Dodaj do ulubionych

Jakie watki

13.08.13, 13:14
lubicie najbardziej?
Ja, podobnie jak lylaena, te w ktorych pedantki naparzaja sie z flejami.
Lubie tez naparzanki kur domowych z karierowiczkami.
Lubie tez sytuacje z zycia wziete, ale opisane z drobnymi szczegolami: co powiedzial maz, jaka mine miala tesciowa i co wtedy zrobila szwagierka.
Obserwuj wątek
    • kerri31 Re: Jakie watki 13.08.13, 13:16
      O zdradach, teściowych , umiejętnościach dzieci.
    • wuika Re: Jakie watki 13.08.13, 13:26
      Niektóre flejmy smile odnośnie: żywienia dzieci, sposobu rodzenia, niejadków / histerycznych mamusiek, żywienia zdrowego za 500zł i braku możliwości odłożenia choćby 100zł przy zarobkach typu 5k na osobę.
      Te z życia wzięte są też kul. Nowa część wątku "o złym bracie górniku" jest mniamuśna.
      Uwielbiam szwagra Chipsi wink i teściową Sadosi (gdzie jest Sadosia? znowu zniknęła, maupa wredna tongue_out ).
      'Uwielbiam' udowadnianie forumkom, że im się tylko tak wydaje, że mają lekko, łatwo i przyjemnie, a mąż jest ok, bo wyciąganie każdego zachowania partnera (np.: wrócił zmęczony i nie chciał od razu brać się do remontu / sprzątania / zakupów) jako ewidentnego przejawu zdrady / przemocy / toksycznej teściowej / toksycznego wszystkiego (i od razu rozwód) to tylko próba otworzenia oczu.
      I maj fejwryt - ogólnoforumowy trend pt: malujesz się / czeszesz / ubierasz inaczej niż ja - jesteś zapuszczoną fleją, nikt Cię nie tknie złamanym patykiem.
      • ixiq111 Re: Jakie watki 13.08.13, 13:34
        wuika napisała:
        > Te z życia wzięte są też kul. Nowa część wątku "o złym bracie górniku" jest mni
        > amuśna.

O tak!

Może konkurować z wątkiem o szefie degeneracie i mężu, który zamiast podać kompot poszedł z przełożonym na fajkę

• ichi51e2 Re: Jakie watki 13.08.13, 19:10
        Moge sie podpisac. Ze wstydem przyznam ze najbardziej lubie historie rodzinne.
    • lilly_about Re: Jakie watki 13.08.13, 13:52
      typu: mój facet czasem wychodzi na piwo, czy a) jest alkoholikiem, b) zdradza mnie, c) biega do mamusi, d) dorabia na boku i wywody ematek plus psychoanaliza na temat biednego pana, co to piwo z kumplem chce wypić
      • lillaj Re: Jakie watki 13.08.13, 14:45
        Fajne są wątki kubka w kropki, a kiedyś ani dentystki. Niestety ania zniknęła, a może się przepoczwarzyła np. w kubeksmile
    • lykaena Re: Jakie watki 13.08.13, 14:51
      Czuję się wywołana smile

Lubię jeszcze finansowewink

I te modowe, w których na coś co ktoś zalinkuje i zapyta czy ładne następuje masowe hejtowanie i przechwalanie, że "moje ładniejsze"

Oraz nieśmiertelne żółte pięty, ateiści i święta
    • lajente Re: Jakie watki 13.08.13, 14:58
      Naparzanki jakoś średnio mnie kręcą, w sumie są nudne i pozbawione większego sensu.
      Tak jak polskie współczesne seriale.
      Mało kto w takich wątkach nastawia się na argumentację a głównie na dopieprzenie na zasadzie

"skoro chcesz pracować widocznie:
      a/ masz męża, który mało zarabia
      b/ jesteś biedna i musisz pracować
      c/ nie masz zaufania do najbliższej osoby jaką jest mąż, współczuję

skoro nie chcesz pracować to:
      a/ jesteś leniem
      b/ jesteś nieudacznikiem
      c/ jesteś pasożytem

itd. itd.

Z góry wiadomo, co się w wątku pojawi, niby co tu można lubić?

• volta2 Re: Jakie watki 13.08.13, 15:06
        zdaje się, że jesteś pierwsza do tak prostego schematycznego odpowiadania, więc skąd ten komentarz?
        • lajente Re: Jakie watki 13.08.13, 15:14
          Poważnie? A możesz udowodnić?
          • volta2 Re: Jakie watki 13.08.13, 19:47
            napisałam że mi się zdaje
            niczego nie zamierzam udowadniać, przyjmuję również że mogę się pomylić co do nicka, nie chce mi się zaglądać do wątu o żonach bez kasy, ale tam chyba pierwsza leciałaś stereotypami?
    • volta2 Re: Jakie watki 13.08.13, 15:13
      ja tam lubię o teściowych i siostrach/braciach męża(ew. własnych)

o zdradach - też chętnie podczytuję, ostatnio coś rzadko temat na forum się pojawia

o pieniądzach, akurat tu milo splatają się wątki o teściowych i zdradach.

i jeszcze dość fajne o kłopotach z prawiedorosłymi dziećmi fajnie się czyta.

naparzanek drobiu z korposuczkami nie lubię, modowych tym bardziej, czystościowych też
      te o wyczynach dzieci chyba mnie najbardziej nudzą
      • konwalka Re: Jakie watki 13.08.13, 15:20
        oranyyy... korposuczki...
        korposuczki som lepsze od gotowanego boczku big_grinbig_grinbig_grin
    • anielka5 Re: Jakie watki 13.08.13, 18:53
      A ja najbardziej lubię jak emamy zaczynają udzielać "porad prawnych" i wtedy to dopiero wychodzą "jaja" i okazuje się naprawdę co kto wie. Mówiąc szczerze emama jest lepsza niż forum humorum.
    • mary_lu Re: Jakie watki 13.08.13, 19:01
      grube vs. chude suspicious
    • triss_merigold6 Re: Jakie watki 13.08.13, 19:08
      Uwielbiam wątki z motywem przewodnim feministycznym i równouprawnienia. Bawia mnie do łez.
    • yenna_m Re: Jakie watki 13.08.13, 19:43
      niezbyt długie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka