Dodaj do ulubionych

Wiersz Carrefoura - padłem

09.10.13, 17:01
Dzisiaj w Carrefour usłyszałem w głośnikach wiersz, który brzmiał mniej-więcej tak:
"Złota polska jesień urodziny Carrefour'a nam niesie
Zbierajcie punkty Panowie, Panie, a każdy z Was e-kupon dostanie
Urodziny Carrefour'a z kartą Rodzinka
Tak się wymyśla wierszyki dla synka"
Obserwuj wątek
    • monika3411 Re: Wiersz Carrefoura - padłem 09.10.13, 17:11
      Nie doceniasz poezji tongue_out
      "Wiersz" został zapamiętany, zatem cel osiągnięty wink
      • aqua48 Re: Wiersz Carrefoura - padłem 09.10.13, 17:21
        monika3411 napisała:

> Nie doceniasz poezji tongue_out
        > "Wiersz" został zapamiętany, zatem cel osiągnięty wink

No i może ktoś premię dostał?
    • gazeta_mi_placi Re: Wiersz Carrefoura - padłem 09.10.13, 18:54
      Drogi hipermarket, te karty Rodzinka też żenujące, nie ma zniżek na nie tylko co najwyżej co któreś zakupy (na ogół droższe) dają Ci 10 zł gratis na kolejne.
      W dodatku lubią oszukiwać klientów, cena przy kasie lubi się różnić od tej przy półce, kierownicy nie lubią przyznawać klientom racji i są lekko niedorobieni, do rozkładania towarów zatrudniają młodzież z agencji prac tymczasowych o słownictwie lekko wulgarnym, można się osłuchać jaka za... impreza była i co drugie słowo na K jak Krzysztof.
      Mięso i wędliny nieświeże, już kilka razy się nacięłam. Ceny drogie.
      Za to bułki mają smaczne.
      • raczek47 Re: Wiersz Carrefoura - padłem 09.10.13, 21:30
        carrefour strasznie jest dziadowski, zatrudniają w większości jakieś tymzcasowe barachło,jakiś czas temu,u robiłam tam zakupy i na mięsnym dwie ekspedientki wzięły się za kudły, jedna do drugiej:"ty k...", szarpały się, wyprowadzili je na zaplecze.
        Cod o wierszyka...wg mnie nic nie przebije piosenki na chyba 10 urodziny auchan- na melodię"We are the world"-krążyła po necie jakiś czas, ubaw nieziemski.
        • gazeta_mi_placi Re: Wiersz Carrefoura - padłem 10.10.13, 09:22
          A z jakiego jesteś miasta? U mnie to samo, choć może ekspedientki za kudły się nie biorą, ale to sklep z najbardziej chamskim personelem jaki znam, kasjerzy z Biedronki to wyjątkowo uprzejmy personel.
          Miałam nawet napisać skargę, ale lepiej po prostu nie chodzić. Kieszeń najbardziej zaboli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka