Dodaj do ulubionych

Zakazane Imperium, jedno pytanie.

07.12.13, 12:44
Oglądam co któryś odcinek jednym okiem znad komputera wink
Ale nagle odkryłam, że gdzieś wsiąkła żona Nuckyiego (jak się to pisze???) Margaret. Jedyne co kojarzę, że była w ciąży.
Gdzie się podziała?
Obserwuj wątek
    • lucky80 Re: Zakazane Imperium, jedno pytanie. 07.12.13, 12:58
      To ja akurat zapomniałam, że ona w ciąży była.... Zwiała z ty,m młodym Irlandczykiem, z którymmiała romans. Podejrzewam, ze ten wątek jeszcze wwróci ale na razie w 4 serii nic nie ma o niej.
    • hakeldama Re: Zakazane Imperium, jedno pytanie. 07.12.13, 12:59
      Margaret zaszła w ciąże z pracownikiem Nuckiego, tym młodym Irlandczykiem brunetem, mieli romans i gdy powiedziała mu o tej ciąży, postanowili, że uciekną - najpierw on miał złożyć rezygnację i wyjechać, a ona miała trochę odczekać i do niego dołączyć. Niestety, w trakcie ostatniego zlecenia dla Nuckiego Irlandczyk został zabity a jego ciało odesłano Nuckiemu w skrzyni, Margret była przy tym, gdy otwierano skrzynię i zareagowała histerycznie i Nucky domyślił się, że go zdradzała. Po tym wszystkim Margret zabrała dzieci i uciekła do Nowego Yorku usunęła ciążę i poszła tam do pracy. Nucky usiłował ją odzyskać i przywieźć z powrotem, ale nie zgodziła się. Mały spoiler - Margret pojawi się jeszcze w 4 sezonie
    • krejzimama Re: Zakazane Imperium, jedno pytanie. 07.12.13, 13:08
      Wątek żony Nuckiego jest czas cały czas obecny w tle.
    • heca7 Re: Zakazane Imperium, jedno pytanie. 07.12.13, 13:25
      Dziękuję smile Tak myślałam, że coś złego się stało skoro on o niej prawie nie wspomina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka