Dodaj do ulubionych

świateczny maz

22.12.13, 22:20
czytam własnie wątek kobiety która się żali na swojego nieświątecznego męża, to ja się pożale na mojego który jest tak świąteczny ze oczekuje ode mnie rytualnej harówki. Gdy tylko zapowiadam ze olewam swieta zmiejsca jest nabzdyczony, humor mu sie poprawia gdy zaczynam latac ze szmatą. Owszem mozemy latac razem ale to jest ostatnie na co ja mam ochote. Mowie mu nie sprzatajmy nie gotujmy, jedzmy w góry kupmy dobre winko zamowmy fajny obiad kolacje, nie bo jak to?!Duzo bym dala za faceta bez napiny swiatecznej, moj wyniosl z domu, miał matkę gospodynie sad
Obserwuj wątek
    • zuzi.1 Re: świateczny maz 22.12.13, 22:27
      to może się dziewczyny zamieńcie na Święta panami, a jak się Wam spodoba, to może zmiany zostaną na dłużej wink
      • blond_suflerka Re: świateczny maz 22.12.13, 22:31
        hehehehehehe
        Zuzia mądralatongue_out
        • zuzi.1 Re: świateczny maz 22.12.13, 22:43
          takie nietrafione wybory nalezy korygowac, jak się da, a tu wątek jak ta lala, można się zamieniac od zaraz wink
          • blond_suflerka Re: świateczny maz 22.12.13, 22:45
            'aaaaaaby męza z karpiem na Święta oddam" big_grin
            • zuzi.1 Re: świateczny maz 22.12.13, 22:50
              i jeszcze dopłacę za taxi jak trzeba wink
    • blond_suflerka Re: świateczny maz 22.12.13, 22:32
      Umów się z nim, że on robi Święta a w zamian Ty przejmujesz jego obowiązki w pierwszym tygodniu stycznia. Niech on sobie robi jak lubi, Ty nie robisz jak lubisz, razem świętujecie czyli będzie miło a potem on trochę odpocznie po tej cięzkiej pracy.
    • rhaenyra Re: świateczny maz 22.12.13, 22:36
      to skontaktuje sie z autorka tamtego watku i sie na swieta zamieniajcietongue_out
      • elizaj1 Re: świateczny maz 22.12.13, 22:55
        wszystko przez konwencję społeczną, bo się powinno przygotowywać swieta w pocie czoła,wiec mój mąż chce mieć polskie święta okupione rytualną harówkąuncertain
        • blond_suflerka Re: świateczny maz 22.12.13, 22:59
          To go wyedukuj tak jak to robią kobiety z innymi kobietami. Zobacz ile dziewczyn już odpuściło te przygotowania.
          Na co dzien macie dobre układy? Jesli tak to chyba tylko kwestia odpowiedniej rozmowy, że Ty nie chcesz czegoś robić. Zawsze jakoś można się dogadać. On trochę odpuści, Ty trochę się postarasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka