przypadkowo, że kotka jest rzadsza od rudego kocura. Nie znam się na dziedziczeniu ale byłam bardzo zdziwiona. Mam jednak cichą nadzieję, że moja kotka jest praprapraprawnuczką mojego rudego kocura z dzieciństwa Ona urodziła się jakieś 25lat później 3 ulice dalej od mojego rodzinnego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: ruda kotka 30.07.13, 13:53 ej no ja wiem skąd się biorą kotki, nawet rude mała była już wyadoptowana, ale tak shitowo że dziewczyna ją zabrała z powrotem - kot odratowany, wyleczony, naprawdę wiele czasu, kasy i zdrowia na to poszło, a pani która ją wzięła nie dość że ją olała zdrowotnie, to jeszcze dopuściła do zaciążenia (sic!) teraz kotka jest po sterylce, ogłoszona była wcześniej, teraz trzeba znów ją rzucić na ogłoszenia uaktualnione... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ruda kotka 30.07.13, 17:13 smutne widać kotka byłą wychodząca nie lubię ludzi, którzy wypuszczają takie niekastrowane/niesterylizowane koty na zewnątrz w ogóle nie lubię ludzi wypuszczających koty samopas Odpowiedz Link Zgłoś