mamulka-kubulka 05.08.04, 11:16 Znowu zaczynam ,ale ciekawość jest silniejsza .Skad joasiiik25 zna laszkmi. To by duzo wyjasniło. Z postów wynika ze sie znacie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:19 bo to moze ja jestem lakszmi tak? nie znam jej i nie mam zamiaru poznawac a masz byc prawo ciekawa nie powiem,ze gdy przeczytalam twoj post "szczeka mi opadla" o boze..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:25 Laszkmi pisala cos o Twoim mieszkaniu i jeszcze cos zaraz poszukam .Moze to jest osoba ktora jest o cos zazdrosna nie wiem dlaczego odnosze takie wrażenie pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:26 tak bo lakszmi jest sąsiadką joasiik. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas do lipca 05.08.04, 11:33 A swistak siedzi... bo sreberka byly szmuglowane... Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Re: do lipca 05.08.04, 13:43 Wiesz co jesteś super, ale się uśmiałam. Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, ze ten twój nick Edzio_Grubas jest SUPER i może byś przy nim została. Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Do Edzia 05.08.04, 13:50 Wiesz co jesteś super, ale się uśmiałam (z tych sreberek świstaka) Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, ze ten twój nick Edzio_Grubas jest SUPER i może byś przy nim została. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:27 jakbys byla w temacie od poczatku to byc wiedziala,ze udostepnilam zdjecia wiec z ta ma te durna informacje Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:38 Buahahahaha,no nie no............................znowu zaczynacie? Znowu beda takie jaja jak wczoraj )))? To ja sie nie ruszam sprzed kompa. Temat na dzisiaj: czy lakszmi to jaosiiik25 ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:40 i niech ktos tylko sprobuje zaprzeczyc,ze ja to nie ona a ze ona to nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Lakszmi to sammy albo wieczna-gosia 05.08.04, 11:47 No i ja tez sie nie rusze! I bede tyc jeszcze wiecej a klawiatura sie bedzie tylko odsuwac, bo brzusio bedzie przeszkadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:41 ok ,ale bylo tez cos o tobie jakis watek o ciuchach itp jestem jak najbardziej po twojej stronie nie rozumiem jak mozna byc takim bezczelnym jak ona ,ale tak sobie pomyslałam ,ze moze ona XCiebie skas zna i jest o cos zazdrosna to by tlumaczyło jej zachowanie pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:46 nie mam nic do ukrycia byly to nasze rodzinne zdjecia i ja tez tam bylam,a co do ciuchow to niech sie wypcha jest zazdrosna ze tak dobrze wygladam...chyba o to jej chodzi 3 miesiace po porodzie a ja kupuje dzinsy rozmiar S jestem z siebie dumna bo zawsze bylam szczupla Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: do joasiiik25 05.08.04, 11:51 joasiiik25 napisała:i niech ktos tylko sprobuje zaprzeczyc, ze ja to nie ona a ze ona to nie ja... To nie ja byłam ewą !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: do joasiiik25 05.08.04, 13:39 joasiiik25 napisała: >> > 3 miesiace po porodzie a ja kupuje dzinsy rozmiar S jestem z siebie dumna bo > zawsze bylam szczupla matko, aska.................. nic cie nie nauczyla ta durna sprawa, nic a nic )))) dawaj, dawaj, ciagnij dalej takimi tekstami to znow bedzie na forum goraco haha Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Gagunia ma rację! 05.08.04, 13:58 No cóż , pozostaje tylko wierzyć że bystrość i intelekt nadejdą z wiekiem (chociaż kto wie...) )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciacial26 Re: Gagunia ma rację! 05.08.04, 14:09 a raczej nie ma racji,czy teraz kazda z nas ma uwazac to co pisze, czy ma sie bac atakow lakszmi i bog wie kogo jeszcze.Dziewczyny dajcie na luz a swoja droga to gratuluje asiu Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Ewciacial26 05.08.04, 14:15 Przecieżw żaden sposób Jej nie atakuj! Czy ja też mam nie wyrażać swojego zdania bo mam się obawiać ataku? Nie napisałam nic wulgarnego,opbraźliwego,hamskiego, więc chyba jest ok, nie? Swoją drogą nie mam z czym dać sobie spokoju bo nic nie zaczynałam , żądnego podstępu... Napisałaś: > a swoja > droga to gratuluje asiu Mogę wiedzieć czego? Bo raczej niczego nie udowodniła tym swoim wczorajszym postem, bo jak widać lakszmi to nie 18lipiec... Bosheee... Odpowiedz Link Zgłoś
ewciacial26 Re: Ewciacial26 05.08.04, 14:22 wydaje mi sie ze celowo nakrecacie niektore tematy,nie wiem do czego tyczylo sie stwierdzenie o nauczeniu sie...przeciez ona nic nie napisala,olala lakszmi i tyle czy wy musicie szukac sensacji?oj dziewczyny nie ladnie a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: Ewciacial26 05.08.04, 14:17 Pierwsze zdanie powinno brzmiec: Przeciez w zaden sposob jej nie atakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: do joasiiik25 05.08.04, 15:20 Ten tekst to kolejny przykład na to jaka joasiik jest ograniczona. joasiiik25 napisała: > nie mam nic do ukrycia byly to nasze rodzinne zdjecia i ja tez tam bylam,a co > do ciuchow to niech sie wypcha jest zazdrosna ze tak dobrze wygladam...chyba o > to jej chodzi > > 3 miesiace po porodzie a ja kupuje dzinsy rozmiar S jestem z siebie dumna bo > zawsze bylam szczupla Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Jakie zazdrośnice???? 05.08.04, 15:38 No jakie? Bo niby czego mamy np zazdrościć? Poza tym jak widać to mało powiedziane że ograniczona... Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 Re: do joasiiik25 05.08.04, 14:20 proponuje do rozwikłania tej zagadki wynajc detektywa Rutkowskiego....... on najszybciej sobie z tym poradzi!!! detektywie przybywaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: do joasiiik25 05.08.04, 15:42 Proponuję, aby każda z nas wkleiła swoje zdjęcie, będzie nam sie lepiej dyskutowało, bo tak, to raczej jest bezosobowo. Odpowiedz Link Zgłoś