Dodaj do ulubionych

Sukienka slubna

03.08.13, 22:13

m.plotek.pl/plotek/56,105228,14383604,Katarzyna_Zielinska_i_Wojciech_Domanski,,1.html
Patrze na ta sukienke,patrze i jestem rozdarta,z jednej strony bardzo mi sie podoba,z drugiej ten dol,tak jakos przyszyty,raz wyglada dobrze,raz zle,w zaleznosci od ujecia.
Ogolnie wedlug mnie interesujaco.
Co sadza jematki?

GazetaMiPlaci: dziadek jeszcze dycha i moze zmienic zapis na swoja corke jak dowie sie,ze wnuczka chce wyrzucic matke z mieszkania.
mytka82:Nie ma takiej opcji,dziadek w stanie agonalnym.
GazetaMiPlaci:No to chwala Bogubig_grin
Wniosek:Z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach!
Obserwuj wątek
    • varna771 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:18
      według mnie wrażenie robi ciężkiej. Nic specjalnego.
    • bombastycznie Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:19
      zupełnie mi się nie podoba, najgorsza jest ta niby muszka/kokarda u góry, nie robi na mnie ta sukienka żadnego wrażenia, w sensie pozytywnego, bo uważam że jest koszmarna, ale to nie mój styl, moja sukienka ślubna była inna i nie wyglądała jak typowa ślubna.
      • annakate Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:22
        Poprawna, nic ponadto. Ta kokardka/muszka od czapy. Welon za to ładny.
        • edelstein Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:36

A ja uwazam,ze nawiazuje do stylu Hepburnowej,a takie bylo zamierzenie.
          Gora mu sie bardzo podoba,z dolem mam Problemtongue_out
    • thea19 a fe 03.08.13, 22:22
      ten dol wyglada tak jakby panna mloda miala wiecej cm w pasie niz w biuscie. nie, nie, nie. sklecone na okretke cos
    • 5justi Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:22
      Mnie się nie podoba.
      Koszmarna sukienka tak jak i jej właścicielka...
      • edelstein Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:25

OJP pytalam o sukienke,twoje odczucia w stosunku so tej kobiety mnie nie interesuja,ja ja nawet niespecjalnie kojarze.
    • podkocem Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:22
      Ani dół, ani góra, ani welon. Kwiatki mogą być smile
    • amoreska Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:25
      Chciałam założyć wątek na ten sam temat.

sukienka mi się nie podoba - wygląda jak papierowa, bardzo nienaturalnie.
      To już sukienka pani Robertowej Lewandowskiej była dużo ładniejsza.
      https://i.iplsc.com/-/0002DC4SBL2KORSN-C317-F3.jpg
      • edelstein Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:34

Ta wcale mu sie nie podoba.Wyglada jakby ktos posklejal kawalki materialu do kupy.
        • 5justi Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:32
          sukienka żony Lewandowskiego jest śliczna

edelstein napisała:
          "Wyglada jakby ktos posklejal kawalki materialu do kupy"

OJP ale masz horyzonty...
    • kkalipso Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:27
      Ładny welon . Sukienka jakaś dziwna , ale może taki był zamiar .
      • bbuziaczekk Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:28
        Czekalam na to az ktos zalozy ten watek o sukience big_grin
        Tylko spodziewalam sie duzo wczesniej zalozenia watku big_grin

Mnie sie ta sukienka ani ciut ciut nie podoba.
        Ale wazne ze jej sie podobala.
    • mika_p Edelstein, off topic 03.08.13, 22:29
      Czy ty się możesz nauczyć, ze separator sygnaturki to są dwie kreski i spacja i tego się NIE wykasowuje z postu? I że sygnaturka powinna miec MAX 4 wersy?
      Bo to zawsze wygląda źle, niezależnie od ujęcia
      • bbuziaczekk Re: Edelstein, off topic 03.08.13, 22:31
        A sukienka Lewandowskiej mi sie podoba, bardzo ladna.
      • edelstein Re: Edelstein, off topic 03.08.13, 22:33

Wygas mnie jak ci przeszkadza.

GazetaMiPlaci: dziadek jeszcze dycha i moze zmienic zapis na swoja corke jak dowie sie,ze wnuczka chce wyrzucic matke z mieszkania.
        • podkocem Re: Edelstein, off topic 03.08.13, 22:37
          Mnie też trochę przeszkadza bo każdy Twój post zajmuje 1/4 ekranu. Nie możesz znaleźć jakiegoś dwuwersowego tekstu gazety? albo chociaż zmieniać rotacyjnie a nie wicznie jedno i to samo? Ostatecznie, też mogę Cię wygasić ale chyba nie o to chodzi, prawda?
          • edelstein Re: Edelstein, off topic 03.08.13, 22:42
            Mi nie zajmuje.Moge zmienictongue_out

• edelstein Re: Edelstein, off topic 03.08.13, 22:51
              Lepiej?
              • yenna_m Re: Edelstein, off topic 04.08.13, 00:36
                zdecydowanie lepiej!
    • aurinko Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:33
      Nie ma takiej sukienki ślubnej, która by mi się podobała smile Najważniejsze, że Zielińskiej się podobała smile
    • kota_marcowa Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:39
      Jak dla mnie, sukienka koszmarna. Wygląda jak by miała wodobrzusze i ta okropna muszko-kokardka.
    • run_away83 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 22:44
      Nie podoba mi się. Na pierwszym zdjęciu wygląda na niej jak kiecka ciążowa na lasce bez brzucha - ten dół po prostu wisi. A góra spłaszcza jej biust. Może na jakiejś pani o pełniejszych kształtach wyglądałaby lepiej...

Sam zamysł ciekawy, z tą muszką i gładkim dołem... tylko albo kiepskie wykonanie zepsuło dobry projekt,
      albo ta sukienka jest kompletnie niedopasowana fasonem i rozmiarem do jej sylwetki. Albo jedno i drugie...

Podoba mi się welon sam w sobie, na tych jej krótkich włosach wygląda ślicznie, ale jakoś mi nie pasuje stylistycznie do reszty, a ta opaska to kolejny detal za dużo... w ogóle jakieś takie pomieszanie z poplątaniem - muszka i krótkie włosy w stylu na dandysa, a do tego zwiewny welon i "księżniczkowy" diadem z brylancikami... osobno te elementy byłyby niezłe ale w tym zestawieniu się gryzą.
      • zla.m Re: Sukienka slubna 04.08.13, 08:22
        zgadzam się z każdym słowem smile Osobiście podejrzewam, że zamysł był taki, że dół optycznie poszerzy biodra i spowoduje, że sylwetka będzie bardziej kobieca. Ale coś poszło nie tak - albo za sztywny materiał, albo złe szycie, albo mocno schudła przed ślubem. Albo wszystko na raz.
      • ga-ti Re: Sukienka slubna 04.08.13, 21:54
        No właśnie, mi też jakoś sukienka z welonem się gryzie. Niby zamysł skromnej góry z muszką, krótkimi włosami, mogłaby być całkiem ciekawa stylizacja 'ślicznej chłopczycy'. A tu piękny welon w stylu romantycznym. Niby taki welon do 'prostej' sukni, ale jakoś nie do takiej uncertain

Poza tym na zbliżeniu panna młoda wygląda na bardzo zmęczoną.
      • cherry.coke Re: Sukienka slubna 05.08.13, 18:19
        run_away83 napisała:

> w ogóle jakieś takie pomieszanie z poplątaniem - muszka i krótkie wł
        > osy w stylu na dandysa, a do tego zwiewny welon i "księżniczkowy" diadem z bryl
        > ancikami... osobno te elementy byłyby niezłe ale w tym zestawieniu się gryzą.

O dokladnie... wyglada ta, jakby suknie zaprojektowano wlasnie pod styl elfowo-chlopieco-Twiggy, ale do tego ktos pododawal kwietnych pierdulek w mysl zasady wiecej-lepiej.

• run_away83 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:01
      A sukienka pani Liszowskiej jak wam się podoba???

Ja dla mnie nie, nie i jeszcze raz nie!
      • edelstein Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:11

Po jej sukni slubnej nic mnie nie zszokuje.
        Wyglada strasznie.
        • run_away83 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:15
          W sumie to chyba powinnam być jej wdzięczna. Czekają mnie jeszcze dwa śluby do obskoczenia na finiszu ciąży. Zanotuję sobie w pamieci czego mam unikać jak się będę probowała stosownie przyodziać tongue_out
          • edelstein Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:21

Pewnie za sukienka nie wygladalaby zle na kobiecie,ktora na malutki zgrabny brzuszek,jest wysoka i szczupla.Na Liszowskiej wyglada jakby ktos naciagnal ponczoche na Wenus z Milo.
            • run_away83 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:26
              Ja mam skojarzenia z bombką choinkową albo takim barokowym cherubinkiem.

Obcisłe, wzorzyste kiecki na dupiatych i cycatych ciężarnych są... mocno ryzykowne tongue_out A te przezroczystości są po prostu nie na miejscu. Na spacerek po plaży moglaby w tym pójść ewentualnie...
              • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:11
                Na szczęście Liszowska ma w dupie co myśli o niej jakaś sfrustrowana pani domu. tongue_out
                • shellerka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 09:09
                  fakt, jakbym miała tyle kasy, męża nie rozumiejącego tego co wypisują na pudelkachwink i kochającego moje bujne kształty, któremu się na dodatek zapewne wydaje, ze jestem gwiazdą największą w kraju, to też byłoby mi wszystko jednosmile

bardzo Liszowskiej zazdroszczę. serio. ale ja jej zawsze dobrze życzyłam, po tym jak ją Rozmus porobił.
            • kiddy Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:49
              Ta sukienka wygląda po prostu jakby była dużo za mała, z okresu sprzed ciąży. Do tego jest niemal przezroczysta, to potęguje kiepski efekt. Za to zazdroszczę formy w tak zaawansowanej ciąży. Ja już ledwo człapię, a ona jest w samej końcówce.
      • bombastycznie Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:17
        OJP! niech wreszcie zainwestuje w porządną stylistkę, bo aż przykro na to patrzeć
      • aurinko Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:03
        hehe Liszowska wymiata smile Nie strojem ale odwagą i tym, że opinie na temat swojego wyglądu ma głęboko w dupie (i słusznie) wink
        • podkocem Re: Sukienka slubna 04.08.13, 09:09
          pojemną ma dupę, to może trzymać te opinie głęboko schowane suspicious
      • na_pustyni Re: Sukienka slubna 04.08.13, 09:26
        Violetta Villas 2
      • rhysmeyers22 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 19:03
        omg.liszowska mi sie z twarzy podoba ale od szyi w dol to jest godzilla normalnie.
    • solaris31 Re: Sukienka slubna 03.08.13, 23:02
      nie podoba mi się. bardzo pogrubiająca suknia, a przecież Zielińska wcale nie jest gruba. gdyby nie było tych marszczeniobombek w pasie, byłoby ok.
    • lola211 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:21
      Mnie sie podoba.
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:23
      Totalnie mi się nie podoba, ale ważne, że K. Zielińska jest zachwycona.
      W moim typie są raczej takie:
      https://magazine.zankyou.com/it/wp-content/uploads/2011/12/A-sinistra-Collezione-Rosa-Clar%C3%A0-2012-Mod.-Adorno.-A-sinistra-Pronovias-Collezione-Manuel-Mota-2012-Mod.-Esencia..jpg
      • yenna_m Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:37
        piękne, ale nie na taki upał
        spociłam się, patrząc na te fotki big_grin
      • marzeka1 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:31
        Piękne, po prostu piękne smile
      • edelstein Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:38

No,ale nie kazdy kobieta bedzie w takiej sukience wygladac dobrze.

Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac.
        • marzeka1 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:40
          edelstein napisała:

>
          > No,ale nie kazdy kobieta bedzie w takiej sukience wygladac dobrze.
          >
          > Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisa
          > ne,ze wrogow nalezy kochac.

- to fakt: ale pani na zdjęciu wygląda przepięknie; ze swoim wzrostem: 160 cm wyglądałabym jak zdeptany naleśnik- tyle że ktoś o takiej figurze jak pani za zdjęciu- wygląda w tej sukience przepięknie.
          • edelstein Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:48

Zielinska na chybamniwj niz 1,60.
            Kobieta o wiekszym biuscie bedzie wygladac w takiej kiecce Jak tort trzypoziomowy smietanowy,
            • kiddy Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:51
              Widziałam ją kiedyś w centrum medycznym. Ona naprawdę jest maleńka i bardzo, bardzo drobna. I naprawdę ma taką dużą głowę, jak na zdjęciach wink. Po prostu taka dziewczyna musi bardzo uważać na proporcje, i w przypadku fryzury, i w przypadku ubrań.
      • ashraf Re: Sukienka slubna 05.08.13, 17:20
        Tę pierwszą miałam upatrzoną na własny ślub, jednak błyskawiczne zaciążenie jakby pokrzyżowało mi plany wink Obie sukienki są piękne, eleganckie klasyczne. Ani ślubne bezy, ani nowoczesne "nie wiadomo co". Sukienka Zielińskiej mogła wyglądać dobrze, ale jest przekombinowana i źle uszyta.
    • heca7 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:27
      Nie podoba mi się. Muszka jakby na siłę doklejona. Ale welon ładny.
      • bei Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:35
        Ladna! Ileż elegancji w prostocie. Taka bez zadęcia, ale i niebanalna.
        Ma tylko jedną wadę- zaprojektowana do drobnych bioder.
        Kasi w niej dobrze. Na pewno to delikatny i cieniutki materiał a stroszenie przy odcięciu jest specjalnie pushapowane.
        Na ujęciu gdzie panna mloda kroczy sukienka swietnie drapuje się.
    • yenna_m Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:38
      nie podoba mi się
      bardzo
    • duola77 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:51
      na szczęście w niektórych ślubach nie suknia najważniejsza
      ta - w stylu Kasi , pod ematkowy prąd

wszystkiego dobrego Kasiu smile
    • cherry.coke Re: Sukienka slubna 04.08.13, 00:56
      Mnie sie podoba, widze jaki byl zamysl - na lata 60, Twiggy, Audrey Hepburn - tylko:
      - albo muszka, albo te kwietne wzorki na welonie... gryza sie bardzo
      - dol sie dziwnie uklada w ruchu
    • rhysmeyers22 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 01:40
      okropna .bezksztaltny worek splaszczajacy biust.ta kokarda od czapy kompletnie.dawno nie widzialam tak paskudnej sukni slubnej.
      szkoda bo kobieta jest ladna,tylko schudla chyba za bardzo i buzia mizerna.
    • gryzelda71 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 07:54
      Nie podoba mi się.Ani sukienka, ani Zielińska w niej.
    • guderianka Re: Sukienka slubna 04.08.13, 08:14
      nie podoba mi się, wygląda jak za duża-podkreśla chudość KZ, fatalnie wykonczona przy dekolcie-wąsko i sztywno, talia to w ogóle porażka, dół jak jednak wielka tuba, materiał wygląda na gruby i sztywny
    • princy-mincy Re: Sukienka slubna 04.08.13, 08:34
      Powtorze za poprzedniczkami- nie podoba mi sie, fatalny dół, kokardko- muszą wyglada jakby była doczepiona bez pomysłu.

Ostatnio ładnie na swoim ślubie wyglądała dla mnie Anna Guzik, super sie wpasowala do goralskiego ślubu.
      Ładne sukienki miały tez Żona Lewandowskieho oraz Anna Czartoryska.
    • thorgalla Re: Sukienka slubna 04.08.13, 08:40
      Góra fikuśna,dół koszmarny.
      Welon jak stara firanka mojej babci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka