kotekmilus 08.10.13, 12:26 z was byla badana wykrywaczem kłamstw? jestem ciekawa opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.afrodyta Re: czy któras 08.10.13, 18:07 nie ale moglobyc ciekawie a co masz takowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: czy któras 08.10.13, 18:23 Pewnie do"rozmów w toku"się wybiera będzie badać wierność męża. Odpowiedz Link Zgłoś
martab-k Re: czy któras 08.10.13, 18:28 kiedyś poddałam się badaniu w firmie gdzie pracuję , badał nas pan który prowadził badania do programu "chwila prawdy" czy jakoś tak... faktycznie maszyna bezbłędnie wychwyciła momenty w których się np. zdziwiłam , zastanawiałam itd Odpowiedz Link Zgłoś
kotekmilus Re: czy któras 09.10.13, 08:36 mnie nie dotyczy badanie, tylko jesteem ciekawa bo słyszałam ze w pewnej firmie robią gdzie pracuje ktos z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: czy któras 09.10.13, 09:33 Tak, na studiach, podczas zajęć. Mieliśmy się umówić z grupką osób kto ukryje pieniądze prowadzącego i potem powtarzać "to nie ja, ja nie mam tych pieniędzy". Wykrywacz bezbłędnie pokazał kto ma kasę Odpowiedz Link Zgłoś