ioanna80 03.12.13, 14:46 Chodzicie? A jeśli tak - jak seans spędzą wasze dziecko? W foteliku samochodowym, czy na rękach, czy jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 15:24 moj spi dopoki sie nie obudzi-potem bywal w chuscie. bywalo ze w chuscie przespal caly seans. czasem odlladalam do fotelika na chwile zabawy. teraz bede odkladac ale na maty edukacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: multibabykino 03.12.13, 15:27 Nie bylam, ale to jest chyba dobre miejsce, zeby zapytac, na czym polega roznica miedzy ogladaniem przez dziecko filmh w kinie I w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 15:28 multibabykino to seans dla mam a nie dla niem Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 15:31 to jest dla mam a nie dla niemowlakow. idea jest taka aby matka,mino posiadania dziecka,mogla chodzic do kina. w tv ogladasz filmy ktore byly w kinach wiele miesiecy temu a do myltibabykino idziesz jutro na film ktory wlasnie mial premiere. no i wyjscie do kins to wyjscie z domu. ogladajac film w tv nie spotkasz innych mam,nie masz potrzeby ubierania sie,malowania,integrowania-siedzisz w domu i "gnijesz". a idac na taki seans mozesz bezstresowo zabrac niem Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 15:32 w salach sa przewijaki,dzwiek jest przyciszony,sponsor zapewnia pieluchy,chusteczki, pali sie delikatne swiatlo i nikogo nie dziwi placzace dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: multibabykino 03.12.13, 16:22 Rozumiem spoleczny wymiar Pytam jednak o to, co w czasie seansu robi niemowle, zwlaszcza starsze, ktore nie spi? Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 16:59 sa rozlozone zabawki,maty edukacyjne,domki namioty lub domki plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: multibabykino 03.12.13, 17:16 No dobra, ale nadal jesg ekran, z ktorym dziec ma kontakt, zerka, uwaga rozproszona.zabawki mam tez w domu, a tv nie wlaczam, bo to zuo I dlatego tez sie zastanawiam, jak to jest w kinie Okazuje sie, ze roznica zadna. I nid mowie, ze matka ma sie poswiecic I nigdzie nie chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 18:36 nie wypowiadaj sie audrey w tym watku skoro to dla Ciebie zuo. oko dziecku uschnie jak "zerknie"? a moje dzieci szczerze mowiac jakos w kinie nie byly chetne zeby zerkac. chodzilam z niemowlakami czyli w trybie: chusta,fotelik samochodowy,mata edukacyjna- w kazdym z tych mozna tak dziecko odwrocic zeby nie ogladalo filmu. w domu telewizora nie mam. a Ty nie wiem o co ci chodzi? nudzisz sie? zwady szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: multibabykino 03.12.13, 17:17 czyli ogólnie wymiana flory bakteryjno-wirusowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 03.12.13, 18:41 że co? nigdzie nie wychodz,do sklepy nie,do apteki nie, na place zabaw nie, nigdzie nie chodz skoro Ci to przeszkadza. ja nigdy nie podchodze do zycia takimi kryteriami. wole wychodzic do ludzi,prowadzic z dzieckiem NORMALNE zycie, dziecko przyzwyczajone do normalnego zycia,do aktywnosci, a mama aktywna,ogarnieta,ukulturalniona,ma o czym pogadac w towarzystwie,ma jakues refleksje,przezycia inne niz zupy i kupy,wychodzi z domu zamiast trzymac dziecko pod kloszem,siedziec w domu z tłustymi włosami i chodować fałdy na brzuchu i celulit na tylku Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: multibabykino 03.12.13, 20:23 wow, rzeczywiście jesteś ukulturalniona - kultura wręcz bije z Twojej wypowiedzi, zapewne to przez te filmy które oglądasz... wdałabym się z Tobą w polemikę ale po tonie Twojej wypowiedzi wnioskuję że musiałąbym się zniżyć do poziomu chamskiej pyskówki na którą nie mam ani czasu ani ochoty. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: multibabykino 04.12.13, 00:48 > czyli ogólnie wymiana flory bakteryjno-wirusowej? Wszędzie taką florę wymieniasz. Nawet siedząc z dzieckiem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: multibabykino 04.12.13, 02:32 > Nie bylam, ale to jest chyba dobre miejsce, zeby zapytac, na czym polega roznic > a miedzy ogladaniem przez dziecko filmh w kinie I w tv? Ekran telewizyjny świeci. Ekran kinowy nie, odbija tylko światło z projektora. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: multibabykino 04.12.13, 11:51 ok,argument z ekranem jest rzeczowy,o takie pytam probuje zrozumiec ,a ty sie kandyloza rzucasz jak pijany zajac w kapuscie,wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: multibabykino 04.12.13, 01:09 a jest zaaranżowana jakaś "wózkownia"? czy lepiej z chustą się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: multibabykino 04.12.13, 08:59 jest wózkownia,na wymiane mozesz zostawiając wózek wziàć nosidło -fotelik samochodowy Odpowiedz Link Zgłoś