Dodaj do ulubionych

wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytuacji?

03.12.13, 18:22
pod choinką znajdujecie to:
allegro.pl/louis-vuitton-piekny-karton-pudelko-xl-na-swieta-i3742864283.html
podekscytowane otwieracie i znajdujecie zestaw kremów z marketu np. smile))

zabiłabym gołymi ręcami takiego obdarowywacza smile

swoją drogą, ciekawe czy znajdzie się ktoś kto to kupi.

Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:28
      ahahahaha możesz sobie jeszcze kupić wieszak, żeby zawiesić na nim sweterek z H&Mbig_grinbig_grinbig_grin

najpierw pomyslalam, że ten allegrowicz ma tez jakies podróbki torebek lv i mozna to "gustownie"połączyć, ale nie ma

ale mnie rozbawiłaśbig_grin
      • gazeta_mi_placi Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:35
        Mnie zaniepokoiło jedno w opisie "wieszaki oryginał", czyżby wieszaki też ktoś podrabiał? I jak rozpoznać ewentualną podróbkę wieszaka?
        • aneta-skarpeta Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:39
          nie wiem, ale ten problem też mnie zaniepokoił

ale skoro wieszak może kosztować 200 zł, to można go pewnie i podrobić
    • ladnyusmiech Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:32
      Czemu rozczarowanie, na innych aukcjach tego sprzedawcy są wieszaki za 300zł. i używane spodenki dla dziecka za 200zł. Można komplet stworzyć big_grinbig_grinbig_grin
      • jamesonwhiskey Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:45
        kij ze spodenkami
        spodnica za 6 kola to dopiero lansik

na marginesie zeby kuopic sobie pudelko czy wieszka za 200 trzeba byc zdrowo walnietym w glowke
    • maggi9 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:33
      Zastanawiam się po co kupować coś takiego. I to za 250zł big_grin
      • gazeta_mi_placi Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:38
        Napisz czy samej torby Ci nie sprzeda, bez pudełka, może wtedy będzie taniej?
        • maggi9 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:43
          Uważasz, że powinnam podnieść swoją pozycję społeczną i towarzyską papierową torbą LV? No muszę przemyśleć sprawę, taka torba to jednak coś! Moja stara z Zary już się nieco podniszczyła od noszenia w niej kanapek do pracy to teraz sobie LV kupię.
          • aneta-skarpeta Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:47
            tez pomyślalam, że swietnie by sie sprawdziła jako lunchówka;D
      • mai-ra3 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:42
        To chyba jak masz snoba w rodzinie i chcesz go wkurzyć big_grin Kupujesz taką torbę i np. kosmetyki dove, snob już z daleka widzi torbę - mina po otwarciu bezcenna wink
    • ichi51e Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:46
      RozwaZam czy nie zglosic uncertain
      • ichi51e Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:48
        A dlaczego? Bo moim zdaniem celem tej osob jest naciagniecie jakiejs debilki ktora nie doczyta. Zobaczy tylko lv i original uncertain
      • 18lipcowa3 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:32
        ale do kogo? po co? na co?

ichi51e napisała:

> RozwaZam czy nie zglosic uncertain
    • beata985 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 18:47
      250 za puste pudełko?!?!?!!?
      100 z awieszak?????
      porypało kogoś nieźle.....ciekawe czy są chętni???
    • mala-mila Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:08
      Przeciez takie pudelko kupuje sie po to, zeby wlozyc do niego podrobke torebki/apaszki/bluzki i sprzedac z duzym zyskiem jako oryginal smile
      Kiedys sprzedawalam drogi zegarek i dostalam 2 zapytania, czy nie chce sprzedac samego pudelkasmile
      • lauren6 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:15
        No i zagadka się rozwiązała wink
    • kikimora78 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:10
      Mozna w to zapakowac wlasnorecznie wyszydelkowana torebke big_grin
    • eliszka25 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:29
      ale to puste pudelko kosztuje 250 zl? przeciez za taka cene, to mozna kupic juz calkiem niezly prezent. musialabym upasc na glowe z naprawde bardzo wysoka, zeby kupic takie pudelko tongue_out

faktycznie, gdybym dostala prezent zapakowany w takie pudelko, a w srodku hm, cokolwiek, ale markowe byloby tylko pudelko, to szczeka, rece i cycki by mi opadly pewnie big_grin
    • rhaenyra Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:34
      nie wiem jaki glupek kupi za tle pudelko z tektury
      i nie wiem tez czmeu bym sie miala ekscytowac takim pudelkiem pod choinka
    • viviene12 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 19:51
      oj tam
      najlepszy jest zjawiskowy renifer okazyjnie za jedyne 2 patyki
      wystarczy tylko odswiezyc futerko
      allegro.pl/duzy-renifer-pluszowy-piekny-wys-155-cm-swieta-i3742767687.html
      • gazeta_mi_placi Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:10
        Aaaaaaaaaaa............
      • annajustyna Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:23
        Ale mozna wziac na raty!
      • malwa51 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 18:09
        Ale ten "renifer" to łoś jest.
        big_grin
      • ichi51e Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 18:44
        ojp
      • goodnightmoon Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 21:49
        viviene12 napisała:

> najlepszy jest zjawiskowy renifer okazyjnie za jedyne 2 patyki
        > wystarczy tylko odswiezyc futerko

Ło matko, mam bardzo podobną sztukę, tylko ciut niższy!!! Jutro robię fotkę i wystawiam - okazyjnie, za 1.800,00 zł wink
    • asia_i_p Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:15
      Przecież to jest jakaś pralnia brudnych pieniędzy. On to wystawia, daje kasę podstawionym osobom, które kupują i legalizuje, co trzeba.
      Aż przyobserwuję, czy się sprzeda - jeśli tak, to podejrzewam, że właśnie o to chodzi.
      • gazeta_mi_placi Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 17:45
        No nie wiem, ma komentarze od "na oko" normalnych użytkowników Allegro to jest zarejestrowanych na Allegro od kilku lat i z wieloma komentarzami.
    • atteilow Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:16
      Bardzo ładny stół ma ta osoba
      • majenkir Re: 04.12.13, 17:48
        atteilow napisała:
        > Bardzo ładny stół ma ta osoba

Torebki zarobily wink.
    • mid.week Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:26
      a czym się różni gucci od lv? Jedno 10zł a drugie 250... Gucci jest passe i fuj?
      allegro.pl/gucci-nowe-piekne-ozdobne-pudelko-torebka-swieta-i3742852232.html
    • klubgogo Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:29
      Za 250 zł???!!!! Trzeba być zdrowo porąbanym, żeby kupić pudełka.
      • mamako2216 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 22:14
        klubgogo napisała:

> Za 250 zł???!!!! Trzeba być zdrowo porąbanym, żeby kupić pudełka.

Dokładnie.
    • mindtriper Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 21:39
      Ale to głupie.
    • edelstein Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 22:14

Tak,kupi,handel opakowaniami znanych firm to nic nowego.Cena jednak wygorowana,na ebayu chodza za 10-20€.Jak sie kupi uzywana torebke,to mozna ja dac na prezent w oryginalnej torbie.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • bei Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 03.12.13, 23:55
        Ekskluzywne śmieci smilesmile
    • to_ja_tola Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 18:19
      To było chyba taki sam wątek w zeszłym roku.No trudno...nie dla kazdego liczy sie marka.Zam osoby ktore by wcale tego pudełka z marką nie powiązała bo po prostu nie zwraca uwagi.
      • sarah_black38 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 20:10
        Kupiłabym chętnie to skrzyżowanie renifera z łosiem i osłem big_grin Super pluszak, a do tego jaka okazja!
        • goodnightmoon Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 04.12.13, 21:55
          sarah_black38 napisała:

> Kupiłabym chętnie to skrzyżowanie renifera z łosiem i osłem big_grin Super pluszak, a do tego jaka okazja!

Słuchaj, ponawiam ofertę wink OK, dla Ciebie może być za 1.700,00, bo Cię lubię tongue_out
          Mam takiego śliczniusiego pomarańczowego big_grin
    • tonik777 Re: wyobrażacie sobie rozczarowanie w takiej sytu 05.12.13, 09:38
      250 zł za pudełko? Sprzedawca chyba źle się poczuł. Ciekawe czy ktoś w ogóle chciałby to kupić za taką kasę. Za 2,50 zł to można, ale 250 to przesada. Za tyle to można całkiem ciekawy prezent kupić z dużo ładniejszym opakowaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka