Dodaj do ulubionych

Gdzie pani to kupila?

• zolla78 Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 12:25
      Pytam i bywam pytana. Jest mi miło jak ktoś mnie pyta i zawsze byłam potraktowana bardzo sympatycznie jak ja pytałam.
    • majawrzosowa Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 12:45
      pytam. problemu nie mam.
    • blond_suflerka Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 12:53
      Kiedyś pytałam częściej, teraz już dawno nie bo jakoś nie było okazji ale nie miałabym z tym problemu. No chyba, że wyraz twarzy danej osoby byłby wyraźnie niezachęcającybig_grin
      A zareagowałbym normalnie-powiedziałabym gdzie kupiłam i tyle. W ogóle nie rozumiem tej opcji, że kobiety nie lubią jak inne ubierają się w to samo.
      • bergamotka77 Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 13:11
        Chyba ze to solejrolia byla wink No wlasnie za granica to naturalne, ludzie sa bardziej otwarci. Mnie ostatnio pytano latem o pomaranczowa torbe z Zary - ma fajny odcien. Wlasnie zapytalabym ja moze gdyby byla sama. Poza tym kazdy inaczej "ogrywa" dana rzecz. Ale sfochowane ksieznuczki sie trafiaja w naszym pieknym kraju!
    • agaja5b Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 13:22
      Gdzie kupiła to nie pytam raczej, chyba ze znajomą, ale zdarza mi się obcej osobie powiedzieć że ma coś pięknego, albo wyjątkowo do niej pasującego. Sama bywam pytana, odpowiadam bez fochów.
    • lilly_about Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 13:42
      O ciuchy to chyba nie, ale raz zapytałam kobietę o zapach jej perfum i raz kelnerke w nadmorskiej miejscowości o kolor włosów, ale ona sie sfochowała, że ma wypłowiałe i mam sobie z niej żartów nie robic.
      • 3fanta Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 14:44
        Kiedyś kupiłam córce kurtkę na Allegro i ona bardzo ładnie pachniała.Napisałam do babki maila w czym ona to wyprała bo to super zapach jest.Kurtka zimowa kupiona 2 miesiące temu i zapach dalej jest.Odpisała,ze w płynach niemieckich pierze.Dozorczynię spytałam o płyn do mycia klatki schodowej bo też mi zapach spasował to powiedziała,że nie pamięta bo to z jakiejś duzej butli do butelki po Ajaxie zlewa
        • czar_bajry Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 15:03
          nagminniebig_grin
    • eilian Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 16:37
      mam wrażenie, że to nieco burackie. Sama nigdy bym nie zapytała, zapytana, udzieliłabym zapewne wymijającej odpowiedzi.
      • bergamotka77 Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 17:12
        Eilian dlaczego burackie? W czym ci to przeszkadza? mPonizej mialo byc solaris nie solejrolia sorry!
        • eilian Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 17:18
          no tak czuję po prostu, trochę to jednak naruszanie prywatności, aż by się miało ochotę odpowiedzieć: "a co panią to obchodzi, albo "nie pani interes", to oczywiście byłoby zbyt chamskie, dlatego w ten sposób bym nie odpowiedziała, ale znając siebie to bąknęłabym po nosem, że nie pamiętam, albo coś w tym stylu.
    • franczii Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 19:34
      A w zyciu bym nie zapytala. Dziecku to jeszcze ujdzie, moze nie wiedziec ale trzeba mu wytlumaczyc, ze tak sie ludzi nie zaczepia.
    • klubgogo Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 19:48
      Zadaję to pytanie wyłącznie dobrze znanym mi osobom, kiedy coś nadzwyczaj musiałoby mi się spodobać. Zdarza się, że zadają mi to pytanie obce osoby na ulicy, w tramwaju, w sklepie, notorycznie koleżanki w pracy.
    • 18lipcowa3 Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 20:02
      Ja nie pytam, ale mnie się pytają.
      • sha.ni Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 21:45
        Raz, jeden jedyny pobiegłam za przechodzaca koło mnie kobieta i zapytałam czym tak pieknie pachnie. Na szczęście nie popukała się w głowę ani nie odwarknęła a odpowiedziała z usmiechem jakie ma na sobie perfumy.
    • zielona.limonka Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 22:05
      Kilka razy miałam ochotę, ale się nie odważyłam. Z reguły to perfumy mnie tak zachwycają i buty.
    • claudel6 Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 22:21
      nigdy nie zaczepiam, ale bywam zaczepiana w sprawie butów.
    • peggy_su Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 22:23
      Jak mnie ktoś spyta to odpowiadam, ale sama bym nie spytała. Wydaje mi się to takie obciachowe.
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Gdzie pani to kupila? 01.10.13, 22:36
      Pytają mnie, ale to dlatego, że mam świetny, niespotykany gust i znana jestem z oryginalnych stylizacji. Przyzwyczajona jestem.
    • anka_z_lasu Re: Gdzie pani to kupila? - Na stacji Statoil 02.10.13, 00:01
      skojarzyło mi się i muszę bo się uduszę:

www.youtube.com/watch?v=R7CJuGkFFDU
      wink
    • edelstein Re: Gdzie pani to kupila? 02.10.13, 12:21

Nie,ale ja sie nie przypatruje obcym.Mnie pytaja,o moje rzeczy i dziecka.Kiedys babka gonila mnie przez pol galerii,myslalam,ze jakas pomylona,a ona spytala skad moj syn ma czapke,bo takiej szuka.Z reguly pytaja o rzeczy,ktore przytargalam z Polski lub Wloch.
      • pade Edel 02.10.13, 12:50
        jak się czuje Twoja babcia i mama?
        • edelstein Re: Edel 02.10.13, 15:03

Babcia w Waarszawie,ciocia jest pielegniarka to i lekarzy zalatwi i sie zajmie.Mama ma w czwartek wizyte u bydgoskiego chirurga,krolewicze nadal nie moga sie zdecydowac czy operowac,wiec trzeba prywatnoe.Siostra pojechala so szpitala wczoraj,bo zaczela wymiotowac,glowa i kark ja boli.Zrobili jej wreszcie badania,bo po wypadku moze miec wszystko.Dali jej jakies tabletki na wymioty i tyle,nie wiedza co jej jestale dobrze,ze chociaz zbadali,jakby co to papierki sa. Ogolnie sie trzymaja jakos,bo co im pozostalo.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
          • zielona.limonka Re: Edel 02.10.13, 21:52
            Siostra pewnie ma wstrząs mózgu, skoro wymiotuje, ja tak miałam po wypadku.
    • aaga72 Re: Gdzie pani to kupila? 02.10.13, 13:42

kiedyś zaczepiła mnie kobieta na ulicy pytając gdzie kupiłam buty- były ciekawe- połączenie czerni i brązu..

a ja osobiście wyszłam kiedyś na podrywaczkę (albo idiotkę) bo byłam na jakimś spotkaniu w większym gronie, gdzie pewien pan miał po prostu rewelacyjny sweter..
      było to przed Gwiazdką, chciałam koniecznie taki dla męża, zamiast zapytać intensywnie oglądałam(wgapiałam się raczej) w faceta ze wszystkich stron usiłując znaleźć metkę albo jakieś logo firmowe...
    • znowuniedziela Re: Gdzie pani to kupila? 02.10.13, 22:08
      Tak, zdarza mi się nawet bardzo często, zawsze spotykam się z pozytywnym odzewem. I też perfumy moje ukochane tak odnalazłam, pytając....
      Mnie też pytają. Nie uważam, by to było nieelegancko, ot, po prostu=życie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka