Dodaj do ulubionych

pytanie modowe:)

01.09.13, 10:19
Dziewczyny doradzcie prosze jak sie nosi tego typu buty?
sklep.gino-rossi.com/ona,gino-rossi-botki-4-k-33078-229354-p.html
zawsze mam problem bo mam szczupla lydke i wszystko mi odstaje.czy w takich butach ma odstawac? czy pasuje zalozyc je do rurek?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 10:26
      Witam,
      Śliczności. Ja bym do mini założyła;-P Kolorowe rajstopy, koszula biała, sweterek jakiś taki długaśny z paskiem. Nic innego mi do głowy nie przychodzi na szybko. Jakoś mi tak pasują do koszuli białej bardzo. Może do tego skórzana krótka kurtka. I koniecznie jakaś "miniówa",żeby nogi wydłużyć. Albo same leginsy, tylko grube i długi sweter za tyłek, typu worek, żeby było rockendrolowo. I na to skórzana kurtka. Eh... Na pewno nie do spódnic za kolanko.
      Pzdr.
      Ing
    • vilez Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 10:54
      Średnio mi się podobają, jakieś takie ciężkawe. Brakuje mi zdjęcia od przodu.
      Do rurek jak najbardziej, i do mini, jak napisała Ing.
      • kietka Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 10:59
        inguszetia, ok, ale to zestaw dla nastolatki.
        • edelstein Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 11:09

Dla nastolatki?litosci
      • princessa.of.persia Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 11:02
        mini py pasowalo bo mam dlugie nogi. ale szczupłe i powiedzcie czy to bedzie ok jak mi te buty beda odstawac w lydce, tzn beda za szerokie? kazde tego typu buty mi odstaja...
        • najma78 Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 11:10
          Jesli masz dlugie i szczuple nogi to tak, mi sie podobaja gdy troche odstaja. Inguszetia dala ci pomysly, mysle ze fajnie by wygladaly do kryjacych rajstop i dzianinowej tuniki, moze byc luzniejsza jesli gore tez masz szczupla.
    • ciastko_z_kota Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 11:06
      mają odstawać.
    • dniuy Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 12:08
      nie lubię odstających cholewek, buty dobieram tak żeby ładnie podkreślały łydkę/kostkę , więc zawsze sa to kozaczki z wszytym zamkiem
      • gryzelda71 Re: pytanie modowe:) 02.09.13, 08:17
        Kozaki podkreślające kostkę,a możesz jakieś zalinkować?
    • doral2 Re: pytanie modowe:) 01.09.13, 20:53
      te buty są paskudne i do tego mają paskudną długość, niebezpiecznie skracającą łydkę.
      w życiu bym ich nie kupiła, w szczególności za taką cenę.
      może ze stówę bym kupiła, do spodni, by zakryć tę cholewkę, paskudnie oszpecającą łydkę.
      • jadis76 Re: pytanie modowe:) 02.09.13, 08:09
        buty piękne
        moim zdaniem pasują do wszystkiego
        mam podobne z ubiegłorocznej kolekcji i najczęściej noszę właśnie do rurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka