Dodaj do ulubionych

Informacja a nawet dwie

04.08.04, 21:43

Pierwsza brzmi następująco: wątek joasiiik25 został przeniesiony na Salon i
żeby Wam było łatwiej trafić, to tutaj jest do niego adres
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=582&w=14659937
Sprawa druga: 18lipiec nie jest Lakszmi. To dla zainteresowanych.

Obserwuj wątek
    • dyrgosia Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 21:47
      a pozostałe wątki ?
      • magda1711 Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 21:50
        Ha ha!! Mówiłam ze lipiec to nie lakszmi big_grin
    • koleandra Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 21:49
      EEE, no Sammy, nie na czasie jesteś, Wszyscy już dawno wiedzą, że 18lipiec to
      nie Lakszmi.
      • kubusala Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 21:56
        teraz to juz tego watku nie chcemy, a skąd Ona moze wiedzieć,że Lipiec to nie
        Lakszmi?
        • dyrgosia Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 21:58
          sprawdziła,
          ale nie powinna tego pisać
        • 18lipiec i co kubusalo ? 05.08.04, 07:26
          Nie łyso Ci?
          Ty najbardziej na mnie najeżdżałaś, wydawałaś się taka sprytna i pewna swego.
          Nie lepsza byłaś od lakszmi wyzywając mnie od szuj i tchórzy, taka pewna, pełna
          satysfakcji i co ?
          Nie głupio Ci? Myliłaś się. I to bardzo.
    • joanna_p2 Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 22:19
      Mam pytanko czy czasem lakszmi, annakarenina i jagoda74 to nie ta sama osoba .
      Podły i chamski styl postów (zwłaszcza na "chore dziecko strata dziecka")
      pasuje . To bardzo przykre że ta osoba lub osoby nie uszanują nawet matek w
      żałobie.
      • jasmina251 Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 22:47
        też zdązyłam zauważyć specyficzy styl chamski-a szczególnie tam na forum -
        przykre że ludzie nie liczą sie z cierpieniem innych
        • kubusala Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 22:51
          A więc to o to chodziło melax, szkoda,że nam nie wyjaśniła, tylko obraziła
          ogółem. Teraz juz rozumiem, tak to obrzydliwe, nawet najgłupsza zabawa powinna
          mieć granice. Co za chamstwo!! Ja nawet na tamto forum nie wchodzę, bo serce mi
          rozrywa z żalu, a jakis śmieć ma czelność sie logować i jeździć sobie po czyimś
          nieszczęściu, nie no nie mogę.
          • jasmina251 Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 22:55
            wejż i zobacz co napisała tam annakarenina-szczyt debilizmu
            • kubusala Jasmino....... 04.08.04, 23:06
              Nie mogę tam wchodzić... byłam kilka razy i długo nie mogłam dojść do siebie.
              Serce mi rozrywało i chciało sie ryczeć, ileż te kobiety mają siły...ile wiary.
              Poza tym jak przeczytałabym jakiś durny komentarz do tego to chyba szlag by
              mnie trafił. Mam nadzieje, że tam moderatorzy są jeszcze bardziej czujni niż tu.
              Tamto forum jest dla mnie święte.
              • jasmina251 Re: Jasmino....... 04.08.04, 23:18
                rozumiem Cię-powiem Ci że jak przeczuytam te ich posty to zaczynam doceniać to
                co mam
          • melka_x Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 08:21
            > A więc to o to chodziło melax, szkoda,że nam nie wyjaśniła, tylko obraziła
            > ogółem. Teraz juz rozumiem, tak to obrzydliwe, nawet najgłupsza zabawa
            powinna
            > mieć granice. Co za chamstwo!! Ja nawet na tamto forum nie wchodzę, bo serce
            mi
            >
            > rozrywa z żalu, a jakis śmieć ma czelność sie logować i jeździć sobie po
            czyimś
            >
            > nieszczęściu, nie no nie mogę.

Kubusalo wyjaśniłam i wyraźnie zaznaczałam, że słowa o padlinie skierowane są
            do wybranych osób. Was prosiłam tylko, żebyście się zastanowiły kogo bronicie
            (bo sprawa zaczęła się od usunięcia wątków z udziałem tych nicków).

• jasmina251 Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 23:02
      "mądrości" i reklamy "inteligencji"annykareniny i jagody skasowane-spózniłam się
    • sakada Nie chcę nic mówić... 04.08.04, 23:39
      Ale powiem: "A nie mówiłam"smile

Odnośnie lipiec he, hesmile
    • kubusala Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 23:51
      A ja w dalszym ciągu nie przekonana, S.a.m.ma nie jest moim autorytetem.
      • sakada Re: Informacja a nawet dwie 04.08.04, 23:56
        Kubusalko... autorytetem może i nie, ale ona ma dostęp do tych informacji z tytułu swojego zawodu. Ona wie takie rzeczy a nie sądzę, by miała powody kłamać...

Pozdrawiamsmile
      • 18lipiec Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 07:29
        Naprawde nie jesteś przekonana czy po prostu Ci głupio ?
        Chyba zostałaś jedyna ...
        • ewa2233 Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 07:34
          s.a.m.m.y. po prostu powiedziała jakie jest zakończenie tej "książki",
          żebyście się nie męczyły z czytaniem do ostatniej strony smile)
          Brawo s.a.m.m.y ! smile

Ale fajnie było zrobić sobie testy smile
        • 18lipiec Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 08:25
          Dałaś się wkręcić jak ostatnia głupia...
          I jeszcze jaka byłaś z siebie zadowolona.
          Śmiech mnie ogarnia jak sobie pomyślę.
          • ewa2233 Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 08:37
            18lipiec napisała: > Dałaś się wkręcić jak ostatnia głupia...
            > I jeszcze jaka byłaś z siebie zadowolona.> Śmiech mnie ogarnia jak sobie
            pomyślę.

Jeśli do mnie napisałaś, to Cię informuję, że:
            - nie jestem ostania
            - ani głupia
            - wkręcić się dałam - dla zabawy smile)
            Już dawno się tak nie ubawiłam na forum!
            Ale nie TWOIM KOSZTEM, tylko "przy okazji" !
            Bo NAPRAWDĘ MNIE NIE OBCHODZI kim jesteś !
            Nie wiem, czy zauważyłaś, że ANI RAZU nie wypowiedziałam się na Twój temat!
            Ani na plus ani na minus.
            Więc się mnie nie czepiaj.
            • 18lipiec Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 09:07
              To nie było do Ciebie.
    • aga-mama-zulki Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 08:24
      Dziewczyny ja też czytałam te posty które was tak oburzyły, były straszne.Myślę
      sobie ,że nie warto na nie odpowiadać, zlekceważyć wtedy osoba która pisze
      takie bzdury nie ma satysfakcji. Po co sie denerwować , cóż są jeszcze tacy
      ludzie , którym takie posty sprawiaja radość. Głupie to ale prawdziwe.
      Pozdrawiam was ciepło.
    • elasz4 Lakszmi i 18lipiec 05.08.04, 08:35
      Ja czytałam z dużym zainteresowaniem tamten wątek, ale niestety został
      usunięty, chciałabym tutaj zawrzeć moje spostrzeżenia.
      Po pierwsze Sammy napisała, że Lakszmi i 18lipiec to dwie różne osoby.
      Po drugie ktoś rzucił pytanie skąd ona to wie ?
      Po trzecie inna forumowiczka napisała, że Sammy ma dostęp do informacji na
      podstawie których to wie.

A ja się pytama o jedno jeśli zakładałam sobie konto na gazeta.pl to
      rzeczywiście musiałam wypełnić formularz z danymi osobowymi, ale przecież nikt
      tego nie jest w stanie psrawdzić tych danych osobowych, więc prawda jest taka,
      że mogłabym mieć założonych wiele kont na rózne nazwiska i zróżnymi danymi
      osobowymi i prawda jest taka, że taki formularz nie jest wcale jakimś dowodem w
      tej całej sprawie.
      Chyba, ze Sammy zna osobiście obie te osoby, ale jest to dla mnie zbyt duży
      zbieg okoliczności, dlatego nie ważne kto jest kim w tej całej grupie, bo nie
      zabardzo jesteśmy w stanie to stwierdzić.
      Nie oszukujmy się mnie też żadna z was ani Sammy nie zna, może znać dane
      osobowe, które wpisałam do formularza, ale jaką ma gwarancję, że są prawdziwe ?
      • melka_x Re: Lakszmi i 18lipiec 05.08.04, 08:43
        Do Twoich danych nikt nie ma dostępu, zdjasie jednak, że admini mogą sprawdzić
        część IP. Jeśli ta widoczna część jest różna, to wniosek jest oczywisty.
        • elasz4 Re: Lakszmi i 18lipiec 05.08.04, 08:48
          Masz rację ale tylko częściowo. W sumie to o tym nie pomyślałam, ale z tego co
          wiem to adres IP nie jest adresem wyjątkowym i przypisanym do jednego
          komputera, po prostu ma on taki adres jaki mu się wpisze, więc sprawny
          informatyk lub osoba, która się na tym zna może się tak zabawić.
          • adzia_a Ela... 05.08.04, 08:52
            Nie, to nie jest tak, ale za długo by tłumaczyć.
            W każdym razie, ja tam bardziej ufam moderatorowi niż forumowym teoretyczkom
            spisku.
            • 18lipiec Re: Ela... 05.08.04, 09:09
              Jezu czy mi by się chciało robić to wszystko o czym pisze ela....
              Ludzie no bez przesady.
              • elasz4 Re: Ela... 05.08.04, 09:14
                Wiesz ja tutaj nie zastanawiam się czy komuś chce się coś robić czy nie chce,
                po prostu według mnie zawsze istnieje taka ewntualność, że może ktoś ma ochotę
                się pobawić i po prostu to robi.
                • 18lipiec Re: Ela... 05.08.04, 09:23
                  Tak ale to by kosztowało wiele zachodu a ja aż takim ekspertem nie jestem by
                  manipulować przy IP.
                  Poza tym każda inteligentna osoba jak się przyjrzy będzie widziała wiele różnic
                  między mną a lakszmi.
                  Sposób wypowiedzi,obecność na różnych forach,różne problemy.
    • kubusala Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 09:26
      Czy jest mi łyso?widzę, że dziś juz jesteś sobą, wczoraj byłaś bardziej miła,
      nie do poznania.
      Lipiec,dlaczego ma mi być łyso? Już nie wspomnę o tym,ze nic nam nie
      udowodniłaś, bo S.a.m.my nie może tego wiedziec na 100%-ale to nieważne.
      Ważny jest fakt,że zanim wczoraj wyszła sprawa z tym logowaniem Lakszmi i
      Lipiec itd, to i tak parę osób wcześniej podejrzewało,że Lakszmi to Ty.
      Zastanów się dlaczego tak jest. Ja miałam wczoraj świetną zabawę, przykro mi,że
      Twoim kosztem(bo domyślam się,że Cię to wczoraj ruszyło?), ale prawda jest
      taka,że Ty niejednokrotnie bawiłaś się naszym kosztem- i nie zaprzeczaj, bo
      stracę trochę czasu i powyciągam Twoje niektóre teksty.
      Więc moja droga jeśli masz do kogoś pretensje to miej do samej siebie, bo
      gdybyś była osobą sympatyczną to nikt by Cię za Lakszmi nie wziął. Jest parę
      osób na tym forum kontrowersyjnych, kłótliwych, ale jakoś tylko Ciebie
      podejrzewano, pomyśl dlaczego i wyciągnij wnioski.
      Ze swojej strony(jeśli na prawdę nie Ty pisałaś za Lakszmi)pozostaje mi tylko
      Cię przeprosić...

Kaśka
      • elasz4 Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 09:44
        kubusala napisała:

> Czy jest mi łyso?widzę, że dziś juz jesteś sobą, wczoraj byłaś bardziej miła,
        > nie do poznania.
        > Lipiec,dlaczego ma mi być łyso? Już nie wspomnę o tym,ze nic nam nie
        > udowodniłaś, bo S.a.m.my nie może tego wiedziec na 100%-ale to nieważne.
        > Ważny jest fakt,że zanim wczoraj wyszła sprawa z tym logowaniem Lakszmi i
        > Lipiec itd, to i tak parę osób wcześniej podejrzewało,że Lakszmi to Ty.
        > Zastanów się dlaczego tak jest. Ja miałam wczoraj świetną zabawę, przykro
        mi,że
        >
        > Twoim kosztem(bo domyślam się,że Cię to wczoraj ruszyło?), ale prawda jest
        > taka,że Ty niejednokrotnie bawiłaś się naszym kosztem- i nie zaprzeczaj, bo
        > stracę trochę czasu i powyciągam Twoje niektóre teksty.
        > Więc moja droga jeśli masz do kogoś pretensje to miej do samej siebie, bo
        > gdybyś była osobą sympatyczną to nikt by Cię za Lakszmi nie wziął. Jest parę
        > osób na tym forum kontrowersyjnych, kłótliwych, ale jakoś tylko Ciebie
        > podejrzewano, pomyśl dlaczego i wyciągnij wnioski.
        > Ze swojej strony(jeśli na prawdę nie Ty pisałaś za Lakszmi)pozostaje mi tylko
        > Cię przeprosić...
        >
        > Kaśka

Tak właśnie jest jak to napisałaś.
        Nigdy na tym forum od kiedy pojawiła się Lakszmi, l8lipiec czy annakarenina
        nie było takiego chamstwa, nigdy te osoby nie napisały: "O jaki śliczny
        maluszek, cudo" lub coś w tym stylu. Słyszeliśmy za to: "tłuścioch, brzydkie
        dziecko, itp.". Ja też uważam, ze można wyrażać ałasne zdanie,a le nie mogę się
        nadziwić, że te osoby są tak negatywnie nastawione i na dodatek nie są matkami,
        a wyrażają się w sposób autorytatywny chociaż nie mają doświadczenia.
        Dlatego nikt np. nigdy nie pomyślał, że ty to właśnie Lakszmi czy coś
        podobnego, bo jednak siedzę na tym forum od dawna a z takim chamstwem i brakiem
        kultury spotkałam się po raz pierwszy.
        Dlatego 18lipiec mogłaby zacząć być po prostu bardziej delikatna i
        dyplomatyczna a nie taka prosta.
        • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 09:51
          Nigdy na tym forum od kiedy pojawiła się Lakszmi, l8lipiec czy annakarenina
          nie było takiego chamstwa, nigdy te osoby nie napisały: "O jaki śliczny
          maluszek, cudo" lub coś w tym stylu. Słyszeliśmy za to: "tłuścioch, brzydkie
          dziecko, itp.".

Coś Ci się pomyliło. Ja akurat za lakszmi nie będe pisała bo nie wiem, ale ja
          nigdy nie napisałam że ktoś ma brzydkie dziecko !!!!!
          Poza tym poczytaj sobie posty niektórych mamuś i zobaczysz że potrafią być o
          wiele bardziej chamskie niż ja.
          • elasz4 Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 10:21
            Przepraszam ty tylko napisałaś, że dziecko jest grubasem.
            • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 10:23
              tak jak wiele innych osób, ale rozumiem że zauważyłaś tylko moje.
              • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 10:24
                gdyby mnie tu nie było też by ktoś napisał to samo, więc nie uzależniaj
                chamstwa od mojej obecności...
        • kubusala Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 10:18
          Tak Elu, szkoda,ze Ona tego nie dostrzega.
          • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... - do kubusiali 05.08.04, 10:25
            czego ?
      • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 09:46
        Czy jest mi łyso?widzę, że dziś juz jesteś sobą, wczoraj byłaś bardziej miła,
        > nie do poznania.

Cały czas jestem sobą. Wczoraj byłam też sobą.

> Lipiec,dlaczego ma mi być łyso? Już nie wspomnę o tym,ze nic nam nie

Dlaczego ma Ci być łyso ? Chyba moderator forum napisał dlaczego. Sądzisz że po
        co sammy to pisała? Że może jestem z nią w zmowie? Nie, napisała to bo zostałam
        bezpodstawnie oskarżona. Parę osób podejrzewało? Chyba tylko Ty. Poza tym
        najlepsze jest jak triumfowałaś jak myslałaś że ja to lakszmi i nie zdązyłam
        się przelogowac. Śmiać mi się wtedy chciało że tak się dałaś wkręcić.

mi,że
        >
        > Twoim kosztem(bo domyślam się,że Cię to wczoraj ruszyło?),

Nie tyle że ruszyło, ale jaka jestem- taka jestem, ale nie śmiałabym się z
        czyjegoś dziecka,domu,męża jak lakszmi, nie szaleję na forum "chore
        dziecko,strata dziecka" bo to już jest przesadą- jak lakszmi.Poza tym
        nawyzywałaś mnie od tchórzy oraz szuj ! No wybacz. Ale jaką ja szują jestem dla
        Ciebie?

ale prawda jest

Nie bawiłam się niczyim kosztem, wyrażałam swoje zdanie.Postów nie wyciągaj, bo
        chyba już raz to zrobiłaś. Wielokrotnie wyjasnialam że nie jestem lakszmi,
        podawałam powody, moderator to napisał, kilka dziewczyn się za mną wstawiło -
        czyli jednak nie jestem taka zła jaką mnie tu pokazujesz.

> Ze swojej strony(jeśli na prawdę nie Ty pisałaś za Lakszmi)pozostaje mi tylko
        > Cię przeprosić...

Tylko że ja nie wiem za co chcesz mnie przepraszać?
        • kubusala Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 10:00
          18lipiec napisała:

Parę osób podejrzewało? Chyba tylko Ty. Poza tym
          > najlepsze jest jak triumfowałaś jak myslałaś że ja to lakszmi i nie zdązyłam
          > się przelogowac. Śmiać mi się wtedy chciało że tak się dałaś wkręcić.

No jak widzisz, nie tylko ja. Nie czytaj tylko pochwał na swój temat,
          przeczytaj tez krytykę.
          Czy triumfowałam? Nie, mam wiele innych powodów w zyciu do triumfowania, forum
          to dla mnie zabawa, więc się bawiłam i tyle.

Kaśka
          • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 10:07
            Bardzo mało osób mnie podejrzewało,szczególnie pamiętam właśnie Ciebie.
            Uwierz mi że jak piszę coś to piszę pod swoim stałym nickiem bo zależy mi by
            było wiadomo że ja to piszę i ja tak sądzę.
            Pochwał na swój temat nie czytam,piszę tylko że ktoś mnie bronił, krytykę widzę
            na okrągło.
            Triufowałaś wczoraj i tyle, może i masz wieksze powody w co nie wątpię, ale
            wczoraj miałaś radochę, dziś widzę skrzydła opadły.
            W każdym razie wyjaśnić Ci 100 razy nie będę że nie jestem lakszmi, jak jesteś
            choć troszkę myśląca sama do tego dojdziesz.
            • kubusala Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 10:22
              Co Ty tak z tym trumfowaniem, nie przesadzaj..
              • 18lipiec Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 10:26
                A to Twoje "HAHAHAHAHAHHA! Oj lipiec się nie zdązyła przelogować."

Hahaha!
                • elasz4 Do Marty vel 18lipiec 05.08.04, 10:33
                  Wiesz z tego co się zorientowałam jesteś dość młodzutka, życie nauczy cię
                  jeszcze pokory, mam taką nadzieję i jak za parę lat może wejdziesz na to forum
                  i będziesz już szczęśliwą mężatką i mamą to zrozumiesz, że pewnych rzeczy się
                  nie mówi lub ubiera się w takie słowa żeby nikogo nie raniły, ale jeszcze
                  trochę musisz przeżyć, jeszcze parę lat z upierdliwą i wredną teściową i
                  zrozumiesz, że to co nas w życiu spotyka to zapłata za to jacy sami jesteśmy.
                  • 18lipiec Re: Do Marty vel 18lipiec 05.08.04, 13:05
                    no bo nie wiem co mam ci tu odpowiedziec.
      • danik1 Re: Do 18Lipiec.......... 05.08.04, 13:34
        kubusala napisała:

Już nie wspomnę o tym,ze nic nam nie
        mi,że
        >
        > Twoim kosztem(bo domyślam się,że Cię to wczoraj ruszyło?), ale prawda jest
        >
        > Kaśka

Kubusala z ust mi to wyjelas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • kubusala Do danik1 05.08.04, 14:48
          Ciesze się, 18Lipiec i tak twierdzi,że tylko ja tak mysle..

Pozdrawiam
          Kaśka
    • truskawkam73 Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 09:48
      Witajcie smile Zajrzałam tu przez przypadek i chciałam Wam tylko powiedzieć, że u
      mnie na biurku stoją dwa komputery (czyli dwa różne IP), a także laptop
      (trzecie IP), wszystkie są włączone, podpięte do internetu i nie widzę
      problemu, żeby pisać na każdym w odstępach kilkusekundowych. Wiem, bo ja tak
      sobie kiedyś czatowałam pod różnymi nickami (wtedy na dwóch kompach) smile))
      Pozdrawiam
      • 18lipiec Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 09:52
        Ale komu by się chciało??????
        • dorotafrancis Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 16:10
          tez sadze, ze to za duzo roboty i osoba, ktorej chcialoby sie to robic tylko po
          to, zeby udawac 2 osoby jednoczesnie na forum GW, bylaby bardzo zalosna...
      • adzia_a Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 10:43
        truskawkam73 napisała:

> Witajcie smile Zajrzałam tu przez przypadek i chciałam Wam tylko powiedzieć, że
        u
        >
        > mnie na biurku stoją dwa komputery (czyli dwa różne IP), a także laptop
        > (trzecie IP), wszystkie są włączone, podpięte do internetu i nie widzę
        > problemu, żeby pisać na każdym w odstępach kilkusekundowych.

A ja widzę wink)))) Dziewczyny, naprawdę, nie odkrywajcie Ameryki tylko
        poczytajcie co nieco.
        Z IP może być różnie, więc żeby zamieszać może podam mój przykład - mamy ileś
        tam kompów w firmie, ale moderator forum widzi tylko nasz proxy, który jest na
        drugim końcu Polski. Więc mogłabym sobie sprytnie naparzać z kompa kolegi, a i
        tak moderator wie, że to mogę być ja. Ale niekoniecznie ja, bo każdy inny
        łączący się przez ten proxy.
    • edzio_grubas No dobra, przyznaje sie bez bicia 05.08.04, 10:33
      To ja jestem "18 lipiec", "lakszmi" to "sakada" ale tylko we wtorki, "melka" ma
      inny nick "katar" do poludnia, bo potem sie loguje jako "husteczka_20"
      a "Joasiiik25" to yyy... no.... pogubilem sie..... jest moderatorem? No
      bo "sammy" to "kubusala" a skoro "wieczna-gosia" jest "mamania" to kim
      jest "gruby_edzio"??? Ojej, kim ja jestem? Niech mi ktos pomoze....
      • elasz4 Re: No dobra, przyznaje sie bez bicia 05.08.04, 10:35
        Ty wredziorze powiedz kim jesteś bardzo proszę bo mnie skręca z ciekawości.

A czytałeś może swoją pocztę dziaisj ?

Kurczę to ja już nie wiem czy mam się zwracać do Ciebie jako do faceta czy
        jesteś babką ?
        • edzio_grubas Wredziorze? 05.08.04, 10:58
          Juz sam nie wiem kim jestem, ale mozesz mi mowic "mistrzuniu"... smile)
          • elasz4 Mistrzuniu 05.08.04, 11:01
            Fajna zabawa, ale powiedz chociaż czy jesteś facet czy kobieta ?
            • edzio_grubas Re: Mistrzuniu 05.08.04, 11:05
              Oj, Ela.... jestes babka z jajami. Przeczytaj sobie, co napisalem (-am) do
              Joasika w temacie lodow na Starowislnej...
              • edzio_grubas I sprawdz priv 05.08.04, 11:06
              • elasz4 Re: Mistrzuniu 05.08.04, 11:14
                No cóż jak się piszę to nie widać czy coś się zmienia na forum wiec jak już
                wysłałam wiadomość to przeczytałam, ze jesteś 100% babką, bo gdybyś była
                facetem to już byś się cieszyła z tego miliona dolaraów, który dostanie
                pierwszy facet, który urodzi dziecko.

A spodziewacie się chłopca czy dziewczynki ?
                • edzio_grubas Re: Mistrzuniu 05.08.04, 11:30
                  Heh... teraz juz wiesz skad nick: jestem gruby(a) z powodu ciazy a Edzio
                  sugeruje plec dzidziusia ale nie imie!! Bo raczej bedzie Kubus albo Szymek.
                  • elasz4 Cześć ....... grubciu 05.08.04, 11:50
                    No już wiem jaki masz swój nick, rzeczywiście wystarczy prześledzić i można
                    łatwo się dowiedzieć jeszcze raz dużo zdrówka życzę i leciutkiego porodu, bo z
                    tego co czytałam to twój pierwszy.
                    • edzio_grubas Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 11:55
                      A jak sie dowiedzialas?
                      • elasz4 Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:10
                        Po prostu przeanalizowałam sobie twoje posty, po prostu pobawiłam się trochę w
                        Herkules Poiret.
                        • 18lipiec Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:17
                          Eekhhmm.... w co/kogo Ty się pobawiłaś???????????!!!!!!

Nie można bawić się w Herkules Poiret, tylko co najwyżej w HERKULESA POIROT !

No nie,,,Christie w grobie się przewraca.

• elasz4 Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:19
                            Tak masz rację po prostu nie pamiętałam jak piszę się nazwisko i rzeczywiście
                            fatalnie wyszło.
                            Ale w końcu czasami można popełnić błąd i przekręcić nazwisko szczególnie obce.
                            • 18lipiec Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:25
                              Wiesz,jak się nie pamięta to się nie udaje oczytanej i nie robi się takich
                              byków bo wstyd.
                              Nie, nazwiska i imienia nie wolno przekręcać- to bardzo nieładnie.
                              • elasz4 Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:26
                                Ale ty jesteś żałosna.
                              • edzio_grubas No do pierona jasnego! 05.08.04, 18:40
                                Lipiec, bo Ci znowu kaze aportowac kijek!
                            • jagienkaa Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 16:21
                              ej ela trzeba bylo zwalic na literowkewink
                          • dorotafrancis Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:28
                            18lipiec napisała:

> Eekhhmm.... w co/kogo Ty się pobawiłaś???????????!!!!!!
                            >
                            > Nie można bawić się w Herkules Poiret, tylko co najwyżej w HERKULESA POIROT !
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > No nie,,,Christie w grobie się przewraca.
                            >
                            Zwlaszcza, ze A. Christie byla Angielka, wiec za pewne przewraca sie w grobie
                            widzac bledy gramatyczne w jezyku polskim... smile

Tak naprawde to cie lubie, lipiec. Lubie i szanuje ludzi, ktorzy maja swoje
                            zdanie na dany temat...

pozdrawiam
                            • 18lipiec Re: Cześć ....... grubciu 05.08.04, 12:32
                              Tak naprawde to cie lubie, lipiec. Lubie i szanuje ludzi, ktorzy maja swoje
                              > zdanie na dany temat...

aż się zaczerwieniłam z radości smile))))))
                              pozdrawiam
                            • elasz4 Dorotafrancis 05.08.04, 12:35
                              Wiesz dziwi mnie to, że błąd, przejęzyczenie się jest wyśmiewane.
                              Nie udaję osoby oczytanej, bo nigdzie tego nie napisałam.
                              Fakt, że uwielbiam Agathę Christie i jej głównych detektywów, ale pisząc to do
                              Grubcia i nie kreowałam się na osobę światową i oczytaną, a obrażanie ludzi nie
                              uważam, ze to oznacza, że ktoś ma swoje zdanie.
                              Wiesz co podoba Ci się 18lipiec, bo jeszcze Cię nie obraziła, ale uważaj a nóż
                              nie będzie jej się podobać kolor skóry twojego dziecka lub rówie coś
                              absurdalnego.
                              • 18lipiec Re: Dorotafrancis 05.08.04, 12:48
                                Jestem bardzo tolerancyjna dla każdego koloru skóry więc nie wymyślaj.
                                • elasz4 Re: Dorotafrancis 05.08.04, 12:52
                                  Sorki, ale ja nie pisałam tego do Ciebie tylko do Dorotyfrancis, jak i o
                                  Herkulesie pisałam do Edzia Grubcia.

Do ciebie zwróciłam się w poście Do Marty vel 18lipiec, ale jakoś nie byłaś
                                  łaskawa odpowiedzieć.
                                  • 18lipiec Re: Dorotafrancis 05.08.04, 13:02
                                    Nieważne do kogo, ważne o kim.
                                    Nie przypisuj mi czegoś o czym nie robię, a już tym bardziej śmianie się z
                                    koloru skóry córki dorotyfrancis bo jest śliczna.Ok ?
                                    • dorotafrancis Re: Dorotafrancis 05.08.04, 14:24
                                      18lipiec napisała:

> Nieważne do kogo, ważne o kim.
                                      > Nie przypisuj mi czegoś o czym nie robię, a już tym bardziej śmianie się z
                                      > koloru skóry córki dorotyfrancis bo jest śliczna.Ok ?

Dzieki smile
                              • dorotafrancis Re: Dorotafrancis 05.08.04, 14:22
                                elasz4 napisała:

> Wiesz dziwi mnie to, że błąd, przejęzyczenie się jest wyśmiewane.

Alez ja sie z nikogo nie smeje... Wiem, jaki byla idea zdania o A. Christie,
                                tylko, zabawny byl fragment o tym przewracaniu sie w grobie... smile

> Nie udaję osoby oczytanej, bo nigdzie tego nie napisałam.
                                > Fakt, że uwielbiam Agathę Christie i jej głównych detektywów, ale pisząc to
                                do
                                > Grubcia i nie kreowałam się na osobę światową i oczytaną

Jejku, coz cie tak ugryzlo? Kompleksy masz jakies, czy zly dzien???

, a obrażanie ludzi nie
                                >
                                > uważam, ze to oznacza, że ktoś ma swoje zdanie.

Oczywiscie, ze to dwie rozne rzeczy ale dalej twierdze, ze lipiec nie obraza.
                                To , ze powiedziala/napisala, ze czyjes dziecko jest grube?? Co z tego??? Male
                                dzieci czesto sa tlusciutkie i dobrze (nie do przesady oczywiscie)! Bo jak
                                choruja, to czesto traca na wadze, wiec jakby byly chudzitkie to sie moga
                                przemienic w szkieletorki smile. Moja Iza tez jest grubiutka, na sliczne faldki na
                                udach i dziurki na lokciach i kolanach. Jak ktos mi mowi,ze mam grube dziecko,
                                wrecz jestem z tego dumna!

> Wiesz co podoba Ci się 18lipiec, bo jeszcze Cię nie obraziła,

Sluchaj, to prawda, nie obrazila mnie nigdy! Powtarzam jeszcze raz, 18lipiec ma
                                swoje zdanie, krore czesto prezentuje na lamach Forum. To ze jej zdanie jest
                                inne niz zdanie 90% polskiego spoleczenstwa, to oznacza, ze jest gorsze? NIE!
                                Poza tym nigdy nie wdalam sie w dyskusje z lipiec bo czesto mam podobne zdanie
                                do niej (i tu pewnie narobilam sobie wrogow na forum), a nie widze powodu do
                                postow typu: 'masz racje, lipiec' albo 'wyjelas mi to z ust' czy 'znowu masz
                                racje' etc... I jeszcze jedna rzecz; dyskusja, czyli wymienianie pogladow
                                (zwlaszcza roznych) nie jest obrazaniem nikogo!

Rzecz ma sie zupelnie inaczej w przypadku Lakszmi - ona obraza a nie wymienia
                                pogladow. Post, ktory napisala na temat Joasiiik25, jej syna i mieszkania byl
                                nizej poziomu moich dwoch owczakrow niemieckich nie wspominajac juz o kocie
                                Ozzim smile

ale uważaj a nóż
                                > nie będzie jej się podobać kolor skóry twojego dziecka lub rówie coś
                                > absurdalnego.

1. Jezeli komus nie podoba sie cokolwiek, co dotyczy mojej rodziny (meza,
                                corki, matki, ojca, rodzenstwa, zwierzat), to moze sobie podyskutowac albo
                                jesli nie odpowieda mu kolorystyka nie ogladac zdjec, ktore umieszczam na
                                forum 'Zobaczcie'.

2. 23 lata mojego zycia odmieszkalam w Polsce i nigdy ale to nigdy nie bylam
                                rasistka w najmniejszym nawet stopniu. Co wiecej moj poglad jest nastepujacy
                                (zdaje sobe sprawe, ze tu zwieksze grupe swoich wrogow na Forum): inteligentny
                                czlowiek nie moze byc rasista! Dlaczego? A dlatego, ze nie ma zadnych dowodow
                                na wyzszosc jakiejkolwiek rasy ludzkiej nad inna rasa ludzka!! Sa roznice
                                kulturowe, cywilizacyjne no i przede wszystkim roznice w wygladzie, ktore
                                wynikaja z dostosowania sie do klimatu (im blizej rownika, tym ludzie
                                ciemniejsi, gdyz czarna skora i rodzaj wlosow sa bardziej odporne na promienie
                                sloneczne). To tak jak wilk czy lis polarny jest inny niz ten z Europy, a
                                mieszkaniec Skandynawi wyglada inaczej niz mieszkaniec poludniowej Europy a i
                                jeden i drugi naleza do rasy bialej.
                                Inteligentna osoba o tym wie, a lipiec bez watpienia taka jest.
                                A jak ktos z duma nazywa siebie rasista, to nie podtrzymuje z nim kontaktu,
                                gdyz nie odpowiada mi jego poziam intelektualny. I dodam jeszcze, ze taki
                                poglad mialam na dlugo dlugo wczesniej niz poznalam mojego meza.

Wracajac jeszcze do mojej corki, to stwierdzam, ze kolor skory ma wlasnie, taki
                                jaki wiekszosc tych dumnych ze swojej przynaleznosci do rasy bialej chce miec,
                                tylko ze oni leza plackiem calymi dniami na sloncu a ona tego robic nie musi.

No to ladny strzlilam wyklad....

Jezeli w mojej wypowiedzi jest cokolwiek, co moglo spowodowac, ze ktos poczul
                                sie ponizony, wysmiany, upokorzony lub obrazony, z gory przepraszam, gdyz nie
                                bylo to moim zamiarem.

Pozdrawiam serdecznie
    • ulkapolla Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 10:39
      Dziewczyny,
      Wklejam link do strony, gdzie mozna naprawde duzo sie dowiedziec na podstawie
      adresu IP. Moze to udowodni niektorym, ze moderator forum moze sie upewnic w
      100%, ze lakszmi to nie lipiec, chociaz dla mnie to jest jasne do poczatku.
      18lipiec ma moze specyficzne poczucie humoru ale nie jest chamska a ta druga i
      owszem.
      www.ripe.net/db/whois/whois.html
      • joasiiik25 Re: ktos obiecal mi lody..... 05.08.04, 10:42
        ta pani o nicku "edzio" czekam co z tymi pysznymi lodami?oczywysice w krakowie
        • edzio_grubas Lody na Starowislnej 05.08.04, 11:01
          Joasiku, to znaczy... sakado... yyy sammy?? Napisalem wczoraj,ze to ja raczej
          nie mam czasu... Ale moze jutro do poludnia? O ile nie urodze wczesniej (koniec
          39 tyg)... Zdradzilam (-em) sie?
          • joasiiik25 Re: Lody na Starowislnej 05.08.04, 11:03
            oki daj znac na priv ja jestem do niedzieli w krakowiesmile i nie urodz PROSZE
            • edzio_grubas Sprobuje 05.08.04, 11:08
              W razie czego zawiaze nozki na supelek i nie popuszcze! Wiesz gdzie jest ta
              lodziarnia? Jesli nie, to napisz w ktorym miejscu Ci pasuje sie spotkac.
              Wezmiesz bobasa ze soba?
              • joasiiik25 Re: Sprobuje 05.08.04, 11:33
                oczywiscie ze wezmne...moja siorka mieszka niedaleko kina kijow z pokoju mam
                widok na JUbilata i wisle oraz wawel...wiem ze na rynke jest blisko...tyle moge
                ci na ta chwile powiedziec

jestem chetna na lodysmile i spotkanie
                • edzio_grubas Re: Sprobuje 05.08.04, 11:41
                  Mozemy sie umowic na Rynku pod skarbonka. Tylko ze trzeba bedzie troche podejsc
                  do tej lodziarni (3 przystanki tramwajem). Daj znac na prv o ktorej godzinie Ci
                  pasuje.
      • elasz4 Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 10:44
        Niestety stronka jest po angielsku a nie znam tego języka bardzo dobrze, zeby
        móc czytać język techniczny, więc jak dla mnie jest mało przydatna.

Ja na temat adresu IP wypowiedziałam się z własnego doświadczenia, ale nie mam
        wiedzy teoretycznej na ten temat więc trudno mi z kimś polemizować. Fakt, ze
        TRUSKAWKAM potwierdziła to co ja wiem dlatego nie am sensu dalej ta dyskusja.
        • joasiiik25 Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 10:49
          na podstawie IP faktycznie da sie sprawdzic kto jest kim,jezeli dziewczyna
          sprawdzala i widac ,ze oba nicki maja rozny adres IP to nalezy wierzyc,ze 18
          lipiec to nie lakszmi...

chyba sie powtarzam ale cozsmile zycze milego dnia i dochodzenia dla mnie jest to
          juz dawno wyjasnione i nie sadze,zeby pani lakszmi sie pojawila tu na forum

pozdrawiamsmile
        • ulkapolla Re: Informacja a nawet dwie 05.08.04, 10:54
          Wpisz w okienko fragment adresu i kliknij Search. Wyskakuja dane z adresem i
          nazwiskami. Trudno chyba by bylo pisac jednoczesnie z roznych miast. Ale moze
          niektorzy potrafia ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka