shellerka 01.08.13, 19:28 kultura.gazeta.pl/kultura/51,114438,14359993.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: chyba się zakochałam... 01.08.13, 19:33 nie, pokolorowany Powstaniec. tak więc szanse u niego mam mniejsze niż u Penna ale napatrzeć się na niego nie mogę. w sumie przypomina mi kogoś z mojej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: chyba się zakochałam... 01.08.13, 19:37 Pooglądaj sobie więcej zdjęć tych młodych ludzi. Widać, że to była elita narodu. Piękne, inteligentne twarze. Ta elita została wybita przez niemców, rusków, komuchów. Po częsci zginęli wykonując debilne rozkazy przywódców Polski podziemnej. Na ich miejsce przyszły czereśniaki ze ws pod Grójcem czy Wyszkowem. Inteligencje zastąpiło chamstwo, piękne twarze kwadratowe ryje wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: chyba się zakochałam... 02.08.13, 12:25 To prawda, śliczni Potraktowani jak mięso armatnie. Teraz nie ma już takich ładnych warszawiaków Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 23:07 Touch imprezowałam dzisiaj wśród miłośników Door'sów i Led zeppe'ling hope jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 22:10 W sumie ladnie i celnie napisalas... Jedynie ze oni nie potrzebowali rozkazow by bic sie o wolnosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: chyba się zakochałam... 02.08.13, 09:56 profesor Witold Kieżun żyje do dzisiaj. ma 91 lat. pl.wikipedia.org/wiki/Witold_Kie%C5%BCun Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: chyba się zakochałam... 02.08.13, 12:29 O, naprawdę to on? Też zwróciłam na niego uwagę w tej kronice- tyle ze pomyślałam, że taki młody, taki przystojny i pewnie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: chyba się zakochałam... 02.08.13, 13:00 On. Roześmiany i zadowolony, bo właśnie chwilę wcześniej zdobyli dużo broni. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Pomyliłam się. 02.08.13, 13:10 Jednak prof Kieżun jest w kadrze z sekundy wcześniej. W hełmie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 22:21 Yyy? Nie widze tam nikogo przystojnego?to wlasciwy link? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 22:35 Jakby się ubrał bardziej smart i nieco casual to byłby ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 23:09 Gdyby ubral sie tym Jak uwazaja jematki to wyszedlby na pajaca przed calym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 22:41 > > Yyy? > Nie widze tam nikogo przystojnego?to wlasciwy link? To, że nie wygda jak Turek- tak jak lubisz, to dla wiekszosci forumowiczek nie wada... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 22:56 Nie wiem co bierzesz,ale albo bierz mniej albo zmien dilera,bo ci sie forumki myla. Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 23:13 nie wiem - ty się wyśpij , zmień dilera ,zmień lekarza whatever zmień za ciasne spodnie od projektanta na pasujące z sieciówki coby tobie dobrego mózgu nie uciskało nie wiem co tam ale kija z doopy wyjmij i ciesz się tym co masz Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: chyba się zakochałam... 03.08.13, 23:17 Zastosuj do siebie,masz takiego kija,ze juz nawet obraza cie stwierdzenie,ze facet,ktorego nawet nie znasz i nie poznasz nie jest przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Nie udawaj Greka- Marocco1977... 04.08.13, 10:08 i nie wypieraj się Twojego tureckiego wyżelowanego zigolo, którego sweet focię wrzucilas na NK DD Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie udawaj Greka- Marocco1977... 04.08.13, 10:53 Moj ex nie jest i nigdy nie byl turkiem A nick Marocco nie pochodzi od Maroka. Sherlockiem to ty nie zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś