barbibarbi 19.09.13, 14:53 Robię porządek na strychu i wygrzebałam zapomniane buty. Timberlandy mało chodzone, kilka razy dosłownie. Sprzedać, wyrzucić czy się przydadzą? Chodziłybyście w takich, zimą na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: takie buty mam 19.09.13, 14:55 pewnie, że bym chodziła. Timberlandy fajne są. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: takie buty mam 19.09.13, 15:01 gdyby szczęście posiadania ich już na mnie spadło, wykorzystałabym je do prac ogrodowych, Albo do spacerów z psem w porach, gdy wygląd jest mi obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: takie buty mam 19.09.13, 15:01 But ogólnie ok ale kolor zupełnie nie mój. Ale zimą bym chodziła jak najbardziej. Na spacer, wypad do lasu czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: takie buty mam 19.09.13, 15:39 Sprzedaj. Na 100% ktos wezmie. Daj w opisie "limitowane" Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: takie buty mam 19.09.13, 15:42 Timberlandy są super! Ja bym chodziła jak znalazł na spacery z psem po polach. Przypomnialas mu tym wątkiem ze muszę coś kupić tego typu bo w zeszłym roku zajechalam moje poprzednie spacerowe trapery Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: takie buty mam 19.09.13, 15:49 Daj w opisie "limitowane" limitowane to chyba masz zwoje pod kopulka Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: takie buty mam 19.09.13, 17:47 Jezu... Co was ugryzlo? Z serca radze - ja takiego modelu w timberlandzie nie widzialam a zagladam a faktycznie super - drzewko smieszne ze wyzlocone ale to wlasnie na plus - teraz takie modne. Radze bo moim zdaniem to nie jest bucik ktory po wielkim trudzie cichaczem opchnies a na ktorym moze dziewczyna spokojnie zarobic Pogielo was? Okres macie? Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: takie buty mam 19.09.13, 19:15 Lyskacz to mam permamentny PMS jakbys nie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: takie buty mam 20.09.13, 01:13 Sprzedaj. Na 100% ktos wezmie. Daj w opisie "limitowane" I "jak zara", "kasia tusk" Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: takie buty mam 19.09.13, 17:43 jaki to rozmiar i ile za nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: takie buty mam 19.09.13, 18:11 40, ale chyba je zostawię, może się w zimie przydadzą. To jest ten model: www.google.pl/search?client=firefox-a&hs=RSz&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=duw6UtKpCsqGtAaRjoEI&ved=0CCwQsAQ&biw=1040&bih=456&dpr=1.54&q=Timberland%20Smooth%20Rock#facrc=_&imgdii=_ Odpowiedz Link Zgłoś
tais86 Re: takie buty mam 19.09.13, 18:26 bardzo fajne! do sportowej kurtki nosiłabym z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
gonabe Re: takie buty mam 19.09.13, 19:15 fajne, ubierałabym jak śniegowce na wyjazd na narty, w góry. Do dżinsów i puchowej kurtki Jak znalazł... chyba że jesteś puszysta, wtedy mogłabyś wyglądać nie do końca ok. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: takie buty mam 19.09.13, 19:26 Witam, Poniosło ich trochę z tym logo. Bardzo ładne logo mają, ale traci na urodzie przy tej wielkości i robi się jakieś takie nachalne. Ja bym sprzedała. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: takie buty mam 19.09.13, 20:42 Nigdy nie lubiłam tej firmy. Sznurówki jak w łyżwach i ten kolor . Dobrze któraś tam wyżej pisała , potraktuj jakąś farbą , zetrzyj pumeksem , zniszcz może będą jakoś wyglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: takie buty mam 19.09.13, 20:52 Jak się trochę ubrudzą i rozejdą, to będzie o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: takie buty mam 19.09.13, 21:34 kkalipso napisała: > Dobrze któraś tam wyżej pisała , potraktuj jakąś farbą , zetrzyj pumeksem , zni > szcz może będą jakoś wyglądać . Po co niszczyć pumeksem dobre, skórzane buty? Zupełnie bez sensu. To już lepiej sprzedać niż traktować tarka i farbą. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: takie buty mam 19.09.13, 21:55 Nie jestem pewna ale zaryzykuję ! Myślę , że oryginalny model tych butów wygląda tak ...Podróbce tak naprawdę nic nie pomoże , nawet pumeks . Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: takie buty mam 19.09.13, 21:58 A nie wpadłaś na to, że to są dwa różne modele? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: takie buty mam 19.09.13, 22:05 A ty jesteś pewna czy tak tylko przypuszczasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: takie buty mam 19.09.13, 22:10 Skoro jest na ich stronie to raczej nie jest podróbka. Klik! Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: takie buty mam 19.09.13, 22:53 A po czym wnosisz, że nie? Na stronie jest adres, telefon. Poza tym wpisz w google timberland smooth rock. Jak rozumiem podróbki są już tak szałowe, że mają własną nazwę? Wiem, że logo wali po oczach ale to nie znaczy, że to podróbka. Poza tym, to co Ty pokazałaś jest tylko "trochę" podobne więc nie wiem dlaczego uważasz, że to podróbka. No i podrabia się raczej modele chodliwe a nie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: takie buty mam 19.09.13, 20:54 fajne w sumie.... sprzedać.Może ktoś się połasi. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: takie buty mam 19.09.13, 21:28 barbibarbi napisała: > ... Chodziłybyście w takich, zimą na przykład? Ja nie, ale tylko z powodu koloru. Mieszkam przy takiej "ulicy", że białe buty byłyby jednorazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: takie buty mam 19.09.13, 22:24 Dla mnie nie do przyjęcia. Ani na sportowo, ani casualowo, ani w jakimkolwiek innym stylu. Bajka nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: takie buty mam 19.09.13, 22:26 Sprzedaj, pewnie ktoś kupi . Dla mnie koszmarnie brzydkie, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: takie buty mam 19.09.13, 22:47 barbibarbi napisała: > Robię porządek na strychu i wygrzebałam zapomniane buty. Timberlandy mało chodz > jakby tak przykrecic do podeszwy plozy to bylyby swietne jako lyzwy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: takie buty mam 19.09.13, 22:49 > jakby tak przykrecic do podeszwy plozy to bylyby swietne jako lyzwy hehe teraz doczytalam, ze nie mnie pierwszej sie tak skojarzyly Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: takie buty mam 19.09.13, 23:00 Swietne te buty, gdyby byly odrobine mniejsze, licytowalabym do upodlenia Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: takie buty mam 20.09.13, 08:55 Ja bym takich nie założyła (dla mnie to outdoorowa wersja białych kozaczków), myślę jednak, że na allegro na pewno znalazłabyś amatorki na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: takie buty mam 20.09.13, 09:02 A białe kozaczki gdzie? Wyszykowane już na nowy sezon? Odpowiedz Link Zgłoś