ekaczmarczyk 09.09.13, 20:48 Sie wybralam , pierwszy raz w zyciu. Na 19- ta. Niedawno wrocilam. OJP... W zyciu tak w dooope nie dostalam juz sie ledwo ruszam. Trzymajcie kciuki co bym jutro wstala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Aerobik.. 09.09.13, 20:53 Jeszcze kilka razy i się przyzwyczaisz do takiego wysiłku. Ja wolę na fintesie ćwiczyć tzw abf czy abt. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Aerobik.. 09.09.13, 20:53 Życzę wytrwałości! Jeśli wytrzymasz pół roku, to potem już nie będziesz mogła żyć bez tego typu "dostania w dooopę" Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 09.09.13, 20:58 Oby. Teraz siedze i usypiam syna. Za chwile mam w planie wstac i isc po cos do picia Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:04 Wstalam, doszlam, wrocilam czy mam sie jutro spodziewac kryzysu? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:11 Mnie na początku po brzuszkach bolały żebra. Jakbym miała je stłuczone po wypadku samochodowym, a uda bolały zwłaszcza po schodzeniu po schodach czy kucaniu czy czymś podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:21 U mnie w bloku, przez 3 dni, ma byc problem z windami. Mam nadzieje ze beda chociaz jezdzic na zmiane, bo mieszkam na 9 pietrze. jak nie to bede prosic znajomego strazaka co by mnie drabina do domu zawozil Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:18 Nam raz zrobili aerobik na wfie, miałyśmy do wyboru - albo iść, albo zostać i grać w siatkówkę. Moje ciepłe uczucia do tej dyscypliny są ogólnie znane, to poszłam. Pierwszy raz w życiu żałowałam, że nie zostałam na siatkówce... Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:23 Powiem Wam ze dostalam poweru jak zobaczylam dwie babki kolo 60-tki. Powiedzialam sobie, ONE MOGA TO JA TEZ Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Aerobik.. 09.09.13, 21:39 A ja uwielbiam patrzeć na "swoje" babeczki 60+ jak tańczą sexy dance. Robią to wprost znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Aerobik.. 09.09.13, 23:43 no i fajnie, najgorzej to jest sie ruszyc z domu, ale jak juz sie wyjdzie...... Jak sie dobrze porozciagała po wszystkim, top ci jutro bedzie mniej bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 10.09.13, 06:02 Wstalam. najgorzej bola uda. Ale dam rade.. Ide jutro znowu Odpowiedz Link Zgłoś
merit_p Re: Aerobik.. 10.09.13, 07:57 Pierwsze 3 tygodnie będą ciężkie, później już nie będzie tak bolało Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Aerobik.. 10.09.13, 08:51 Ja robie 3x w tygodniu body attack, raz w tygodniu plywanie plus 2x pilates. Jak mam czas ale glownie w weekend ide na lyzwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Aerobik.. 10.09.13, 08:59 Uwielbiam to zmeczenie i ból potreningowy. Po piatym razie będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
myrcella Re: Aerobik.. 10.09.13, 09:04 Aby uniknąć zakwasów po takim wysiłku (po długim nic nierobieniu) polecam gorącą kąpiel wieczorem i aspirynę (lub 2 głębsze mocnego alkoholu) na noc. Chodzi o to aby jak najdłużej utrzymać rozgrzane mięśnie. Takie dostałam instrukcje po I aerobiku i podziałało Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Aerobik.. 16.09.13, 22:56 polecam gorąc > ą kąpiel wieczorem i aspirynę (lub 2 głębsze mocnego alkoholu) na noc. Chodzi o > to aby jak najdłużej utrzymać rozgrzane mięśnie. > Takie dostałam instrukcje po I aerobiku i podziałało Co za bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Aerobik.. 16.09.13, 18:44 gratuluję ja w ubiegłą sobote byłam na konwencji fitness-7 godzin ćwiczeń było git Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aerobik.. 16.09.13, 21:52 Hej bylam dzis trzeci raz.. Nogi wchodza w doooopke. Tylko nogi poki co. Ale ja mam noge po operacji kilka cm wezsza, w lydce i 2 cm krotsza. Po trzydziestu paru latach wychodzi wszystko. A i kregoslup przydaloby sie wymienic Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: Aerobik.. 17.09.13, 11:07 Ja w czw idę na zumbę po 1,5 roku przerwy (ciążą+ opieka nad Małym) i też się zastanawiam, jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmomika Re: Aerobik.. 17.09.13, 11:14 ja na basen chodze codzennie + ECH od czasu do czasu, boczki Tiffany i takie tam. Czuje, ze zyje, nigdy nie leczyłam się alkoholem. Pomaga rozciąganie - to poleca moje guru Jilliann Rozciągne dobrze mieśnie po ćwiczeniach zakwasy sa mniejsze a z czasem w ogole ich nie ma! A Ty się tak nie szarżuj, nie ćwicz, jak czujesz bół - nie cwicz intensywnie, skup się na rozciąganiu, - joga albo basen. Dawaj odpocząć mięśniom. Ból zniechęca do konsekwentnych cwiczeń! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś